- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.381
Mlkyyy canm soluma yatnca sanki kasiliyorm inan bemmkid nekadr gider bilmiyorm hastamz var ve ne yazikki olumunu bekliyorz ev bukdr gergnken iyi olamiyorm ve ilaca ragmn kasiliyorm sukurlr olsn bugunumze halami gornce benmki dertmi diyorm ama iste icim skiliyo daraliyorm zamn durdu sanki sende lavabo falan icin kalktignda gece karnin ser oluyomu hani ne bileym kasilma gibi degl sanki yanima yatmismda karnimn etleri yigilms sertlsmis giibi soluma ne zamn donsem tekrar duzelnce oyle ol uyo bende sola yatmk istemiyorm onun icin
Sağol arkadaşım.Kısmetimiz değilmiş demekki diye kendimi avutuyorum...Mthfr konusu çok şahibeli..Bir doçente mail attım ve mthfr mutasyonlarında kan sulandırcı kullanmaya kesinlikle gerek yok..Eğer ayrıntılı testler yapıldı ve sizde sadece mthfrc677 heterezigot ise bir sonraki hamileliğinizde kan sulandırıcı kullanmanız kanama riskinizi artırmaktan başka bi işe yaramaz diye cevap yazmış..Şimdi gelde kullan..Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...
Seninkinin pıhtılaşma olduğu nerden anlaşıldı?4 haftalık bir kayıp pıhtılşma olabilirmiki?
sen geçen hamileliğinde ne kadar ara vermiştin burçim?Benim doktorum 3 ay ara dedi..Kızlar siznin düşünceniz ne..Kayıplardan sonra ne kadar ara verdiniz?
Bade canm benmde ayni mutasyn heterizigttu doktr kulanacksn dedi ve kullaniyorm kanamamda sadece 22.haftada kasilma yzumdn oldu oda birkac damla okadr gercktn gerek yoksa bosyere kullandm ozamn gerci aramzda sirf yattigi icin bile kulananlr var anlamadm
canım
sen doğru hatırlyorsam kaybından kısa süre sonra düşük yaşadın...
ben 23 haftalık kayıptan sonra 15.haftaa düşük yaşadım.
arda bey en az 6 ay dedi 13 ay geçti..
geçen ay işte 3 ay korun dedi seval hanım çok üzüldüm. korunmayacağım dedim. 4 haftalık düşükten sonra yumurtlama takibi yaptık yumurtlama olmuyormuş. bu ay da adet oldum ama böbreğimde taş çıktı o geçmeden olmaz dedi seval hanım...
bu arada cemil bey ve diğer doktorlar bebeğin kalp atışları duruyorsa pıhtılaşmadan şüpheleniyor, benim hiç kalp atışı durmadı.
ama işte geçen ay ki gebelik pıhtılaşmadan düştü diyor doktor...
hatta bu sefer bebek düşündüğüm ay adetle beraber başlıycam iğneye..
bak buna şüpheyle bakmıştım asıl bu yüzden kanım sulanır bebek tutunamazsa demiştim...
ama geçen kipadan bir kitap aldım. bir kadın yazmış. tüp bebekte bebeği tutunamıyormuş. mthfr677 çıkmış. kan sulandırıcı iğnelerl kullanmış tüp bebek yapılmaya başlandığında...
ve o kadar sevinmişki mthfr677 çıktığına bir sebebi var en azından diye...
Canım aynen dediğin şeyleri yasıyorum.wcye kalkıyorum kaskatı karnım.bugun asistanı çağırdım bu sertlık bebekmı dedım hayır canım kasılma gerginlik dedi.çok ayakta kalma wcdede uzun kalma dedi.sırt üstü yatnca kızıyolar bana.bıde buguncanınız çekmesin vişnemi kırazmı ayırımını bılmıyorum 25yasındayım:)onu yıyodum baya yemişim dalıp.dr fırçaladı erken doğum riskin var hurma yıyosun bunu yıyosun yapma dedi.aklınızda bulunsun.bende hurmayı yararlı zannedıyodum meğer rahmi uyarıyomus
Mlkyyy yasitsiz bu arada kiraz koyu kirmizi iri ve tatli olur visne acik kirmizi daha kucuk ve eksi olr canm:)kasilmasz bir animz yok ozamn offff offff sen bendn cok kulaniyosn nidilati buna ragmn oluyomu yani ben 6 saate aliyodm simdi 4 satte aliyorm buna ragmn iki saat bile olmadn oluyo deli oluyorm bosami iciyorm bu ilaci diyorm hurma dogumu kolaylastiriyo canm meryem suresndede var simdi degl doguma yakin yememz lazm
Bu nedir kızlar yaaa.... Içimde heyecan var sanki...hani derin nefes alırsınız bi an rahatlarsınız ya....işte öyle içimde daralma sıkkınlık hep heyecan var 2 gündür...kalp atışlarım farklı 1 saniye duruyo sonraki kuvvetli atıyo.........hissediyorum....1 ay önce de oldu....bu böle oluyo...1-2 ay olmuyo sonra 1-2 hafta oluyor böyle.....kalp ilaçları fayda etmediydi zaten 1 ay önce attım hepsini....antidepresanda kullanıyorum halbuki....kesmedimi ne anlamadım????
Doktora gittimdi eeg de çıktıydı zaten ritm..... Ve ritm bozukluğu dedi... Kahve çay sigara stres üzüntü yok dedi...üzülmemeye stres yapmamaya çalışıyorum hep.... Ne kadar bişey olmaz deselerde yinede kalbimin atışını hissedince endişeleniyorum.....korkutuyor beni elimde değil......içimde heyecan alıyo başını gidiyo....
Oooofffffff oooooooooooffffffffffff:18::18:
Ah canım, çok yoruldun ama dayan azıcık daha... demek kiraz da yasak, vişne mevsimine daha çok var sanırım vişne yememişsindirhurma doğumu kolaylaştırır, yeme sen onu. doğumdan sonra yersin; sütün çoğalır hem sola yatarsan bebişe kan akışı artar, daha çabuk büyür. inşallah 38 e kadar dayanır
Bu nedir kızlar yaaa.... Içimde heyecan var sanki...hani derin nefes alırsınız bi an rahatlarsınız ya....işte öyle içimde daralma sıkkınlık hep heyecan var 2 gündür...kalp atışlarım farklı 1 saniye duruyo sonraki kuvvetli atıyo.........hissediyorum....1 ay önce de oldu....bu böle oluyo...1-2 ay olmuyo sonra 1-2 hafta oluyor böyle.....kalp ilaçları fayda etmediydi zaten 1 ay önce attım hepsini....antidepresanda kullanıyorum halbuki....kesmedimi ne anlamadım????
Doktora gittimdi eeg de çıktıydı zaten ritm..... Ve ritm bozukluğu dedi... Kahve çay sigara stres üzüntü yok dedi...üzülmemeye stres yapmamaya çalışıyorum hep.... Ne kadar bişey olmaz deselerde yinede kalbimin atışını hissedince endişeleniyorum.....korkutuyor beni elimde değil......içimde heyecan alıyo başını gidiyo....
Oooofffffff oooooooooooffffffffffff:18::18:
Ay canım inşallah yaa.35olsamda yeter artık bana.çünkü adet sancısı gıbı kasılmalarım.sonunda farkı öğrendim vişnemi kirazmı ayırt edemem soramıyodumda kimseciklere 25yasındasın utan dicekler diyee:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?