Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mlkyy cnm sevindim senin adina :)
Svlyy aleykum selam..
Seninoglanin kilosu kac ki bu arada benide gec cagiriyor nstye hic girmiyorum gerek yok diyor nst ile ilgili cok sey anlatti konusu gelince yazarim
boyu kilosu kac ki onuda yaz..

Mlkyy cnm sevindim senin adina :)
Svlyy aleykum selam..
Seninoglanin kilosu kac ki bu arada benide gec cagiriyor nstye hic girmiyorum gerek yok diyor nst ile ilgili cok sey anlatti konusu gelince yazarim
boyu kilosu kac ki onuda yaz..

canım kilosu 2.490 boyunu bilmiyorum söylemedi kilosu haftasıyla uyumluda beni endişelendiren 15 günde azıcık kilo alması korktum nstye banada gerek yok dedi bilmiyomki sonumuz hayır olsun inş.

Aman canim sukur durmus dogum insallah 38 leri gorursun cok sikilma bebegin yasayabilecek durumda o dogmaz oyle kolay annesi ama sen cok yiprandin

canım; facede doğum filan deyince aklım gitti; sanırım iyisin. İnşallah doğurmamışsındır. Bak sıkıldım filan dedin hastaneden; senin kız ayaklandı. stres yok, lütfen...çok az kaldı, sık dişini. dualarımdasın, inşallah miyadında doğsun kızın

kızlar herkese merhaba eşimle gezdik, tozduk daha yeni girdim eve...inşallah herkes iyidir...3 aylara girdik, günahlarımızın affına, dualarımızın kabulüne vesile olsun inşallah. hepinizi çok seviyorum

kızlar herkese merhaba eşimle gezdik, tozduk daha yeni girdim eve...inşallah herkes iyidir...3 aylara girdik, günahlarımızın affına, dualarımızın kabulüne vesile olsun inşallah. hepinizi çok seviyorum

Kizim gezen var gezemeyen var saka bir yana iyi yapmissin bizde boyle yatakta yapistik kaldik amin bugun butun dualar kabul olurmus

Bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimiz iyi 10+3 çıktı 10 gün sonra ikili test için gelebilirsin dedi 11-14. Haftalar arasında yapılabilirmiş benimki biraz erken olacak ama sorun olmaz dimi.
Serklajı sordum 3. Ayda ölçücem dedi temkinli gidicez 4 ün üzerindeyse atmayız dedi. Hemen atmayı düşünmüyomuş dikişi önlem amaçlı yapılabilir mi riskli bir işlem mi dedim hayır riskli değil ama gerek yoksa ben atmak istemem dedi. Takip edeiz ölçeriz azalırsa atarız dedi. Bu da eken serklaj demek olmuyor dimi kızlar ölçecek azalıyorsa mesela 16. Haftada atacak o zamam daha riskli değil mi? Yada 14. Haftadan sonra organ oluşumu tamamlanıyomuş narkozdan daha az etkileniyomuş 14-16. Haftalar arası da uygun mu dikiş için siz ne düşünüyosunuz?bakalım pazartesi profesör ne diyecek?

[
QUOTE=umudum1981;30318277]Aman canim sukur durmus dogum insallah 38 leri gorursun cok sikilma bebegin yasayabilecek durumda o dogmaz oyle kolay annesi ama sen cok yiprandin [/QUOTE]

Canım inşallah.ciddi anlamda çok yıprandım hergün korku hergün belirsizlik.Allah kimseye yasatmasın

Allah razı olsun dualarını kabul etsin sanada ne istiyosan versin canım ezan okunuyo suan aminnnnnnn
Ne zaman tamam ben taburcu oluyum bisürede evimde feçsin desem hoppp bişey çıkıyo bıdaha dersem namerdim:))sagolasın canım benim düşündüğün için.bugunu atlattım bakalım sonrası nolucak.

Fuzuli oh gez iki.sevgili:)
Ercelf cnm benim dikiste 14+3 atildi yani 15. Haftada ama takip edecem.demesi kotu bence ustune git ben takip istemiyorum dikis istiyorum diye benim dr 20 kadar yolu var dedi ama ben erken istiyorum dedim dedim defim en sonda tamam atalim.dedi:)

Mlkyyy canm seni cok merak etmstm iyi olmana cok sevndm haftalarmz ayni insaallah 38 i gorurz

Canım inşallah..benim pek ümidim kalmadı çünkü dün ilk kez aktif doğum sancısı çektim 80 90puntolarla 2dkda bir.inşallah sen 38i görürsün canım ben bi iki hafta daha giderse razıyım iki kilo olmadan huzur bulamıcam sanırım ben.gelişmesi bari normal olsaydı

Aksam 10dan beri nst baglıyıl sol yan yatıyorum 2 serum takılı popom omzum kolum agrıyo.ne zor anne oluyoruz biz.bebeklerimiz akıllı uslu olurda doğunca annelerini üzmezler inşallah

Sahba evet patlama olmus ona bakiyorum..
Kizlar merrayi yine aradim yine ulasilmiyor bence dogum yapmamistir yapsaydi teli acik olurdu hastanede mecbur tel acik olmali bence iyi..

Merra cnm anlatsana adet sancilarin nasil sagindan soluna donunce agrin oluyormu benim oluyor..

benim adet sancıları kasılmayla oluyor,arada sağdan sola dönerken kasığıma bıçak batıyor gibi bir ağrı giriyor.
dünden beri çok kötüyüm bende 10-15 dk da bir kasılmam oluyor nidilatı 2 saatte bir içiyorum ama...
dün gece okadar kasılmam oldu bir de bugün saf gibi canım sıkılıyo diye tutturdum yemeğe çıktık,bebek için bişeyler aldık ama şimdi yorgunluktan çlüyorum,kasılmam da var.
allahım beni affet çok pişmanım(
lğtfen bizleri 38 e ulaştır ya rabbimm

Merra cnm valla seni merak ettik ..
Olsun gitmisin bi defa dinlen gecer cnm ..
Of kizceye ciciler almisin paylas cnm merak ettim ..
Ben giyecekleri battaniyeleri dun yikadik bu gun kizlar utuledi isim bitti yanliz cantaya dizilecek..
Allahim utule utule kizin cani cikti hepside el kadar ..
Sende yikat utulet bi kosede dursun..
Kizlar bebegi neyin icine koyup cikaracaksiniz hastaneden?!??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…