- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.381
Merhaba arkadaşlar,haftaya salıya serklaj ameliyatı olucam..
Merhaba arkadaşlar,haftaya salıya serklaj ameliyatı olucam..
canım çok saol,ilk bebeğini rhim ağzı yetmezliğinden kaybetmedin mi?dikişsiz bu haftalara kadar gelebilmen çok güzel,dr bana bir ay sonra hemen hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum artık,daha çok yeni.
hayırlısı olur inşallah canım
ben dikişe öğlen saat 12.30 da girdim 13.00 çıkmıştım
dr hastanede kalmama gerek olmadığını söylemişti de o yüzden akşama eve gelmiştim
bakalım sende nasıl gidecek işler
liyadoracım dualarım seninle
hiç panik yapma
benim 3. dikiş olmasına rağmen paniktim
hiç gerek yok
aysays 22 yi doldurduk daha
şimdilik iyiz
kızlarr hepinize ağlıklı doğumlar inş sağlıkla kucağınıza alacaksınızzz az kaldııı
fizer nerelerdeee
yarencm sen nsılsınn
eylülce az kalmış beni hatıradın mı :)
liyadoracım dualarım seninle
hiç panik yapma
benim 3. dikiş olmasına rağmen paniktim
hiç gerek yok
aysays 22 yi doldurduk daha
şimdilik iyiz
Bana sabah 6 dan sonra birşey yiyip içme,11 de hastaneye gel,yatıralım,13 de ameliyata alırız.1 gece kalıcaksın dediler..
canım dualarımız seninle... eve gelince mutlaka yaz bizeee....
bende bu ay ki klomeni bitirdim, bu hafta deniyoruz bakalım. 22 aralık tı son reglim. dua edin kızlar....
Ben zor bir dogum gecirdim cok kan kaybettim o yuzden bana 6 ay verdiler benim rahimde yırtılmıstı dogumda eşini içine kaçırdıkları için cok ugrasmıslar cıkarmak için rahim dikişli oldugu için vucudunun ve rahminin kendini toparlaması için zaman ver dediler e sonrada zaten psikolojim allak bullak olmustu.
Rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmedinmi demişsin inan hiç bilmiyorum cunku 1 kere gittim doktora bakacaktı rahim ağzına çatala geçince yasadıklarım aklıma geldi fenalaştım bakamadı doktor sonra bır dahada gitmedim.
Bence kendine biraz zaman ver hem vucudun kendini toparlasın hemde ruhsal yonden kendini toparla.
Ve kendine çok iyi ve guvenebilecegın bir doktor seç.
Burada daha once yağmurcn adında bir arkadaş vardı.Bak o da hamileliğini yatarak gecirmişti dikiş atmamıstı doktor onada o bana ornek olmustu.Ama ki derseki dikiş gerekli hiç ihmal etme mutlaka attır.
nasıll gidiyo liyadora inş sende sağlıkla alcaksın serlajında umarım başarılı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?