- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.321
Selam kızlar...Bende şimdilik iyiyim.Çok şükür rahimağzı açılmadı.Ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bebek sağlıklıymış.Bana dua edin arkadaşlar.
Rahimağzı en doğru zaten vajinal ultrasonla ölçülüyor diye biliyorum.Başka bir sorun yoksa da dikiş için %95 çözüm diyorlar.
benim drum 26.haftadan önce kasılma önleyici ilaçları kullanmanın hiçbir anlamı olmadığını söylemişti.ben 26.haftadan sonra baslamıştım.benim ısrarlarım sonucu.Edacım maşallah.Kaç haftalk oldun? sen bu kez yine serklaj yaptırdın de mi ? kasılmalar için herhangi bir ilaç kullanıyormusun şu an ?
çok moralim bozuk çok canım sıkkın kızlar
bebeğimle ilgili bi problemim yok şimdilik çok şükür ama pozitif düşünmeme izin verilmiyor
aman iyi ol iyi ol diyorlar ama hep bişi olacakmış gibi davranıyor herkes
biliyorum beni düşündüklerinden ama çok sıkıldım
çevremdeki insanlar evet bu sefer olacak hiç düşünme desin bunun gibi şeyler söylesinler istiyorum ama herkeste bi telaş
çok bunaldım çok anlatamam
bircancım tabiki çok güzel olucak herşey
salla herkesi
sen iyi hissediyorsan kendini başkalrını sallama
fusborcum teşekkürler
21 haftayı bitirdik
dua edin kızlar
en az 9 hafta daha
liyadoracım
kasılma için hiç bir şey kullanmıyorum
1 gece acilde kalmıştım
kendi doktorum şehir dışındaydı
başka biri bakmıştı
rahim çok gergin deyip nidilata başlatmıştı
doktorum dönünce bıraktırdı
bu kasılmalar erken gebelik haftalarında zaten olur
kadın doğumcuların çoğu bunun için bir önlem almaya çalışır
ama gereksizdir dedi
19. haftada başlamıştı 2.5 hafta geçti
rahim ağzı boyu normal ve hunileşme yok çok şükür
yalnızca progestan kullanıyorum
sen nasılsın
doktorun yat dmediyse yatma şimdiden bence
sonra çok zor oluyo canım ya
haftalar geçmiyo sanki
9 hafta bana nasıl uzun geliyo anlatamam
güzelim dualarımız seninle .iyi haberlerine cok sevindim.cinsiyeti neydi canım kuzunun bellimi.
benim drum 26.haftadan önce kasılma önleyici ilaçları kullanmanın hiçbir anlamı olmadığını söylemişti.ben 26.haftadan sonra baslamıştım.benim ısrarlarım sonucu.
bozma moralini seni düşündükleri için yapıyorlar onlarda eminim.önemli olan senin kendini iyi hissetmen canım
progestanı günde iki tane sabah akşam alıyorum
ama 200mg lıklardan alıyorum
onların 100 lkleride var ya
progestanı günde iki tane sabah akşam alıyorum
ama 200mg lıklardan alıyorum
onların 100 lkleride var ya
Fusborcum.Ay ne güzel şeyler söylemiş.Neye dayanarak doktorun bunu söyledi?23 e geçince rahatlayacakmıyız yani?
LİYADORA cımm.Bence senin uyku halin progestandan değil haftanla ilgili bir durum.Gerçi sen iğne de yaptırıyorsun.Ben tamamen vajinadan aldığım için yan etkisini pek hissetmiyorum.Ağızdan aldığımda sersemlediğimi hissediyorum.Ama keşke uyutsaydı.zaman daha çabuk geçerdi.
Arkadaşım ben bir kere progestan ın iğnesini oldum.o da çok canımı yakmıştı.Gerçekten çok can yakıyor.Doktorunla konuşursun ağızdan yada alttan kullanırsın bence.
canımcım sen alttanmı alıyorsun progestronu, hamileyken nasıl koyabilirsun?zor olmuyormu?
evet alttan alıyorum
çok fazla içeri itmiyorum
hiç zor olmuyor
içinde çok krem kalıyor
ama tuvaletten sonra (büyük tuvalet)genelde kendi çıkıyor
şimdilik bir yanma hissetmiyorum
doktorum ağızdan da alabilirsin ancak böyle hem daha etkilihemde yan etkilerini hissetmessin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?