- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.501
ben 31 yaşındayım bu rahim ağzı yetmezliği hastalığından 2 bebeğimi kaybettm normal doğum yaparak 5 aylıkken ve şimdi sütüm geliyo çok ağrılı şekilde ilacımı aldım ama başka tedavi şakli uygulayan varmı acaba?çok kötü durumdayım lütfen bilen varsa yazsın şimdiden teşekkürler gülcan...
cok gecmış ols canımmmmmmm
Arkadaşlar merhaba.Ben şimdilik iyiyim.24+2 deyim.
Şu 15 tatili de bir atlatsak daha iyi olucam.
Çok zor bir süreç ama umarım çok güzel geçecek.
BİRCAN cım ne yazık ki ben senin gibi kendimi hala motive edemiyorum.
arkadaşlar fusbor bircaney ne kadarda aynı şeyleri yaşamışız hepimiz dee. ben ilk oğlumu 33 haftalıkken ağrızıs sancısız 9 cm açıklıkla tesadüfen aylık kontrole gittiğimde doğurdum yavrum çok güçlü çıktı sapasağlam 6 yaşına geldi. onunda ısrarlarıyla kardeş yapmaya karar verdik doktorlara herşeyi anlatmama rağmen gittiğim 8 doktordan bunlara fakültede hocada dahil sadece 1 tanesi dikiş atılmalı dedi ozamanlar rahim ağzı yetmezliğinden falan haberim yoktu,bende o bir doktor özel hastanedeydi bir milyar civarında ücret istedi para için dikiş dedi diye düşündüm attırmadım. herşey çok güzeldi öğretmenim derslere giriyordum bide kızım olacaktı çokk mutluydum birgün tahtada ders anlatırken bacaklarımın arasında bir kese hissettim ne olduğunu anlamada öğrencileri bırakıp tuvalete koştum gerçekten su kesesi bacaklarımın arasındaydı,hemen hastaneye gittim düşünün kendim gittim çünkü ağrım kanamam falan yoktu,doktor kese inmiş dikiş atalım ama yüzde bir kurtarabilmemiz dedi. daha 23 haftalıktı 3 gün önce kontrole gittim hiç bir şey yoktu çok sağlıklıydı kızım. sonuçta olmadı dikiş atılamadı sancılarım başlad ve normal doğum yaptım kızımı ölü doğdu kızım yaşamadı,eşim onu gömdü herşey bi kaç saat içinde oldu çok içim yandı,hiç göstermediler bana bir kızım olmasını ööle çok istedim ööle çok diledimki Allahımdan olmadı.
doktor süt için bir hap verdi içinde iki tane vardı ikisini birden hemen iç dedi sütl ilgili bir sorun yaşamadım.
sonuçta tam bir ay oldu. oğlum hala kardeş diye deliriyor.oda çok etkilendi zor toparladık.
tabi ben sizlerden daha şanslıyım sarılıp teselli bulacağim bi oğlum var.
Allah hepinize evlat sevgisini tattırır inşallah.
Canım peki bu içtiğin ilaç sende mide bulantısı baş donmesi halsızlık falan yapmadımı
arkadaşlar fusbor bircaney ne kadarda aynı şeyleri yaşamışız hepimiz dee. ben ilk oğlumu 33 haftalıkken ağrızıs sancısız 9 cm açıklıkla tesadüfen aylık kontrole gittiğimde doğurdum yavrum çok güçlü çıktı sapasağlam 6 yaşına geldi. onunda ısrarlarıyla kardeş yapmaya karar verdik doktorlara herşeyi anlatmama rağmen gittiğim 8 doktordan bunlara fakültede hocada dahil sadece 1 tanesi dikiş atılmalı dedi ozamanlar rahim ağzı yetmezliğinden falan haberim yoktu,bende o bir doktor özel hastanedeydi bir milyar civarında ücret istedi para için dikiş dedi diye düşündüm attırmadım. herşey çok güzeldi öğretmenim derslere giriyordum bide kızım olacaktı çokk mutluydum birgün tahtada ders anlatırken bacaklarımın arasında bir kese hissettim ne olduğunu anlamada öğrencileri bırakıp tuvalete koştum gerçekten su kesesi bacaklarımın arasındaydı,hemen hastaneye gittim düşünün kendim gittim çünkü ağrım kanamam falan yoktu,doktor kese inmiş dikiş atalım ama yüzde bir kurtarabilmemiz dedi. daha 23 haftalıktı 3 gün önce kontrole gittim hiç bir şey yoktu çok sağlıklıydı kızım. sonuçta olmadı dikiş atılamadı sancılarım başlad ve normal doğum yaptım kızımı ölü doğdu kızım yaşamadı,eşim onu gömdü herşey bi kaç saat içinde oldu çok içim yandı,hiç göstermediler bana bir kızım olmasını ööle çok istedim ööle çok diledimki Allahımdan olmadı.
