- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.961
valla şanslıymışsın..ya 20.haftanda felan kaybetseydin bebeğini.....sen dua et 32.haftanda doğmuş...yatsaydın dahada ileri haftalara kadar bebeği taşırdın....nasıl riske attın öyle..vallahi şanslıymışsın.....
Kizlar inanin hicbirsey yiyemiyorum ben bu bebek nasil beslenecek bende acliktan olcem valla iyice halsiz kaldim 2kilo vermisim simdiden
cnm mıdenı ve kendını sıcak tut ne çektım aylarca
konuşmaya mecalım yoktu ınlemekten halsizlikten ilaçlar bile care olmadı
bugünümüze sonsuz hamdü senalar olsun
Evet canim ilac verdi bileklik aldirtti keser diye kesmedi maalesef gerci bebislerimiz iyi olsunda herseye raziyiz
benim 16 aylık bir oğlum daha var oda
prematüre doğdu vede korunmam rağmen hamile kaldım oğlum doktorların deyimiyle tam mucize bir bebek yaşaması allahın büyük mucizesi oğlum küvezde 45 gün kaldı ve bu süre için de diğer rahatsızlıklarını yazmıyorum bile tam 8 defa beyin kanaması geçirdi mr çekildi ve oğlumun gelişimi için benim ilgimin vede onunla birebir ilgilenmemin hayatı önem taşıdığını söyledi doktorumuz yani ben isteyerek değil diğer evladığımın sağlığı için doktorların sözünü dinleyemedim
yok yok çokta zor geçiyor halen mıde bulantılarım tamamen geçmedi
ama yapan olmayınca mecbur
üç günden berı kasık ağrım var
her geçen güne hamdü senalar olsun inş
merraaaa topiccekk çok güzel oldugunu söylüyor...
Ay fcem de yok pek merak ettim
Kargunesi hayirli olsn ranbim anali babali buyutmeyo nasip etsn kac haftalik dogum yaptnki bebegm kuvezde kilosu iyiyms ins. cikar ve kucagna alirsn
Gurbetci ins .hersey yolundadr
Gurbetcu ve merra bebegniz tam,olark karninizn neresnde oynuyo sagmi solmu artk buyudu her tarafnda harekt ediyodrda bi tarafta daha fazla harekt ediyodr svly sende cvpliyabilrsn
Bileklik bende almıştım seabant mıydı neydi hiçbi işe yaramadı.artı seeumlar ilaçlarda.her konuyada yorum yaptığımı farkettim bendede yok yokmuş:))bana hiperemezis tanısı kondu safra keseme mideme bakıldı.9kilo verip 48e düşmüştüm.uzun sürerese druna git bence cunku bısure sonra vücut yıkıma ugruyo.benim bebeğimde suan 2hafta geriden geliyor plesantam yaslı.nedeni stres ve hiperemesizmiş.dikkat edin lütfen kendinize
kafa aşağıda ayakları göbek deliğimin oralarda canım
Kizlar eve geldim bir yoruldum hic sormayin ..
Kizcem 35 hafta ile uyumlu 2400 gr olmus masallah kizima 48 cm boyu..
rahim agzi uzunlugu na bakmadi gerek yok dedi ..
4 haziran da dikis alinacak insallah durursa o zamana kadar ..
23-30 arasi tekrar gel dedi ama varya cok yoruldum..
Evde gorumcelerim var detaylica yazarim yarin giderler..
Ay bide kizceme ciciler aldim allahim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hep beraber amin diyelim:)
Neyse onlar mutfaga girdiler ben detaylica yaziyim bari..
İki hafta sonra herseyi kesecem dedi progestan proluton magnezyum tum ilaclara devam dedi ..
Sekeri sordum icin rahat edecekse yine bi aclik tokluk ver bi bakalim dedi.
Bizim topikten bahsettim inanamiyorum diyor sen suan telefonla gorusuyorsun demekki diyor
sonra esime sen o bilgisayari bozsana diyor esimde telden giriyor malesef diyor..
Arda lembet istanbulun dr diyorum sizde ankaranin dr olacaksiniz 38 gorursem diyorum gulerek bunu bastan deseydin ya diyor daha iyi bakardim diye saka yapiyor bu gun sadece sohbet ettik cogunlukla ..
Bebis artik kendini kurtardi korkma diyor ..
Bide merra cnm senin tansiyonun kac cikiyor benim nidilat kullandigimi bilmiyor ya 12/7 cikti tansiyonunu duzenli olctur yaz bana getir dedi senin kac cikiyor cnm ya..
nasıl hissediyosanız...nasıl bi duygu bilemiyorum...allah bizede nasip eder inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?