- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.941
Melek 18 cnm bak dun sekerle ilgili seyler yazdim benimde birinci saat yuksek cikti bana oyle kalorili sey vermedi dr hatta bosver sen diyet yapma bende haliyle yapmadim ne geldiyse yedim sonra cok kilo alinca dr hooopp dedi sen az ye dedi :)))
Ben zaten ekmek makarna pilav onlara duskun biri degilim tabagimdaki yemegi bitiriyorum yine aliyorum iste yatiyorum ya ondan herhalde..
Bide gebelik sekeri olan annelerin bebeklerinin cigerleri gec gelisiyormus cnm dr sordum dogru dedi kesinlikle bu cok onemli tirstim valla cok.dikkat et zaten erken dogum riskimiz var tatlidam tuzdan uzak dur bol bol yogurtye sutte sekeri yukseltiyormus..
Boyle:)
Kizlat dun aksam banyo yaptim bide oglen yemegimi haxirladim simdi oyle bi sag kalcam va sag belim agiriyorki.hic sormayin ya bu agri beni mahvetti
Ekledim ben seni:)merra çok güzelsin:)
biz ilk 3 sevilay,gurbetçi,merra derken..kargüneşi hızlı çıktı...
ama haftası iyi neyseki buna sevindim
o senin güzelliğin hatun:)) afet bir gelin olmuşsun,çok da güzel bir anne olacaksın inş.
evet arkadaşlar kargüneşi bizden hızlı çıktı hayırlısı olsun biranönce evlerine sağlıkla dönerler inşallah bundanda anlıyoruzki çok canımızı sıkmıycaz o zaman ama elde değil tam hatırlamıyorum ama kargüneşininde dikişi vardı dedi acil sezeryan oldum demiş demekki dikiş sezeryan sırasında alınmıştır demi gurbetçi merra efulim doğum şimdilik normalmi gözüküyo? dikişleriniz ne zaman alınacak?
o senin güzelliğin hatun:)) afet bir gelin olmuşsun,çok da güzel bir anne olacaksın inş.
merraaaa topiccekk çok güzel oldugunu söylüyor...
ay fcem de yok pek merak ettim
merraaaa topiccekk çok güzel oldugunu söylüyor...
ay fcem de yok pek merak ettim
Canım Arda beyin ne teknig kullandığım bilmiyorum ama o da iyi bir teknik kullaniyordur,hatta gecen haftalarda onun hastası bi arkadas serklaj ipini gösterdi cok kalın bı ipti,ikisinede git hangisi icine sinerse kna devam edersin ama Cemil beye hamile kalmadan mutlaka bı git çünkü hamilelik oncesi muayeneye önem veriyor,ayrıca doktorun neye güvenerek %100 diyebiliyor yukarda Allah var,Cemil bey bana %10 tutmama ihtimaller var,ama bugüne kadar tutmadığı olmadı demişti malesef cogu arkadasimzda doktor ihmali var bir yandan da Allahın takdiri diyorum o isteseydi kurtarirdi diyorum,Allahbtekrar yaşatmasın bu acıyı.Canım hıkayen çok moral verdı bana valla Arda bey ve Cemıl bey arasında kaldım ne dıyım. Arda bey genelde mc donalds Cemıl bey schıdkor mu neydı :) onu atıyor sanırımbılemedım.ıkısınede gıdıcem bakalım su ılk adetımı bır olayım. Sen kaybından ne kadar sonra tekrar hamıle kaldın canım? Bır de su 2-4 kayıptan önce ne demek teshıs olmaz bunlar bazı ne sanıyo ya. Oldu doğur doğur olsun bebekler ben 32 yaşındayım ne zaman yone hamıle kalıcam belırsız annem 30 yasında menopaza gıtmış korku ıcındeyım bır de septumdan bı parça tepede varmış belkı ıkıncı amelıyat olucam mıllet 2-4 kayıp dıyo. Bazen bazı doktorları öldüresım var benım doktorum resmen bebeğimin olmesıne sebepler kaç kere dedım ben septum amelıyatı oldum doktor tepede çok az bı bombe kaldı dedı dedım bakmamız kontrol kazımamış erken dogum rızkı varmış dedım ama yok ben hocasıyım senın amelıyatı yapanın ıkısı bırbırıne bağlı değil dedı bak gıttı bebek. Arda bey de bakması lazımdı dedı, ve bu bır profesör of. Offfffffffff. Sımdı gelmıs bana belkı bu bebegın görevli bıze ray olduğunu anlamamızda yardım etmesıydı demezmı. Bı teknıgım var turkıyeye kımse atmıyo dıyo bana bır de %100 şans verıyo utanmadan, sen bı kere nasıl %100 şans verıyosun, ya sancılarım gelır de durmazsa. Tövbe tövbe gene bak sınırlandım elım ayağım tıtrıyo. Yok ya alsın teknıgını vazgectım acaba mı dıyodum bu doktora devam etsem ama yok güvenım hıc gerı gelıcek. Senın hıc kasılman olmaması ne güzel burda çıkışlı arkadaşların hemen hemen hepsı sanırım dikişden sonra zaman zaman tehlıkelı kasılmalar yaşadı.
Ben gördüm meryy cok hoş bı hatunsen de bir face aç, çok merak ediyorum ben seni
Kizlar ben bugun kan sulandirici ignemi unuttum yapmayi saatinde sonra alarmda kurmamisim bir saat gecti ustunden yani ikide yapiyordum ucte yaptim farkedermi kizlar bir saat kan sulandirici kullananlarin dikkatine
Canım benim iğneyi yoğunluktan bikaç kez hemşireler unuttu yarım saat bi saat sonra yaptılar.druma sordum bir defadan bişey olmaz fakat aynı saatte yapılması önemli dedi.
Canım Arda beyin ne teknig kullandığım bilmiyorum ama o da iyi bir teknik kullaniyordur,hatta gecen haftalarda onun hastası bi arkadas serklaj ipini gösterdi cok kalın bı ipti,ikisinede git hangisi icine sinerse kna devam edersin ama Cemil beye hamile kalmadan mutlaka bı git çünkü hamilelik oncesi muayeneye önem veriyor,ayrıca doktorun neye güvenerek %100 diyebiliyor yukarda Allah var,Cemil bey bana %10 tutmama ihtimaller var,ama bugüne kadar tutmadığı olmadı demişti malesef cogu arkadasimzda doktor ihmali var bir yandan da Allahın takdiri diyorum o isteseydi kurtarirdi diyorum,Allahbtekrar yaşatmasın bu acıyı.
Canım sen istersen bir amh testiydi galiba yumurtalikta rezervine bı baktir icin rahat etsin ben hamile kalmasaydım baktiracaktim,ben kürtajdan 7 ay sonra hamile kaldım bunu 6 ayı korunmamış gecti ozel saglik sigortası yaptırmıştım beklemem gerekiyordu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?