Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Amin canim isteyen herkese nasip etsin rabbim yakinda o kokuyu hep icine cekeceksin evlatlarimiz insallah kiymetimizi bilir cok ozel anneleriz hepimiz

İyiki sormusum canim ben oturuyordum bundan sonra ayakta alayim bende valla bir ara dikise yakin bir gidip gorusmek istiyorum doktorunla bakalim artik hepimiz hakkinda hayirlisi

Merra cnm senin kv var bisey ben senin yerinde olsan cocugumu ona birakmam birini bulur birakirim ilerde yuzune vurur demedi deme .
Umudum cnm bende suan sadece kizimi dusunuyorum rabbim yardimcimiz olsun ..
Banyoyu ben hala ayakta tas catlasin 5 dk icinde yapiyorum
oranin temizlenmesine gelince yatagin ustune 4-5 gazete yapragi seriyorum uzerine uzaniyorum esim jiletle aliyor..
Bence dikisten sonra sende oyle yap sonrada kalk banyonu ayakta yap ..
Benim bu hamileligimde hersey planli
oldu sende simdiden pratik seyler dusun...
Merra cnm ben bu aralar herseye aglar oldum ya sendede var mi
bide benim karin catladi malesef o kadar da vazelin surdum yine catladim ozellikle sol tarafim(

Merhaba kızlar. Kendimi yalnız hissediyordum, bakıyorumda benim gibi çok hamile var ne yazık ki. Benimde 22. Haftamda serklaj yapıldı. Bügünde şükürler olsun ki 25. Haftayı doldurdum. Tek zorluk sürekli yatmak zorunda kalmak. Neyse ki 15 haftam kaldı ) İnşallah gününe kadar bekler kızım. Hepimize Allah kolaylıklar versin. Pıtırcıklarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza.

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam ama lütfen önce bebeğinin ve kendi sağlığını düşün hamilelikte en büyük zararı stres veriyor.benimde iki hamileliğim zehir olmuştu erkek tarafı neden bu kadar bencil olurlar anlamak mümkün değil ailem istenbul da kimsem yok izmir de.ilk hamileliğimdede zorluklar yaşadım sağolsun ailem çok geldi yanımda oldular ama gene de zehir etmeyi başarmışlardı.bebeğim küçük diye ikinci hamileliğimin 5 ayını kayınvalidemde geçirdim kısmetmış tıbbı gerçekler bir yana kayınvalidemde yaşadıklarım ikinci erken doğumuma sebeb oldu diye düşünüyorum doktorum kesinlekle dinlenemem gerektiğini söylüyordu ama nerde maddi manevi yaşattıkları beni sinir hastası yaptı resmen.eşim esnaf dükkanı var ama dükkan sahibi kayınpederim.ben 5 ay onlarda kaldığım için haliyle kendi evimde hiç bir şey yoktu erzak olarak erken doğum yapınca annem istanbuldan geldi bebeğim yoğun bakımda içim yanarken taburcu oldum hastaneden kayınpederim 100 tl vermiş eşime evinin alışverişini yap bir hafta bu para ile idare et demiş düşünebiliyormusun ben 15 ay içinde iki kez sezeryan olmuşum merdiven çıkmam yasak ama kayınpeder geldi hastaneye illa onlara gitmem gerektiğini söyledi 3.katta oturuyorlar çıkamam merdivenlerden benim bebeğim hastanede hergün o kadar yol nasıl gidip gelim diyorum hiç oralı değil en sonunda benim kendi evime gideceğimi anlayınca eşime maddi anlamda baskı yapmak için böyle davrandılar düşünebiliyormusun evde hiç bir şey yok ama eşime sadece 100 tl vermiş ama biz o günlerde o kadar sıkıntı çekerken kendi 8000 tlye dişlerini yaptırdı.Allahtan annem var yanımda gereken herşeyi aldı ama benim ne duruma düştüğümü anlatamam bu saatten sonra dünyaları verseler yaşadıklarımı asla unutmayacağım.anlayacağın bencil insanlar çok bu dünyada hiç kendini üzme benim yaptığımı yap Allaha bırak inşallah geçecektir bu günler sakın kendi üzme

kızlar sahbamus ben gruba nasıl grebılırım ya fuzulı83u ekledım ama tanırmıbenı benıde ekleyın gruba burda hıcbır sey yazamıyorum lutfen
ve fuzulı arkadasım gelısmelerını ban yazmıssın cok sevındım inşaallah guzel gunler gorecegız bende bır dr buldum bır akrabamızın ıkı serklajını yaptı ve kadının uc dusugunden sonra 2cocugu yasıyor cok sukur telefonda konustum 40kanaman btsın oyle gel dedı aıle hekımızıde hayır ona gtme cemil bey harıka bır d ona gıt dedı ama benım gucum yetmezkı cemıl beye zaten cok zor durumdayım bır ev olayımız vardı akrabamızıa yarı parasını odeyıp evı ustumuze alcaz mecburen anneme 5yıl ben bakıcam ve sanırım 5yıl bebek ertelencek ama ben bu acıyla nasıl yasarım hıc bılmıyorum ((

