Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merra boyle pimpirikliyim iste ..
Ayy hazirana ne kaldi 15 gun kaldi..
Melek cnm az kaldi kucagina almadan rahatlamiyorsun..
Merra cnm karnin asagiya dogru inmismi
ben artik cok sik wc cikiyor

Kanama geçmiş gözün aydın.O ne biçim lafmış ya.Bu doktorlar hasta pisikolojisinden hiçbir şey anlamıyor galiba.Benim bebeğimde geriydi ikl baştan beri.4 gün geriden geliyor hala.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.canını sıkma.Strese sokma kendini de bebeği de.

Saol merracım . Bu sayede şükretmeyi öğrendim her bitirdiğim güne şükrediyorum. Biraz daha yaklaştığımı düşünüyorum kızıma. Bi Mayıs ayını bıtırsem derın bır ohhhhhhh çekecem. Amin herkes hayırlısıyla saglıkla alır kucağına bebeğini inşallah. Sanada çok geçmiş olsun.

Benım baştan beri hep bi hafta geri çıkıyodu geç döllenme dediler.şuan 2hafta ama arası açılmıyor.drunda alemmiş lafa bak.3gunden hiçbişeycık olmaz canım.hiç bozma moralını.dopplerine baktır bebişine giden kan akımını ilerleyen haftalarda takıp ederler zaten.kanamanda geçmiş gözün aydın.saglıklı doğumlar diliyorum

15. Gun sonra yine 3 gun geriyse sorun yok dedi eger 15 gun sonra geriligi birhafta 10 gun olursa ozaman gelisiminde sikinti var deriz dedi yani 15 gune hersey belli olacak ama bence gec dollenmedir diyorum

Rahim ağzın çok iyi bence benim 14mmde:)senınkının çok azıyla 9haftadr hamileliğim devam ediyo.inşallah 38leri görürsün.yatıyomusun devamlı ondanda olabılırmı ağrın,merranın dediği gibi kasılma olmasında..hayırlı doğumlar canım

martın ilk haftası dr a gitmiştim.ilk defa dr umu okadar endişeli gördüm wc harici asla kalkmayacaksın yanlız da kalmayacaksın heran herşey olabilir dedi.nidilata başlattı kasılmaları engellemek için rahim boyum birden kısalmıştı kasılmalardan
10 nisan çok önerli dedi...rabbim o günü bana gösterdi
sonra 18 mayıs tarihini verdi o güne kadar sık dişini mutlaka riskli durumun dedi
rabbim inşallah ogünede az kaldı maşallah barekallah
hamdolsun rabbime binlerce kere
sen de göreceksin önce mayıs bitecek,sonra haziran bitsin diyeceksin böyle böyle rabbim zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize.

Pasam gel bak burda bi aglayan var saplak istiyor...
Ayyy burda top atiyor askeriye odum koptu yerimden sicradim banyoda ya bu ne savas gibi allah korusun odum koptu ya ...
BİRİ PAŞAMI DEDİVALLAHİ BÜYÜK BİR ZEVKLE DÖVERDİMDE ZATEN AGLIYORMUŞ ŞİMDİ DÖVERSEM GENE AGLAR KIYAMAM İZİN VERDİM BEN STRESE GİRMESİN REÇETESİ O
rahim boyun iyi canım. 2 nin altında sıkıntı oluyor
bir de kasılma olsa mutlaka hissedersin.karnın taş gibi oluyor,nefesim kesiliyor,sancı giriyor resmen 1 dk ya yakın sürüyor
BEN KIZIMDA MUAYENEYE GİTTİ BAN DOKTOR 2 CM DEDİ STRATI DEGİŞTİ BİLİYORYA BRDAN ALLAHIM GENE DOGRUCAM DEİDM EŞİME O AN YÜREGİME KOR DÜŞTÜANLICAGIN OLAN OLDUU DİKİŞTE ÇARE OLABİLİR AMA ALLAHTAN HERŞEY
CANIM BENİM 2 OGLUMDA GEÇ DÖLLENDİ BAKTA GÖR KARNINDAKİ ALLAHIN İZNİYLOE ERKEK

