- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.141
merhaba herkese..ben bebeğimi 16. Haftada suyu geldiği için kaybettim arkadaşlar..ikinci bebeğimdi..ilk bebeğim de yaşamadı maalesef ama suyu geldiği için değil..kromozom anomalisi olduğu için 20.haftada karnımda öldü..düşük yaptırdılar ikisinde de..benm rahim ağzı yetmezliği için şüphelenmem gerek mi acaba? Daha doktora da gidemedim 2 ay olucak nerdeyse ama..korkumdan gidemedim..rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konuyor..bende olsaydı iki hamileliğimde farkedilmez miydi acaba? Cevaplayabilirseniz sevinirim..çok korkuyorum şimdi yapmam gereken bişe var mı die..3. Hamileliğe cesaretim azaldı
Öncelikle başın sağ olsun arkadaşım. Arkadaşlar yazmışlar ben de eklemek istedim.
İlk gebeliğin kromozom sorunu nedeniyle tamamlanmamış. Bunun için sen ve eşin mutlaka preferik kanda kromozom analizi testi yaptır. Şayet sende veya eşinde sorun varsa sonraki gebeliklerinde de sorun olur. O zaman pgt denen yöntemle 3. gün embriyosundan hücre alınıp bakılır sağlıklılar yerleştirilir.
Bu bebeğin gitti mi incelemeye genetik açıdan? Pıhtılaşmaya da baktır. kızlar da demiş perinatolağa yani riskli gebelik dr sine git mutlaka...
Kizlar sukur benim akintim beyaz oldu iyice insallah bebegim iyidir ama bir haftadir sadece tuvalete kalktim valla nasil yattiniz 9 ay allah hepimize sabirlar versin ben herseye sinirlenir oldum insallah sali gunu guzel haberler alirim dua edin
RÜYAMDA CENNETTEN MELEKLERİMDEN MESAJIMI ALDIM ....... başta kendimin ----sonra anneciğimin ve siz değerli anneler.....ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...bebeklerinizle sağlıklı bir ömür boyu mutlu yaşam diliyorum.....
biliyorum elbet bigün anneler gününü canlı canlı yaşayacağım...şimdilik rüyalarımda yaşıyorum.....
o yerleşme kanamasıydı bence...çocuk yerleşirken bi yere tutunurken rahimde oluyormuş öle....geçti gayrı bidaha olmaz....kendini yorma...bol istirahat et...yatmana gerek yok şimdilik...
yok öyle bandana falan almadım canım daha öncelikli şeyler aldık,bizimkiler yaz bebeği olduğundan rabbim sağlık sıhhat verir inş. kırkımı falan beklemicem çıkıcam ozaman alırız dedik
banyo ve bakım seti aldık seba med,emzik,biberon,havlu seti,göğüs pedi,emzirme çamaşırları vs aldık.annemde beşik alacaktı o bakmış beğenmiş biz de gördük onayladık onlar gelecek pzt. inş. beşik,yatak,uykuseti vs
göğüs pompasına karar veremedim elektrikliler 200 ve üstü onu daha almadım ihtiyaç olur mu,işe nezaman başlarım bilmiyorum,manuel de kullanışlı mı bilemedim onu da sonraya bıraktım sen ne marka nasıl aldın
insanın her gördüğünü alası geliyor ama kredi ödeyince elimiz ayağımız bağlanıyor.eşim alışveriş yaparken normalde hiç karışmaz bugün herşeyi alasım vardı o garibimde arada "acaba ihtiyaç olur mu? bi kısmını hesap kesim tarihinden sonra mı alsak" dedi.bana kalsa oooooo...
