Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Salihas cnm tesekkur ederim ben iyiyim sukur bu gunume ama artik arada sanci yokluyor dogum yaklasti ondan herhalde ..
Sen nasilsin cnm
Bizim cadida hareketleri canimi cok acitiyor inan anne olmak ne zirmus diyorum kendi kendime sen nasilsin cnm..
Sahba cnm psikologun verdigi ilaclardan da olabilir cnm bendede bazen ritim bozuklugu oluyor ritimsiz atiyor 2-3 sn..
Chnb ablacim masallah ardamiza cnm benim ne tatli olmustur simdi tam sevilme zamani :)
İnsallah bingildagida en kisa zamanda kapanir melek81 de 36 dogurduydu oglunu bi sorsana onun oglanin ne zaman kapanmis..

canım, tam senin yorumunu okurken ezan okunmaya başladı. İnşallah bebeğin 38 e kadar dayanır, hiç küveze girmez. Allah ım sana bağışlasın bebeğini.

Canım benim Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese evlat nasip tsin.sanada cimcime kız afacan erkek nasip etsin inşallah.aminnnnnn

sen geçen hamileliğinde ne kadar ara vermiştin burçim?Benim doktorum 3 ay ara dedi..Kızlar siznin düşünceniz ne..Kayıplardan sonra ne kadar ara verdiniz?

en az 3 adet gör ondan sonra tekrar çalışmalara başla bence nacizane fikrim.
rabbim bir daha evlat acısıyla sınamasın
inş. bu kez hayırlısıyla zamanında kollarına alırsın evladın

canım hep böyle güzel haberlerle gel inş

benim 1. si 1 haftalık felandı evde kendiliinden düştü....miyomlar vardı rahim septumdu tabi...ondan düştü...sonra ameliyat oldum felan bidaha hamile kaldım. işte 2. hamileliğimde de 2,5 aylıkken kalbi durmuştu... özürlü bebekler kendiliğinden kalbi udrarak vücuttan atılırmış bana bunu dediler...pıhtılaşmamdanmı yani kalbi durdu .......bendede var haliyle pıhtılaşma....3. hamileliğimde de 20 haftalık kesesi patladı herşey normaldi felan....e 4.de önlemini aldık genetik testler yaptırdık felan dikiş atıldı ama yatmadım işe gittim geldi 20 haftada kanamayla aşağıya düştü suyu sızdı bebeğin...

ŞİMDİ 5.KEZ BİDAHA DENİYECEĞİM BU AY SONU DOKTORA GİDECEM.....AMA AKLIMDA HEP ŞU TEREDDÜTLER VAR....YA HAMİLE KALIRSAM YA KESE BOŞ ÇIKARSA YADA KALBİ DURURSA DİYE...BU DÜŞÜNCEYİ KAFAMDAN ATAMIYORUM....YANİ HAMİLELİĞİM BOŞA GİTMEZ İNŞALLAH....

ŞİMDİ PIHTILAŞMADAN DOLAYIKALBİ DURUYOMUŞ YA....BUNU DUYDUM AZCIK YÜREĞİME SU SERPİLDİ...RAHATLADIM...NASILSA İĞNE OLUP ÖNLEMİNİ ALICAZ KALBİ DURMAZ Bİ ŞEKİLDE DİYE DÜŞÜNDÜRDÜ....

Canım harfi harfine uy drunun söylediklerine..bişeylerimi kafana takıyosun.o durumu anlıyorum sanki bişey olmuşta onun heyecanı gibi.geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önce.

valla düzelmez kronikleşti galiba 1 yıldır bi oluyo 2-3 hafta sonra 1-2 ay olmuyo...nasıl bişeyse anlamadım....6 yıldır evlilik yıprattı beni....ne olsun....çocuk problemleri..özel sektörde çalışmanın rezillikleri.....hepsi tetikledi hasta etti....ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM...OLDUMU OLMADIMI FAYDASI PEK ANLAMADIM....

canım geçmiş olsun. inşallah geçer bir an önce...keşke iyi bir psikolog filan bulsan, konuşsan...

malesef öyle tecrübeli psikolog bulunmuyor....yaşadığım şehirdede yok ankarada madalyon psikiyatri merkezi var meşhur...belki oraya giderim.... HERKES AYDA 2 KEZ PSİKOLOGA GİTMESİ GEREK BENCE....ÖZELLİKLE KOCALARIMIZIN..BİZ YİNE KADINLAR KENDİ ARAMIZDA KONUŞARAK İÇİMİZİ KUSUYORUZ..AMA ERKEKLER ÖYLE Mİ...HEP İÇİNE ATIYORLAR....HİÇBİ ARKADAŞIYLA ÖZEL HAYATINI SORUNLARINI PAYLAŞMIYORLAR...YANİ %90I BU ŞEKİLDE...

