- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.881
ananem 55-56 yaşında menepoza girmiş, annem 37 yaşında
ben de şuan 30 yaşındayım:)
29 yaşındayım,ilk bebgimi 16 haftalik kaybettim oğlumda atıldı simdi 3.5 aylık benim dikisimi Cemile bey attı sanirm sen ona gitmeyide düşünüyorsun
kızlar yarın akıllı tahta kursu sınavım var. Bitiyor geçerim inşallah.
Dün gece kabus gördüm. Ikiz hamileymişim ileri haftalarda. Malesef karnımda ölmüşler. Beni doğumhanede normal doğurtuyorlardı. O kadar sıkılmışım ki bağırmışım. Eşim sesime uyandı(
kızlar yarın akıllı tahta kursu sınavım var. Bitiyor geçerim inşallah.
Dün gece kabus gördüm. Ikiz hamileymişim ileri haftalarda. Malesef karnımda ölmüşler. Beni doğumhanede normal doğurtuyorlardı. O kadar sıkılmışım ki bağırmışım. Eşim sesime uyandı(
Gunaydin sahba bende 6:38 de ayaktayim esim gitti ise ogleden sonra izin alicak kiza ciciler almaya goturecek beni :)
Beni asagiya indirmek icin birini ariyoruz esimin arkadaslari hep iste ..
Neyse ben uyuyayimda zaman gecsin..
umudum seni ne yapsak; pamuklara mı sarsak saklasakforumun en taze hamişi sensin şu an maşallah, güzel haberler ver bize...bulantıların azaldı mı bu arada? doktor öz zencefilin bulantılara iyi geldiğini söylemişti. merakla devre arkadaşlarını bekliyorum, ben oyumu alyamina ve paşa için kullanıyorum :13: bakalım kimler seninle birlikte hamiş olacak?
KARGÜNEŞİ canım benim kızın biraz erken gelmiş ama maşallah kilosu iyi.İnşallah en kısa zamanda toparlar ve evinize gelirsiniz.
Allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.
CHNB sınavda başarılar dilerim.İnşallah geçersin.Seni bayağı sitrese soktu.Rüyalarını hayra yoralım,hayır olsun.
SABLAMUS,PAŞAM,ARYAMİA inşallah istediğiniz ay hamile kalır ve sağlıkla yavrularınıza kuvuşursunuz.Dualarımdasınız.
GURBETÇİ mutlu sona az kaldı.Hayırlısı ile bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alacaksın.Allah yar ve yardımcın olsun.İyi alışverişler:)
Fecabook'ta topiğin sayfası varmış ama ben bulamadım(Kim ilgileniyor?Merak ettim.
Biz bugün itibari ile tam 27 haftalık olduk:)
Canlar gününüz aydınlık ve güzel olsun:)
allah bağışlasın canım,benim antibiyotik olay yarattı!!:))zaten 5 günlük ilaç.reglim bitince antibiyotik de bitiyor.yumurtlama dönemine çoktan bitmiş olur.zaten diğer bebeğimde de herşeyin en iyisini yapmaya çalıştım,hiçbir işe yaramadı.fazla pimpirik yaptığımı söyleyenler vardı.bi arkadaşım ilk 3 ayında saçını boyattı,9 ay sigara içti,evine gittiğimde de hazır meyvesuyu içip bana da ikram etti,hep içiyormuş.ben içmedim tabii.camları bile siliyordu.ikimizin bebekleri 1 gün arayla doğacaktı.o doğurduktan sonra bi de bana küstü onu aramıyorum diyesuyu bile cam şişeden içiyordum.ama hepsi boş.bebeğim hayallerimle birlikte uçtu gitti
hımm demek dün parti vardıartık bundan sonra ne zaman olursa tatlım,hayırlısıyla bi temeli atalım da,olmazsa bi dahakine:)neden 2 yıl bekledin,sebebini ben bilmiyorum.
benim eşim de çok anlayışlı ama artık yazık diyorum adama:)5 ay hiç olmadı,benim psikolojim bozuktu.sonra da çok nadir,çünkü hep fitil falan kullanıyordum.
noktalama işaretlerini koymadığın için yazdıklarını okumakta zorlanıyorum,hep 2-3 kere okuyorum bu arada.
sanki hemen oluvercek çocuk dimi:)bi de o var yani.eminim dr.um da ilaç olayını önemsemicek.sen de başladın mı çalışmalara canım?ama galiba önce ankaraya gitcektin,bi dahaki ay mı o zaman?
