- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.981
Ne güzel haberler bunlar:) Bebeğini kucağına alınca dünyalar senin olucak canım Allah bana ve burda bebek hasreti ile yanıp tutuşan herkese bebek nasip etsin inşallah. Umudum hiç yok hem yeni kaybım hem de korkuyorum yeniden hamile kalırmıyım diye hem de sonuna kadar taşıyailirmiyim diye , yaşım da 32 şansım da azaldı ama umarım Allahım kalbime yeniden umut koyar yoksa deliricem. Bugün spora gittim elimde ıpad sürekli içim sıkışınca forumu açıp okuyorum. Inanmayacaksınız ama hepiniz her biriniz benim arkadaşım oldunuz. Esımle sizi anlatıyorum sürekli. İçim sıkılıyo bilgisayarı kucağıma alıp sıkıyorum sanki beklediğim tüm umutlar bu bilgisayar aracılığı ile sizden bana geçecek gibi. Ne olur bana dua edin, ne olur 1 tanecik bebeğim olsun(((
teşekkür ederim canım...o senin güzel bakan gözlerin.Ben gördüm meryy cok hoş bı hatun
mlkyyy maaşallah canım sana..neler yaşamıssın neler atlatmıssın ama çok güçlü kadınsın..Bileklik bende almıştım seabant mıydı neydi hiçbi işe yaramadı.artı seeumlar ilaçlarda.her konuyada yorum yaptığımı farkettim bendede yok yokmuş:))bana hiperemezis tanısı kondu safra keseme mideme bakıldı.9kilo verip 48e düşmüştüm.uzun sürerese druna git bence cunku bısure sonra vücut yıkıma ugruyo.benim bebeğimde suan 2hafta geriden geliyor plesantam yaslı.nedeni stres ve hiperemesizmiş.dikkat edin lütfen kendinize
aminnnnn inşallah.nasıl hissediyosanız...nasıl bi duygu bilemiyorum...allah bizede nasip eder inşallah.....
gurbetçiiii ne güzel haberlerle gelmişsin canım..maaşallah sana da kızımıza da...Kizlar eve geldim bir yoruldum hic sormayin ..
Kizcem 35 hafta ile uyumlu 2400 gr olmus masallah kizima 48 cm boyu..
rahim agzi uzunlugu na bakmadi gerek yok dedi ..
4 haziran da dikis alinacak insallah durursa o zamana kadar ..
23-30 arasi tekrar gel dedi ama varya cok yoruldum..
Evde gorumcelerim var detaylica yazarim yarin giderler..
Ay bide kizceme ciciler aldim allahim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hep beraber amin diyelim:)
Neyse onlar mutfaga girdiler ben detaylica yaziyim bari..
İki hafta sonra herseyi kesecem dedi progestan proluton magnezyum tum ilaclara devam dedi ..
Sekeri sordum icin rahat edecekse yine bi aclik tokluk ver bi bakalim dedi.
Bizim topikten bahsettim inanamiyorum diyor sen suan telefonla gorusuyorsun demekki diyor
sonra esime sen o bilgisayari bozsana diyor esimde telden giriyor malesef diyor..
Arda lembet istanbulun dr diyorum sizde ankaranin dr olacaksiniz 38 gorursem diyorum gulerek bunu bastan deseydin ya diyor daha iyi bakardim diye saka yapiyor bu gun sadece sohbet ettik cogunlukla ..
Bebis artik kendini kurtardi korkma diyor ..
Bide merra cnm senin tansiyonun kac cikiyor benim nidilat kullandigimi bilmiyor ya 12/7 cikti tansiyonunu duzenli olctur yaz bana getir dedi senin kac cikiyor cnm ya..
Ne güzel haberler bunlar:) Bebeğini kucağına alınca dünyalar senin olucak canım Allah bana ve burda bebek hasreti ile yanıp tutuşan herkese bebek nasip etsin inşallah. Umudum hiç yok hem yeni kaybım hem de korkuyorum yeniden hamile kalırmıyım diye hem de sonuna kadar taşıyailirmiyim diye , yaşım da 32 şansım da azaldı ama umarım Allahım kalbime yeniden umut koyar yoksa deliricem. Bugün spora gittim elimde ıpad sürekli içim sıkışınca forumu açıp okuyorum. Inanmayacaksınız ama hepiniz her biriniz benim arkadaşım oldunuz. Esımle sizi anlatıyorum sürekli. İçim sıkılıyo bilgisayarı kucağıma alıp sıkıyorum sanki beklediğim tüm umutlar bu bilgisayar aracılığı ile sizden bana geçecek gibi. Ne olur bana dua edin, ne olur 1 tanecik bebeğim olsun(((
ne yani sen hamileyken 1 tane bebeğinmi vardı...kaç aylıktı bebeğin hamileyken....şimdi hem yeni doğmuş bebeğin hemde prematüre doğan bebeğin de var öylemi....
