Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
liyadoranın dikişi bu gün mü atılıyodu acaba
pek ortalıkta yok
umarım herşey çok iyi gidiyordur onun için

teşekkürler kızlar
bir sizler anlıyosunuz halimi
herkese göre kabızlık normal
abartıyorum onara göre
amaaaa çeken bilir

dediğin gibi çeken bilir .bende kabız olduğumda çok tedirgin poluyordum .herkes cok abarttığımı düşünürdü ama insan korkuyor.bu arada çok zorlamadığın sürece sorun yok güzelim.söylediğim ilacı şiddetle tavsiye ederim.

bademin serkilajı bugün.allah sağlık versin.

selam kızlar ınş zamanında gelır bebışlerınız ...............
lıyadora ınş ıyı gecer serkaj korkulacak bısey yok sakın sıkma canını azcık agrın olabılır napalım hersey bebek ıçın ...............ınş ıyı bı hamılelık gecırırsın............ıyı bakın bebeklere

EL MUALLıM canım ben tüm yazılanları okuyorum ama yine de kaçırdığım bişey mi oldu acaba
senin bebekler noldu nasıllar

canım bebekler kuvezde ..........cok sukur daha ıyler...........ama benım serkaj engelını bıle asıp gelıdı cadılar ..........ınş sıkıntısız gelırler eve beklıyoruz dort gozle canım...........bu beklemelerde cok zor .........herseyın kısmet ..........ınş sızınkıler gelır vaktınde ........bende lıyadorayı salı bılıyordum ama öle okuyunca degıstı sandım hayırlısı ınş ıyıdır..........sende ıyı bak kendıne.........

off o kabılığı bende yaşadım hemde açıklık vardı ( bazılarına iğrenç gelebilir ama makatımın kenarlarına nası bebeklere yapılıyo masaj yapa yapa yapıyordum ıkınmadan deneyebilirsinz bide duphaloc var şurup

muallimcm kokladım kuzularıı

sagol yagmurcım .......oğlusun nasıl kızlarımı gormeye getırırsın artık...............herkese guzel gunler ınş

çok sevindim muallimcim
bendde sürekli seni merak ediyordum
sorarkende açıkcası tereddütle sormuştum ya bişey olduysa ya üzersem diye
inşallah eve de gelirler geniş kalabalık bi aile olarak yaşama devam edersiniz
elbette bu bekleme de bi sıkıntıdır ama allah hakkınızda hayırlısını versin

ınş bıcancım ınş.............yagmur ben atasehırdeyım yakınız ..........bıgun ınş tanısırız.............herkes ıyı ols guzel gunler yakın ols ınş.........bebısın senı uzuyomu annesı...........sutun nasıl mutlaka emzır bakalım bende sagıyorum ınş azda olsa vermek ıstıyorum

inş cnm bende tanışmak isterim hele bi kuzuların gelsin evine ... sütüm çok azaldı mama çok alıyoruz ama az da olsa alıyor bende sağıyorum ama bişey çıkmıyo çok beklerse 100 cc az sa 20 cc

canım ınş yerım onu bennnnnnnnnnn............neden emzırmıyosun kı emınce daha ıyı gelklır sutun canım sagmak o kadar yetrlı olmuyo aslında ...............ama azda olsa faydası var ınş saglıklı olsunda.........emeklıyoo mu annesı artık heryere ulaşmaya cabalar...............

canım medıcanada.........ssk anlaşması var kuveze ucret vernmıyoruz yoksa cok zor tabı...........ınş bekletmezler artık sana ıyı geceler canımm

evet canım ssk ıyı oluyo...............
kızlar ıyı bakın kendınıze .............lıyadora nerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…