- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.521
arkadaslar selam,
kasılma için NİDİLAT ilacini kullanan var mı aranızda?
kızlar maşallahh he birinizin şuanda çok güzel gidiyor hamileliği Rabbim tamamına erdirsin inşalalhhh.....
Liyadora rahim uzunluğu süperrr şuanda daha benim 14 haftada açıklık birde rahim boyu 35mm di
ayy şu su çokk önemli içe içe bi hal olmuştum tuvalet en çok geçirdim olmuştu artık hatta elimde mataramla gezerdim
selam samyeli, dikişten sonra caliştim, hala da calısıyorum, 1-2 hafta sonra izne cıkacagim ama, yaklasık 34. haftamda.Çünkü bir miktar agri hissetmeye basladim,suana kadar 13 kg aldim ama hareketlerim de oldukca agirlaşti.İşten cıkar cıkmaz eve gidip yatiyorum hic iş yapmiyorum...
Son dakikaya kadar calişip da bebegi riske atmak erken dogurmak istemiyorum..İzinlerimi dogum sonrasına saklamak isterdim ama bebegin premature dogmaması daha onemli, 34. haftadan evevl dogan bebekler birsure kuvezde kaliyormus akcigerleri gelişmedigi için, en saglıklısı zamanında gelmesi:CüvCüv:
kıss olurmuu sondaa :)
bende adalat ıcıyom
Bol su iç canım...bu arada bende galiba enfeksiyon oldum
dün geceden beri idrardan sonra yanma var ve çok sık tuv. çıkıyorum
arkadaslar hepimizin acısı aynı biliyorum çünkü evlat hasreti çekmek çok zor hamile kalıyosun bir umutla seviniyosun bir umutla tekme atışlarını duyuyosun bir umutla çok üzgünüm ne deyim bilemiyorumki rahim agzım benimde açıkmış 3 kere kanamam oldu doktor hiç alttan jinekolojik muayene etmedi eyer etseymiş yavrum yanımda olucaktı arkadaslarım gibi bende bu sene okula götürücektim ama olmadı 20 haftalıktı oglumu dogurdugumda pazartesi ogluma ip alıp patik ördüm sevine sevine ama rabbim benden çok seviyomuş yanına aldı pisikolojim bozuldu :a015: kendimi çok sorumlu tuttum keskeler olmasaydı keske dedim baska doktora niye gitmedim dedim kendi kendime 3 kanamam oldu doktoruma gittim beni kanamalı kanamalı hastaneye yolladı orası büyük bir kılinikti ama beni kovarcasına yolladı hastaneye doguma girdim normal dogurdum oglumu doktor dediki eger bir igne vursaydı bir umut rahimim kapamabilirmiş ama olmadı olan bana oldu yavruma doyamadan gitti evladım şimdi 7 senedir çocugum olmuyo her yolu denedik ama olmadı artık en son asılama veyada tüp bebek olcak allah nasıp ederse bazen doktorlara çok kızıyorum özellere bil hassa neden parayı alıyolarda adam gibi işlerini yapmıyolar eyer beni muayene etseydi şuan belki bebegim yasıcaktı hangisine yanayım oglumu kaybettigimimemi yoksa hamile kalamadıgımamı yoksa aile baskısınamı çok zor bilemiyorum acım çok büyük bu insanlar acaba neden hamile kalamadıgımdan beni kırıyolar bilemiyorum verici allah ben ne yapayım bilemiyorum umudumu hiç yitirmedim anne olamadım ama teyze oldum yavruma ördüklerimi aldıkalrımı nasıl olsa benim olmuyor diye hep ablama hediye ettim artık kendimi öyle avutuyorum teyzede anne yarısı degilmi ne dersiniz:çok üzgünüm:
Bol su iç canım...
Ben de ikizlerimi 18. haftada normal yolla canlı canlı doğurmuştum...Dr ihmali işte..........Üstelik tüp bebektiler....Allaha havale ettim ben canım...
kızlar foruma bugün üye oldum bende de aynı problem var ilk çocuğumu 35 haft doğurmuştum 2. gebeliğimde 26/3 günlüktü 1130gr doğmuştu sadece 3 gün yaşadı doğum yapalı 1,5 yıl oldu ama şu an 7 aydır hamile kalamıyorum hormonlarım normal çıktı acaba psikolojik midir ki
günaydın kızlar, dün akşam o kadar üzüldüm kii, eşimin ablasının 4 sene çocuğu olmadı, yani çocuk hasrtini çok ii biliyor, şimdi 2 yaşında ikizleri var. Eşimin ablasına borcu var, yavaş yavaş ödüyoruz. Akşam telefon etti ve eşimle kavga etmeye başladılar, "abla istediğin kadar yollayamam eşimin hamile kalma olasılığı var, hamile kalınca çalışmayacak ben tek maaşla idare edecem.Kredi çekemem" dedi, ablasıda " bi düşün dedi bundan önceki cocuklarını neden kaybettin, benim ağımı aldında ondan. 3. bebeğinide kaybedersen sakın neden diye düşünme " dedi. bunları duyunca şok oldum, benim bebebklerimden ne istiyorsun.. Benim rahatsızlılığım allahtan, senin bedduanla olmuyor...
Kızlar nasıl olurda bi insan bunları söyler.. Şimdi bebeğimi daha çok istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?