- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.041
4 cm açılmadan sonra durduramıyorlar zaten; benim de açılmam 7 cm miş. rahim ağzı yetersizliği mi dedi doktor? Allah sabır versin; bende 14 haftalık ikizlerimi kaybettim 2 ay önce...Hepimizin hikayeleri benzer aslında
çok sağol mkyycim güzel dileklerin hepimiz için olsun inşallahAryamia Allah yardımcın olsun canım inşallah hiç enfeksiyonun kalmamıştır anında hamiş kalırsın çok güzel gamilelik geçirir sapasağlam bi bebek doğurursun inşallahhhhh..
amin canım inşallahcanım inş. güzel haberlerle gelirsin ve herşey gönlünce olur
en kısa zamanda hamile kalır,güzel bir hamilelik ve geçirir ve en önemlisi zamanı geldiğinde sağlıcakla yavrunu kucaklarsın
allah sabır versin,başın sağolsun.ben de 22 eylül 2012 25 haftalıkken 4 cm açılmayla gittim,sonra 6 cm oldu ve gece doğdu kızım,1 gün yaşadıSlm kizlar ben 22 aralik 2012 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizim 3gun yasiyabildi
Canin evet ilk bebegimizdi canim dis yoktu erken dogun bize supruz oldu.kanamam oldu hastaneye giityik ragimim 8 cm acilmisti yani dogum basladi..
bence de kan sulandırıcı kullanmalısın birkaç değer problemli...
Sanıyorum nazar değdirdim kendime.aksam 10,30ta bi ağrı girdi kasıklarıma adet sancısı gibi sonrasında büyük tyalet yapma isteği ben acıdan kıvranırken nst bağlandı 1saatte 20 25 kasılmam oldu alttan elleriyle baktılar 2cm açıklık varmış.4serum yedım onlarca nidilat hala kıvranıyorum.bı ara uyumuşum acıdan bağırarak uyandım.sanırım bugun doğuma alıcaklar beni.agızdan sıvı gıdayı durdurdular.yenıdogan yoğun bakımcı ziyaretime geldi ağlama bebegın haftası ıyı dedı.sınırda olduğumdan doğumum sezertan olucakmış.kızlar dua edin 2hafta daha dayansın beveğim.çok korkuyorum hazır degılım((
Arkadaslar dogum yaptigimdan beri hic korunmadim benim prolaktin hormanum yuksek ondan hamile kalamiyorum onun icin ilac iciyorim sat 14 mayis.insallah hamileyim
Stres yapma canım hamıle kalmanı zorlaştırır bende de erken menopoz rıskı var ama ben kötü düşünemedim 2. Ayda hamıle kaldım ınsallah sendinde çabuk olurCanim cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattin umarim oyle olur beni feci korku sardi bildigin gibi degil uykum yok yemek yiyemiyorum ya bir daha hamile kalmak icin sansim olmazsa diye. hamile kalmam da cok sasti benim esimin hem morfoloji hem hizi iyi degildi ama nasil olduysa hemen korunmadan sonraki 2.ay hamile kaldim. kismet. Allahim insallah gene o kadar cabuk hamile kalmayi nasib eder. zaten 3 ay olmazsa mikroenjeksiyon yaptiricaz.
canım inşallah biraz daha dayanır bebiş inşallah,zaten haftası da iyi,allah yardımcın olsun.Sanıyorum nazar değdirdim kendime.aksam 10,30ta bi ağrı girdi kasıklarıma adet sancısı gibi sonrasında büyük tyalet yapma isteği ben acıdan kıvranırken nst bağlandı 1saatte 20 25 kasılmam oldu alttan elleriyle baktılar 2cm açıklık varmış.4serum yedım onlarca nidilat hala kıvranıyorum.bı ara uyumuşum acıdan bağırarak uyandım.sanırım bugun doğuma alıcaklar beni.agızdan sıvı gıdayı durdurdular.yenıdogan yoğun bakımcı ziyaretime geldi ağlama bebegın haftası ıyı dedı.sınırda olduğumdan doğumum sezertan olucakmış.kızlar dua edin 2hafta daha dayansın beveğim.çok korkuyorum hazır degılım((
MLKYY canım inşallah biraz daha dayanırsınız.Allah yardımcınız olsun.Umarım senin ve bebeğin için her şey yolunda gider.
Dualarımdasın.
ARYAMİA canım senin adına çok sevindim.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
HÜLYAMESUT başın sağolsun.Acılarımız ortak.İnşallah yeni bir bebiş acılarını azaltacak.Ancak naçizane fikrim hamile kalmadan önce sorunun ne olduğunu araştır.Gerekli testleri yaptır.İyi bir peritenelog ile görüş.Tedbirlerini al.Allah tekrar yaşatmasın.
