Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım ben ızmir de ailemin yanındayım..ızmirliyim ben zaten..Eşim hafta sonları gelip gidiyor...14 şubat benim doğum günüm,eşimle çıkma yıldönümümüz..Ama bebeklerimi de kaybettiğim gündü

Ayy badem Allah onların acılarını unuttrqcak acıların vermesin inşallah Rabbim bu evlatlarına uzun uzun ömürler versin inan senin bı konunu okudum nais kaybettiniz anlatmissinnda hamile değildim ben sende hep diyodun rahim ağzını olcuturun olcuturun diye inan ben 18. Haftayı gecene kadar o psikolojiyi atamadım ve o hafatyi geçtikten sonra insan icine karıştım temkinli gittim hep
inşallah bundan sonra güzel gunleirn olacak inşallah bizde okuyacağız Allah yarimdicn olsun

ah canım bende izmirde ailemin yanındaydım.serkilajdan sonra yatarken öyle iyi anlayacaksınki ailenin yanında olmanın cok iyi bir sey olduğunu.sağolsunlaar ailem ne nazımı ne cilemi cektiler.zemuszemusinşallah seninkilerde torunlarını sağlıkla kucaklayıp sevip öyle evine gönderecekler dualarım sizinle
bu arada izmirde hangi dra gidiyorsun.elbette cok arastırmıssındır ama soracagın birsey olursa önerebileceğim çok iyi drlar var.
ama benim eşim uzakta olduğu için çok sık gelemiyordu yanıma.:sinifsinif:

İnşallah canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq:

Canım ben Kent hastanesinde Namık Demir ve Orçun Sezer e gidiyorum şu an..Biz Bostanlı da oturduğumuz için bize daha yakın...İki dr da riskli gebeliklerde çok iyi..Namık bey anne karnındaki bebeklere ameliyat yapmış çok başarılı bir hekim..Aynı zamanda dokuz eylül tıp fakültesinin kadın doğum bölüm başkanı..Eşim her hafta sonu Bolu dan İzmire geliyor..12 saat yaklaşık...Bu hafta sonu gelmeyecek.Salı sabahı burada olucak..Yani serklajımın olacağı gün...

sizin de işiniz zormuş
allah kolaylık versin
biz doğuruyoruz da valla eşler de bizle birlikte doğuruyor
uzaktan bakınca ne var ki babalara göre deniyor ama...

edamecrin merhaba,

sezeryan olmasını dr.mu istedi, sen mi istiyordun? Ben de 30.haftayı bitirdim, henuz dr.ile dogumun nasıl olacagını konusmadik.

SAMYELı cimm.Seni hiç kaile almazmıyız.Amam şimdilik senin bebişini eklşyoruz.Nasılsa şu anda çok sıkıntı yapacağın bir durum yok.ıleri ki günleresakla kendini.Bence çokta erteleme gebeliği.Nasılsa kaçınılmaz son.
Kızlar 5 gündür hiç tuvalete gitmemişti ve çok ıkınarak tuvaletimi yaptım.Sizce açılmas olmuşmudur?Çok tedirginim.Pazartesi doktoruma gidicem ama bu 4 günü nasıl geçiricem bilemiyorum.Bir de inanılmaz gaz oluyorum.Bu bir risk midir?Doktorlarınız bununla ilgili bir şey söyledi mi?Benim doktorum kabız olma dedi ama oldum işte.Çok zorlanıyorum ne yapayım?
AYSAYS ben doğumla ilgili bir şey yazmamıştım arkadaşım her halde yanlış anlaşılma oldu.
Bir de kızlar bazen karnım sertleşiyor.ınternette baktım braxton kicks diye bir kasılma varmış acaba ondan mı oluyor?

edacım benim hamileliğimde gestasyonel diyabet çıkmıştı o nedenle diyet yapıyordum.diyetle birlikte kabızlıkta basladı.ben iki güne bir magnesine calcine diye bağırsak düzenleyici kullanıyordum.toz suda eritiliyor.hamilelikte güvenle kullanılabiliyor.bir druna danış bu ilacı istersen.ayrıca sertleşme günde 7-8 normal diyordu drum.

sağol canım,, haklısın belki ama ne bileyim yazıma cevap gelmeyince kendimi yalnız hissettim.
bebek çalışmalarımız devam ediyoor. mirmirmirmir

sağol canım,, haklısın belki ama ne bileyim yazıma cevap gelmeyince kendimi yalnız hissettim.
bebek çalışmalarımız devam ediyoor. mirmirmirmir

Olur mu öyle şey...İnşallah en kısa zamanda hamile kalıcaksın Allahın izniyle canım..olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun
kabızlık konusunda şunu diyebilirim
ben şu an magnezyum alıyorum ondan dolayı bi sıkıntım yok ama ondan önce bu durumdan korktuğum için kayısı suyu içiyordum
ama hazır değil çünkü onların pek faydası olmuor
kuru kayısıyı hoşaf gibi ama daha az suda haşlıyorum sonra onu blenderden geçirip istediğim koyulukta günde 1 bardak içiyordum
gaz meselesi ben de de var ama bu haftalarda olurmuş diye okudum nette bi dr sitesinden
hem de özellikle akşamları olur diyor gerçekten de aynen öle oluyor
karın sertleşmesi konusunu daha önce senle konuşmuştuk daha sonra dr a sormadın mı hiç
çok mu rahatsızlık veriyor ki
belki biz sürekli tedirgin yaşadığımız ve bebeklerimzi bu haftalarda kaybettiğimiz için psikolojiktir
yine de haberlerini bekliyorum

canım merhaba,bendede normal zamanda da bağırsak sorunu vardır zor tuvalete çıkarım hamilelik dönemimde de daha kötü olur diye korktum ama bir arkadaşım bana kuru kayısının özellikle koyu renkli olanını al ,akşamdam 4-5 tanesini suya koy ertesi günü aç karnına bu kayısıları ye ve suyunuda iç demişti,aynen yaptım ve ben 5 aylık hamilelik süresince hergün ıkınmadan tuvalete çıkabildim birde özellikle sütü kahvaltıda sıcak içiyorum canım, çok eskilerden Ender Saraça gitmiştim o bana herşeyi ısıtarak yememi zeytinyağlıları bile ısıtarak yememmi ve suyuda ılık içmemi söylemişti ,o gün bu gün bende herşeye sıcak içiyorum ve barsaklarımı yumaşatıyor canım ,tavsiye ederim çünkü ben bile kendimde bu konuda bi sonuca vardıysam herkez varır.

teşekkürler kızlar
ben çözcem sorunuda
acaba o gün bir şey olmuş mudur diye korkuyorum
dikişe kadar açtıysam hunileşme olduysa çok suçlu hissederim kendimi
aptal bir şey yüzünden gebeliğimi riske sokmak istemiyorum

inşallah bişey olmamıştır canım yaa
biz hep olayın en kötü tarafından bakmayı öğrendik malesef
şurda bi 10 hafta daha dayansa dikişler tamam allahın izniyle

arkadaşım eğer kötü bişey olduysa ,sen şimdiye kadar çoktaaaaan sancıyla doktora gitmiştin ,o yüzden gönlün rahat olsun bence herşey normal:))

teşekkürler kızlar
bir sizler anlıyosunuz halimi
herkese göre kabızlık normal
abartıyorum onara göre
amaaaa çeken bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…