Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Aryamia cnm amin insallah goruceksin cnm benim bu haftaya geliyim dedim simdi ise 38 de gozum valla ne ac gozluyuz biz ya...
Pasam kiz valla haklisin simdi ise odum kopuyor cise dahi kalkmak istemiyorum o derece kiz bi daha kalkarsam dov kiz beni burnum yanar belki valla bak iki dov sen beni kasiniyorum ben..

pasam,

hiç mrk etmez olur muyum,mrktan ölüyorum desem yeridir:)ben facemi kapatalı 8 ay oldu,bu ay açsam mı ki,sırf sizin için hea.siz konuştukça açasım geliyo ama sonra yine bebek falan görüp de kötü olurum diye korkmuyo diilim.

ah canım bi görsem,dünyanın en mutlu insanından bile daha mutlu olacağım vallahi de billahi de.
tabi ki 38i görmek isticesin canım,aç gözlülük olur mu hiç,inş 40 bile olursun
pasama kendini dövdürmek için ugrasma bence sbh sbh:)

korkunn ecele faydası yok bebem ben ne yapıyım arkadaşlarımın hepsi hamile bebeleri koyuyorlar faceye hatta okadar hassas oldugumu biliyorlar önceden söylüyorlar bebek bekliyom diye dışarda hiç görmüyormusun bebek filan yawbeni düşün ben eltimi her gördügümde üzülüyordum artık üzülmüyorum çünkü kabullendim bebegim cennete gitti diye efeye her baktıgımda rabbim benim için hayırsını yazmış demekki ondan öldü dediy duruyorum kendime artık ilerideki maçlara bakıcez bebem biz

ALLAH ın rahmeti OLmasa ağaçtaki yaprak bile oynamaz diye inanıyorken.

ALLAH ın rahmeti dışındamı nefes aldığını sanıyorsun ?

Nefes alıyorsan umut var demektir.

Şüphesiz ki ALLAH senin ihtiyacını ve iyiliğin için OLanı senden daha iyi bilmektedir.

Kendin hakkında neyin iyi neyin kötü OLacağını düşünmeyi ve başına gelenlere o aciz aklınla ağlanıp sızlanmayı bırak.

Durduysan yürümeye başla.

Düştüysen kalk düştüğün yerden.

Hem yolu bırakıp hemde hedefine ulaşmayı nasıl bekleyebilirsin ?

Hem zırıl zırıl ağlayıp, hem gülmeyi nasıl bekleyebilirsin ?

Kendine gel.

UYAN - ŞÜKRET
seviyorum seni bilesin sende beni çeken birşey var ama ney gül cemalini göster bana be hadi bak gösteririsen sana şeker vericek hemdie küp şeker

kim dedi sana gez diye...gideydin pikniğe kırlarda kısa kısa yürüyüşler yapaydın....alışveriş kaçmıyor doğsunda gerekirse hiçbişeyi olmasın doğduktan sonra bigünde alınır hemen...

Neyse allahtan haftan güzel...dayan bakalım.....bi şaplakta benden sana

tam sopalıksın bebem vallahi senin haftalrın ilerledikçe ben seviniyorm senle hop otrp hop kalkıyorm:18::18::18:maşşallahbak bu haftalara geldin e söyle eşin ne zaman döbnücek görümcenler evid ip köçşe temizledilermi bakıyım ben eşime dedimki geçen günü37 geleyim işşallah benim evin aşaısında pazar var dedim karnımı gere gere oraya gidicem deidm eşimde dedi korkudan çıkamazsın dedi bende çıkarım dedim sonra dedi pazar yolu yokuş hadi indin dedi nasıl geri çıkıcek oo ondan kolayı ne var dedim taksiyi ararım gelir götürü dedim eşim dediki 2 adımlık yere götürmezki sen bana baksana dedim derimki taksiye kusra bakma kardeş benzinim bitti sana zahmet beni evime kadar atı ver derim dedi sonrası malum eşimle koptuk eşim deyim deyim duruyor benzinmi dedim beyenemedinmihayallerim çok işşallahta yapabilirim

Son düzenleme:
Aryamia cnm kiz birak dovsunler :)belkim akillanirim:))..
Aha sende dov sahba seker:)
Samar oglan oldum:))
Merra uykucu cevap yazsana ...

