- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.861
kizlar bir fikriniz var mi?Benim annem 30 yasinda menopoza girmis sonra ilaclarla kanamasini devam ettirmisler ben 32 yasindayim sizce bende menepoza girermiyim? arastirmalar kadinlarda anne ile kizin menopoz yasinin genetik olarak etkilendigini soyluyor hic basindan bole bisey gecmis bilen var mi? ben acaba korunma suresi biter bitmez ivf mi yaptirmaliyim
benim arkadaşım miyomla hamile kaldı,hiçbişi olmadı.inşallah seninki kaybolmuştur.haziran ayı epey bereketli olacağa benziyorbakalım kim ya da kimler tutturacak,ayy çok heyecanlı:)allahım hepimize sağlık versin de varsın aylar sonra olsun no problem.
Bizim burda hospital park diye bi hastane açıldı,okula tanıtım için gelmişlerdi,öğretmenlere indirimli check up yapıyorlar,65 tl kısa bir süre için,biz de eşimle yaptırmaya karar verdik.herhangi bir sorun yok çok şükür.ama arada yaptırmak lazım.ben hiç yaptırmadım daha önce.benim göğsümde yağ bezesi dedikleri bi kitle var yıllardır,özellikle onun için yaptırmak istemiştim,gerçi onda da sadece 6ayda bi kontrole gel deyip gönderiyorlar.cuma günü dr.um enfeksiyon geçmiş derse iptal edicem,yaptırmıcam.bebiş için.bunca yıl yaptırmadım,bu yıl da yaptırmasam ölmem heralde:)
Sahba gel cnm komsu olalim beraber buyuturuz bebeleri:)
Aryamia dr guven o zaman bu ay basla cnm hadi rast gele:)
canım benim ananem çok geç bir yaşta menepoza girmiş annem ise çok erken...
tek etken anne yaşı değil menepozda hem kalıtsal faktörler hem de çevresel faktörler etkili
kizlar bir fikriniz var mi?Benim annem 30 yasinda menopoza girmis sonra ilaclarla kanamasini devam ettirmisler ben 32 yasindayim sizce bende menepoza girermiyim? arastirmalar kadinlarda anne ile kizin menopoz yasinin genetik olarak etkilendigini soyluyor hic basindan bole bisey gecmis bilen var mi? ben acaba korunma suresi biter bitmez ivf mi yaptirmaliyim
check upı enfeksiyon için yaptırmıyorum canım,tamamen tesadüf.bu arada enfeksiyon da ortaya çıkar çünkü checkupta smear testi de var ama ben yaptımıcaktım smear kısmını çünkü geçen ay temiz çıktı.bi de memeye filan ultrasonla bakılıyor sordum.hatta adet döneminde olmayın dediler.yani oldukça detaylı idi ama daha detaylısı da varsa bilmiyorum.zaten çok kısa süre için bu fiyata.bi de hastane yeni açıldığı için.yoksa biliyorum arkadaşım geçen ay 600tlye yaptırdı indirimli olduğu halde.ama antibiyotikten dolayı dr.um enfeksiyonu baskılar dedi,sonuçlar yanıltıcı olabilir dedi.o yüzden bi dahaki ay hamile olmazsam ve randevu alabilirsem yaptırcam.ki randevu almak çok zorenfeksiyonla ne alakası var chek upun anlamadım...bide chek up var chek upcık var......yoksa chek up pahalı ve çoooook detaylı bi kontroldür...öyle sadece kan aldırmak değildir....çok ucuz ve bedava nerdeyse....sanmıyorumki detaylı bişey olsun 65 tl ye...eğer öyleyse kaçırmayın yaptırın tabi..
19+4 olduk gün itibarıyle
Herkese merhaba arkadaşlar! Akşam oğlum ve eşim tartışınca ben de çok sinirlendim ve sonuç ; kanama ardından acil sezaryen. Bebişim 1980 gram doğdu. Ama bir süre yoğun bakımda kalacak. Haber vereyim dedim.
Chnb ..
Hayirli olsun dersi bitirmusin:)
Aryamia hayirlisi olsun insallah gecer..
Benimde iki gorumcem gelicek yarin evi temizleyecekler..
K.v. 40 cikicak cumartesi esim cuma yozgata gidiyor kaynimin kizlari yanimda kalicakmis insallah esim gelene kadar dogurmam..
Size iyi sohbetler ..
İyi geceler yarin yorucu bi gun olucak..