SAKIN AGLAMABEN KIIZMDA HAMİLEYDİM HİÇ NTMUYORM KAYNANAM EŞİMLE KAPIŞTI SONRA DEDİM NE OLDU DEDİ BÖYLE KAVGA ETTİ BENLE 1 HAFTA AGLADIM OGÜN OKADAR AGLADIMJKİ ÜZÜLDÜMKİ ALLAHIM ÖTEKİ TARAFTA VERSİN HAKKIMI HAMİLE İNSANI AGLATMAYA ÜZMEYE NE HAKLARI VARKIZIM O AKŞAM BİR TARAFIMA TOPLANDI DEİDM PAŞA EVHAM YAPIYORSUN DEDİM KEŞKE EVHAM YAPAYDIM PAZAR GÜNÜ KIZIMI AKŞAM EZANIYLA DOGURDM İÇİMDE UKTE KALAN KEŞKE KOLLARIMA ALIP SARILIP ÖPSEYDİM KOKSNU İÇİME ÇEKSİYDİM OLMADI STRESE GİRME ERKEN DOGUMU TETİKLİYORSN GRBET NE DEDİ NE AGLAYABİLİYORM NE GÜLEBİLİYORM AGLASA STRESE GİRİCEK DİKİŞLERİ ZORLUCAK GÜLSE DİKİŞLER ZORLANICAK ANLICAGIN İKİ UCU BOKL DEYNEK İNAN NE AGLAMAY NE KAFAYI TAKMAYA DEGER ŞİMDİKİ AKLIM OLAYDI AGLARMIYDIM BELKİMDE KIZIM STRESTEN GİTTİ ÇÜNKÜ DOGUMA GİRDİM SOL BACAGINI ATTIM SAG BACAGIMI ÇATALA ATAMADIM ALLAH RAZI OLSUN O DOKTORDANKİ YARDIM ETTİ OKADAR BAGIRMAM AGLAMAM KIZMADI HEP TESELLİ ETTİ KIZIMIN SURATI BEDENİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR ŞİMİ ACABA CENNET KUŞLARIM NE YAPARLAR BAZEN NAMAZ KILDIGIMDA DUA EDERKEN SECDED GÖZLEİRMDEN YAŞLAR SÜZÜLÜR DERİM ACABA CENNET KUŞLARIN NE YAPIYORSUNUZ DİYE ÇOK SECDELERE KAPANIP AGLADIGIM OLMUŞTUR CENNET KŞLARIMI BEN ÇOK ÖZLEDİM

bu dünyada bulunan tüm zevklerın ve nimetlerın asılları cennettedir..
bu dunya tatma dunyası olup doyma dünyası değildir.doyma yeri cennettir..
allah burada bıze tattırdığı tüm nimetlere cennette bizi sonsuz olarak doyuracaktır.yalnız ebedi gençlik ve güzellik yurdu olan cenette aile hayatı olmasına rağmen..ölmek olmadığı gibi doğmak da söz konusu değildir..peki yeni çocuklar doğmayacağına göre cennet çocuksuzmu olacak ...çocuksuz bir ev bile eksik olurken,çocuksuz bir cennet eksık olmuş olmazmı ? Elbette olur...İŞTE ALLAH HİÇBİR EKSİĞİN OLMAYACAĞI CENETTE,DÜNYADA ÇOCUK YAŞTA ÖLENLERİ YİNE ÇOCUK YAŞTA YARATACAK VE BÖYLE BİR EKSİKLİĞE MEYDAN VERMEYECEKTİR...DEĞİşik yaşlarda yaratılacak cennet çocukları cennet halkına özellikle anne ve babasına sonsuza kadar çocuk sevme zevkini tattıracaktır..onlar son derece sevimli halleriyle cennet ehlinin sevinçlerine sevinç katacak cennetin neşe ve sevinç kaynagı olacaklardır...DEMEKKİ ÇOCUKLARI ÖLEN AİLELER,DÜYADA ON SENE KADAR KISA BİR ZAMANDA O DA ELEMLERLE KARIŞIK ÇOCUK SEVGİSİNDEN MAHRUM BIRAKILMAMALARINA KARŞILIK, ELEMSİZ MİLYONLAR SENE ÇOCUKLARINI SEVİP OKSAMA HAKKI KAZANIYORLAR.
ÜZÜLECEK BİRŞEY YOK ÇOCUGUNUZ 'CENNET ÇOCUGU' OLARAK SEÇİLMİŞTİR. VE ORADA YİNE SİZE VERİLECEKTİR..İŞTE KUR'AN SİZE BU MÜJDEYİ VERİYOR......