Kızlar umarım her şey yolundadır.Herkesler iyidir.Gününüz aydınlık ve güzel olsun.
Gunaydin canlar ..
Mlkyy cnm gonlunu ferah tut bak herseyi yapiyorlar kasilmalarinda gececek sende rahat ol oda tetikler cunku..
Aryamia senin mutlu olmana cok sevindim sindi gelsin bebis:)
Hulyamesut cnm basin sag olsun hosgeldin aramiza...
Ayy kizlar esim gitti dun moralim bozuktu bu gunde kasilmam var ya offf persembe keske gezmeseydim aman diyim kizlar sanki cocuk asagi inmis gibi ayagi kalktikca sancim oluyor kasilmam ayy 24 gunumuz kaldi kizim az daha dayan bebegim..
kızlar dr.um enfeksiyonum filan kalmadığını söyledi,çok mutlu oldum.ağlıcaktım neredeyse,hem de pırıl pırılsın dedi,tertemiz herşey dedi,yeni hamilelik için hazırsın dedi.2 ay önce rahim ağzı yarası,enfeksiyon derken şimdi hiçbiri kalmamış dedi.1-2 ay sonra bebişi takip ediyo oluruz inş dedi.antibiyotiğin de hiç sakıncası yok,gebelikte bile veriyoruz biz o ilacı dedi, inanamadım.hep kötü şeyler duymaya alıştığım için hala şaşkınım.bana inanmıyorsan asistanıma sor dedi,o da baktı,çok sevindiler filan:)folikasit verdi sadece.artık fitil filan yok sana dedi.
kasık ağrım da yok ne hikmetse 2-3 gündür.sırt ağrım var dedim.başka bi nedeni olabilir dedi,fizik tedaviye gitmemi önerdi.
bugünler hiç gelmicek gibiydi.yine de çok korkuyorum fakat bu korku hep olucak sanırım,hiç geçmicek.
hastanedeki hamileler ne kadar da normaldi,bana garip geldi:))
allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda.
canım başın sagolsun üzülerekten aramıza hoş geldin diyorum bende cennete 3 tane yavrmu yolladım malesefCanin evet ilk bebegimizdi canim dis yoktu erken dogun bize supruz oldu.kanamam oldu hastaneye giityik ragimim 8 cm acilmisti yani dogum basladi..
kızlar dr.um enfeksiyonum filan kalmadığını söyledi,çok mutlu oldum.ağlıcaktım neredeyse,hem de pırıl pırılsın dedi,tertemiz herşey dedi,yeni hamilelik için hazırsın dedi.2 ay önce rahim ağzı yarası,enfeksiyon derken şimdi hiçbiri kalmamış dedi.1-2 ay sonra bebişi takip ediyo oluruz inş dedi.antibiyotiğin de hiç sakıncası yok,gebelikte bile veriyoruz biz o ilacı dedi, inanamadım.hep kötü şeyler duymaya alıştığım için hala şaşkınım.bana inanmıyorsan asistanıma sor dedi,o da baktı,çok sevindiler filan:)folikasit verdi sadece.artık fitil filan yok sana dedi.
kasık ağrım da yok ne hikmetse 2-3 gündür.sırt ağrım var dedim.başka bi nedeni olabilir dedi,fizik tedaviye gitmemi önerdi.
bugünler hiç gelmicek gibiydi.yine de çok korkuyorum fakat bu korku hep olucak sanırım,hiç geçmicek.
hastanedeki hamileler ne kadar da normaldi,bana garip geldi:))
allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda.
Sanıyorum nazar değdirdim kendime.aksam 10,30ta bi ağrı girdi kasıklarıma adet sancısı gibi sonrasında büyük tyalet yapma isteği ben acıdan kıvranırken nst bağlandı 1saatte 20 25 kasılmam oldu alttan elleriyle baktılar 2cm açıklık varmış.4serum yedım onlarca nidilat hala kıvranıyorum.bı ara uyumuşum acıdan bağırarak uyandım.sanırım bugun doğuma alıcaklar beni.agızdan sıvı gıdayı durdurdular.yenıdogan yoğun bakımcı ziyaretime geldi ağlama bebegın haftası ıyı dedı.sınırda olduğumdan doğumum sezertan olucakmış.kızlar dua edin 2hafta daha dayansın beveğim.çok korkuyorum hazır degılım((
Gunaydin canlar ..
