- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.021
Mlkyyy canm gunde kac kasilmn oluyoki doktr normal diyo mesela benm suan iyilestigm ve ilac kulkandigm haliyle gunde 10 15 arasi oluyo saatte bir ilac alirsm 2_3 saat araliyo tekrar oluyo gunde15 saat uyanksm her saat oluyo diyelm benm kasilma olmadn once rahm boyu cok iyiydi 2.9 kasilma arttigi gun kisaldi biliyorm cunku gunde 30 olmstu ve sanki arfk daha duzenliydy innan canm vende stres yapmk istemiyorm cunku hamilelk isgenceye donusmeye basladi bu kadr guzel biseyi zehr etmk uy stemiyorm ama yatmk zotnda kalmk bide kasilmalr arasni tutmk cok sinir bozucu kasilmalr azalsa38 i coj raht gorirm diyorm bundn sonra azalmzda bari duzenli olmasa ve cogalmasa ben 34 u gorsm kuveze girmz belki di yu orm 32 de 1 aymi kalr doyo cok fazla yaa benm gecen hafta persembe hastaneye yattigmda 1700 du canm benmkide kilolu degl yani
Bende merak ettm kargunesi kac haftalik dogm yaptn ki gebegn kuvezde bide norml mi yaptrdilr sezaryanmi ins bian once cikar bebegn
Izmir sahra canm ya 32 haftalik bebek icinde 30 gun fazla deglmi ciger gelstririci faln vurulmamsmiydi ben 32 tamamladm kuveze girmz belki diyorm senibki girms bide cok kalms acaba hastanedn ve dojtrdn dojtora degisiyomu bizim bir arkafs 35 haftalik 1800 gram dogurms kuveze almamslr anlamadm getcktn
kızlar dün dişçiye gittim,artık diş olayları bitti.istersen bi ara temizletme için gel dedi.akşam da bi tanıdığımıza gittik,hiç bakamamıştım geçmişe,şimdi okudum tenefüste.
birazdan zil çalıcak ve ben dr.uma gidicem.eğer enfeksiyon geçmiş derse bu ay bebiş çalışmalarına başlıcam.çok heyecanlıyım.bana dua edin nolur artık geçmiş olsun şu enfeksiyon...
amin inşallah hep beraber görürüz ogünleri,sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız vakti zamanı geldiğinde.
sen nidilat kullanıyordun değil mi? kaç saat arayla alıyorsun ve nezamana kadar içeceksin dr un ne diyor
4saat arayla 2tane alıyorum canım.yani günde 12tane 10ar mg.doktorum 34u bi görelim gebeliğin devam ederse nidilatta devam dedi.bişey çıkmazsa tam 34+0da taburcu olup birazda evimde vakit gecırmek istiyorum.o gun konuşalım dedi dr.um.ettirmese bile ben devam ederim sanırım gittiği yere kadar.tek merakım kan sulandırıcı.o ne zamana kadar acaba
benim de öyle dr dikiş alınana kar devam diyor.
inş. herşey yolunda gider ve taburcu olursun hastane ortamı da stres yapıyor
evinde de hadi artık neden gelmiyor bu kuzu dersin ve 40 ları görürsün canım
34.haftadan sonra bebeğin kilo alımı da artıyormuş bebek daha iyi gelişiyor.
gurbetçiye dr u artık bebek kendini kurtardı demiş 34 te.
rabbim günlerimiz su gibi akıp gitsin inş. veeeeeeeeeee en güzel zamanı sen bilirsin bilir bebeklerimiz küveze gerek kalmadan yaşayacağı zamanda doğsunlar....amin :)
Bende merak ettm kargunesi kac haftalik dogm yaptn ki gebegn kuvezde bide norml mi yaptrdilr sezaryanmi ins bian once cikar bebegn
Izmir sahra canm ya 32 haftalik bebek icinde 30 gun fazla deglmi ciger gelstririci faln vurulmamsmiydi ben 32 tamamladm kuveze girmz belki diyorm senibki girms bide cok kalms acaba hastanedn ve dojtrdn dojtora degisiyomu bizim bir arkafs 35 haftalik 1800 gram dogurms kuveze almamslr anlamadm getcktn
Anladm izmir sahra canm doktrdn doktora degisiyo demkki ama bebegn iyiyms ins bizde gerek,kalmz korkuyorm cunku herseyn hayrlisi
Slm kizlar ben 22 aralik 2012 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizim 3gun yasiyabildi
Canım çok üzüldüm bizler burada bır cogumuz rahım agzı yetmezlıgı ıle ılk bebegımızı / bebeklerımızı kaybettık. Bende 1 ay önce kızımı kaybettım 21 haftalıktı. Senın ılk bebegınmıydı? Dıkıs varmıydı? Hıkayenı paylaşmak ıstersen tabı.
Canin evet ilk bebegimizdi canim dis yoktu erken dogun bize supruz oldu.kanamam oldu hastaneye giityik ragimim 8 cm acilmisti yani dogum basladi..
Slm kizlar ben 22 aralik 2012 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizim 3gun yasiyabildi
4 cm açılmadan sonra durduramıyorlar zaten; benim de açılmam 7 cm miş. rahim ağzı yetersizliği mi dedi doktor? Allah sabır versin; bende 14 haftalık ikizlerimi kaybettim 2 ay önce...Hepimizin hikayeleri benzer aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?