- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.341
Kizlar doktordan geldim ben bebegimin kalp atislari guzel kanamali bolge gecmis fakat 3 gun geri cikti doktor gec dollenmede olabilir dedi 15 gun sonra gel ozaman belli olur dedi eger dahada geri dusmusse ozaman bu bebekten hayir gelmez dedi yine 3 gun geri cikarsa gec dollenme deriz dedi moralim bozuldu boyle birseyle karsilasan varmi
hımm senin durum biraz farklıymış çok şükür kaybın olmadan farkedilmiş büyük şans
benim 16.haftada acil serklaj yapıldı ama oğlumu kucaklamak nasip değilmiş
mlkky ve senin bebeklerinize rabbim ömür vermiş bakın bu haftalara geldiniz
inş. daha ileri haftalarıda göreceksiniz,bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri de
sen de şuan çok streslisindir 28 e kadar,sonra biraz daha rahatlarsın rabbim emeklerinizin karşılığını versin,kimsecikler evlat acısı yaşamasın inşallh
yatağının yanına ihtiyaçlarını eşin sabahtan koysun,onun haricinde sende wc için kalktığında uğra mutfağa bi taşta iki kuş
kuru meyve ye komposto iç tuvalet sorunu için,hızlı ve ılık suyla ayakta duş al vs...
allah yardımcın olsun
Kizlar doktordan geldim ben bebegimin kalp atislari guzel kanamali bolge gecmis fakat 3 gun geri cikti doktor gec dollenmede olabilir dedi 15 gun sonra gel ozaman belli olur dedi eger dahada geri dusmusse ozaman bu bebekten hayir gelmez dedi yine 3 gun geri cikarsa gec dollenme deriz dedi moralim bozuldu boyle birseyle karsilasan varmi
Kanama geçmiş gözün aydın.O ne biçim lafmış ya.Bu doktorlar hasta pisikolojisinden hiçbir şey anlamıyor galiba.Benim bebeğimde geriydi ikl baştan beri.4 gün geriden geliyor hala.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.canını sıkma.Strese sokma kendini de bebeği de.
Hep açıp okuyorum.Dediğim gibi fikrim varsa,biliyorsam yazıyorum.Perşembe günü inşallah tam 28 olacağız.Rabbim daha ileri haftaları da gösterir inşallah.Kasılmam yok.Varsa da ben hissetmiyorum.Ama rahim ağzı boyum 2.6'ya düşmüş.Şeker sorunum var.Hayır dileyerek çıktık yola,hayır olur inşallah:)
ay bu dr lar ne patavatsız ne demek bebekten hayır gelmez ya prof olmuş ama...
benim bildiğim bebek haftasına göre +1 -1 hafta olabiliyor ama bu dr hemen olumsuz söylemiş anlamadım
Saol merracım . Bu sayede şükretmeyi öğrendim her bitirdiğim güne şükrediyorum. Biraz daha yaklaştığımı düşünüyorum kızıma. Bi Mayıs ayını bıtırsem derın bır ohhhhhhh çekecem. Amin herkes hayırlısıyla saglıkla alır kucağına bebeğini inşallah. Sanada çok geçmiş olsun.
BİRİ PAŞAMI DEDİPasam gel bak burda bi aglayan var saplak istiyor...
Ayyy burda top atiyor askeriye odum koptu yerimden sicradim banyoda ya bu ne savas gibi allah korusun odum koptu ya ...
BEN KIZIMDA MUAYENEYE GİTTİ BAN DOKTOR 2 CM DEDİ STRATI DEGİŞTİ BİLİYORYA BRDAN ALLAHIM GENE DOGRUCAM DEİDM EŞİME O AN YÜREGİME KOR DÜŞTÜrahim boyun iyi canım. 2 nin altında sıkıntı oluyor
bir de kasılma olsa mutlaka hissedersin.karnın taş gibi oluyor,nefesim kesiliyor,sancı giriyor resmen 1 dk ya yakın sürüyor
CANIM BENİM 2 OGLUMDA GEÇ DÖLLENDİ BAKTA GÖR KARNINDAKİ ALLAHIN İZNİYLOE ERKEKKizlar doktordan geldim ben bebegimin kalp atislari guzel kanamali bolge gecmis fakat 3 gun geri cikti doktor gec dollenmede olabilir dedi 15 gun sonra gel ozaman belli olur dedi eger dahada geri dusmusse ozaman bu bebekten hayir gelmez dedi yine 3 gun geri cikarsa gec dollenme deriz dedi moralim bozuldu boyle birseyle karsilasan varmi
Pazar günü de çok ağladım,bugün de.Musluğu bir açınca kapatmak çok zor.28'i geçince rahatlarım diyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca bunun pek doğru olmadığını anlıyorum.38'i görmeyince bize rahat yok galiba.Hayırlısı olsun hakkımızda.
