- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.081
Mlkyy cnm sevindim senin adina :)
Svlyy aleykum selam..
Seninoglanin kilosu kac ki bu arada benide gec cagiriyor nstye hic girmiyorum gerek yok diyor nst ile ilgili cok sey anlatti konusu gelince yazarim
boyu kilosu kac ki onuda yaz..
Kızlar çok şükür doğumum durdurulabildi.pre par diye bi ilaç onlarca serumla hafifledi.sahbamus preparı sormuşsun biz nidilat kullanıyoruz ya kasılmaları engelleyen.bu bahaettiğim ilaç daha ağırıymış.ki şuan ellerim titriyo kalbim gümbür gümbür.kalp ilacı verdiler.nolucak sonum bu kadar ilaçla bilmiyorum.haftam 33 ama bebeğin gelişimi 31gibi görünüyo.1700grammış inşallah 2000olana kadar durur.dün kasılmaların aksine adet sancısı gibi bişey oldu ama daha korkuncu.2dkda bi yokluyo ama bağırmaktan nefes alamadım.şimdi burdaki normal doğum yapanların çığlıklarını anlıyorum.nolur bana dua edin.yenidoğan yokum bakım dr.u geldi biraz önce uzun bi süre bebeğin misafirimiz olur dedi üzülme emin ellerde biz 22haftadan sonra bebek yasatılabilir mantığıyla çalışan güçlü ekibiz dedi.tebdiri aldık takdir güzel Rabbimden.
kızlar herkese merhabaeşimle gezdik, tozduk daha yeni girdim eve...inşallah herkes iyidir...3 aylara girdik, günahlarımızın affına, dualarımızın kabulüne vesile olsun inşallah. hepinizi çok seviyorum
canım; facede doğum filan deyince aklım gitti; sanırım iyisin. İnşallah doğurmamışsındır. Bak sıkıldım filan dedin hastaneden; senin kız ayaklandı. stres yok, lütfen...çok az kaldı, sık dişini. dualarımdasın, inşallah miyadında doğsun kızın
Ayyy merayi aradim ulasilmiyor dogurdumu yoksa allah korusun..
Mlkyyy canm seni cok merak etmstm iyi olmana cok sevndm haftalarmz ayni insaallah 38 i gorurz
Sahba evet patlama olmus ona bakiyorum..
Kizlar merrayi yine aradim yine ulasilmiyor bence dogum yapmamistir yapsaydi teli acik olurdu hastanede mecbur tel acik olmali bence iyi..
Merra cnm anlatsana adet sancilarin nasil sagindan soluna donunce agrin oluyormu benim oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?