İnsallah canım.kızlar yarın akıllı tahta kursu sınavım var. bitiyor geçerim inşallah.
dün gece kabus gördüm. ikiz hamileymişim ileri haftalarda. malesef karnımda ölmüşler. beni doğumhanede normal doğurtuyorlardı. o kadar sıkılmışım ki bağırmışım. eşim sesime uyandı(
benim ailemde var erken menopoz ama baba tarafında halamlar felan hep erken girmişler ablamda 35inde girdi malesef annemden once girdi ânnem 52 yasında daha yeni giriyor menopoza,insallah annme çekerim erken girmem menopoza bende com korkuyorum o yuzden ikincinin arasinin cok acmak istemiyorumkizlar bir fikriniz var mi?Benim annem 30 yasinda menopoza girmis sonra ilaclarla kanamasini devam ettirmisler ben 32 yasindayim sizce bende menepoza girermiyim? arastirmalar kadinlarda anne ile kizin menopoz yasinin genetik olarak etkilendigini soyluyor hic basindan bole bisey gecmis bilen var mi? ben acaba korunma suresi biter bitmez ivf mi yaptirmaliyim
İnsallah canım.
Ah doğurduk ama hala etkisindeyiz bitmiyor kabuslar,bende gecen hafat 33. Hafatalik bebgimi kaybettigni görüyordum uyanır uyanmaz emirin basına gittim
benim ailemde var erken menopoz ama baba tarafında halamlar felan hep erken girmişler ablamda 35inde girdi malesef annemden once girdi ânnem 52 yasında daha yeni giriyor menopoza,insallah annme çekerim erken girmem menopoza bende com korkuyorum o yuzden ikincinin arasinin cok acmak istemiyorum
enfeksiyonla ne alakası var chek upun anlamadım...bide chek up var chek upcık var......yoksa chek up pahalı ve çoooook detaylı bi kontroldür...öyle sadece kan aldırmak değildir....çok ucuz ve bedava nerdeyse....sanmıyorumki detaylı bişey olsun 65 tl ye...eğer öyleyse kaçırmayın yaptırın tabi..
sağ ol canım kolay gelin sana..
aryamia eşim de hamile kalmak istediğim ay kullandı dr biz öneriyoruz bile demişti antibiyotik...
yaramazlık yok sanırım maşallah size...
canım kızlar da demiş anne yaşıyla bazen alakalı bazen değil. benim babaannem 37 de girmiş kızı yani halam 38de.
benim annem 53 te girdi ama ben baba tarafına çektim. ultrason görüntüsünde az yumurta gördü memorialin tüp dr si nur hanım. Arda beye de dedim adetim az ve nur hanım böyle dedi dedim. benden amh testi istedi. bu test yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor. ben tüp yaptırdığımda o kadar ilaca rağmen 7 yumurtam oldu( 6 sı döllendi ama hiçbiri 5. güne gidemedi.(3. gün genetik sorun için hücre alınmıştı) Ama kader 2 ay sonra doğal hamile kaldım.
amh testi yaptırırsan fikir verir...
Canım sen kaç yaşındasın? Annen kaç yasında gırdı? Çok özel olmazsa... Çok korkuyorum özür dılerım
kızlar yarın akıllı tahta kursu sınavım var. bitiyor geçerim inşallah.
dün gece kabus gördüm. ikiz hamileymişim ileri haftalarda. malesef karnımda ölmüşler. beni doğumhanede normal doğurtuyorlardı. o kadar sıkılmışım ki bağırmışım. eşim sesime uyandı(
29 yaşındayım,ilk bebgimi 16 haftalik kaybettim oğlumda atıldı simdi 3.5 aylık benim dikisimi Cemile bey attı sanirm sen ona gitmeyide düşünüyorsunCanım sen kaç yaşındasın? Sende serklaj yaptırdın degıl mı? Senın hıkayenı bılmıyorum kusura bakma.
İnsallah canım.
Ah doğurduk ama hala etkisindeyiz bitmiyor kabuslar,bende gecen hafat 33. Hafatalik bebgimi kaybettigni görüyordum uyanır uyanmaz emirin basına gittim
benim ailemde var erken menopoz ama baba tarafında halamlar felan hep erken girmişler ablamda 35inde girdi malesef annemden once girdi ânnem 52 yasında daha yeni giriyor menopoza,insallah annme çekerim erken girmem menopoza bende com korkuyorum o yuzden ikincinin arasinin cok acmak istemiyorum
Canım çok sağol muhakkak Arda beye sorucam sen kaç yasındaydın? Yumurtaların azalmış mı gercekten ne çıktı senın degerlerın?
sınavda başarılar canım
rüyanı da hayro yoralım hayır çıksın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?