- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.061
Aryamia cnm amin insallah goruceksin cnm benim bu haftaya geliyim dedim simdi ise 38 de gozum valla ne ac gozluyuz biz ya...
Pasam kiz valla haklisin simdi ise odum kopuyor cise dahi kalkmak istemiyorum o derece kiz bi daha kalkarsam dov kiz beni burnum yanar belki valla bak iki dov sen beni kasiniyorum ben..
pasam,
hiç mrk etmez olur muyum,mrktan ölüyorum desem yeridir:)ben facemi kapatalı 8 ay oldu,bu ay açsam mı ki,sırf sizin için hea.siz konuştukça açasım geliyo ama sonra yine bebek falan görüp de kötü olurum diye korkmuyo diilim.
gunaydin canlar ..
Mlkyy cnm gonlunu ferah tut bak herseyi yapiyorlar kasilmalarinda gececek sende rahat ol oda tetikler cunku..
Aryamia senin mutlu olmana cok sevindim sindi gelsin bebis:)
hulyamesut cnm basin sag olsun hosgeldin aramiza...
Ayy kizlar esim gitti dun moralim bozuktu bu gunde kasilmam var ya offf persembe keske gezmeseydim aman diyim kizlar sanki cocuk asagi inmis gibi ayagi kalktikca sancim oluyor kasilmam ayy 24 gunumuz kaldi kizim az daha dayan bebegim..
Aryamia cnm amin insallah goruceksin cnm benim bu haftaya geliyim dedim simdi ise 38 de gozum valla ne ac gozluyuz biz ya...
Pasam kiz valla haklisin simdi ise odum kopuyor cise dahi kalkmak istemiyorum o derece kiz bi daha kalkarsam dov kiz beni burnum yanar belki valla bak iki dov sen beni kasiniyorum ben..
kalp kalbe,valla paşam bende seni çeken bişi:)şekerle kandıramazsın beni.ilk defa kendimi faceye yakın hissettim 8 aydır:))ikna olmak üzereyim:)ben de seviyom kız seni,çok görmek istiyorum.bugün açsam mı ki acebaaa!korkunn ecele faydası yok bebem ben ne yapıyım arkadaşlarımın hepsi hamile bebeleri koyuyorlar faceye hatta okadar hassas oldugumu biliyorlar önceden söylüyorlar bebek bekliyom diye dışarda hiç görmüyormusun bebek filan yaw beni düşün ben eltimi her gördügümde üzülüyordum artık üzülmüyorum çünkü kabullendim bebegim cennete gitti diye efeye her baktıgımda rabbim benim için hayırsını yazmış demekki ondan öldü dediy duruyorum kendime artık ilerideki maçlara bakıcez bebem biz
ALLAH ın rahmeti OLmasa ağaçtaki yaprak bile oynamaz diye inanıyorken.
ALLAH ın rahmeti dışındamı nefes aldığını sanıyorsun ?
Nefes alıyorsan umut var demektir.
Şüphesiz ki ALLAH senin ihtiyacını ve iyiliğin için OLanı senden daha iyi bilmektedir.
Kendin hakkında neyin iyi neyin kötü OLacağını düşünmeyi ve başına gelenlere o aciz aklınla ağlanıp sızlanmayı bırak.
Durduysan yürümeye başla.
Düştüysen kalk düştüğün yerden.
Hem yolu bırakıp hemde hedefine ulaşmayı nasıl bekleyebilirsin ?
Hem zırıl zırıl ağlayıp, hem gülmeyi nasıl bekleyebilirsin ?
Kendine gel.
UYAN - ŞÜKRET
seviyorum seni bilesin sende beni çeken birşey var ama neygül cemalini göster bana be hadi bak gösteririsen sana şeker vericek hemdie küp şeker
dövülmek iyi gelecekse dövül hacı o zaman ne diyeyim:)ama kıyamam ya:)Aryamia cnm kiz birak dovsunler :)belkim akillanirim:))..
Aha sende dov sahba seker:)
Samar oglan oldum:))
Merra uykucu cevap yazsana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?