- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.261
canım rahmetli babamın vasiyeti var nasıl geliyim karşı gitmesemde eşim üzülüyor sonra ben diyor senin ailene gidiyorm sen gitmiyorsn öle devamlıda degil ayda yılda bir devamlı gitsem kafayı yerim herhalde:18::18:ailem sagolsn arkamdalar olmasınada aman ne biliyim içimden geldi yazdım iştePAŞAM SENDE ÇOK ÇEKMİŞSİN YA...yazıyorsun yazıyorsuunnn için bi türlü boşalmıyor..... BANA KALSA SENİN YERİNDE OLSAM BEN ARTIK EŞİMİN SÜLALESİYLE HİİİÇÇ MUHATAP OLMAZDIM.......EŞİM GİTSİN GÖRSÜN....AMA BEN HİÇBİRİNİ GÖRMEZDİM..NE ANASINI NE ÇOCUKLARINI .....AİLEM ARKAMDA HERZAMAN ÇOK ŞÜKÜR...SANIYORUMJ SENİNDE ÖYLE....
canım saatimi kuruyorsn yatıyorsunGece her saar basi lavaboya kalkiyorm uyandigmda hap alali bir saatte olsa karnm tas gibi kasilmama de glmi ayrt edemiyorm kasilmama yoksa sag yada soluma yattigm icin bitarafa yogilms gibi oluyo karnm ondnmi acaba sizdede oluyo mu
sana dedimki beyaz leblebi yeKusmaktan geberdim artik ya ilaclarda fayda etmezmi vucudum ac susuz kaldi iyice kucuk tuvalete bile cikmiyorum nerdeyse su icmedigim icin doktora soylesemmi kizlar belki serum baglar
Umudum canm gecms olsn ne kadar zor oldugnu ilk 4 ay yemedn icmedn kesilms 8 kilo verms biri olrk soyliym ben serumla ayakta duruyodm doktoruna sor sormasn bile acile gidince bulantm var diyince takiyolr bir iki gun faydasi oluyo sonra tekrat basliyo uzgunm 3 ay dolana kadar yasayacksn
PASAA yiyorum leblebi faydasi yok maalesef ne olcak bizim bu halimiz
Valla canim insallah 3 ay dolunca gecer diger bebekte 5 ayliktim hala kusuyordum okadar surmez insallah busefer dikis koycak doktor zorlamaktan aksam yine akinti rengim degisti simdi normale donmus yine bende sizin haftalara bir gelebilsem dahada cocuk yapmam)
Pasam canm telefndn giriyorm ya ypamiyorm cizelge kiminde cizelgesi var goremiyorm ama gurbetciye aramda 10 12 gun var onunki varsa ord? Takip edebilrsn 33+3 oldm cok sukur canm 36 olaym kasilmayi falan takmicm artk tabi ondn sonrada sadece dogmdn korkacm simdid korkuyormda ilk dusundugm bebegm kuvez ihtiyaci olmz ins
Deniz hosgeldin insallah 38-40 haftasini gorursun ..sabir diliyorum ama sakin kalkma kaybin icinde basin sagolsun burda herkesin kaybi var tekrar hosgeldinn..
Ayyy izmirsahra cnm bu insanlar neden bu kadar bencil ve dusuncesiz
esindede suc var insan dusunur bu kadin yeni dogum yapmis ev tam takir kuru bakir bir haftaligina 100 tl nasil yeter ..
Ama iste babasiya sesini cikarmiyor ..
Sende soylersen kotu gelin olursun ..
Neyse sukretki annen destekcin cnm
benimde kimsem yok burda ..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..
PASAA yiyorum leblebi faydasi yok maalesef ne olcak bizim bu halimiz
Gece her saar basi lavaboya kalkiyorm uyandigmda hap alali bir saatte olsa karnm tas gibi kasilmama de glmi ayrt edemiyorm kasilmama yoksa sag yada soluma yattigm icin bitarafa yogilms gibi oluyo karnm ondnmi acaba sizdede oluyo mu
Kızlaarrrr !!!
Ben serklaj sonrasında wc ye bıle korkarak gıdıyorum. Hele banyolarım bir kişi yardımıyla 10 dk yı bıle bulmuyor ayaktayım dıye. Bana yardımcı olabılecek kımse olmadıgı ıçin basit işlerimide kendım yapıyorum. Kendımı yormadan, ağır kaldırmadan. Ama genede her harekette de ödüm kopuyor bebeğim erken gelırse dıye. Bırde benım kız bayağı aşağı inmişti serklaj öncesı.
Siz nelere dikkat edıyorsunuz serklaj sonrası???
Kızlaarrrr !!!
Ben serklaj sonrasında wc ye bıle korkarak gıdıyorum. Hele banyolarım bir kişi yardımıyla 10 dk yı bıle bulmuyor ayaktayım dıye. Bana yardımcı olabılecek kımse olmadıgı ıçin basit işlerimide kendım yapıyorum. Kendımı yormadan, ağır kaldırmadan. Ama genede her harekette de ödüm kopuyor bebeğim erken gelırse dıye. Bırde benım kız bayağı aşağı inmişti serklaj öncesı.
Siz nelere dikkat edıyorsunuz serklaj sonrası???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?