Hayaldi canım doğru söylüyosun.28oluyum rahat etcem dedim yok olmadı hadi bı 30dedim 3lu rakam dedim yokk 32 33derken.tek dılegım 2hafta daha bebişimin annesinin karnında büyümesi.doppler cektırdım 4d de baktık foto çektı ay bı tatlıkı kızım:))yerım senı diyerek baktım allah kollarımızda sevmeyı nasıp etsın hepimize inşallahhhhhhhcanım allah büyük bak 33 bile hayaldi ama rabbim nasip etti
inş biraz daha sabır çok üzüldün,bunaldın ama sonu çok güzel olacak canım inş.
Hayaldi canım doğru söylüyosun.28oluyum rahat etcem dedim yok olmadı hadi bı 30dedim 3lu rakam dedim yokk 32 33derken.tek dılegım 2hafta daha bebişimin annesinin karnında büyümesi.doppler cektırdım 4d de baktık foto çektı ay bı tatlıkı kızım:))yerım senı diyerek baktım allah kollarımızda sevmeyı nasıp etsın hepimize inşallahhhhhhh
bu arada gurbi neden girmedim bu saat old yok hatun kocayımı öldürdü acaba
ben iyi olmaya çalışıyorum anneler günü sendromunu atlattım. Facebooka girmemeye çalışıyorum reklamlara bakmıyorum anne olmayanın kadından sayılmadığı bu toplumda anneler günü en çok anne olmaya çalışan ve meleklerini kalplerinde taşıyan kadınlara zor gelmiştir birde güzel ülkemde yaşanan katliamlarda kalpleri gözyaşlarından ve feryadlarından duran anaların...
Birkaç gündür kalbim sıkışıyor kötü kötü rüyalar görüyorum.analara çocuklara kıymayın efendiler diyorum.erkek egemen toplumların savaş oyunlarının bedelini en çok kadınlar ve çocukları ödüyor...
Ben haziranda tekrar aşılama düşünüyorum bugün yapı kredi yatarak sağlık sigortası yaptırıcam.çünkü birde benim vertigo denen bir illetim var artık onunda tedavisini olmalıyım.3 kilo verdim .saçlarımı kızıla boyattım. Haftaya sonunda taşınıyorum.
canim benimde acil serklaj 22. Haftamda uygulandı hatta bebek çok aşağıda risk çok büyük diye dr larında kafası baya karıştı. Her gün ileri tarıhe atıldı. Bu süre zarfında hep hastanede yattım. Tuvalete bile kalkmam yasaktı. Serklaj sonrası 1 hafta daha kaldım hastanede. şimdi evdeyim sadece wc ye izin var. Tuvalet için ilaç kullanıyorum ıkı gün ara verdim sadece. Doktor ıkınmak yasak dedı doğum başlayabilirmiş. Hapşırırken öksürürkende karnımı tutmamı söyledı.
Her gün korkuyla yasamak çok zor
sanada allah sabır ve kolaylık versin. Senin kaç haftalık ?
canım bebeğim 2 hafta geriden geliyo en çok ona üzülüyorum.hiç hayalimin ötesi deme canım allahın izniyle geleceksin inşallah.ben küvez olayından korkuyorum istemiyorumciğer geliştirici yaptılarmı??ilk hedefin 28olsun.ben hep diyorum 28ilkokul mezunu 32lise 34üniversite 38yuksek lisans:)hatta kendime takvim yaptım çarpı atıyorum hergun:)moralini yüksek tut bugünler geçecek unutucaz inşallah
15. Gun sonra yine 3 gun geriyse sorun yok dedi eger 15 gun sonra geriligi birhafta 10 gun olursa ozaman gelisiminde sikinti var deriz dedi yani 15 gune hersey belli olacak ama bence gec dollenmedir diyorum
kizlar bu esimin arkadasi varya agustosun basinda dusuk yaptiydi 20agustosta adet gormus ama esiyle iliskiye girmeden hamile kaldi ..
Kadinin esi esime demis valla demis yanina yaklasmadim diye dr soylemis olabilir boyle seyler demis sok oldum valla
o_o
o_o
amin fotosunu görünce böyle oluyorsak kendisini görünce.... Ay ben hemen ağlarım
rabbim allahım isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın.evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Benım baştan beri hep bi hafta geri çıkıyodu geç döllenme dediler.şuan 2hafta ama arası açılmıyor.drunda alemmiş lafa bak.3gunden hiçbişeycık olmaz canım.hiç bozma moralını.dopplerine baktır bebişine giden kan akımını ilerleyen haftalarda takıp ederler zaten.kanamanda geçmiş gözün aydın.saglıklı doğumlar diliyorum
Umudum cnm gec dollenmedir benimde 7 haftalikken 3 gun ondeydi dr erken dollenmis dedi cnm korkma
dr patavatsizmis yani o nasil laf oyle ..
İnsallah benimde arasi acilmaZ canim bende gec dollenme oldugunu dusunuyorum bir sikinti olsa bebekte bukadar midem bulanmazdi herhalde kanama gecti ama her gittigimizde baska bir kurt dusuyor icime
ben kendimi düşünemiyorum bilem kızımın bir ultroson resmi var allahım minnacık bedeni görünüyor elelri ayakları görünüyor tombul karnı var özledikçe sarılır öper aglarımCanlısını görsem inanamamki bu benimmi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?