canım allah büyük bak 33 bile hayaldi ama rabbim nasip etti
inş biraz daha sabır çok üzüldün,bunaldın ama sonu çok güzel olacak canım inş.
Hayaldi canım doğru söylüyosun.28oluyum rahat etcem dedim yok olmadı hadi bı 30dedim 3lu rakam dedim yokk 32 33derken.tek dılegım 2hafta daha bebişimin annesinin karnında büyümesi.doppler cektırdım 4d de baktık foto çektı ay bı tatlıkı kızım:))yerım senı diyerek baktım allah kollarımızda sevmeyı nasıp etsın hepimize inşallahhhhhhh

Umudum cnm gec dollenmedir benimde 7 haftalikken 3 gun ondeydi dr erken dollenmis dedi cnm korkma
dr patavatsizmis yani o nasil laf oyle ..

amin fotosunu görünce böyle oluyorsak kendisini görünce.... ay ben hemen ağlarım
rabbim allahım isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın.evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

bu arada gurbi neden girmedim bu saat old yok hatun kocayımı öldürdü acaba

allah seni....kocası gelsin öyle öldürür.. Kocası yokkine :)

canım sen ankaradasın sanırım....bende ankaralıyım....hayırlısı olsun....kalbinin sıkışması bunlar hep stresden....kendine dikkat et.....moralini sağlam tut...moralsiz stresli olursan kafaya takarsan emin ol başka hastalıklarıda çağırırsın....allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah .....

hoşgeldin denizz...maşallah diyelim sana....inşallah riskli haftaları atlatıcaksın....ben şunu anlamadım canım...tuvalet için ne ilacı kullanıyosun denizz...? Benide korkutuyor hamilelikte tuvalet olayı...ben malesef 4 bebeğpimi kaybettim..tekrar deneyeceğim inşallah...ama hamileliklerimde kabızlık çok çekmiştim..dayanamadım beyaz toz içtiydim bi bardak....yapamıyodum çünkü...

vayyy benzetmen süperr kıss...bayıldım...
28 ilköğretim 32 lise 34 üniversite 38 yüksek lisans.... :)

15. Gun sonra yine 3 gun geriyse sorun yok dedi eger 15 gun sonra geriligi birhafta 10 gun olursa ozaman gelisiminde sikinti var deriz dedi yani 15 gune hersey belli olacak ama bence gec dollenmedir diyorum

canım gönlünü ferah tut.....sadece 1 doktora bağlı kalma..başka doktora göstersen oda eminim güzel şeyler dicekti...bu doktorları anlamıyorum yaaa

bende biara şey duydumdu...2 , 3 aylık hamile bayan tekrar hamilekalıyo ....bebeğin biri 3 ay geriden geliyo..hamileyken ilişkimi olmuş ne öyle bi haber duydumdu...

amin fotosunu görünce böyle oluyorsak kendisini görünce.... Ay ben hemen ağlarım
rabbim allahım isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın.evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

ben kendimi düşünemiyorum bilem kızımın bir ultroson resmi var allahım minnacık bedeni görünüyor elelri ayakları görünüyor tombul karnı var özledikçe sarılır öper aglarım Canlısını görsem inanamamki bu benimmi derim

İnsallah benimde arasi acilmaZ canim bende gec dollenme oldugunu dusunuyorum bir sikinti olsa bebekte bukadar midem bulanmazdi herhalde kanama gecti ama her gittigimizde baska bir kurt dusuyor icime

Ben çok çektim bu kabızlıktan tabi korkudan tuvalettede kalamıyoruz uzun. Ikınmamaya çalışmakta cabası. Doktor bana hem fitil verdi hemde toz. Tozun çoktan işe yaradığını söyleyemem. İki gündür aç karnına incir yıyıp su içiyorum Buda bırazcık işe yaradı gibi. Çok zorlanıyorsanız fitil al canım doktorun bana söylediği buydu.

İnsallah benimde arasi acilmaZ canim bende gec dollenme oldugunu dusunuyorum bir sikinti olsa bebekte bukadar midem bulanmazdi herhalde kanama gecti ama her gittigimizde baska bir kurt dusuyor icime

bence de senin bebiş erkek:)geç döllenme.

ahh pasam benim de öyle bir ultrason resmi var kızımın,öyle güzel geliyo ki bana,tatlı tatlı bakıyo ordan.hep saklıyorum,öpüyorum onu.kızımın tek resmi.ahh yine öyle tatlı bi kızım olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…