Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

merhaba yazını tesadüfen okudum bence kendi kendini elleme çünkü hamilesin belki bişeyler ters gidebilir korkmanı çok yi anlıyorum bende hamileyim ama şimdiden çatı muaynesini düşünmeye başladım ama dr uma güveniyorum en iyi şekilde muayene edecek düşün hayatımızda daha ne kadarr büyük acılar yaşamışızdır karnızmı ağrımıştır midemiz çok şiddetli eğer bunlara katlanıyordak 2 dakkalık bir muaeyeneyede katlanabiliriz.

Bu arada senin bu gittiğin dr çok basit dr lukla alakası olmayan bir adammış eğer seni biraz rahatlatsaydı cesaret verseydii korkmayacaktın o ters davranınca sen daha kötü olmuşsundur sen hiç düşünme kolaymı zormu o an gelince dr una bırak

Canimcım derler ya her hamilelik baska oluyor diye doğru vallhi, inaşlalh bundan sonraki hamileliğimde bu ilaç sadece tüylenme yapar.:))

GÜLENCİM Bence muayeneye idrara sıkışık git böylece ultrosonlada rahimağzını görebilirler.Bildiğim kadarıyla şart değil alttan muayene.Ayrıca seni anlıyorum.Bu senin kötü bir anne olduğunu göstermez.O la ki rahimağzı açıldı ve doğum başladı en kötüsünü düşüneleim.Zaten bebeğin 31 haftalık.Emin ol ona hiç bir şey olmaz.Ayrıca bu insanlar bilmiyorlar mı stres zaten başlı başına doğum sebebi.Gittiğin doktora da uyuz oldum ne gerizekalı bir adammış.

Gülencim edamecine katılıyorum.Çok su içip muayne ol,artık vajinal muayneye gerek yok bence de...O dr un gerizekalı küstahın tekiymiş.....

BİRCAN cımm.Sen doktora gittin mi?Pembelik var mı hala?

ilgin için sağol canım
dr hamileliğin ilerleyen dönemlerinde çok normal olduğunu ve akıntının farklılıklar gösterebileceğini söyledi
ama işte ben çok korkuyorum burdaki herkes anlar mutlaka halimi
sürekli kendimi dinliyorum
vücudum acaba bana bi sinyal mi veriyor diye her şeyden korkuyorum

allah hepimizi hayırlı sona ulaştırır inşallah
senin durumlar nasıl gidiyor iyi misin

Kizlar çok teşekkür ederim Salı gunü Dr sıkışık gideyim bakalım ne olacak sizi haberdar ederim en son 36 mm miydi neydi 2-3 hafta ince eşimde 46 mm diyor ama ben hatirliyamadim

Canım seni sormalı nasılsın ?:1hug:

İYİYİM cnm sizlerin iyliği benimde umutlarımı yeşertiyor
iş güç çalışmaya devam bizde durumlar hep aynı

GÜLENCİM her ne olursa olsun kimse kimseye hakaret edemez hakikaten dr gerizekalı küstahın tekiymiş liyadora doğru yazmış

BıRCAN cımm aynı durumdayız.Bende aynı senin gibi kendimi çok dinliyorum.Bazen çıldıracak gibi oluyorum.Allah tan doktorum çok anlayışlı.Her hafta başı doktora gidiyorum ve ite kaka haftanın sonunu getiriyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
MUMUDıHABA cuım.Seni buralarda görmek ne güzel.
GÜLEN arkadaşım 36mm de olsa 46mm de olsa ikisi de riskli değil.Hiç takma kafana.Doktorun zaten gerekeni yapacaktır.Hiçte kendini strese sokma.Senin haftalarını ben bir görsem kalkıp göbek atıcam.
LıYADORA cım.Sende iyisin her halde?

aynen
allahtan benim dr da anlayışlı ben 2 haftada 1 gidiyorum ama bana her defasında çekinme sakın her kafan takıldığında gel diyor

gülencim edamecrinin dediği gibi canım sakın korkma 31 hafta çok iyi
tabi ki prematüre bi bebeğe bakmak ta çok zordur ama en azından tehlikeli dönemleri atlatmışsınız
benim dr un hedefi 29. hafta inan o haftaya gelebilmek için günleri sayıyorum saat saat...
ayrıca şu dr mevzunda elbette çok can sıkıcı ama stres yapmamaya çalış canım
biliyorsun stres bizim baş düşmanımız

hepinizin yazdıklarını,23 haftalıkken aynı prob.den bebeğini kaybetmiş bir anne olarak,dikkatle okuyorum.bir dahaki hmileliğimde çok işime yarıyacaklar.hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kucaklarız inşalllah.

Canım doktorum dikiş atmadı bana ilk 7 ay hep yattım benhiç iş yapmadım ve haftada 1 iğne vuruluyordum dikişe gerek olmadıgını soyledi doktorum guvendim bende.İlk ölçümde 3.7 cm di rahim agzı boyu sonrada her muayeneye gitmemde olcumunu yaptı ama cok sukurki kısalma olmadı hiç.Dr.lar 6 ay sonra hamilelik dusunebilecegımı soylediler ama ben de dogumdan sonra panık atak basladı o yuzden panık atak tedavısı gordum.o yuzden 1 sene bekledim 1 sene sonra Allaha cok sukur hamile kaldım.senin arastırdılarmı rahım agzı yetmezliğimi varmıs.
Bu arada rabbim sabır versin ve inşallah ikincisini sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın.

canım çok saol,ilk bebeğini rhim ağzı yetmezliğinden kaybetmedin mi?dikişsiz bu haftalara kadar gelebilmen çok güzel,dr bana bir ay sonra hemen hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum artık,daha çok yeni.

Allah inşallah hepinize hepimize 36 girmeyi nasıl eder kızlar destekleriniz için saolu. Yarın aksam haber vericem size
badem cinsiyetler belli olmadimi daha canım
Crameren Basiniz sqolsu. Allah sabır versin
Eylül'de 23 te kaybetmiş ilk bebeğini Dr bunda dikişe gerek yok falan demişti hatırlıyorum konuları vardı istersen mesajlarından ara canım yazıyordu çünkü en ezbere bisi demiyieyim

Canım daha 11+2 günlüğüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…