- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.001
arkadaşım Allah yavrularını sana bagışlasın..
peki iki hamileliginde de serklaj varmıydı?
doktorun ve takip eden kimdi?nerede?
bilgilerini verirsen seni doktor tavsiyeleri listesine eklemek isterim...
canım hemen menopoza gıremıyorsun once adet duzensızlığ baslar,hem cabuk hamıle kalmıssın ıcını rahat tut benım ablam 29 yasında anne oldu ama kolay olmadı sımdı 35 yasnda ıkı sene evvel cıktı belırtılerı daha tam gırmedı menopazaNe güzel hemen olmuş bebıişin:) gerçi bende septum amelıyatı sonrası 2. Ay hamıle kalmıştım . Testı yaptırıcam ama bı adet gecıp 2. Adetım gelsın dıye beklıyorum. Ama ben sonuçta 5.5 ay önce hamıle kaldım sanmıyorum hemen menopoza gıtmış olamam herhalde adetlerımde duzenlıydı yanı belkı 1 en çok 2 gun sasardı.
Evet aynen %100 dıyo bana sınır oldum zaten 4. Aya gırdıgımızde artık %99 bebegını eve gotureceksın merak etme dedı. Allahım düşündükte delırıcem. Ben hem Arda beye hem Cemıl beye gıdıcem su ılk adetım bır gecsın de.
hamilelik haberi beklediklerimiz
adı-----------------------müjdeyi vereceği tarih
regrete----------------------:86:
Paşam3405------------------:86:
Feryal37---------------------:86:
Mmery----------------------:86:
Sutanesi1982---------------:86:
Saftunc---------------------:86:
Burcim----------------------:86:
Diloş04----------------------:86:
Aryamia---------------------:86:
Fuzuli83---------------------:86:
canım hemen menopoza gıremıyorsun once adet duzensızlığ baslar,hem cabuk hamıle kalmıssın ıcını rahat tut benım ablam 29 yasında anne oldu ama kolay olmadı sımdı 35 yasnda ıkı sene evvel cıktı belırtılerı daha tam gırmedı menopaza
Ne güzel haberler bunlar:) Bebeğini kucağına alınca dünyalar senin olucak canım Allah bana ve burda bebek hasreti ile yanıp tutuşan herkese bebek nasip etsin inşallah. Umudum hiç yok hem yeni kaybım hem de korkuyorum yeniden hamile kalırmıyım diye hem de sonuna kadar taşıyailirmiyim diye , yaşım da 32 şansım da azaldı ama umarım Allahım kalbime yeniden umut koyar yoksa deliricem. Bugün spora gittim elimde ıpad sürekli içim sıkışınca forumu açıp okuyorum. Inanmayacaksınız ama hepiniz her biriniz benim arkadaşım oldunuz. Esımle sizi anlatıyorum sürekli. İçim sıkılıyo bilgisayarı kucağıma alıp sıkıyorum sanki beklediğim tüm umutlar bu bilgisayar
aracılığı ile sizden bana geçecek gibi. Ne olur bana dua edin, ne olur 1 tanecik bebeğim olsun(((
Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkürler, ben iyiyim ama bebeğimi görememek kötü ama doğan 27, 29 haftalıkları görünce halime şükrediyorum . Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
M mery yanlış hatırlamıyorsam melek 81 25 nisan da doğum yapmıştı, ben de 7 mayısta yaptım.
gurbetçi
nidilattan hemen sonra tansiyonumu ölçmedim ama dr da ölçtüklerinde genelde 11-6 çıkıyor
ben de kalp çarpıntısı yapıyor ama.maşallaş bebiş kocaman olmuşsenin 28 inde alınmayacakmıydı dikiş?
ben ilaç olarak kalsiyum-magnezyum,demir ve nidilat kullanıyorum.dikişi alana kadar içicem sanırım kes falan demedi 18inde randevum var ama kesmez çünkü kasılmam çok.hamdolsun bugünümüze binlerce kere.
bebek kendini kurtardı artık demiş dr un çok mutlu oldum
merry
melek 37+1 de doğum yaptı canım 25 nisan da
yok canım başarısız olanlar listede..ben bir arkadaşımız doğum ypınca ondan devraldım listeyi sanırım eskiden beri böle yapılmış.Mmery bu lıstede serklajı başarısız olan arkadaşlarda var mı? Bu lısteye bakınca %100 basarı görüyorum ama ısın aslı bu mu acaba?
teşekkkür ederim arkadasım..Allh yardımcın olsunsağol canım malesef ben ilk hamileliğimde doktor kurbanı oldum ikinci erken doğumum bile ilkinin yüzünden oldu sayılır.ben istanbulda yaşıyordum gelin olarak izmire geldim vede gelir gelmez hamile kaldım malesef doktor tavsiyesi alacak birileride yoktu devlet hastanesinde bebek yoğun bakımı olduğundan kontorullere gittim onca doktor arasında bulduğum doktor malesef çok acılar çekmeme sebeb oldu serklaj yoktu ilkinde ikinci hamileliğimde can postacıya gittim özel tınaztepe hastanesinde görev yapıyor çok memnunun kendisinden ama dediğim gibi ilk hamileliğimde yaşadıklarımdan dolayı erken doğumu engellemek için çok uğraşmasına rağmen olmadı buarada ilk doktorumun adını veremiyorum çünkü hukuksal süreç devam ediyor. bu mübarek cuma gününde Rabbim kalbinizdeki tüm duaları kabul etsin cumanız mübarek olsun
mmery senin face varmı ...grubta yoksunda...bu listeleri grupta da yaptım...
Mlkyyy canm aende burada bircoj kisiye umutsn ne guzel kasilmalarn azaldysa raht olabilrsn senin dikis desene seni goturur 40 a ne yazikki merrayla benmki cok oluyo ama merra bendn raht ben coj stres yapiyorm sen gurbetciyi ben merrayi ornek alalm
kızlar dün dişçiye gittim,artık diş olayları bitti.istersen bi ara temizletme için gel dedi.akşam da bi tanıdığımıza gittik,hiç bakamamıştım geçmişe,şimdi okudum tenefüste.
birazdan zil çalıcak ve ben dr.uma gidicem.eğer enfeksiyon geçmiş derse bu ay bebiş çalışmalarına başlıcam.çok heyecanlıyım.bana dua edin nolur artık geçmiş olsun şu enfeksiyon...
Kasılmaların azalır canım inşallah. Ne güzel bu haftalardasın.sende 40+1de doğurursun inşallahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?