- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.281
ve bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden 23. haftada kaybettim.
iil bebeğimi 33 haftalık dünyaya getirdim 6 hafta erkendi ama bi sorun olmadı sapasağlam 6 yaşına geldi.ikinci gebeliğimde ilkinden dolayı çok korktum, bir sürü doktora gittim. ilk doktoruma güvenmeliymişim,12 haftalıkken dikiş atmak istedi ama ben emin olamadım özel hastanedeydi yüksek paralar istediler ben fakülteye hocaya gitmeyi uygun gördüm ve doktorum Ertuğrul Akdaş ın bütün ısrarlarına rağmen biraz daha araştırmak istedim. bir sürü kişinin tavsiyesiyle tıp fakültesinde dr inanç mendiilcioğlu na gittim bana dikişin gerekli olmadığını d,ğer doktorun nasıl böle bir kanıya vardığını istersem atabileceğini ama şu an çok gereksiz olup gerekirse atılabileceğini sööledi,güvendim attırmadım 20. haftaya kadar herşey çok güzel gitti bu arada gittiğim başka bir doktor Ünal Yirmibeş dikiş attırmış olmam gerektiğini sööledi veee öle bööle 23. haftada rahim kesesi tamamen aşağı inip doğum başladı dikiş atılmak istendi ama tutmadı ve 15 aralık salı günü kızımı kaybettim.tek bir doktor bile dikiş gerekli dediyse düşünmeyin ve bu dikişi attırın.
kesinlikle kızlar bencede atılmalı.benim rahim ağzı boyu 3,5 cm di.urfada dr atılmasada olur bekleyelim demişti.izmirde ünv drum attalım dedi.ve serkilajdan sonra iyki atmışız.açılma umduğumdan fazla demişti.
kızlar mrb
Ayın 24 ünü bekliyorum.. regl olmazsam hemen kan testi yaptırcam...dua edin bana....
selamlar olsun
hamişler inş herşey güzelliklerle devam edeceksiniz
sonra bizlerde sizlerin peşinizden geleçeğiz sırayla hepimişz zaferi yaşayacağız inş hayırlısıyla
arkadaşlar bir oğlum var 6 yaşında. 1 hafta önce servikal yetmezlikten 23 haftalık kızımı kaybettim. yaşayan arkadaşlar dikiş kesin çözüm müdür? 11-13. haftalar arası dikiş attırıpta yinede erken doğum yapan var mı? birde düşüklerden ya da erken doğumlardan ne kadar sonra hamile kaldınız? allahım bir kızım olmasını herşeyden çok istiyorken kızım uçtu gitti ellerimden,allahıma her gün dua ediyorum bana bir sağlıklı kız daha nasip etsin ve normal zamanda doğsun diye,ama aynı şeyleri bi daha yaşayamam dikiş attıran arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen.
kesinlikle kızlar bencede atılmalı.benim rahim ağzı boyu 3,5 cm di.urfada dr atılmasada olur bekleyelim demişti.izmirde ünv drum attalım dedi.ve serkilajdan sonra iyki atmışız.açılma umduğumdan fazla demişti.
Bence de..bir de ne kadar erken atılırsa o kadar iyi diyorlar dikiş için...
canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun ınsallah yenı gordum da darısıs ınsallah edamecrıne oda sagsalım kucagına alır ınsaallah
canım bebıslerın sana tutunmus cok sevındım gıden 2 yavrunun omurlerını allah onlara verır ınsallah dıkısın nezaman atılcak ıkız ya daha erken olabılırmı acaba
bırde senın tup bebek tı degılmı yanlıs hatırlamıyorsam oncekılerde bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?