- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.361
Arkadaslar ve badem lütfen bana yaridmci olun
iki gündür bebeğin aşağıya baskı yaptınız hissettim ve dün Dr gittim
rahim ağzına bakılması gerek dedi
benimde vajinismus geçmişim var iliski haricinde her turku müdahale sırasında nuks ediyor çok korkuyorum ilk tip bebek tedavisndeyken damarım çatlamış vebdikisim varmış opudN sonra muhtis bı kanama geçirip uç ayrı Dr Altan muayne etmişti ben bağıra çağıra zaten işlemden dolayı canımdan can gidiyordu o günden sonra vajinal muayne olamadım ikinci denemede hep anestezi aldım muay sırasında
nyseki dün Dr ısrar edince uzandım sedyeye tam muayne esecekken ben nefes alamamaya başladım tansiyonumu ölçüler büyük tansiyon bes idi ve kazıldım ben Dr bacağıma vurup senin kocanın yerinde olsam seni bosardim dedi hakaret etti bana hayatı boyunca benin gibi birini görmemiş ben giyinmek için yalnizkaldimda esimede bir sürü şey söyledi esim benden utandı o kadar soğuk davrandiki bana nst girdik nst sırasında habire esim sen ne bicim annesin hani bebeğin için hersinden yapadın dedi ben sürekli ağladım
nst Ağrı çıkmadı usg. Bebekte normal ama rahim ağzına baklimadi Salı kendi Dr gittimde artık bası bakar bilmem dedi Dr bizi kovmaktan beter etti
arkadaslar bu benim elimde değil bende o duruma gelmek istermiyin hiç
bu muayne nasıl yapılıyor kaç parmakla ?
Acaba oncesinde ben evdekendim biraz alıştırma olsun diye yapsam eldiven ve bebe yağı ile zrari olurmu
veya hafif anestezi alsa. Bebeği etkilermi lütfen yaridmci olun
biliyorum sizlerin durumu cokcarkli bana kıza ilirsinizde ama engelliyemiyoru. Ben bunu lütfen yardımcı olun bana 31 haftalık hamileyim
Canım dediğin pruluton ise bende haftada 1 vuruldum o da progestan iğnesi 12.hftada basladım suan 32.haftadayım doktorum iğneyi yeni kesti ama bende damar gibi yada başka bir sorun yaratmadı.Doktorumda tuylenme haricinde baska bir etkisinin olmayacagını soylemıstı.
Arkadaslar ve badem lütfen bana yaridmci olun
iki gündür bebeğin aşağıya baskı yaptınız hissettim ve dün Dr gittim
rahim ağzına bakılması gerek dedi
benimde vajinismus geçmişim var iliski haricinde her turku müdahale sırasında nuks ediyor çok korkuyorum ilk tip bebek tedavisndeyken damarım çatlamış vebdikisim varmış opudN sonra muhtis bı kanama geçirip uç ayrı Dr Altan muayne etmişti ben bağıra çağıra zaten işlemden dolayı canımdan can gidiyordu o günden sonra vajinal muayne olamadım ikinci denemede hep anestezi aldım muay sırasında
nyseki dün Dr ısrar edince uzandım sedyeye tam muayne esecekken ben nefes alamamaya başladım tansiyonumu ölçüler büyük tansiyon bes idi ve kazıldım ben Dr bacağıma vurup senin kocanın yerinde olsam seni bosardim dedi hakaret etti bana hayatı boyunca benin gibi birini görmemiş ben giyinmek için yalnizkaldimda esimede bir sürü şey söyledi esim benden utandı o kadar soğuk davrandiki bana nst girdik nst sırasında habire esim sen ne bicim annesin hani bebeğin için hersinden yapadın dedi ben sürekli ağladım
nst Ağrı çıkmadı usg. Bebekte normal ama rahim ağzına baklimadi Salı kendi Dr gittimde artık bası bakar bilmem dedi Dr bizi kovmaktan beter etti
arkadaslar bu benim elimde değil bende o duruma gelmek istermiyin hiç
bu muayne nasıl yapılıyor kaç parmakla ?
Acaba oncesinde ben evdekendim biraz alıştırma olsun diye yapsam eldiven ve bebe yağı ile zrari olurmu
veya hafif anestezi alsa. Bebeği etkilermi lütfen yaridmci olun
biliyorum sizlerin durumu cokcarkli bana kıza ilirsinizde ama engelliyemiyoru. Ben bunu lütfen yardımcı olun bana 31 haftalık hamileyim
BİRCAN cımm.Sen doktora gittin mi?Pembelik var mı hala?
Canım seni sormalı nasılsın ?:1hug:
BİRCAN cımm aynı durumdayız.Bende aynı senin gibi kendimi çok dinliyorum.Bazen çıldıracak gibi oluyorum.Allah tan doktorum çok anlayışlı.Her hafta başı doktora gidiyorum ve ite kaka haftanın sonunu getiriyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
MUMUDİHABA cuım.Seni buralarda görmek ne güzel.
GÜLEN arkadaşım 36mm de olsa 46mm de olsa ikisi de riskli değil.Hiç takma kafana.Doktorun zaten gerekeni yapacaktır.Hiçte kendini strese sokma.Senin haftalarını ben bir görsem kalkıp göbek atıcam.
LİYADORA cım.Sende iyisin her halde?
Merhaba arkadaşlar,haftaya salıya serklaj ameliyatı olucam..
arkadşım bende 15gün önce 23 haftalık bebeğim kaybettim.sen ne kadar sonra hamile kaldın?bebeklernin cinsiyetleri ne? dikiş kesin çözüm dediler mi? ne güzel 32 hafta olmuşsun ben tekrr aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum,dikişin ne zaman atıldı? hep yattın mı?
Canım doktorum dikiş atmadı bana ilk 7 ay hep yattım benhiç iş yapmadım ve haftada 1 iğne vuruluyordum dikişe gerek olmadıgını soyledi doktorum guvendim bende.İlk ölçümde 3.7 cm di rahim agzı boyu sonrada her muayeneye gitmemde olcumunu yaptı ama cok sukurki kısalma olmadı hiç.Dr.lar 6 ay sonra hamilelik dusunebilecegımı soylediler ama ben de dogumdan sonra panık atak basladı o yuzden panık atak tedavısı gordum.o yuzden 1 sene bekledim 1 sene sonra Allaha cok sukur hamile kaldım.senin arastırdılarmı rahım agzı yetmezliğimi varmıs.
Bu arada rabbim sabır versin ve inşallah ikincisini sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın.
Allah inşallah hepinize hepimize 36 girmeyi nasıl eder kızlar destekleriniz için saolu. Yarın aksam haber vericem size
badem cinsiyetler belli olmadimi daha canım
Crameren Basiniz sqolsu. Allah sabır versin
Eylül'de 23 te kaybetmiş ilk bebeğini Dr bunda dikişe gerek yok falan demişti hatırlıyorum konuları vardı istersen mesajlarından ara canım yazıyordu çünkü en ezbere bisi demiyieyim
Merhaba arkadaşlar,haftaya salıya serklaj ameliyatı olucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?