- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.361
Merra canm sagol gerek kalmadi halamn durumu cok kotu 2aysr hastanede yatiyo yasi daha cok genc 35 yasinda 4 cocugu var dun gobektn girdilr biturlu sorunu bulamiyolrdi bagirsaklari curums ve bagirsk nakli yapan tek yer sordugm,hastaneyms ama nakil bile olamzmis cok kotuyz annem babam cok agladi ben de cok kotu oldum kasilmalarm ilaca ragmn gecmiyo sola yatnca rahatz demssinz ama ben sola yatnca kasiliyorm san ki duz yatnca rahatm moralm bugn coj bozuk gunlr sanki yil oldu gecmiyo halami gornce sukrediyorm ama yinede dogrmk istemitlyorm simdi
ben kendimi düşünemiyorum bilem kızımın bir ultroson resmi var allahım minnacık bedeni görünüyor elelri ayakları görünüyor tombul karnı var özledikçe sarılır öper aglarımCanlısını görsem inanamamki bu benimmi derim
benden izin almadan nere giti kocasıallah seni....kocası gelsin öyle öldürür.. Kocası yokkine :)
canım sen ankaradasın sanırım....bende ankaralıyım....hayırlısı olsun....kalbinin sıkışması bunlar hep stresden....kendine dikkat et.....moralini sağlam tut...moralsiz stresli olursan kafaya takarsan emin ol başka hastalıklarıda çağırırsın....allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah .....
hoşgeldin denizz...maşallah diyelim sana....inşallah riskli haftaları atlatıcaksın....ben şunu anlamadım canım...tuvalet için ne ilacı kullanıyosun denizz...? Benide korkutuyor hamilelikte tuvalet olayı...ben malesef 4 bebeğpimi kaybettim..tekrar deneyeceğim inşallah...ama hamileliklerimde kabızlık çok çekmiştim..dayanamadım beyaz toz içtiydim bi bardak....yapamıyodum çünkü...
vayyy benzetmen süperr kıss...bayıldım...
28 ilköğretim 32 lise 34 üniversite 38 yüksek lisans.... :)
canım gönlünü ferah tut.....sadece 1 doktora bağlı kalma..başka doktora göstersen oda eminim güzel şeyler dicekti...bu doktorları anlamıyorum yaaa
bence de senin bebiş erkek:)geç döllenme.
ahh pasam benim de öyle bir ultrason resmi var kızımın,öyle güzel geliyo ki bana,tatlı tatlı bakıyo ordan.hep saklıyorum,öpüyorum onu.kızımın tek resmi.ahh yine öyle tatlı bi kızım olur mu ki
canım ben erkelrede öle olmştu kızımda erkenARYAMİA PASA siz erkek diyorsaniz erkektir aman dursunda bebegim kiz erkek farketmez
allah sana evladını kucaklayıp öpüp kokladığın günleri de nasip etsin inşallah
Umudum cnm benim 12 haftada 3,5 cm di 13 gittigimde ise 4 cm di bence cok guzel masallah kisalmadan atar insallah dikisi en uygun zama 12-14 haftalar arasi cnm ben 14+3 attirmistim..
Ben çok çektim bu kabızlıktan tabi korkudan tuvalettede kalamıyoruz uzun. Ikınmamaya çalışmakta cabası. Doktor bana hem fitil verdi hemde toz. Tozun çoktan işe yaradığını söyleyemem. İki gündür aç karnına incir yıyıp su içiyorum Buda bırazcık işe yaradı gibi. Çok zorlanıyorsanız fitil al canım doktorun bana söylediği buydu.
herkes iyi mi? herşeyler yolunda mı?
Doğum da sizlere dua ettim.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
Merra canm sagol gerek kalmadi halamn durumu cok kotu 2aysr hastanede yatiyo yasi daha cok genc 35 yasinda 4 cocugu var dun gobektn girdilr biturlu sorunu bulamiyolrdi bagirsaklari curums ve bagirsk nakli yapan tek yer sordugm,hastaneyms ama nakil bile olamzmis cok kotuyz annem babam cok agladi ben de cok kotu oldum kasilmalarm ilaca ragmn gecmiyo sola yatnca rahatz demssinz ama ben sola yatnca kasiliyorm san ki duz yatnca rahatm moralm bugn coj bozuk gunlr sanki yil oldu gecmiyo halami gornce sukrediyorm ama yinede dogrmk istemitlyorm simdi
kizlar super bi haber aldim:-D
melek 81 dogum.yatmis bu gun saat 15:40 ti sanirim ayy mulberry kiz sen de mi dogurdun yoksa ..
anamm mulberyde dogurdu ise
listenin en basinda ben kaliyorum:)
Melek te mi yapms dogm norml mi sezeryanmi acaba mulberryde yapmstr ozamn sesi solugu cikmz oldugna gore hadi hayrlisi darisi basimiza
kizlar melek81 dogum yapmis dedim kimse bisey yazmamis
alinir kiz bak demedi demeyin..
evet efilum bu gun dogum yapmis normal dogum yorgunum diyordu fazla sormadim gelince yazar artik...
Ay ne guzel ya butun skintilr bitti simdi onun icin bebegni kucagna alinca agri sizida kakmamstr girsede hemen dogm hikayesini anltsa bende norml istiyorm ya morml dogm anlari gozluyorm bilgi almk istiyorm sira mulberryde insaallah oda yapmstr
Melek canm okurmusn bilmem ama hayirli olsn rabbim anali babali buyutsn hepimizede o muhtesm mucizeyi yasatsn
oooooh melek de doğum yapmış ne mutlu ona allah analı babalı büyütsün maşşallah diyelim darısı sırasıyla haftaları tamamlayıp hepimizin olsun inşallah
melek tebrik ediyorum arkadaşım..ne güzel bir duygudur şimdi.
bizler içinde bol bol kokla meleğini
Doğum yapmış maşallah BarekAllah Rabbim sağlıklı ve sıhhatli uzun ömür versin.
arkadaşlar giremedim nete...
22 nisan akşamı 23 te suyum ve nişan geldi...
hastaneye gittik hemen...
doktorumun dediği gibi kızım bir türlü aşağı inip doğum kanalına inmedi...
bekledik biraz 5cm açıklık oldu hala aşağı inmedi..
doktorum daha fazla beklemedi hemen sezeryana aldı...
hayırlısı böyleymiş demek..
ve 23 nisanın ilk saatlerinde kızım sağlıkla dünyaya geldi..bayram kızı oldu.
3790gr ve 50cm maşallah herşey yolunda...
benim sezeryan sonrası ağrım var normal olarak..
çarşamba eve geldik..büyük kızım az sorun çıkartıyor inşallah düzelir...
şimdilik bizden bukadar...
inşallah sizlerde iyisinizdir ve herşey yolundadır?
canım düşük olmuş sanırım çok üzüldüm. umuttun benim için...
mthfr677 çok sinsi
ama ben çok araştırdım ve bana cemil bey arda bey iğneye gerek yok dedi. sırf seval hanım gerek gördü diye içim ısındı. şansa bırakmadı... benim 4.haftalık düşükte pıhtılaşmadanmış...
birde gebelikler arasındaki ara önemliymiş düşük olan yerdeki hücreler yeni hamileliliğin tutunmasını engelliyormuş 3 ay ara verdirdi düşün 4 haftalık bebeğe. ben test yapmasam 34.gün adet oldum sancam...
yılmak yok rahimin kendini toparlasın hemen başlarsın...
ben bu ay başlayacaktım taş çıktı böbreğimde... seval hanım taş düşmeden olmaz enfeksiyon yapar dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?