- 28 Eylül 2012
- 375
- 0
- 46
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.121
Yeni gelen arkadasim basin sag olsun hos geldin perinatolog yok ise sana yakin ildeki iyi dr git dikisini attir arabayla kontrolune gidersin uzanarak cnm listemiz var bizim yakin gecmiste var
benim sadece doğum yapacağım gün akıntım oldu çok fazla,öncesinde pek yoktu.bilemiyorum ki senin durum farklı olabilir.gurbetci doğru söylüyor,mutlaka başka bi dr.a git,başka dr.a görünmeden asla hamile kalma.
açıklık var mı diye alttan bakılması gerekirdi,o zaman anlaşılırdı yetmezlik olup olmadığı.ama benim mesela hamile diilim ama şu an bile çok az açıklık var kesin dikiş lazım diyor dr.um.bazıları da hamileyken rahim ağzı kısalıyor,öncesinde hiçbi problem yokken.
pıhtılaşma konusunda pek bilgim yok ama bu konuda hamilelik öncesi iğne filan olunuyo sanırım.mutlaka riskli gebelik uzmanına gidip önlemini al,allah bi daha aynı acıları yaşatmasın arkadaşım.
Aryamia canm sagol cvp icin zaten doktr fitil yazmadi yazsa kullanrdm mecburnde serklajdn dolayi norml dedi ama artti bende ondn sordm
çok karışık konular ya..allahım yardımcımız olsun..artık öyle gıptayla bakıyorum ki pat die hamile kalıp doğuruverenlere...benm lekelenmem olduğunda kaç arkadaşıma sordum hepsi de benm başıma öle bişe gelmedi dedi..ya bi lekelenme bile yaşamadan doğuranlar varmış inanamadım..allahım bizim de yüzümüzü güldürsn inşallah ne diyelm..iyi bi doktor bulucam allahın izniyle..çok teşekkür ederm cevapladığın için arkadaşım..allah razı olsun..inşallah senn de yüzünü güldürsn rabbim...
Aryamia cnm samar oglan oldum
Esimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi..
İlaclarimi.ictim simdi sut iciyorum cnm gelsede yatsam..
Evet canim hepimizin melekleri cennette ama sukur sizler yaninizada meleklerinizi alacaksiniz azkaldi dikkatet kendine herkesin anneler gunu kutlu olsun
Ayy merra persembe gunude bende oyleydim insanlari opesim vardi ..
Kiz sen iyi cesaretliymisin ben avm nin icinde tekerlekli sandalyeye oturdum oyle gezdim bebek magazasida iki katliydi esim burdan almayiz dedi neyse gorevliye asansor yokmu dedim varmis asansorle ust kata ciktim aldim ama her yere saldiriyorum gormemis gibi ayyy sunuda alalimmi bunuda alalimmi kiz aldiklarini yayinla merak ettim ben bebek bandanalari cesidi yoktu ben iri istiyordum hic yoktu sen buldunmu bari
umudum cnm senin adina sevindim.valla yatiliyor bebis.icin sende yatarsin cnm
Pasam icten yazdm cunku acini paylasiyorm burada hepimz bebegmz olsn olmasn anneyz cok sukur rabbime hic annelik duygusnu tatmaynlr varr
Pasam sizlere kiziyo neden geziyosunz aaaaa cok ayip:) bende bugun ciktm ama ben ilcede oldugmdn kucuk bir magazaydi hemen alio ciktm mecburn anakucagi aldm evime ins otobusle donecegm icin puset alamzdm cantasini iki kundk bi tanedetakim aldm simdilk eksigm yok hastane cikisyla bir takim daha vardi zatn cantmda hazir acil bisey olr diye hepsni hazorladm ins olmazda hepimz 38 i gorurz
Merra canm iyi olmana sevndm insn bunaliyo keske kasilmn olmasa iyi yapmssn dicem ama kasilma kotu olms ins gecer
canım başın sagolsun öncelikle sen bir daha hamile kalmadan genetikten tutta kan tatlilerine kadar pırtılaşmaya kadar baktır derim benmerhaba herkese..ben bebeğimi 16. haftada suyu geldiği için kaybettim arkadaşlar..ikinci bebeğimdi..ilk bebeğim de yaşamadı maalesef ama suyu geldiği için değil..kromozom anomalisi olduğu için 20.haftada karnımda öldü..düşük yaptırdılar ikisinde de..benm rahim ağzı yetmezliği için şüphelenmem gerek mi acaba? daha doktora da gidemedim 2 ay olucak nerdeyse ama..korkumdan gidemedim..rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konuyor..bende olsaydı iki hamileliğimde farkedilmez miydi acaba? cevaplayabilirseniz sevinirim..çok korkuyorum şimdi yapmam gereken bişe var mı die..3. hamileliğe cesaretim azaldı
hmm bu gece yine parti var sanırsam:))
ben bugün çok yoruldum,yrn sbh da sınav görevi var erken yatıcam.ben partilere haftaya başlıcam paşam:))benim koca maç yapıyo her c.tesi sitedekilerle.zaten evde yok.
paşam sen nerde yaşıyodun?sen doğur,bebişin bi ihtiyacı da benden:)adresine yollarız.
