Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar nerelerdesiniz yaaa
kimse girmedi
yeni yıla 1 gün kaldı sayılır
hazırlklar mı var yoksa:)
inşallah hediyelerimiz sağlıkla gelen bebişler olucak hanımlar

Selam kızlar ne var ne yok
Oglumun 11 ayı dolacak. dıs cıkardı yenı ve de yuruyor ufakdan..
Yenı yılda anne olmak ısteyen herkese Allahım nasıp etsın..
Arada ugruyorum topıce..
Bende bu topıcde zor gunler gecırdım

bizede senin gibi bu günlerden geçmiş olarak konuşmak kısmet olur inşallah
ne zor günler geçirmiştik ama herşey yolunda ohh deriz inşallahh

tesekkurler canım, bu arada herkese mutlu yıllar ,insallah bizlerde sizleri guzel haberlerle sevindiririz bu sene ,ne mutluki sizler varsiniz hamile oldugumda danisabilecegim arkadaslarım oldugu icin kendimi şanslı hissediyorum kızlar ,iyiki varsınız.

MUTLU YILLAR

arkadaslar merhaba,
Herkes insallah bu yeni yılda bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alirlar. Benim de 2 ayım kaldı doğuma, insallah saglıklı olur, rahim ağzımda dikiş oldugu için bebek ağirlaştıkca baskı yapmasından korkuyorum , umarim erken dogum falan olmaz, o yuzden evde oldugum sure boyunca devamlı yatar durumdayim.

LıYADORAcımm.Dün doktordaydım.yılbaşı gecesini iyi geçirmek için gittim.iyi haber rahimağzında bir hunileşme yok.şimdilik her şey yolunda.inşallah hep böyle gider.sen nasılsın?
AYSAYS1 arkadaşım.inşallah bende bu haftaları görürüm.şu ana kadar nelere dikkat ettin ve stresle nasıl baş ettin arkadaşım.bide hunileşme olmuşmuydu rahimağzında.

Çok sevindim canımopuyorumnanaktan
Benim de pazartesi dr randevum var.1-2 hafta içinde serklajım olur diye tahmin ediyorum.
10+6 günlüğüz biz de...:asigim::asigim:

selammmmmmmmmmm
hepinizin yeni yılı kutlu mutlu huzurlu olsun.hamiş arkadaşlar bu yıl sağlıkla kucaklar bebeklerini inşallah.hamilelik isteyenlerdde tez zamanda hamile kalsın.

arkadaşlar benim bir haftadır pembe bi akıntım oluyor ama arkası gelmiyor
yani sonrasında bi kanama falan bişi yok ama korkuyorum
bu durumuma tecrübeli bi yorumu olan varmı
çok endişeliyim

Canım dediğin pruluton ise bende haftada 1 vuruldum o da progestan iğnesi 12.hftada basladım suan 32.haftadayım doktorum iğneyi yeni kesti ama bende damar gibi yada başka bir sorun yaratmadı.Doktorumda tuylenme haricinde baska bir etkisinin olmayacagını soylemıstı.

Canım iğne can yakıyor evet ama inan en etkilisi iğne.Eger hatırlıyorsanız benimde 23 haftalık bir kaybım vardı.İlk baslarda yazıyordum bende Allahın izniyle suan 32.haftadayım ama su zamana kadar haftada 1 ıgne vuruldum.

ya kızlar bana da bi cevap nolur 21. haftamdayım ve serklajlıyım
pembe bi akıntım var bir haftadır
kötü kokulu felan değil de
normal midir???

ya kızlar bana da bi cevap nolur 21. haftamdayım ve serklajlıyım
pembe bi akıntım var bir haftadır
kötü kokulu felan değil de
normal midir???

Arkadaşım önemli birşey olmayabilir ama hiç ihmal etme.Hemen doktora git.Sonuçta biz sıkıntılı gebelikleriz.En ufak bir şeyde bile doktorumuza danışmlaıyız arkadaşım.Habelerini bekliyorum...

Arkadaşlar gebelik korsesi kullanan var mı ? Bununla ilgili konu aradım ama bulamadım,açıcam şimdi..

arkadşım bende 15gün önce 23 haftalık bebeğim kaybettim.sen ne kadar sonra hamile kaldın?bebeklernin cinsiyetleri ne? dikiş kesin çözüm dediler mi? ne güzel 32 hafta olmuşsun ben tekrr aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum,dikişin ne zaman atıldı? hep yattın mı?

Arkadaslar ve badem lütfen bana yaridmci olun
iki gündür bebeğin aşağıya baskı yaptınız hissettim ve dün Dr gittim
rahim ağzına bakılması gerek dedi
benimde vajinismus geçmişim var iliski haricinde her turku müdahale sırasında nuks ediyor çok korkuyorum ilk tip bebek tedavisndeyken damarım çatlamış vebdikisim varmış opudN sonra muhtis bı kanama geçirip uç ayrı Dr Altan muayne etmişti ben bağıra çağıra zaten işlemden dolayı canımdan can gidiyordu o günden sonra vajinal muayne olamadım ikinci denemede hep anestezi aldım muay sırasında
nyseki dün Dr ısrar edince uzandım sedyeye tam muayne esecekken ben nefes alamamaya başladım tansiyonumu ölçüler büyük tansiyon bes idi ve kazıldım ben Dr bacağıma vurup senin kocanın yerinde olsam seni bosardim dedi hakaret etti bana hayatı boyunca benin gibi birini görmemiş ben giyinmek için yalnizkaldimda esimede bir sürü şey söyledi esim benden utandı o kadar soğuk davrandiki bana nst girdik nst sırasında habire esim sen ne bicim annesin hani bebeğin için hersinden yapadın dedi ben sürekli ağladım
nst Ağrı çıkmadı usg. Bebekte normal ama rahim ağzına baklimadi Salı kendi Dr gittimde artık bası bakar bilmem dedi Dr bizi kovmaktan beter etti
arkadaslar bu benim elimde değil bende o duruma gelmek istermiyin hiç
bu muayne nasıl yapılıyor kaç parmakla ?
Acaba oncesinde ben evdekendim biraz alıştırma olsun diye yapsam eldiven ve bebe yağı ile zrari olurmu
veya hafif anestezi alsa. Bebeği etkilermi lütfen yaridmci olun
biliyorum sizlerin durumu cokcarkli bana kıza ilirsinizde ama engelliyemiyoru. Ben bunu lütfen yardımcı olun bana 31 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…