- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.161
Tüm annelerin,anne adaylarının ve cennet çocuklarının annelerinin anneler günü kutlu olsun...
Ben bugün çok hüzünlüyüm.çok ağladım sabahtan beri.Bir türlü engel olamıyorum göz yaşlarıma.Zeynep'imi çok özledim çoookk
Canim dikkat ediyorum bugun 8 bitiyor 9 a giriyorum doktorum cok iyi namik demire gidiyorum prof zaten insallah hersey yolunda gider
evet canım o biberonlardan aldım cam,emzik de nuk aldık
göğüs pompasınada avent iyi dedi satıcı onu doğumdan sonra alıcam artık elektrikli daha ii olur eninde sonunda işe başlayacağımız için
inş. bebişlerimiz küveze girmeyecek canım iyi düşünelim öyle olsun allah büyük
Ya kizlr size ozel ve komik bir soru soracm gogusunz hangi renk yani koyumu siyahami yakin yoksa kina renki vardr ya kahverengndn biraz koyu hamilelr cvplrmisnz
Ya kizlr size ozel ve komik bir soru soracm gogusunz hangi renk yani koyumu siyahami yakin yoksa kina renki vardr ya kahverengndn biraz koyu hamilelr cvplrmisnz
bende 4 sene önce TUPPERWARE bebek setlerin hepsini aldım..öylece duruyor poşetinde...ama pahalı yani..mama kaşığı,ilk tabağı,mama saklama kabı, suluğu, biberonu...vs.. mavi turuncu renklerinde...bakalım kullanışlı olacakmı memnun kalacakmıyım bilmiyorum....sağlıklı plastik diye aldık bakalım...
en taze hamiş sensin...senden sonra inşallah biz geliriz sırada
Canim basinsagolsun direkmi patladi suyun yoksa acilman olduda ondan sonrami patladi eger once acilman olduysa rahim agzi yetmezligi denebilir bence benimde 3. Hamileligim canim hic cesaretini kirma elbet birgun olacak burda ne arkadaslar var azimle bebeklerine kavustular
Öncelikle başın sağ olsun arkadaşım. Arkadaşlar yazmışlar ben de eklemek istedim.
İlk gebeliğin kromozom sorunu nedeniyle tamamlanmamış. Bunun için sen ve eşin mutlaka preferik kanda kromozom analizi testi yaptır. Şayet sende veya eşinde sorun varsa sonraki gebeliklerinde de sorun olur. O zaman pgt denen yöntemle 3. gün embriyosundan hücre alınıp bakılır sağlıklılar yerleştirilir.
Bu bebeğin gitti mi incelemeye genetik açıdan? Pıhtılaşmaya da baktır. kızlar da demiş perinatolağa yani riskli gebelik dr sine git mutlaka...
başın sağolsun....elden dua etmekten başka bişey gelmiyor ne yazıkki...bende 4. Bebeğimi aralıkta kaybettim...beterin beteri var diye düşün....strese girme..yoksa stresten bidaha hamile kalmakta zorlanırsın....ve önlemini mutlaka al arkadaşım...mutlaka bi doktor bul kendine...şehrini yazarsan tavsiye edebiliriz doktorları....
teşekkür ederim..evet aynen öyle dua ediyorum sadce..bi daha evlat acısı yaşatma rabbim die..senin de başın sağolsun arkdaşım..zaten beteri olduğu düşüncesiyle ayakta kalıyorum ama eski hevesim cesaretim kalmadı gbi hissediyorum..donuklaşmış gibiyim..ben antepteyim fakat çok araştrdım perinatolog ismi bulamadım netten falan..burda da tanıdığım fazla kimse yok zaten..bir de ben iki bebeğimi de suni sancıyla araştırma hastanesinde düşürdüm ve patoloji sonuçlarımı falan ordaki doktorlar baktı ama hiç bişe demediler..yani tahlil araştırma tedbir vs.hiç bişe...enfeksiyon olabilir dediler bu kadar..
Tupper'ın varmış demek.mutlaka çok kalitelidir.arastırıyım:)inşallah güzel günlerde bebişine kullanırsın canım
İnsallah canim allah kucagimiza almayi nasip etsin
Ben 3 ay boyunca ogurdum çok fena bısey idralimi bile kaçırıyordum,dikiden sonra olursa dıye korkuyordum dıkısı zorlar diye bı kac kerede dıkısden sonra oldu hıc bısey olmadı korkmaFUZULİ canim akinti bencede normal artik ama surekli ogurtu kusma tetikleyebilir allah korusun kanamayi kendimi cok zorluyorum doktor bana kusmayacaksin ogurmeyeceksin bile dedi ama elden gelen birsey yok bende kusmak istemem ama kusuyorum insallah bir aya kadar biter bu kusmalar canim benim hepiniz ayri ayri cok iyisiniz sizler olmasaniz ne yapardim bilmiyorum
Sahbamus canm biliyorm norml oldugnu gogsmn rengi degstide benim bebegn cinsiyeti biturlu netlesmiyo ya bende koca kari yontemleryle anlamaya calisiyorm siyaha yakin olrsa kizms koyu kahve olnca erkekms benmkide koyu kahve erkek diyolr yani hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?