geçen sene anneler gününden 1 gün sonra öğrenmiştim anne olacağımı,14 mayısta.bundan sonra anneler gününde ben de anne olucam demiştim kendi kendime ama kısmet olmadı
seneye bu zamanlar bebişleri konuşuyo olur muyu acaba
ahanda bir gezginci daha kızıms izşleri bana sayılamı verdilerPasam icten yazdm cunku acini paylasiyorm burada hepimz bebegmz olsn olmasn anneyz cok sukur rabbime hic annelik duygusnu tatmaynlr varr
Pasam sizlere kiziyo neden geziyosunz aaaaa cok ayip:) bende bugun ciktm ama ben ilcede oldugmdn kucuk bir magazaydi hemen alio ciktm mecburn anakucagi aldm evime ins otobusle donecegm icin puset alamzdm cantasini iki kundk bi tanedetakim aldm simdilk eksigm yok hastane cikisyla bir takim daha vardi zatn cantmda hazir acil bisey olr diye hepsni hazorladm ins olmazda hepimz 38 i gorurz
Merra canm iyi olmana sevndm insn bunaliyo keske kasilmn olmasa iyi yapmssn dicem ama kasilma kotu olms ins gecer
süt çocugu seniAryamia cnm samar oglan oldum
Esimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi..
İlaclarimi.ictim simdi sut iciyorum cnm gelsede yatsam..
Kizlar sukur benim akintim beyaz oldu iyice insallah bebegim iyidir ama bir haftadir sadece tuvalete kalktim valla nasil yattiniz 9 ay allah hepimize sabirlar versin ben herseye sinirlenir oldum insallah sali gunu guzel haberler alirim dua edin
merhaba herkese..ben bebeğimi 16. haftada suyu geldiği için kaybettim arkadaşlar..ikinci bebeğimdi..ilk bebeğim de yaşamadı maalesef ama suyu geldiği için değil..kromozom anomalisi olduğu için 20.haftada karnımda öldü..düşük yaptırdılar ikisinde de..benm rahim ağzı yetmezliği için şüphelenmem gerek mi acaba? daha doktora da gidemedim 2 ay olucak nerdeyse ama..korkumdan gidemedim..rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konuyor..bende olsaydı iki hamileliğimde farkedilmez miydi acaba? cevaplayabilirseniz sevinirim..çok korkuyorum şimdi yapmam gereken bişe var mı die..3. hamileliğe cesaretim azaldı
hmm bu gece yine parti var sanırsam:))
ben bugün çok yoruldum,yrn sbh da sınav görevi var erken yatıcam.ben partilere haftaya başlıcam paşam:))benim koca maç yapıyo her c.tesi sitedekilerle.zaten evde yok.
paşam sen nerde yaşıyodun?sen doğur,bebişin bi ihtiyacı da benden:)adresine yollarız.
geçen sene anneler gününden 1 gün sonra öğrenmiştim anne olacağımı,14 mayısta.bundan sonra anneler gününde ben de anne olucam demiştim kendi kendime ama kısmet olmadı
seneye bu zamanlar bebişleri konuşuyo olur muyu acaba
Ayy merra persembe gunude bende oyleydim insanlari opesim vardi ..
Kiz sen iyi cesaretliymisin ben avm nin icinde tekerlekli sandalyeye oturdum oyle gezdim bebek magazasida iki katliydi esim burdan almayiz dedi neyse gorevliye asansor yokmu dedim varmis asansorle ust kata ciktim aldim ama her yere saldiriyorum gormemis gibi ayyy sunuda alalimmi bunuda alalimmi kiz aldiklarini yayinla merak ettim ben bebek bandanalari cesidi yoktu ben iri istiyordum hic yoktu sen buldunmu bari
umudum cnm senin adina sevindim.valla yatiliyor bebis.icin sende yatarsin cnm
inşallah canım mayıs-haziranı müjde ayı ilan ediyoruuuumm:)
senin de iyi olmana çok sevindim.inş.38 olcaksın canım.
bebeğin iyi bence umudum,bak kanaman da kesildi.salı gününü biz de heyecanla bekliyo olcaz.inş.güzel hbrlerle dönersin.
ben de aylarca yatmıştım yaz sıcağında çok sıkılmıştım.bugün gurbetçi diyodu ya çok gülmek çok ağlamak vs yasak.ben de komik programlar olunca izleyip gülmemek için içeri odama geçiyodum.yazık bize valla yagülünce bile bebeğimi erken doğum yaparım diye düşünüyordum.
birgün ben hamileyken eşimle kanal d'deki şebeke programı var ya,onu izliyoduk.oğlan,sevgilisi sedanın evine gitmişti ve sedanın annesi sandığı kadına korku ve heyecandan''ben sedanın kız arkadaşıyım.''demişti.o kadar çok gülmüştüm ki hemen korkudan odama geçmiştim ama eşimin gülme sesi gelince kalkıp ona kızmıştım sessiz gül,benim de gülmem geliyo diye:))
merhaba herkese..ben bebeğimi 16. haftada suyu geldiği için kaybettim arkadaşlar..ikinci bebeğimdi..ilk bebeğim de yaşamadı maalesef ama suyu geldiği için değil..kromozom anomalisi olduğu için 20.haftada karnımda öldü..düşük yaptırdılar ikisinde de..benm rahim ağzı yetmezliği için şüphelenmem gerek mi acaba? daha doktora da gidemedim 2 ay olucak nerdeyse ama..korkumdan gidemedim..rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konuyor..bende olsaydı iki hamileliğimde farkedilmez miydi acaba? cevaplayabilirseniz sevinirim..çok korkuyorum şimdi yapmam gereken bişe var mı die..3. hamileliğe cesaretim azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?