pasam canm niye oyke diyosn sende anne oldn burada hepimz hamile olsn olmasn hepimx anneyz belji burada hediye veremicklr ama cennet kapisnda altn kaselrde sulr verecklr o en guzel annelr gunu hediyesi olack bundn sonrada anne olacksn insaallah seneye hediyeni verir ins bebegn kactane bebegn olursa olsn +3 tane daha bebegn var senin unutma cennet kusu onlr rabbm cennette kavusyurack heimizi

kalp kalbe,valla paşam bende seni çeken bişi:)şekerle kandıramazsın beni.ilk defa kendimi faceye yakın hissettim 8 aydır:))ikna olmak üzereyim:)ben de seviyom kız seni,çok görmek istiyorum.bugün açsam mı ki acebaaa!
Aryamia cnm kiz birak dovsunler :)belkim akillanirim:))..
Aha sende dov sahba seker:)
Samar oglan oldum:))
Merra uykucu cevap yazsana ...
dövülmek iyi gelecekse dövül hacı o zaman ne diyeyim:)ama kıyamam ya:)

Maşallah kızlar keyifler yerinde.Yazdıklarınızı tebessümle okudum.Umarım mlkyy'de iyidir.

Nickole Kidmon'ın baş rol oynadığı bir film var.Mutluluğun Peşinde.Çocuğunu kaybeden bir annenin hem iç savaşını hem de dış dünya ile savaşını,acılarıyla baş etme gayretini anlatıyor.Tavsiye ederim.Ben sevdim.

Melek cnm oyle acili flimleri izleme cnm ..
Dun beyaz shov vardi ben her cuma izlerim ama fazlada gulmemek lazim malum pirtlar allah korusun dikisler:)

Gurbetçi canım çok acıklı sayılmaz.Doğru söylüyorsun.Fazla gülme,fazla ağlama,fazla stres yapma...Her şeyin fazlası zarar.özellikle de bize:)valla haber alamayınca kızlardan merak ve endişe ediyoruz.umarım merra da mlkyy de iyidir.

selamünaleyküm herkese tüm arkadaşlar üç aylar hepimize hayırlı olsun inşallah .dün kontrolüm vardı canım sıkkın aslında bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu ama 15 gün önce gittiğimizden sonra sadece 50 gr kilo almış çok az değilmi doktorum sorun yok dedi hareketleri suyun kalp atışları normal dedi ama benim içim hiç rahat değil doktorum daha önceki kontrolünde belki fazla ölçmüşüzdür dedi ama beni rahatlatamadı varmı içinizde böyle bi durum yaşayan? bide 28 mayısa çağırdı tekrar 37+1 oluyorum o zaman gittğimde dikişimide alacak daha 17 gün var çok geç bi tarih değilmi sizce bu haftalarda daha sık çağırması gerekmiyomu ?

Kızlar çok şükür doğumum durdurulabildi.pre par diye bi ilaç onlarca serumla hafifledi.sahbamus preparı sormuşsun biz nidilat kullanıyoruz ya kasılmaları engelleyen.bu bahaettiğim ilaç daha ağırıymış.ki şuan ellerim titriyo kalbim gümbür gümbür.kalp ilacı verdiler.nolucak sonum bu kadar ilaçla bilmiyorum.haftam 33 ama bebeğin gelişimi 31gibi görünüyo.1700grammış inşallah 2000olana kadar durur.dün kasılmaların aksine adet sancısı gibi bişey oldu ama daha korkuncu.2dkda bi yokluyo ama bağırmaktan nefes alamadım.şimdi burdaki normal doğum yapanların çığlıklarını anlıyorum.nolur bana dua edin.yenidoğan yokum bakım dr.u geldi biraz önce uzun bi süre bebeğin misafirimiz olur dedi üzülme emin ellerde biz 22haftadan sonra bebek yasatılabilir mantığıyla çalışan güçlü ekibiz dedi.tebdiri aldık takdir güzel Rabbimden.

Melek cnm :)
cok gulme cok aglama :)
Benim laflar
Kiz valla mlkyy onun nosu yok bende ama seyi hasranesini ararsak ogrenebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…