Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba arkadaşlar,haftaya salıya serklaj ameliyatı olucam..

hayırlısı olur inşallah canım
ben dikişe öğlen saat 12.30 da girdim 13.00 çıkmıştım
dr hastanede kalmama gerek olmadığını söylemişti de o yüzden akşama eve gelmiştim
bakalım sende nasıl gidecek işler

Badem benim de 11+2 deyken cinsiyet belli olmuştu

canım çok saol,ilk bebeğini rhim ağzı yetmezliğinden kaybetmedin mi?dikişsiz bu haftalara kadar gelebilmen çok güzel,dr bana bir ay sonra hemen hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum artık,daha çok yeni.

Ben zor bir dogum gecirdim cok kan kaybettim o yuzden bana 6 ay verdiler benim rahimde yırtılmıstı dogumda eşini içine kaçırdıkları için cok ugrasmıslar cıkarmak için rahim dikişli oldugu için vucudunun ve rahminin kendini toparlaması için zaman ver dediler e sonrada zaten psikolojim allak bullak olmustu.
Rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmedinmi demişsin inan hiç bilmiyorum cunku 1 kere gittim doktora bakacaktı rahim ağzına çatala geçince yasadıklarım aklıma geldi fenalaştım bakamadı doktor sonra bır dahada gitmedim.
Bence kendine biraz zaman ver hem vucudun kendini toparlasın hemde ruhsal yonden kendini toparla.
Ve kendine çok iyi ve guvenebilecegın bir doktor seç.
Burada daha once yağmurcn adında bir arkadaş vardı.Bak o da hamileliğini yatarak gecirmişti dikiş atmamıstı doktor onada o bana ornek olmustu.Ama ki derseki dikiş gerekli hiç ihmal etme mutlaka attır.

edamecrin merhaba,
hunilesme olmadi, cok sukur yolunda gitti hersey, yarın tekrar kontrolum var..ben de cok pimpirik bir insan oldum hamileligimde iyice, stresle basetmek zor, esim sagolsun destek oluyor, eger calişiyorsan eve gelir gelmez dinlen sol tarafına yatık vaziyette, ben oyle yaptim.Sen kacinci haftandasin?

kızlarr hepinize ağlıklı doğumlar inş sağlıkla kucağınıza alacaksınızzz az kaldııı

fizer nerelerdeee
yarencm sen nsılsınn

eylülce az kalmış beni hatıradın mı :)

liyadoracım dualarım seninle
hiç panik yapma
benim 3. dikiş olmasına rağmen paniktim
hiç gerek yok

aysays 22 yi doldurduk daha
şimdilik iyiz

Bana sabah 6 dan sonra birşey yiyip içme,11 de hastaneye gel,yatıralım,13 de ameliyata alırız.1 gece kalıcaksın dediler..

liyadoracım dualarım seninle
hiç panik yapma
benim 3. dikiş olmasına rağmen paniktim
hiç gerek yok

aysays 22 yi doldurduk daha
şimdilik iyiz

Maşallah canım. Hiç panik değilim,alıştım ameliyat olmayakaydirigubbakcemile3
Bana kalsa bu gün bile razıyım serklaja...:1rolleyes:

kızlarr hepinize ağlıklı doğumlar inş sağlıkla kucağınıza alacaksınızzz az kaldııı

fizer nerelerdeee
yarencm sen nsılsınn

eylülce az kalmış beni hatıradın mı :)

Yağmurcn hatırlamam mı tabiiki hatırladım.Buyumus maşallah oğlun canım benim.
Evet benim az kaldı inşallah sorunsuz bir şekilde alırım kucagıma.Canım bir de sen nasıl dogum yaptın genel anestezimi epiduralmi

Eylülcüm genelanesteziyle yaptım çok şükür sorunlu geçmedi hemen ayağa kalktım hiç yatmadım darsı başına cnm

canım ilgin için sağol,bende bi süre ara vermek istiyorum aslında,ama hormanlardan galiba mütiş bir bebek özlemim var belkide doğum olayındandır,bazen hemen olsun diyorum kararsızım iişşte

ıyi gceler
umarım sayfa işgali yaomiyorumdur
gittik bugün doktora Dr riskli bisey yok dedi ölçüm aldı ve ötekinde yasadiklairmi anlattım çok zor bı durum yasarsan kanama veya suyunun gelmesi probu vajinaya dayayip öyle bakarız dedi için rahatladı erkenden gelmeye kalkmazsa sezeryan tarihide verdi 27. Şubat ama belki 14 Şubat'ta olabilir dedi bizim yıldönümümüzde :) aman hiç önemli değil dogsada ysara dedi Allah herkeze bu haftala nasip etsin inşallah
badem siz izmiremi taşındınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…