yoo yumurtlama döneminde hiç ilaç kullanmam tabii,o zamana çoktan bitmiş olur zaten reglimle beraber ilaç da bitiyo.inşallah canım sana büyük bi zevkle eşlik etmek isterim.bu ay olmazsa bi dahakine
evet doğru söylüyorsun ilacın atılımı da 10 gün filan sürer.haziranda başlarım o zaman napak:)
şey kem kümhe krban parti vardı eşimin elhamdrillah işleri açıldı allahım kazancını bol etsin işşallahta borçlarımı kapatıyım yavrum için para biriktiriyim işşallah birinizin dayısından miraz kalırsa ne biliyim mısırda tanımadıgın akrabalarınızdan miraz kalırsa benide görün olurmu
canım klevye bozk malesef hafrler bazen çıkmaya bilir ellerim çok hızlı yazdıgından olabilirmi acabaparam olsn ilk işim klevye almak olcek allahım herşeyin hayırlıısnı versin işşallah bebeler maçlara devam bakalım kaç maç oynucezde bu maçı alıcez
sen temeli besmeleyle at gerisi gelirmayısta olmazsa haziranda olur diye düşünüyordum,ilk denemede olmazsa diye.kendi arabam var ama ben ilk gebeliğimin
12.haftasında arabayla 2 saat uzaklıktaki bi arkadaşın yanına gittim ve onun 15 kiloluk bebeğini de kucağıma aldım,sonrasında kanamam oldu.bi daha tövbe.hiçbir yere kıpırdamam ödüm kopar zaten.
haklısın canım,eşimle de konuştuk yazın gitmicez.haziranda olmazsa temmuz olmazsa ağustos:)ama işte rapor işi yüzünden haziranda olsa ilk 3 ayı atlatmış olacaktık ne güzel.hayırlısı artık.arkadaşımın biri çatlatma ignesi old 12 mayısta bakıcaz bebek varmı yokmu diye 6 yıllık evli hiç yok bebesi olmadı tüp bebek yaptırıcaklar bakalım
19+4 olduk gün itibarıylemaşşallah nice 40 haftalar görmen dilegiyle
tamam bende öle diyomişte..bittiği vakit başla çalışmalara...zaten ilk ay kese oluşuyo zararı olmazkine....sen bilin ben artık ilaç muhabbetini geçtim çok öenmsemiyorum.....doğurayımda bekleyecek takatım kalmadı valla....
gözünaydın kargüneşi....kilosu iyiymiş merak etme bişey olmaz......kaç haftalıktın canımsen????
10u biyerde gurban olsun boynuna paşşşaaaaaaaa......bu arada face grubun yöneticisi belli oldu...yönetici senmişsin ya delüüüüü...... bende grubun yöneticisini arıyodum......şu belgeyi isimleri rumuzları düzenleyiver sana zahmet....eksik vatandaş var belgedede ondan didim........ almazsan bozşruz he böyle lafta kalmasın canım lisetnin admini ben degilim malesef bilemedin çok istiyorsan biizm face grubmuza koyarım kapalı gruba orda bakarsın kendi sayfama koyamam malesef saklanıyorm kimseler bilmesin benim oldgmu ondan gerçek ismimi yazmadım rahmetli kıızmın ismini yazdım ordan bakarsın bol bol bana bak söz verdim 5 biryerdemi tak he
canım bu ney kursu anlamadımda:44::44:kızlar yarın akıllı tahta kursu sınavım var. bitiyor geçerim inşallah.
dün gece kabus gördüm. ikiz hamileymişim ileri haftalarda. malesef karnımda ölmüşler. beni doğumhanede normal doğurtuyorlardı. o kadar sıkılmışım ki bağırmışım. eşim sesime uyandı(
canım ne gzüel görümcenle temizlige geliyormş istanbul ankara uzak degil kız gel ben sana anne şefkatiyle bakarım yeminleChnb ..
Hayirli olsun dersi bitirmusin:)
Aryamia hayirlisi olsun insallah gecer..
Benimde iki gorumcem gelicek yarin evi temizleyecekler..
K.v. 40 cikicak cumartesi esim cuma yozgata gidiyor kaynimin kizlari yanimda kalicakmis insallah esim gelene kadar dogurmam..
Size iyi sohbetler ..
İyi geceler yarin yorucu bi gun olucak..hayırlı haberlerle gel işşallah
varya sen böle yazıyorsn kazen kızacak seni banlıcek haberin olsuno kadar topikte aktif olursan böyle rüyalar görmen kaçınılmaz şekerim..... Anneme ben hep anlatırım anne şöyle kötü rüya gördüm diye hep bana diyeceği yanıt şu....
...ötün açık kalmış .....
sagol bebem mallakkah haftaların epey ilerlemişKARGÜNEŞİ canım benim kızın biraz erken gelmiş ama maşallah kilosu iyi.İnşallah en kısa zamanda toparlar ve evinize gelirsiniz.
Allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.
CHNB sınavda başarılar dilerim.İnşallah geçersin.Seni bayağı sitrese soktu.Rüyalarını hayra yoralım,hayır olsun.
