- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.301
çok saol cnm tavsiyerin içinCanım abdominal serklajı araştırırmısın ? sana çok faydalı geleceğine inanıyorum..Doğuştan rahim ağzı olmayan kadınlarda bile çok işe yaramış..Bu konuda Prf.Yücel Karaman duayendir...
arkadaşlar bir oğlum var 6 yaşında. 1 hafta önce servikal yetmezlikten 23 haftalık kızımı kaybettim. yaşayan arkadaşlar dikiş kesin çözüm müdür? 11-13. haftalar arası dikiş attırıpta yinede erken doğum yapan var mı? birde düşüklerden ya da erken doğumlardan ne kadar sonra hamile kaldınız? allahım bir kızım olmasını herşeyden çok istiyorken kızım uçtu gitti ellerimden,allahıma her gün dua ediyorum bana bir sağlıklı kız daha nasip etsin ve normal zamanda doğsun diye,ama aynı şeyleri bi daha yaşayamam dikiş attıran arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen.
çok saol cnm tavsiyerin için
yücel beyin sitesini inceledim mail attım ama cevap gelmedi ve riskli gebelikler konusunda hiç bir yazısına denk gelmedim
inş hepimiz en güzel güzleri yaşayacağız
geçmiş olsun
KIZIM ARTIK MELEK duacın o senin
malesef canım 12. haftamda serklaj uygulanmasına ragmen 22 haftalık dıkıslerın acılmasıyla kaybettım ben ama kısıden kısıye degısır canım burda bırcok ark hepsı sapasaglam dogum yaptı
Bu avatar bebeğinin mezarı mı canım ? Ben de bebeklerimin mezarını avatar yapmıştım bir ara..Ama Kazen kaldırmıştı..Onlar melek oldu artık...:çok üzgünüm:
Hangi hastanede yaptırmıştın ? Kasılmaların oldu mu ?
gerçekten mi canım çok şaşırdım şimdi bidaha aynı şeyleri yaşama gücüm var mı bilmiyorum?gerçi benin kaybım 1 hafta önce oldu çok yeni yani. peki doktorlar bu erken doğumlardan ne k<d<r sonra gebeliğe izin veriyorlar?
evet bebegımın mezarı malesef bılmem kazen gormustur ama suan lık duruyor avatarda..
ben devlet hastanesınde olmustum cok fazla olmamıstı kasılma ama devamlı endl kullanıyordum...bısey sorcan rahım agzı yetmezlıgınde tektee bıle dusme ıhtımalı var senın ıkız tekını almak ıstedımı dr lar merak edıyorum bunu benımde ıkız bebegım olsa sımdıden neyaparım dıye dusunuyorum
Ben ve eşim fetal redüksiyona sıcak bakmıyoruz..bu yüzden tutmaz diye sadece 2 embriyo koydurduk ama Allah yine ikiz nasib etti,ikisi de tuttu...:Saruboceq:
arkadaşlar bir oğlum var 6 yaşında. 1 hafta önce servikal yetmezlikten 23 haftalık kızımı kaybettim. yaşayan arkadaşlar dikiş kesin çözüm müdür? 11-13. haftalar arası dikiş attırıpta yinede erken doğum yapan var mı? birde düşüklerden ya da erken doğumlardan ne kadar sonra hamile kaldınız? allahım bir kızım olmasını herşeyden çok istiyorken kızım uçtu gitti ellerimden,allahıma her gün dua ediyorum bana bir sağlıklı kız daha nasip etsin ve normal zamanda doğsun diye,ama aynı şeyleri bi daha yaşayamam dikiş attıran arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen.
sağol canım darısı tüm arkadaslarımıza ve sana olsun inşallah.canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun ınsallah yenı gordum da darısıs ınsallah edamecrıne oda sagsalım kucagına alır ınsaallah
arkadaslar merhaba,bayağı okumama rağmen topici bitiremedim:)
benim şimdlik böyle bir sıkıntım yok Allaha şükür ancak liyadora arkadaşım bu haftalarda ölçtürmemi tembihlemişti:)
bende gecen hafta druma sordum, e her ultrasonda ölçüyorum zaten gibi birşey söyledi dr bana
son gitttiğimde 11+1 dim, ikiz bekliyorum, hala vajinal ultrason ile bakıyor dr
ama sadece bebklerle ilgili bilgi veriyor.
size sorum olacaktı
vajinal ultrason ile rahim ağzı ölçümü oluyormu,
oluyorsa extradan birşey yapılıyormu - tam olarak nasıl ölçülüyor tarif verebilen olurmu,
yoksa makina otomatik ölçüyormu, yada ultrason cıktısının üstündeki sayılar birşey ifade ediyormu?
benim ultrason çıktımda 6cm yazıyor ama u rahim ağzı boyumudur bilemedim...
cok sordum biliyorum ama vereceğiniz cevaplara göre baska bir dr araştırmaya baslıyacağım
anladım canım ınsallah dr un ıyıdır devlet degılse ıyıdır demı hayırlısı hakkında demekkı yıne ıkız nasıp mıs tup bebektekı tercıhınız neydı yanı erkekmı kadın ınfertılıtesımı merak ettım canım
benim drum vajinal ultrasonla ölçüyordu.ama otomatik cıkmıyor sonuç drun önce ekranda baslangıç ve bitiş cizgisini işaretlemesi gerekli ona göre ölçü çıkıyor.bence bir dahaki gittiğinde druna sor canım.
Selam kızlar...Bende şimdilik iyiyim.Çok şükür rahimağzı açılmadı.Ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bebek sağlıklıymış.Bana dua edin arkadaşlar.
Rahimağzı en doğru zaten vajinal ultrasonla ölçülüyor diye biliyorum.Başka bir sorun yoksa da dikiş için %95 çözüm diyorlar.
Selam kızlar...Bende şimdilik iyiyim.Çok şükür rahimağzı açılmadı.Ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bebek sağlıklıymış.Bana dua edin arkadaşlar.
Rahimağzı en doğru zaten vajinal ultrasonla ölçülüyor diye biliyorum.Başka bir sorun yoksa da dikiş için %95 çözüm diyorlar.
canımcım heyecanla, doğumunu bekliyorum ,vallhi bana ilham veriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?