- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.321
Hepinize dua ediyorum.Sorularınıza bildiğim ve aklım erdiğince fikrim varsa cevap veriyorum.Destek olmaya çalışıyorum ama kaç kez soru sordum,fikir istedim ama kimse cevap vermedi.Çok üzgünüm.Herkes birbirine cevap veriyor ama çok destege ihtiyacım var.Kimse geçmiş olsun bile yazmadı.Yalnızım.eşim yok ve bel ağrısından kıpırdayamıyorum.bir çif güzel söz yaaa.Neyse saçmaladım.Kimse benim derdimle dertlenmek zorunda değil.Allah işinizi rast getirsin.
Hepinize dua ediyorum.Sorularınıza bildiğim ve aklım erdiğince fikrim varsa cevap veriyorum.Destek olmaya çalışıyorum ama kaç kez soru sordum,fikir istedim ama kimse cevap vermedi.Çok üzgünüm.Herkes birbirine cevap veriyor ama çok destege ihtiyacım var.Kimse geçmiş olsun bile yazmadı.Yalnızım.eşim yok ve bel ağrısından kıpırdayamıyorum.bir çif güzel söz yaaa.Neyse saçmaladım.Kimse benim derdimle dertlenmek zorunda değil.Allah işinizi rast getirsin.
Sevgili mlkyyy
Rahim ağzını söylemedi Dr nete bakıyorum diyede kızıyorlar) sadece açılma var olmamalıydı derdi. Ben yurt dısındayım eve çıktıktan sonra haftada iki gün bır ebe ve hemşire gelip yapılacakları evde yapıyor bır nevı hastane gıbı. Evet evet soldan başka yapınca rahat edemiyorum bıraz sırt üstü bıraz sol. Bende bir takvim yaptım her gün bır çizik ) millet dalga geçiyor kızıyor bana )
Gunlerın bıtmesıne öyle mutlu oluyorum kisağlıkla sıhhatle tabıykı
Yok pasam yok oylede degil adam yanina yaklasmadim diyor artik ne kadar dogru bilmiyorum..
canım kusura bakma gözden kaçmıştır çok sık giremiyorsun bu aralar
geçmiş olsun 28 oldun sanırım yada bikaç gün kaldı
bundan sonra artık bel ağrısı,sancı,kasılma artar.bende de çok oldu bu aralar bebiş büyüyor daha da vücutta ona adapte olmaya çalışıyor bel ağrısı olur.sen kasılmalara dikkat et başladı mı
Zaman zaman ağrım oluyordu.Ama bugün çok şiddetliydi.Yalnızım,Eşimde okulda.Doktorumu aradım.Konuştum.Ne yapmam gerektiğini söyledi.Üzüldüm.Kimse yazmadı diye.Hatta şimdi ağlıyorum.Çok kötüydüm iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım vardı ve sizden başka kimse yok.Hep okuyorum.Düşüncelerimi yazıyorum.Fikrim varsa söylüyorum.Sizler de sorularıma cevap vermeyince kendimi yalnız ve kötü hissettim.Hakkım olmayarak kızdım.Kusuruma bakmayın.
Hep açıp okuyorum.Dediğim gibi fikrim varsa,biliyorsam yazıyorum.Perşembe günü inşallah tam 28 olacağız.Rabbim daha ileri haftaları da gösterir inşallah.Kasılmam yok.Varsa da ben hissetmiyorum.Ama rahim ağzı boyum 2.6'ya düşmüş.Şeker sorunum var.Hayır dileyerek çıktık yola,hayır olur inşallah:)
Yıne sagolsun herkes gerçekten.eşlerimizdende allah razı olsun.eşim isim düşünüyoda hoooop hakkın varmı diyorum:)zor anne olduk bizim çocuklar şımarık büyüyecek:)
Merra cnm valla demekki:)
Kizcem dogsun konusacam kendisiyle
Bakiyim nasil olmus bu bebe:)
Ayyy merra bana dr gez otur dese dahi gezecek dermanim yok o kadar ageim oluyor dusun yani yatinca geciyor bi de ustume ince bi polar ortuyorum sicak oluyorum daha iyi oluyor sizlamam da geciyor gercekten corabimi hic cikarmiyorum ustumu hep ortuyorum..
Ayy geri kis geldi valla kisin bu kadar usumediydim ben..
Bide simdi dogum yaparsam diye iki tane logusa geceligi aldim ben onlarla usurum ya alti ciplak olur diye esime uzun corap al dedim dize kadar yaslilar gibi ne yapiyim valla ben cok usuyorum:)
Pasam gel bak burda bi aglayan var saplak istiyor...
Ayyy burda top atiyor askeriye odum koptu yerimden sicradim banyoda ya bu ne savas gibi allah korusun odum koptu ya ...
Kizlar doktordan geldim ben bebegimin kalp atislari guzel kanamali bolge gecmis fakat 3 gun geri cikti doktor gec dollenmede olabilir dedi 15 gun sonra gel ozaman belli olur dedi eger dahada geri dusmusse ozaman bu bebekten hayir gelmez dedi yine 3 gun geri cikarsa gec dollenme deriz dedi moralim bozuldu boyle birseyle karsilasan varmi
Pazar günü de çok ağladım,bugün de.Musluğu bir açınca kapatmak çok zor.28'i geçince rahatlarım diyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca bunun pek doğru olmadığını anlıyorum.38'i görmeyince bize rahat yok galiba.Hayırlısı olsun hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?