doktor süt için bir hap verdi içinde iki tane vardı ikisini birden hemen iç dedi sütl ilgili bir sorun yaşamadım.
sonuçta tam bir ay oldu. oğlum hala kardeş diye deliriyor.oda çok etkilendi zor toparladık.
tabi ben sizlerden daha şanslıyım sarılıp teselli bulacağim bi oğlum var.
Allah hepinize evlat sevgisini tattırır inşallah.
canım benim okuyorum burda yazılarını bizler için çok zor tabi ki tekrar hamile kalmak aynı şeyleri yaşama ihtimali haklısın
ama ben hiç bıkmadım acımı da yaşadım içime atmadım biraz kafamı toparladıktan sonra tekrar çaresine baktım
insanların tekrar olur üzülme tesellisi bıktırıyor bilmiyorlar ki giden de bizim gelecek olan da ben hep diyorum 10 tane de yaşayan bebeğim olsa giden 2 tanemi de isterdim yine diye ama yine de onların üzüntüsünü teselli için bir yenisi gerek
benim dikiş 15+1 de atıldı şimdi sürekli yatıyorum tuvaletime namazıma banyoya kalkıyorum dışarı da sadece dr için çıkıyorum (yukarda yanlış yazmışım 23. haftayı bugün bitirdim)
allah sana da hayırlı bi evlat değil evlatlar nasib etsin inşallahopuyorumnanaktan
peki acaba ben şu haftalardadamı dikkatli olmalıyım kızlar sizcee henüz10.haftadayız..öyle normal gebelikler gibi yürüyüşler..vs yapmayayımmı yani drum normal yaşantına devam et dedi bende pek detaya girmemiştim..heralde dikişten sonra yatıracak..bide şu kabızlık sorunu beni çıldırtacaaaakkk..
(..:)
Arkadaslar merhaba,
ben de serklaj lı ve 32.haftamdayım. 30 lu haftalarda olan arkadaslar, nasıl dogum yapacagınzı dusundunuz mu? Dr.daha konusmak için erken , hele bir 36-37..haftaya gel dedi, normal dogumdan yana da ben normal dogumda oksijensiz kalır mı acaa diye korkuyorum, dogumdan 1 hafta evvel dikişler alınıyormus sanirim?
bademmm
nasılsınnn
hayırlıı olsunn bayadır gelmedin merak ettik senii
maşallah cok güzel çıkmış ölçümlerinnn
bende sürekli yatıyorum erken dogum riskiyle hastaneye yattım gecen cuma cumartesi cıkarıldım
25 haftada sanırım 4.1 imiş rahim agzı uzunlugum gecen cuma 33 haftada 3.1 olarak ölçüldü sence iyimi bugüğn yi ne ölçülecek dr uzunlum iyi oldunu erken dogum yapmıcamı söyledi 4 hafta daha gelmez ama yinede yatak istirati verdi bana senide hemen soru yagmuruna tuttum ama sen anlıyorsun bu işlerden ondan san soruyorumm
buarada ben senden iki erkek bekliyodumm yaa ne fenasınn :ecrin_bebek: şaka bi yana allah saglıkla kucapına zamanında almayıda nasip etsinn inşallah gzell güzell isimler koyarsın bebiklerinne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?