Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
29 yaşındayım,ilk bebgimi 16 haftalik kaybettim oğlumda atıldı simdi 3.5 aylık benim dikisimi Cemile bey attı sanirm sen ona gitmeyide düşünüyorsun

Evet canım aynen düşünüyorum takıbını de Cemal bey mı yaptı? Serklajı ne kadara yapıyo acaba?
Canım benım bebegınle bır ömür mutlu yasayın, sen daha 30 olmamışsın 2. Bebegını de alırsın ınsallah:)
Sana hangı teknıkle dıkıs attı? Kaçıncı hafta dogum oldu canım hep yattın mı, yanı bır tek banyo ve ac dışında hep ayaklar havada sırt üstü mu yattın?

canım ben 36 yaşındayım. dr lere sordum menopoz için kesin yaş demiyorlar. Ama kalite bozuluyor yumurta azaldıkça ve gebelik zorlaşıyor. Ama şu da var döllenme için bir yumurta bir sperm yeterli. Yumurtlanan bir ayda spermle buluşursa neden olmasın. ki örneği benim kk dan bir dr bana tüpte bile şansın az sık sık tüp dene demişti ve benim eşimde genetik sorun var ve sperm hızı düşük. Ama dedim ya 2 ay sonra hamile kaldım tüp sonrası. Arda bey bir kere bana amh fasa fiso demişti. bana amh si çok düşük bir hasta geldi adet olamıyorum diye ultrasonda bir baktık hamile demişti. benim 0.3 menopoz sınırıymış...[/QUOTE]

Sen bence gercek bır basarı oykususun umarım sonunda bende senın gıbı bebısımı kucağıma alırım, sana da soracaktım 12. Haftadan sonra sırt üstü sadece ac ve banyo ıcın mı kalktın, hafıf koltukta arkana koltuk koyuk ayakları uzatmakta olmuyo dımı? Ben 3. Katayım asansorsuz acaba nasıl ınıp çıkıcam her 2 haftada bır.

o kadar topikte aktif olursan böyle rüyalar görmen kaçınılmaz şekerim..... Anneme ben hep anlatırım anne şöyle kötü rüya gördüm diye hep bana diyeceği yanıt şu....

...ötün açık kalmış .....

Sen bence gercek bır basarı oykususun umarım sonunda bende senın gıbı bebısımı kucağıma alırım, sana da soracaktım 12. Haftadan sonra sırt üstü sadece ac ve banyo ıcın mı kalktın, hafıf koltukta arkana koltuk koyuk ayakları uzatmakta olmuyo dımı? Ben 3. Katayım asansorsuz acaba nasıl ınıp çıkıcam her 2 haftada bır.[/QUOTE]

öyle yatanlar var çok kasılması olanlar var mesela gurbetci....sadece wc için kalkmış....yemeğini bile yatakta yemiş....yeri gelmiş eşi silmiş bezle yanlış hatırlmaıyorsam...ama kasılması olmayanlar normal masada yemişler yatmışlar arada oturmuşlar ama evden hiç çıkmamışlar...

aşağıya inip çıkmana gelince gurbetçi eşi ve eşinin arkadaşıyla en üst kattan sandalyeyle iniyor....hiç kalkmıyor....buda bi yöntem....olmadı ambulansda bi yöntem aslında....ambulansda çağrılabilir diye düşünüyorum....

o kadar topikte aktif olursan böyle rüyalar görmen kaçınılmaz şekerim..... Anneme ben hep anlatırım anne şöyle kötü rüya gördüm diye hep bana diyeceği yanıt şu....

...ötün açık kalmış .....

NASILIZ BUGÜN GECEDEN BERİ HAMİŞLER....

ÇİÇEĞİ BURNUNDA Bİ HAMİLEMİZ UMUDUM VAR SANIRIM...

bende her sabah 7 de ayaktayım.... ARTIK ÇALIŞMIYORUM....AĞUSTOSTA ATAMAM OLUCAK İNŞALLAH..EVDE CANIM SIKILIYO.......EŞİM TAYİN İSTEDİ ANKARAYA BU AY SONU MERAKLA ONU BEKLİYORUM..... İNŞALLAH ÇIKARDA BU KÜÇÇÜK YERDEN KURTULURUZ....

SİZLERİ SEVİYORUM..... GÖRÜŞÜRÜK...

inşallah böle sevimli bi kızınız olur........ :)

[video=youtube;dMvQA2WTG5o]http://www.youtube.com/watch?v=dMvQA2WTG5o[/video]

Gunaydin sahba bende 6:38 de ayaktayim esim gitti ise ogleden sonra izin alicak kiza ciciler almaya goturecek beni :)
Beni asagiya indirmek icin birini ariyoruz esimin arkadaslari hep iste ..
Neyse ben uyuyayimda zaman gecsin..

Gunaydin sahba bende 6:38 de ayaktayim esim gitti ise ogleden sonra izin alicak kiza ciciler almaya goturecek beni :)
Beni asagiya indirmek icin birini ariyoruz esimin arkadaslari hep iste ..
Neyse ben uyuyayimda zaman gecsin..

hadi bakalım......en mutlu gününüz olsa gerek..kontrolde iyi geçer inşallah :)

Valla canim en taze benim suan guzel haberler insallah verecegim buyudukce bebis mide bulantilarim ayni canim hatta biraz once kustum bana ilac verdi doktor birde bileklik aldirtti ise yarar dedi yok valla sabah bulantilarina hicbirsey ise yaramiyor bende devre arkadaslarimi bekliyorum hepsi ayni anda kalir insallah

GURBETCİ canim beni dinlermi acaba doktor dikis konusunda bizimki biraz ters ne desemde etkili olsa cunku mcdonald dikisi gercekten istemiyorum saglam birsey olsun istiyorum bizde sonucta makina degiliz surekli hamile kal kaybet bu bebegi dogurmak icin elimden geleni yapmak istiyorum sonucta herkes mcdonald atabiliyor devlet hastanelerinde hep mc atiliyormus okadar prof a basit bir dikis atsin diye gitmiyoruz herhalde onlar isini biliyordur diyorum bazen karismasammi acaba diyorum birde kardesimin dugunu var dikisten sonra kardesimde sitemli bekleseydin dugunu diyor ama ilerde beni anlayabilecegini dusunuyorum hayirlisi olsun artik

KARGÜNEŞİ canım benim kızın biraz erken gelmiş ama maşallah kilosu iyi.İnşallah en kısa zamanda toparlar ve evinize gelirsiniz.
Allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.

