Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım kontrolün inş. güzel geçer dr.un ağzından bal damlar :))
benim de son günlerde sancılarım arttı,resmen adet sancısı gibi sancım var bi de bacaklarıma vuruyor ağrı... hamdolsun bugünümüze rabbim yardımcımız olsun
bugün bebişe alışveriş yapacaksınız sanırım benim dr izin vermedi,hele bir 37 ol da bakarız dedi.ben de umursamıyorum o hele bir sağlıcakla gelsin de herşeyi olur...
sen de kendini yorma fazla.cicişleri de şimdiden merak ediyorum bir de beşiği kurdunuz mu?
isim işini ne yatınız :))

biz ilk 3 sevilay,gurbetçi,merra derken..kargüneşi hızlı çıktı...

ama haftası iyi neyseki buna sevindim

evet arkadaşlar kargüneşi bizden hızlı çıktı hayırlısı olsun biranönce evlerine sağlıkla dönerler inşallah bundanda anlıyoruzki çok canımızı sıkmıycaz o zaman ama elde değil tam hatırlamıyorum ama kargüneşininde dikişi vardı dedi acil sezeryan oldum demiş demekki dikiş sezeryan sırasında alınmıştır demi gurbetçi merra efulim doğum şimdilik normalmi gözüküyo? dikişleriniz ne zaman alınacak?

doğum şekli belli değil ama 1 haziran gibi alırız dedi dr dikişi allah o günlere ulaştırır inş.
yani 37+4 de alırız dedi,gurbetçinin 37+0 da alınacak siz de durum nasıl

Kizlar ben bugun kan sulandirici ignemi unuttum yapmayi saatinde sonra alarmda kurmamisim bir saat gecti ustunden yani ikide yapiyordum ucte yaptim farkedermi kizlar bir saat kan sulandirici kullananlarin dikkatine

Canım Arda beyin ne teknig kullandığım bilmiyorum ama o da iyi bir teknik kullaniyordur,hatta gecen haftalarda onun hastası bi arkadas serklaj ipini gösterdi cok kalın bı ipti,ikisinede git hangisi icine sinerse kna devam edersin ama Cemil beye hamile kalmadan mutlaka bı git çünkü hamilelik oncesi muayeneye önem veriyor,ayrıca doktorun neye güvenerek %100 diyebiliyor yukarda Allah var,Cemil bey bana %10 tutmama ihtimaller var,ama bugüne kadar tutmadığı olmadı demişti malesef cogu arkadasimzda doktor ihmali var bir yandan da Allahın takdiri diyorum o isteseydi kurtarirdi diyorum,Allahbtekrar yaşatmasın bu acıyı.
Canım sen istersen bir amh testiydi galiba yumurtalikta rezervine bı baktir icin rahat etsin ben hamile kalmasaydım baktiracaktim,ben kürtajdan 7 ay sonra hamile kaldım bunu 6 ayı korunmamış gecti ozel saglik sigortası yaptırmıştım beklemem gerekiyordu,

Kizlar ben bugun kan sulandirici ignemi unuttum yapmayi saatinde sonra alarmda kurmamisim bir saat gecti ustunden yani ikide yapiyordum ucte yaptim farkedermi kizlar bir saat kan sulandirici kullananlarin dikkatine

Canım benim iğneyi yoğunluktan bikaç kez hemşireler unuttu yarım saat bi saat sonra yaptılar.druma sordum bir defadan bişey olmaz fakat aynı saatte yapılması önemli dedi.

Canım benim iğneyi yoğunluktan bikaç kez hemşireler unuttu yarım saat bi saat sonra yaptılar.druma sordum bir defadan bişey olmaz fakat aynı saatte yapılması önemli dedi.

Anladim canim cok sagol cevapladigin icin bende saati saatine yapilmasi gerektigini biliyorumda ondan sorayim dedim benimde bugun arkadaslar geldi muhabbet derken unutmusum bundan sonra daha dikkatli olacagim

Ne güzel hemen olmuş bebıişin:) gerçi bende septum amelıyatı sonrası 2. Ay hamıle kalmıştım . Testı yaptırıcam ama bı adet gecıp 2. Adetım gelsın dıye beklıyorum. Ama ben sonuçta 5.5 ay önce hamıle kaldım sanmıyorum hemen menopoza gıtmış olamam herhalde adetlerımde duzenlıydı yanı belkı 1 en çok 2 gun sasardı.
Evet aynen %100 dıyo bana sınır oldum zaten 4. Aya gırdıgımızde artık %99 bebegını eve gotureceksın merak etme dedı. Allahım düşündükte delırıcem. Ben hem Arda beye hem Cemıl beye gıdıcem su ılk adetım bır gecsın de.

telefonumu degiştiridm sen bütüm numaralar gitsin olucak şeymi bu ya grbetcim seni arıcaktım numaran silinmiş bebem haberin olsn kızlar ne alemlerdesiniz bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…