Valla sizin sayenizde planlarimi yaptim sagolun kizlar

Deniz hosgeldin insallah 38-40 haftasini gorursun ..sabir diliyorum ama sakin kalkma kaybin icinde basin sagolsun burda herkesin kaybi var tekrar hosgeldinn..
Ayyy izmirsahra cnm bu insanlar neden bu kadar bencil ve dusuncesiz
esindede suc var insan dusunur bu kadin yeni dogum yapmis ev tam takir kuru bakir bir haftaligina 100 tl nasil yeter ..
Ama iste babasiya sesini cikarmiyor ..
Sende soylersen kotu gelin olursun ..
Neyse sukretki annen destekcin cnm
benimde kimsem yok burda ..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..

slm kızlar acaba dr onerılerı nerdeydı kızlar ben işe basladım sımdı cepten gonderılmıstı ozaman bulamıyorum yardım olurmusunuz

canım Allah böyle insanlara vicdan versin eşim iyi biri ama evin tek erkeği kızımın doktor işleri bitsin eşim dükkandan ayrılmayı düşünüyor istanbula gitmeyi planlıyoruz ya işin komiği benim dişlerim ödem topladı hamilelikte tek dişimde çörümüş dişçiye gitmem lazım kayınvalidem bana diyorki sigorta hastanesine git ya kayınpederim 75 yaşında dişlerini en pahalı doktorda yaptırıyor ama ben bu ağrı ile bekleyip aylar sonrasına randavu alıp sigortaya gidecekmişim işin komiği sabah 7 akşam 10 eşim o dükkanda ter döküyor sefasını onlar yaşıyor ikiside emekli aslında başka gelirleride var yani o dükkanın gelirinede ihtiyaçları yok inan canım hamilelikte canım bişeyler çekiyordu diyelim ki 5tllik döner eşim gizli getiriyordu çünkü görseler laf edip haftalarca süret asıyorlardı ay canım senin yazını okuyunca benimde içimdekiler döküldü ailemede pek bişey demiyorum üzülmesinler diye ama artık saklayacak gücüm yok

Nasil insanlar bunlar valla hayretler icinde okuyorum yazdiklarinizi pes yani

İzmir sahra cnm valla inanirmisin bende yazicaktim o dukkandan ayrilsin diyecektim ama belki yanlis olur diye yazmadim..
Ayy cnm benimde canim biseyler istiyor hic esime demedim git al diye kalsin dedim cunku cok borcumuz var aldigimiz parayida dr veriyoruz ama ek is yapiyor ben onun parasi nereye gidiyor daha hic bilmiyorum simdi konuyu acarsam ben kotu olucam bu yuzden erteliyorum bi dogum yapiyim hayirlisiyla ..
Ailene bencede soyle ben 7 senedir icime ata ata kalbimde ritim bozuklugu cikti uzuldugumde ritmik atmiyor dun gece oldu mesela artik ilemi aradim ben sizden tek bisey istiyorum dedim beni yanlik kimsesiz sanmasinlar dedim bunu esimin ailesine belli edin dedim ..
Sanada rabbim yardimcin olsun cnm
rabbim kizlarimizi bu tur insanlarla karsilastirmasin insallah kotu insanlarla karsilasmazlar ..

çatlakları hiç sorma ilk basta seviniyodum çatlamadım diye bende o kadar vazelin sürdüm özellikle yanlarım çok çatladı karnımda yok o kadar bide kaşınıyoki

Herkes facebookta gruba hikayesini yazıyor....sizde grupta duvara yazın, ben belgelere eklerim hikayenizi.....sağolsun 4 kişi hikayesini yazdı...mucizelere şahit oldum daha bi umutlandım şimdi....

en son gruba eklediğimiz kişi senmisin bebilem...

canım bende iki yıldır içime ata ata bu hale geldim inşallah izmirden bir ayrılım ailemin yanına gidim bir daha izmirin adını bile duymamak için uğraşacağım bende senin gibiyim eşime hiç söylemem istediklerimi eşim alır sonra ailesi burnumuzdan getirir Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin

İzmir sahra cnm sen simdi kizceni dusun sutunu artiracak seyler yemeye calis cok zor Allahim su gelinlere yardim etsin emanetlerine hic iyi bakmiyorlar..
Rabbim yardimcin olsun guc kuvvet versin..
Svly benimde yanlarim catladi kizmizi ince ince damar cikmis gibi catlak omu

amin canım sende hamilesin bana dua et hayırlısıyla gidim şu izmirden Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…