Mlkyy cnm gonlunu ferah tut bak herseyi yapiyorlar kasilmalarinda gececek sende rahat ol oda tetikler cunku..
Aryamia senin mutlu olmana cok sevindim sindi gelsin bebis:)
Hulyamesut cnm basin sag olsun hosgeldin aramiza...
Ayy kizlar esim gitti dun moralim bozuktu bu gunde kasilmam var ya offf persembe keske gezmeseydim aman diyim kizlar sanki cocuk asagi inmis gibi ayagi kalktikca sancim oluyor kasilmam ayy 24 gunumuz kaldi kizim az daha dayan bebegim..
Offfff ya moralm cok bozuldu sabah sabah bende iyi acmstm neti ilk defa raht uyudm gece oldysa kasilmam fark etmedm kafaya takmicm dicktm nefret ediyorm kasilmalrdn ger sabah bugun kackez olack nidilt etki edeckmi diye
Mlkyyy canm bak hakkinda hayrlisi neyse o olsn onxelikle insaallah dogurmzsn ama olacksada kabullenecz sukredecz emin ellerdesn belkide boylesi hayrlidr ben gercktn yiprandm sende oyle bi dusunsenee bu haftalarida gormeyebilrdn cok sukur bebegn artk yasayacagi haftada soylemesi kolay bende korkuyorm ama benm korkm inan artk kuveze girmesi degl netede bos kuvez bulurzda gonderirz diyolr odum kopuyo ne olacagm bellu degl benm sen emin ellerdesn dua et ins olmz
Gurbetci hic stres yapma olmick ins bebegn vaktnde olack ama sen bizdn sanslisn bebegn kyvezszde kucagna alabilrsn doktrn hastanen ve dogm seklinde bellu ah keske benmde boyle herseym belli olsaydi tevekkul et vf evegn dogscagi vakti biliyo:)
çok geçmiş olsun canım,çok şükür yara filan yok artık kurtuldum ondan da enfeksiyondan da ilaçla.o zaman sen de ben de bu ay hamile kalırız umarım.zaten bekledikçe başka bi sorun çıkacak diye korkar oldum.bana da dr.um doğum öncesi yara olsa bile işlem yapmayacaktı zaten.ben bi dahaki hafta başlıcam çalışmalara,bu ayı çok zorlamıcam:)antibiyotik kullandım,bi hafta geçsin istiyorum dr.um her ne kadar hiç önemi yok dese de.Cnm ben de tam mayista calisnalara basliycaktim ki rahim agzinda smeae de ascus cikti yanu onemi belirlenemeyen hucre,simdi kolposkopi ile bakcak,dedi ki bana hic beklemedeb hamile kal,eger rahim agzinda enfeksiyon yara varsa tedavisi dogumdan sinra da olur dedi,benim basimdan daha once leep operayonu gecmisti,o yuzdeb leep lik bir durum varsa bile tekrar yapip rahim agzini jisaltmak istemiyo sanirim gebelik oncesu
canım başın sagolsun üzülerekten aramıza hoş geldin diyorum bende cennete 3 tane yavrmu yolladım malesef
aferim sana okadar mutlu oldunki okuynca seni canım allahım işşallah tez zamanda hayırlı bebeler veiri şu faceni aç artık bak resimlerimi koydum bizim gruba hiç merak etmiyormsn beni gene anneler günü yaklaşıyor gene hüzünlü bir gün olucak benim için
hii mrk etmez olur muyum,mrktan ölüyorum desem yeridir:)ben facemi kapatalı 8 ay oldu,bu ay açsam mı ki,sırf sizin için hea.siz konuştukça açasım geliyo ama sonra yine bebek falan görüp de kötü olurum diye korkmuyo diilim.
canım strese girme olurmu maşşallah haftan ymlu elhandrillah dayanır bebegin ömürümde keşte 33 dogsaydı onada razıydım ay içim bir tuaf oldu okuyunca allah yardımcın olsun namazılarımda dua edicem sana canım rabbim hiç bir annenin tiregini daglamasın işşallah
acelesi vardı sanki ne geziyorsun sonra paşa dövüyor diye kızıyorsunuz he doktor dikişleri alınca gez gazebildigin kadar kaçıyor sanki bebek kıyafetleri söyle paşa yok de ben bütün bebeklerimin kıyafetlerini yollarım nasip olmadı yavruma bari sana olurdu
strese girme bakıyım allahım yarabbim kızlar sirkelenin kendinize gelin yaw üzmeyim bebecikleri bbende üzülüyorm burda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?