YOK GURBETÇİ TAM TERSİ PSİKİYATRİ İLAÇLARI KALP RİTMİNEDE İYİ GELİR....YANİ DOKTORUM ÖYLE DEDİ...O DEĞİLDE HİSSETMEK KÖTÜ BE GURBETÇİ..HUZURSUZ EDİYOR...

maşallah canım kuzuma gelişimi güzel.bıngıldağıda merak etme bizimkide geç kapanmıştı.
maviş oğlumun göz kontrolüde iyi geçmiş ne güsel

sağol canım eşim kendini bildiğinden beri babasının yanında dükkanda çalışıyor yani esnaf kısacası satış bölümlerinde rahatlıkla çalışabilir.zaten şuan tek düşündüğüm kızım ve oğlumun sağlığı cuma günü rop muaynesi var kızımın inşallah güzel geçir Mevlam büyük bizede bir kapı açacaktır bunun için hep dua ediyorum

maşallah canım kuzuma gelişimi güzel.bıngıldağıda merak etme bizimkide geç kapanmıştı.
maviş oğlumun göz kontrolüde iyi geçmiş ne güsel

sağ ol canım benim...

canım hep böyle güzel haberlerle gel inş

Amin darısı başınıza. iyi uyuyun bak ben bu satte ayaktayım. Arda çok ağladı bu gece...

sağ ol canım. Uyu canım uyu...:)) İnsan kızıyor bile gece bebiş uyanınca:))

Gurbetçi
Maşallah BarekAllah
Canım bu senin bu günkü takvimin:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-06-2013
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 34 gün kaldı.
Göbek kordonundaki işlemler bebeğin yavaş gelişen sindirim sistemini doğumdan önce daha gereksiz hale getirmiştir. Doğumdan sonra çocuk 3-4 yaşlarına gelene kadar bu sistem hala tam olgunlaşmamış olacaktır. Bu noktadan sonra büyümenin son dönemine girilir. Bu dönemde artık bebek doğuma hazırlanır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 32-34 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2400-2600 gr. aralığında.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Cnm dişsikintisi olabilir mi?

Kızlar topicte heyecan artıyor bebisleriniz hızla büyüyor , sağlıkla gelsin tontisler
Bebiş bekleyenlerin de önce gobusleri sonra kucakları dolsun insallaaahhh

Gurbetçi ne alaka diceksin ama seni bugun rüyamda gördüm.40hafta olmuş hala doğmamış bebeği falan diyodum.gece kalkıp yazacaktım valla:))hayırlar olsun inşallah

kendi kendime nazar değdircem Allah korusun ama hamilelik rakvimimde tazanlara eridim bittim:))Allah gün sayan her hamileye riskli haftaları atlatmayı nasip etsin

çok geçmş olsun canım,allah şifa versin.
herkes iyi mi? herşeyler yolunda mı?
Doğum da sizlere dua ettim.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
dualarını eksik etme canım bizden.allah bebeğine uzuuun ve sağlıklı bir ömür versin inş.ne güzel bir duygudur kimbilir...

canım boşver kahveyi,sigara çayı zaten;sağlılığını ve yeni olacak bebişi düşün.biraz da psikolojik bence.güzel şeyler düşün.bence de herkesin bi psikoloğu olmalı.sen sağlıklı bir doğum yaptığın gün çok ama çook mutlu olucam.
ayy maşallah,nazar değmesin tatlı bebişe.benim eşim de mavi gözlü,benim bebişim de öle olsa çok mutlu olurdum.tabi önce sağlıkla doğsun da başka bişi istemem:)

ay kıyamam canım sana yaa.gece uykusuzluk,gündüz ev işleri,okul... allah yardımcın olsun
rabbim sağlık sıhhat versin kuzularınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…