Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım bazen bi günde 24saat boyunca toplam 10kez oluyo.bazen günde 3 5.mesala 15dkda bir 1saat boyunca 4kasılman varsa bu serviksi kısaltırmış.ancak şimdi oldu 50dksonra bıdaha oldu 20dk sonra bıdaha.bunlar kısaltmazmış.braxton hicks deniyomus rahim kasılarak kendini hazırlıyomuş.butun gebelerde olur ancak senın durumun kritik olduğundan biz önemsiyoruz her kasılmayı dedi dr.küvezde dedıgım gıbı bebeğe göre değişiyo anladığım kadarıyla.emme yutma da kritik 32 akciğer surfaktan içinde 34.yani 34+1oldugumda derin bi nefes alıcam.burdakı bebeklerı takip ediyorum 2kiloysa 33 34un ustundeyse bi hafta kalıp çıkıyo bebekler.biz ciğer geliştiricide yaptırdık.tedbir bizden takdir Allahtan

kargunesi 33.haftada doğum yaptı,sezeryan ve bebeği 1950 g doğdu yanlış hatırlamıyorsam

canım inş. güzel haberlerle gelirsin ve herşey gönlünce olur
en kısa zamanda hamile kalır,güzel bir hamilelik ve geçirir ve en önemlisi zamanı geldiğinde sağlıcakla yavrunu kucaklarsın

Ve efülim beni her dk nst ye bağlamasalar hiç kasılmam olmayacak.gece2 3te sabah 6da nst ye baglıyolar.geriliyorum.gecen baya oldu hemen serum taktılar nidilatı patlatıp dil altı verdiler geçti

4saat arayla 2tane alıyorum canım.yani günde 12tane 10ar mg.doktorum 34u bi görelim gebeliğin devam ederse nidilatta devam dedi.bişey çıkmazsa tam 34+0da taburcu olup birazda evimde vakit gecırmek istiyorum.o gun konuşalım dedi dr.um.ettirmese bile ben devam ederim sanırım gittiği yere kadar.tek merakım kan sulandırıcı.o ne zamana kadar acaba

benim de öyle dr dikiş alınana kar devam diyor.
inş. herşey yolunda gider ve taburcu olursun hastane ortamı da stres yapıyor
evinde de hadi artık neden gelmiyor bu kuzu dersin ve 40 ları görürsün canım
34.haftadan sonra bebeğin kilo alımı da artıyormuş bebek daha iyi gelişiyor.
gurbetçiye dr u artık bebek kendini kurtardı demiş 34 te.
rabbim günlerimiz su gibi akıp gitsin inş. veeeeeeeeeee en güzel zamanı sen bilirsin bilir bebeklerimiz küveze gerek kalmadan yaşayacağı zamanda doğsunlar....amin :)

Ay ağzından bal damlıyo vallahi aminnnn canım inşallah.Allahım zamanında doğumlar nasip etsin hepimize canım.gurbetçiyede çok sevindim.benim kızımda kılolanır inşallah

Mlkyyy 34 ede az kaldi hayrlisi canm insaallah 34 u gorur bi rahtlarz gerci ben heo evhamliym burada 37 dn once dogm yaptrmadklari icin yine pek rahtlamam dogum korkusu iste gerci bebegm iyi olsnda butun korkularn ustesndn gelirz kargunesininkide 33 ms bakalm kac gun kalack kuvezde ins.cabuk cikar

canım benimkinin durumu farklıydı hani oğlum çok badireler atlattığı için oğlumu baz aldılar aynı hastane ve doktorlar olunca riske girmek istemediler 5 gün makinaya bağlı kaldı ondan sonra iyiyidi kızım ama acele etme dediler oğlum çünkü hastaneden çıktıktan sonra çok ağır bir ishal geçirmişti sanırım o yüzdende beklediler.kızım ayrıca 1600 gr kadar düştüğünden çokta beslenmiyordu ilk günler birde hastane kuralı 2000 gr olmadan vermiyorlar bebeği

Anladm izmir sahra canm doktrdn doktora degisiyo demkki ama bebegn iyiyms ins bizde gerek,kalmz korkuyorm cunku herseyn hayrlisi

evet doktordan doktora değişiyor kilodan çok bebeğin genel durumuna göre alınıyor küveze yani kendi solunum olayını haledebilen bebekleri çok düşük ağırlıkta olmadıkları sürece almıyorlar yoğun bakıma. korkma inşallah gerek olmayacaktir sağlıkla al bebeğini kucağına canım

Son düzenleme:
Slm kizlar ben 22 aralik 2012 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizim 3gun yasiyabildi

Canım çok üzüldüm bizler burada bır cogumuz rahım agzı yetmezlıgı ıle ılk bebegımızı / bebeklerımızı kaybettık. Bende 1 ay önce kızımı kaybettım 21 haftalıktı. Senın ılk bebegınmıydı? Dıkıs varmıydı? Hıkayenı paylaşmak ıstersen tabı.

Canin evet ilk bebegimizdi canim dis yoktu erken dogun bize supruz oldu.kanamam oldu hastaneye giityik ragimim 8 cm acilmisti yani dogum basladi..

Canin evet ilk bebegimizdi canim dis yoktu erken dogun bize supruz oldu.kanamam oldu hastaneye giityik ragimim 8 cm acilmisti yani dogum basladi..

4 cm açılmadan sonra durduramıyorlar zaten; benim de açılmam 7 cm miş. rahim ağzı yetersizliği mi dedi doktor? Allah sabır versin; bende 14 haftalık ikizlerimi kaybettim 2 ay önce...Hepimizin hikayeleri benzer aslında

kızlar, özelliklede son zamanlarda stres küpü olmuş hamilelerimiz, biliyorsunuz bizim bünyelere stres yaramıyor. Bugün bir blog keşfettim. Bir blogger ikiz bebekleriyle olan yaşamını anlatmış; oldukça espirili. Tüm gün okudum, hem güldüm hem ağladım. Biri görse delirdim sanırdı ama Allahtan yalnızdım. sizlerde okuyun da görün bakalım o bücürük bebekler dışarı çıkınca bizlere nasıl kök söktürecekler. biz de böyle neşeli bir tavırla yaramazlıklarını anlatabilecek miyiz? Rabbim, inşallah isteyen herkesin kucağını bebelerle doldurur...Öyle özendim ki o kadına...

http://birkizbiroglan.com/

Son düzenleme:
Slm kizlar ben 22 aralik 2012 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizim 3gun yasiyabildi

Başın sağ olsun arkadaşım... Allah tekrarını yaşatmasın...

Canım benim büyük oğlanda 4 cm di 29 artı 4 te. dr çamaşırı giyme dedi doğurursun dedi tokoliz tedavisi ciğer geliştiri vs. yatarak 38 de doğdu...25 haftalık kaybımda suyum boşaldı ölçülmedi hafif ağrım var dedim 2 gün snrası. ebe baktı 7 cm. dr geldi hemen 10 dakikada 2 ıkınmada doğmuştu oğlum(

kızlar çok bakamıyorum genel bakıyorum yaramazlık var mı diye... Gurbetçi dr ile diyaloğun süper:)) Herkes iyi maşallah...

bence de kan sulandırıcı kullanmalısın birkaç değer problemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…