SABLAMUS,PAŞAM,ARYAMİA inşallah istediğiniz ay hamile kalır ve sağlıkla yavrularınıza kuvuşursunuz.Dualarımdasınız.
GURBETÇİ mutlu sona az kaldı.Hayırlısı ile bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alacaksın.Allah yar ve yardımcın olsun.İyi alışverişler:)
Fecabook'ta topiğin sayfası varmış ama ben bulamadım(Kim ilgileniyor?Merak ettim.
Biz bugün itibari ile tam 27 haftalık olduk:)
Canlar gününüz aydınlık ve güzel olsun:)
kızlar birşey sorcak aklıma takıldı aranızda kan sulandırıcısı kllananlar varsa sorularım onlara şimdi kan slandırıcıları normal dogum olsun sezerya olsun doktor ne zaman kesiyor dogumdan sonra aranızda kullanan varmımerak ettim cevap veirirseniz sevinicemde
Saol canım darısı senin basına olsun,dikişi teknig ni yanlış yazabilirim sholder mı neydi bu üstte. Atılan dikiş her doktor yapamıyormuş dikisten sonra 2-3 hafta sıkı yatak istirahati yaptım doktor hemen duş alabilirsin demişti ama ben sanırım 1 hafta bekledim rahat bı hamilleik geçirdim yattım ama cok sıkı degil genelde evde dolaştım camdan baktım balkonda oturdum ev isi hiç yapmadım zaten 3 ay annemde kaldım dusu ayakta ve olabildiğince kısa aldım,sadece igne ve doktor icin ciktim dışarı,32.haftadan sonra hep ayaktaydim normalmhamileler gibiydim dışarı alışverişe çıkıyordum evde temizlikte yaptım tabi dikkat ederek hiç kasilmam olmadı ama Cemil bey demişti korkulcak bisey yok bırak erken dogumu sende sancı bile beklemiyorum demişti hakli çıktı doguma kadar hiç sancım olmadı son haftalar 3 günde bir nst girerdim hiç sancı cikmazdi o hareketliliğe rağmen,riskli haftaları atlatana kadar Cemil bege gittim 32. Haftada değiştirdim doktoru cok isterdim cemil beyde doğurmayı ama pahalıydi dikişe 3500 istedi kim bılir doguma ne isterdi,benim ozel saglik sigortam vardi hastaneyi sigorta karşıladı sadece Cemil beye 3500 verdik sigorta sonradan bize uzman doktor parasını geri ödedi biraz pahalıydi ama deydi,Cemil bey bugüne kadar dikiş atılda başarısız oldugum hastam yok demişti, bu da beni cok etkilemiştiEvet canım aynen düşünüyorum takıbını de Cemal bey mı yaptı? Serklajı ne kadara yapıyo acaba?
Canım benım bebegınle bır ömür mutlu yasayın, sen daha 30 olmamışsın 2. Bebegını de alırsın ınsallah:)
Sana hangı teknıkle dıkıs attı? Kaçıncı hafta dogum oldu canım hep yattın mı, yanı bır tek banyo ve ac dışında hep ayaklar havada sırt üstü mu yattın?
Valla canim en taze benim suan guzel haberler insallah verecegim buyudukce bebis mide bulantilarim ayni canim hatta biraz once kustum bana ilac verdi doktor birde bileklik aldirtti ise yarar dedi yok valla sabah bulantilarina hicbirsey ise yaramiyor bende devre arkadaslarimi bekliyorum hepsi ayni anda kalir insallah
inşallah...FACEDE BULAMAZSIN CANIM..GİZLİ GRUPTUR.....SEN ARKADAŞ OLCAN BİZLERLE FACEDEKİ SEİ GRUBA EKLEYEBİLELİM.....GENELDE BU TOPİKTE HERKES BİRBİRİYLE FACEDE ARKADAŞTIR.....TABİ KİM KİMDİ KAFA KARIŞIYOR ARTIK GRUPTAN BAKIYORUM BENDE LİSTEYE....
YÖNETİCİ YÖNETİCİİİİ EL AT BAK GRUBA GİRMEK İSTEYENLER VAR ŞU LİSTEYİ Bİ DÜZENLEYİVER YÖNETİCİİİİ
almazsan bozşruz he böyle lafta kalmasın canım lisetnin admini ben degilim malesef bilemedin çok istiyorsan biizm face grubmuza koyarım kapalı gruba orda bakarsın kendi sayfama koyamam malesef saklanıyorm kimseler bilmesin benim oldgmu ondan gerçek ismimi yazmadım rahmetli kıızmın ismini yazdım ordan bakarsın bol bol bana bak söz verdim 5 biryerdemi tak he
varya sen böle yazıyorsn kazen kızacak seni banlıcek haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?