aman olduğu kadar yeterki sağlık olsun
bir de çoook güzel oda takımları vardı hasta kaldım ama çocuk odasında yatamayacağı için onu da erteledim,zaten ağustos gibi taşınıcaz
rabbim bugünlere getirdi bizi hamdolsun,inşallah topikteki bütün arkadaşlar zamanı gelince aynı muhabbetleri yaparlar,zaman... 2011 de evlat acımı yazarken şimdi 2.evladımın tatlı telaşını yazıyorumşuan acısı taze olan arkadaşlara burdaki hamileler umut olsun inşallah sizler de bizimle bu telaşlarınızı paylaşacaksınız
tüm hamişler hep birlikte 38-40 ları görürüz inşallah
bazen hayel ediyorum bir yandan elif besteyi pışpışlıyorum biryandan şuan hamilelik bekleyen veya taze hamile arkadaşlar 28 i geçmiş önce onu kutluyoruz sonra sırayla 32-34-36.haftalarını yazıyorlar buraya...nerden nereye diyerek yeni üyelere umut oluyorlar ... Allahım sen kimselere birdaha evlat acısı yaşatma
amaaaan çenem düştü ben kaçar:)))
İnşallah seneye bugun bebeğin olur kucağında canım.inşallah kutlanmadıgın
En son anneler günü olur.Rabbim çok tatlı bı evlat nasipmetsin sana en en en kısa zamanda inşallah
Canim yerlesme kanamasi degildi doktor dedi iste dusuk tehlikesi yataktan hic kalkmadan yat tuvalete kalk dedi hatta yatmazsan hastaneye yatiririm seni dedi bende hep yattim insallah hersey yoluna girmistir
Topigimizdeki tum annelerin anneler gununu kutluyorum..
Bende gecwn sene uc melegimle kutladim simdi.biri karnimda 4 melegimle kutluyorum:)
Merra cnm chicconun aldim ben manuel 50 li biseydi ..
Bakim ve banyoyla ilgili hic bisey almadim ben sirt cantasi alicam bende kucagimda cikaricam ..
Bu arada benim karin catladi..
Daha dogrusu sol karinda kirmizi ince kirmizi cizgiler catlak bumu oluyor ve cok kasiniyor dr vazelin sur dedi..
Günaydın canlar
Günümüz kutlu mutlu olsun.
Yüce mevla anne olmak için çaba emek harcayan tüm canlara önümüzdeki sene yavrularıyla geçirmeyi nasip eylesin.
Bu arada kızlar eşim Mekke ye geçmiş ve listedeki herkese isim isim Nik Nik dua etmiş. Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
AMİİİİİNNNN !!! inşallah canım.....sende maşallahın var .....aman doğurma....dayan
öylemi...hmm...aman dikkat et ....e artık geçmiş sanırım....kaç haftalık oldun sen canım..dikiş ne zaman atılcak....kime gidiyosun doktorun iyidir umarım
canım ben son hamileliğimde bana 3 aydan sonra doktor çatlaklar için BEPANTHOL verdi...pahalı bii kremdir .....50-60 tl ydi...devlet ödemiyor...hergün 2-3 kez masaj yaparak sür dediydi...bak istersen...
Her an her saat doğumum olabilir ama ben ufak tefek seylerden başka hiçbişey almadım.iyiki annem var.daha lohusa malzemelerimi bile almadım.kendım almam mümkün bile değilde:)bebişin ve sen tatlı ve güzel günlerde kullanırsınız inşallah bütün cicileri.
Biberonu anne memesi akışlı olanlar varya bebiş efor sarfederek emiyomuş böylece memeyı bırakmıyomuş ya ondanmı aldın canım.eşim aventin yenidogan setini alıcakmış.pompada avent alıcaz elektrikli.göğüsler dolu olupta bebek emmediği zaman yedeklerim manuel zor oluyomus yorumlardan okuyorumda.bide ben muhtemelen yoğun bakıma süt tasıycagım için işe başlamadan lazım.pusette almamışsın bende kendim seçmek istiyorum bendemi almasamki?kızımın odasını yapamadım hamile kıyafeti giyemedim kuzenime otobüste yer veriyolarmış anında duyunca çok imrendim:)canımız sagolsun sag salim bebişlerimize kavusalımda.tekrar güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?