Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım evet olurdu.yatarken ayaklarını duvara dikerek yat arada iyi geliyor.birde drun dediği doğru ben 21-22.haftada öyle endişeliydimki neredeyse 2 günde bir drdaydım.sağolsun drum az nazımı cekmedi.ama gercekten o kötü haftayı gecirdikten sonrA elbette yine endişeliydim ama biraz daha rahatlamıştım.

yağmurcum benim kızda çilekli sakız sarkısını çok seviyor onu söylediğimde acayip hareketlenip gülücükler saçıyor.

bel ağrılarım gidip geliyor edacım
hiç belli olmuyor
hergün yeni bir ağrı çeşidi ortaya çıkıyor
dünde sol bacağımın ağrısından uyuyamadım
annem bu aylarda olur kramp şeklinde diyor
ve acayip mide yanmalarım var
ama buna da şükür işler ters gitmesin de tek bunlara razıyım

ciğer iğnesini herhalde daha ileriki haftalarda verir dr um diye düşünüyordum ben
ama 2 hafta sonra yapalım bi de 32. haftada var dedi
sen benden galiba 1 hafta da öndeydin
bence de bi sor iğneyi

canım sağol cevabın için
sizin gibi tecrübeliler bazen bize dr lardan daha tatmin edici cevaplar veriyor
o yüzden bizi bundan sonra da bırakmayınnn :)

yağmurcum benim kızda çilekli sakız sarkısını çok seviyor onu söylediğimde acayip hareketlenip gülücükler saçıyor.

yirimmm ben senin kızını maşşallahh 4 ay 1 hafta 2 günlükk olmuş

ayy yerim ben sizin çilek kokulu yavrularınızı
tam en tatlı zamanlarındalar şimdi
öptüm bebeklerinizi

kızlar selam ,banada serklaj yapılacak bende laparoskopide tesadüfen ortaya cıktı normalden daha açıkmış..şimdi 9 haftalığım 14.haftada yapılacak gibi görünüyor aksilik çıkmazsa..ve ben nedense bundan biraz korkuyorum:) laparoskobi histeroskopi ..ne varsa yapıldı gayet güzel gecti hepsi ama bundada o saoğukkanlılığımı koruyabilecekmiyim bilmiyorum ,drum çok rahat 2dakikalık işlem diyor.inş öyle olur:))

demremcim hiç korkma çok çabuk bitiyor
üstelik uyandığında sana hiç operasyon yapılmamış gibi hissediyorsun
ben eğilince falan bi gerginlik hissederim rahatsızlık duyarım gibi geliyordu ama hiç te öyle olmuyor
rahat ol canım
geçmiş olsun

bııcan canım hıç kafaya takma ..bebegını dusun hersey onlar ıcın..........zor bı ışlem degıl herseyıyle onbes yırmı dakkada odandasın.......yetrkı sonunu gor .........bol dua canım sonrasında bısey hıssetmıyosun azcık kanama oluyoo merak etme normal olması belkıde hıç olmaz senın.........cok rahat gıt ve bebısını dusun nelere katlandın artık bu son ınşşş

bırcan nasılsın canım demreme yazcakken sana yazmısım...............ıyı bakın kendınıze banada bol dua

inş öyle olur kızlar sağolun desteğiniz için moral oldu bana gercekten ,aslında şimdiye kadar gecirdiklerim arasında en basit işlem belkide ama nebileyimm :)
Allahım herkeze hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin..

el muallim sağol canım iyiym şimdilik

demrem senin de dediğin gibi geçirdiğin operasyonlar içinde en basiti budur
ama sende haklısın insan bilmediği birşey hakkında çok endişeleniyor
biz ne dersek diyelim sen bu tecrübeyi yaşamadan rahatlamıcaksındır
benim ilk serklajda kese dışarı çıktığı için ve zaten sancıyla gittiğim için çok zor olmuştu
o yüzden bu sefer çok korkarak gitmiştim hastaneye
hatta ameliyathaneden çıktıktan sonra dr gelene kadar yatakta yanımı bile dönmemiştim korkudan dikişlere bişey olursa diye şimdi gülüyorum kendime
sende kolaylıkla atlatacaksın emin ol
önemli olan dikişten sonrası oluyor

bırcan nasılsın canım demreme yazcakken sana yazmısım...............ıyı bakın kendınıze banada bol dua

canım benim dualarımız seninle
annemin bana ettiği duayı ediyorum sana
allah sabrının karşılığını versin canım
anneme de anlattım seni
bi arkadaş var sitede üçüzleri oldu erken doğdular kuvezdeler diye
onunda duasını aldın
kendine iyi bak

canım benım cok sagol annene de ccok tesekkur edr ne guzel onunda duasını aldım rabbım razı ols.........sana da guzel gunler versın ınş.......kımse sıkıntı cekmesın

Elmmuallim banada destek olurmsun canım

canım gulencımmmmmmmm topık ardasım benım...........ne demek canım her zaman...........sen hıç merak etme oğlun beklıcek ınş rahat oıol canım hem bu haftalaruın cok ıyı..........dualarım senınleeeee............yat dınlen canım

33 haftadayim daha bircan sen ne kadar oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…