- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.341
kızlar nerelerdesiniz yaaa
kimse girmedi
yeni yıla 1 gün kaldı sayılır
hazırlklar mı var yoksa:)
inşallah hediyelerimiz sağlıkla gelen bebişler olucak hanımlar
Selam kızlar ne var ne yok
Oglumun 11 ayı dolacak. dıs cıkardı yenı ve de yuruyor ufakdan..
Yenı yılda anne olmak ısteyen herkese Allahım nasıp etsın..
Arada ugruyorum topıce..
Bende bu topıcde zor gunler gecırdım
evet alttan alıyorum
çok fazla içeri itmiyorum
hiç zor olmuyor
içinde çok krem kalıyor
ama tuvaletten sonra (büyük tuvalet)genelde kendi çıkıyor
şimdilik bir yanma hissetmiyorum
doktorum ağızdan da alabilirsin ancak böyle hem daha etkilihemde yan etkilerini hissetmessin dedi
LİYADORAcımm.Dün doktordaydım.yılbaşı gecesini iyi geçirmek için gittim.iyi haber rahimağzında bir hunileşme yok.şimdilik her şey yolunda.inşallah hep böyle gider.sen nasılsın?
AYSAYS1 arkadaşım.inşallah bende bu haftaları görürüm.şu ana kadar nelere dikkat ettin ve stresle nasıl baş ettin arkadaşım.bide hunileşme olmuşmuydu rahimağzında.
Kizlar bana doktorum dikiş atıldıktan sonra progestan vermisti her gun 2 kapsul yapıyorlardı fakat dikişe gec kalındığı için bebeğimi kaybettim ,ben size şunu sorucam bende bu iğneler kalıcı şekilde üst bacaklarımın yanında damarlarımı çıkardı ve sert bir yerde üstüne yatamıyorum ,o bölgeye dokununca hissizmiş gibi ,ben ağustosta düşük yaptım aradan 4 ay geçmesine rağmen aynı şekilde devam ediyor,acaba sizlerde de progestan iğnesi olupta bu şekilde olan varmı? Yada ne bileyim bunlar geçermi?Yoksa bundan sonraki hamileleğimde gene progestan alıcam bu damarların üstüne yeni damarlar eklenirmi?Bilgisi olan varmı?
Fusborcum.Ay ne güzel şeyler söylemiş.Neye dayanarak doktorun bunu söyledi?23 e geçince rahatlayacakmıyız yani?
LİYADORA cımm.Bence senin uyku halin progestandan değil haftanla ilgili bir durum.Gerçi sen iğne de yaptırıyorsun.Ben tamamen vajinadan aldığım için yan etkisini pek hissetmiyorum.Ağızdan aldığımda sersemlediğimi hissediyorum.Ama keşke uyutsaydı.zaman daha çabuk geçerdi.
Arkadaşım ben bir kere progestan ın iğnesini oldum.o da çok canımı yakmıştı.Gerçekten çok can yakıyor.Doktorunla konuşursun ağızdan yada alttan kullanırsın bence.
selam kızlar yorum yazmasamda özellikle EDAMECRİN VE LİYODRO yakın takibimdesiniz
ya kızlar bana da bi cevap nolur 21. haftamdayım ve serklajlıyım
pembe bi akıntım var bir haftadır
kötü kokulu felan değil de
normal midir???
Canım iğne can yakıyor evet ama inan en etkilisi iğne.Eger hatırlıyorsanız benimde 23 haftalık bir kaybım vardı.İlk baslarda yazıyordum bende Allahın izniyle suan 32.haftadayım ama su zamana kadar haftada 1 ıgne vuruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?