Kaç haftalık doğdu prematüre olan????ve o kadar yıpranmış yavrucum yaa....şuanda sağlığı nasıl?
Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkürler, ben iyiyim ama bebeğimi görememek kötü ama doğan 27, 29 haftalıkları görünce halime şükrediyorum . Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
M mery yanlış hatırlamıyorsam melek 81 25 nisan da doğum yapmıştı, ben de 7 mayısta yaptım.
oğlum şuan 16 aylık hamile kaldığımda 8 aylıktı oğlum iyi çok şükür.oğlum 32 haftalık dünyaya gelmişti kızımda 32 haftalık dünyaya geldi 30 gün kaldı küvezde geçen hafta çıktı kızım 35 günlük
happykelebek canımm seni de görüyorum hem de bugün geldin yazdın bizlere çok sevindim.
oğluşunla gezmelere de gideceksiniz demek siz ay maaşallahhhh
Efilum cnm cok saol cnm nidilat dr habersiz kullaniyorum cnm tansiyonuna baktir dedi benim normalde 10/6-9/5 boyle dusuk tansiyonluyum simdi 12/7 cikinca olctur dedi geribim bilmiyor nidilat ictigimi..bugun cok kasilmam oldu gezdigimden iste
Tobe bi daha gezmem bu beni uc ay goturur..
Bettybo cnm ben bu topige 3. yildir yaziyorum okuyorum bu topikte dikis olupta kaybeden az kisi var di ve kucagina alan yoktu melekceren miydi neydi hatirlamiyorum o siralar yazmiyordum o bi tek almis kucagina onuda chnb bana dedi ..
Benim de uc tane kaybim var ilk ikisi 20 haftada son kizim ise 12 haftada dikis oldum ve 22 haftada dikis aldilar malesef 25 haftada dogdu iki gun yasadi(
Hic umidim yoktu cunku herseyi denemistim dikiste atmistim uc sene ara verdim cunku bebeklerime aci cektiriyordum benim yuzumden rahminden dolay oluyorlardi istemedim cesaret edemedim sonra bu kizim geldi gecmise bak diken ustundeydim inanirmisin ankara seferber oldu o kadar diyim sana herkes.yardimci oldu rabbimde dur dedi iyi dikisle bu haftaya geldim ben geldiysem herkes gelir..
İnan sende goruceksin sadece coj emek istiyor sabir istiyor hep yattim yatigim yerden yedim 5. Kattayim sandalyeylen indim yemeklerimi esim yapti banyo 15 gunde bir yaptim bildigin koktum oyle boyle bu haftaya geldim sukur elhamdulilah hamd olsun binlerce kez ..
Rabbim isteyen cigeri yanmis anneleri evlatsiz bu dunyada koymasin hepsine versin ben hep dua ettim rabbim senin icin zor degil dedim bana da ol de dedim hep bu duayi ettim ..
Dosta dusmana karsi boynumu bukme dedim elalemin agzini kapat dedim inan cok gorgusuzler vardi etrafinda bunun rahmi tasimiyor dikti yine durmadi dediler annem bile senin rahmin genislemiyor diyor inan ozurlu gibi goruyordum kendimi ..
Bol bol dua et ciger yandigi icin senin duan kabul olur ..
Bol bol dua kafani yastiga koyunca bol bol dua ..
Elhamdulilah yarabbim bu yaziyi burdaki arkadaslar gecen senelerde bana yaziyorlardi simdi ben size yaziyorum ..
Sende baska arkadasimiza yazarsin insallah cnm aminnnnnnnnn:)
arkadaşım Allah yavrularını sana bagışlasın..
peki iki hamileliginde de serklaj varmıydı?
doktorun ve takip eden kimdi?nerede?
bilgilerini verirsen seni doktor tavsiyeleri listesine eklemek isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?