CHNB sınavda başarılar dilerim.İnşallah geçersin.Seni bayağı sitrese soktu.Rüyalarını hayra yoralım,hayır olsun.

SABLAMUS,PAŞAM,ARYAMİA inşallah istediğiniz ay hamile kalır ve sağlıkla yavrularınıza kuvuşursunuz.Dualarımdasınız.

GURBETÇİ mutlu sona az kaldı.Hayırlısı ile bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alacaksın.Allah yar ve yardımcın olsun.İyi alışverişler:)

Fecabook'ta topiğin sayfası varmış ama ben bulamadım(Kim ilgileniyor?Merak ettim.

Biz bugün itibari ile tam 27 haftalık olduk:)

Canlar gününüz aydınlık ve güzel olsun:)

inşallah...FACEDE BULAMAZSIN CANIM..GİZLİ GRUPTUR.....SEN ARKADAŞ OLCAN BİZLERLE FACEDEKİ SEİ GRUBA EKLEYEBİLELİM.....GENELDE BU TOPİKTE HERKES BİRBİRİYLE FACEDE ARKADAŞTIR.....TABİ KİM KİMDİ KAFA KARIŞIYOR ARTIK GRUPTAN BAKIYORUM BENDE LİSTEYE....

YÖNETİCİ YÖNETİCİİİİ EL AT BAK GRUBA GİRMEK İSTEYENLER VAR ŞU LİSTEYİ Bİ DÜZENLEYİVER YÖNETİCİİİİ

Saol canım darısı senin basına olsun,dikişi teknig ni yanlış yazabilirim sholder mı neydi bu üstte. Atılan dikiş her doktor yapamıyormuş dikisten sonra 2-3 hafta sıkı yatak istirahati yaptım doktor hemen duş alabilirsin demişti ama ben sanırım 1 hafta bekledim rahat bı hamilleik geçirdim yattım ama cok sıkı degil genelde evde dolaştım camdan baktım balkonda oturdum ev isi hiç yapmadım zaten 3 ay annemde kaldım dusu ayakta ve olabildiğince kısa aldım,sadece igne ve doktor icin ciktim dışarı,32.haftadan sonra hep ayaktaydim normalmhamileler gibiydim dışarı alışverişe çıkıyordum evde temizlikte yaptım tabi dikkat ederek hiç kasilmam olmadı ama Cemil bey demişti korkulcak bisey yok bırak erken dogumu sende sancı bile beklemiyorum demişti hakli çıktı doguma kadar hiç sancım olmadı son haftalar 3 günde bir nst girerdim hiç sancı cikmazdi o hareketliliğe rağmen,riskli haftaları atlatana kadar Cemil bege gittim 32. Haftada değiştirdim doktoru cok isterdim cemil beyde doğurmayı ama pahalıydi dikişe 3500 istedi kim bılir doguma ne isterdi,benim ozel saglik sigortam vardi hastaneyi sigorta karşıladı sadece Cemil beye 3500 verdik sigorta sonradan bize uzman doktor parasını geri ödedi biraz pahalıydi ama deydi,Cemil bey bugüne kadar dikiş atılda başarısız oldugum hastam yok demişti, bu da beni cok etkilemişti
Benim 25. Haftadan beri suyum azdı o yuzden fazla beklemedik 37+4 de dogürdün, hedefimiz 37 doldurmakti ,dün gecede ruyamda Cemil beyi görüyorum kızıyordu bana niye suyu az diye hemen dogum yaptırdılar diye hayirdir insallah

Bİ YANDAN DOKTORUM PROGRAMINI İZLİYORUM Bİ YANDAN YAZIYORUM ...3 TANE ERKEK KARDEŞ GÖZLERİ ÇOK KÖTÜ HASTA YOKLUK İÇİNDELER.....KÖR OLMA İHTİMALLERİ VARMIŞ DIŞARI ÇIKAMIYOLAR.....ALLAHIM BİNLERCE ŞÜKÜR........NE HAYATLAR VAR HALİMİZE ŞÜKÜR OLSUN RABBİM...

umudumcum boşver miden bulansın dursun ilaclara bağlanma çok fazla...kurtulucaksın merak etme tuzlu şeyler ye çubuk kraker felan...mide bulantılarını alır ...

Fecabook'ta Paşam'da,sende ekliyim aslında.

hee buldum admini... """tuubaaoz"""" müş...o nerde duymuyo sesimi galiba..girmiyomu topiğe..dur faceden ulaşayım ona....

haa koy tabi resmini gruba....hatta kilo vermişsin ya epey bi...

ilk halinle şimdiki halinide koy bakalım da bizede zayıflama hırsı gelsin........

2. YAZDIĞINI ANLAMADIM....KAZEN KİM ???KIZACAK DEMİŞİN YA......açık alelane yazmadım..bişey olmaz...kadın kadına gırgır sohbet ediyoz burda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…