- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.481
33 haftadayim daha bircan sen ne kadar oldun
canım benim ne demek elbette herzaman destekçinizim inş sizlerde sağlıkla kucaklayacaksınız bebişlerinizi.eğer sorun olursa sor canım ben uğradıkça cevaplarım .şu kraliçe olayınıda çok tuttum.zaten bu durumda herkes başında pervane sana hizmet etmek için.benim özellikle annem eşim kız kardeşim çok nazımı çektiler.canım sağol cevabın için
sizin gibi tecrübeliler bazen bize dr lardan daha tatmin edici cevaplar veriyor
o yüzden bizi bundan sonra da bırakmayınnn :)
teşeküredeiz teyzesi senin bebişede söylüycez inş.yağmurcum benim kızda çilekli sakız sarkısını çok seviyor onu söylediğimde acayip hareketlenip gülücükler saçıyor.
yirimmm ben senin kızını maşşallahh 4 ay 1 hafta 2 günlükk olmuş
ayy yerim ben sizin çilek kokulu yavrularınızı
tam en tatlı zamanlarındalar şimdi
öptüm bebeklerinizi
kızlar selam ,banada serklaj yapılacak bende laparoskopide tesadüfen ortaya cıktı normalden daha açıkmış..şimdi 9 haftalığım 14.haftada yapılacak gibi görünüyor aksilik çıkmazsa..ve ben nedense bundan biraz korkuyorum:) laparoskobi histeroskopi ..ne varsa yapıldı gayet güzel gecti hepsi ama bundada o saoğukkanlılığımı koruyabilecekmiyim bilmiyorum ,drum çok rahat 2dakikalık işlem diyor.inş öyle olur:))
el muallim sağol canım iyiym şimdilik
demrem senin de dediğin gibi geçirdiğin operasyonlar içinde en basiti budur
ama sende haklısın insan bilmediği birşey hakkında çok endişeleniyor
biz ne dersek diyelim sen bu tecrübeyi yaşamadan rahatlamıcaksındır
benim ilk serklajda kese dışarı çıktığı için ve zaten sancıyla gittiğim için çok zor olmuştu
o yüzden bu sefer çok korkarak gitmiştim hastaneye
hatta ameliyathaneden çıktıktan sonra dr gelene kadar yatakta yanımı bile dönmemiştim korkudan dikişlere bişey olursa diye şimdi gülüyorum kendime
sende kolaylıkla atlatacaksın emin ol
önemli olan dikişten sonrası oluyor
fusborcum benim yatma durumum falan yoktu normal bi hamilelik geçiriorum sanmıştım çünkü bana öyle söylenmişti.bugüne kadar nasıl geldin demişsin inşallah seni sıkmadan anlatırım.
19. haftada sağ kasığımda bi ağrıyla belirti verdi ilk olarak
tabi ilk bebeğim acemilik falan bende internet bilgilerimle rahim büyüdüğündendir herhalde dedim üstünde durmadım
bikaç güne kadar iyice ağırlaştı durumum bi de kanlı akıntı başladı meğer nişanmış onu da bilemedim sonradan öğrendim
o zaman elimde olmayan saçma nedenlerle dr gidemedim şimdi bu yüzden kendimi ve eşimi çok suçluyorum bazen
tuvalette kese elime geldi sabah dr gittim kese dışarı çıkmış üstelik bebekte keseden ayağını çıkarmış doğurdun doğuracaksın dedi ve bize dikişi anlattı karar vermemizi düşünmemizi istedi
eşimle hastane koridorunda biraz düşündük olsun diye karar verdik ama dr yüzde 1 şans verdi fazla umutlanmayın dedi
yine de kabul ettik
bebek içeri itilerek dikiş atıldı üstelik elle içeri itildiği için özürlü olma tehlikesi de vardı
10 gün hastanede kaldım yemediğim iğne serum kalmadı
8. gün suyu geldi dr 2 gün daha bekleyelim daha suyu var toparlayabilir dedi
ama olmadı 2 gün sonra bebek dikişleri zorluyor almazsak rahmi parçalar dedi dikilerim alındı ve hemen ardından bebeğim doğdu
20 haftalık olmasına rağmen küçücük haline bakmadan bi de ağladı annesine sesini duyurdu ve gitti
cenaze namazı bile kılındı
neysee
yani sonuç olarak dr kanaman önemli değildi ama sancılarını durduramadık sancıların dursaydı olacaktı bu iş sancılar durmayınca da rahim kasıldı ve suyun geldi dedi
1 yıl sonra yine hamile kaldım aynı dr a gittim yine zamanında dikiş atmadı
24. haftada boşuna kaybettim oğlumu
şimdi başka bi dr gidiyorum güveniyorum bakalım nolacak sonuç
Ah arkadasim inan gozlerim dolarak okudum canım ,cunku aynı şeyleri bende yaşadım bana ilk gebeliğimde 4 .haftada suyum gelmesine rağmen ikinci gebeliğimde aynı doktora gittim ve normal hamileler gibi yaşa dedi bende akşamları eşimle yürüyüşlere dahi çıkıyordum,ama akabinde sağ kasığımda sancı oluyordu tabi hiç konduramadım çünkü bana söylenen ilk bebek genelde düşer oldu, kendimi o kadar suçladımki canım o gün alışverişe çıkmıştım benimde 16.haftadım ve akşam sağ kasığım başladı kanlı akıntım oldu ertesi gününe zor dayandım ve doktora gittim rahim açılmış kese dışarı çıkmış dedi ve acilen beni dikşe aldılar 1 hafta kaldım bende çok iğneler ve serumlar yedim ama 2 hafta sonra soldan sağa dönerken suyum geldi ah güzelim o kadar kendimi suçladımki sana anlatamam niye alışverişe gittim niye yürüdüm diye doktor hatası işte geç atıldı dikişim şimdi o kadar korkuyorumki hamile kalmaktan gene erken suyum gelicek diye Allah sizlere yardımcı olsun canım çünkü o tedirginlik çok kötü bişey.Peki şimdi yatıyormusun ne zaman dikişin atıldı?
Arkadaşlar merhaba.Ben şimdilik iyiyim.24+2 deyim.
Şu 15 tatili de bir atlatsak daha iyi olucam.
Çok zor bir süreç ama umarım çok güzel geçecek.
BİRCAN cım ne yazık ki ben senin gibi kendimi hala motive edemiyorum.
inanamıyorum yaa bukdar ciddi birşey olduğunu heralde burada anladım bende yatarak gecireyim dikiş falan gereksiz derken okuduğum şeylere inanamadım!!! şimdi daha ciddi boyutlarda olayı elee alacağım sanırım...Allah sabrını versin kızlar atlattığınız şeyler hiç kolay değilll,demekki hamileliğin ortalarında bu durum iddileşiyor bebek ağırlaştığından saırım..korkmayı bikenara bırakmak lazımmışşherkez sağlıklı evlatlarını kendi sağlığından olmadan kucağına alır inşallaaaaaahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?