- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.401
canım, tam senin yorumunu okurken ezan okunmaya başladı. İnşallah bebeğin 38 e kadar dayanır, hiç küveze girmez. Allah ım sana bağışlasın bebeğini.
sen geçen hamileliğinde ne kadar ara vermiştin burçim?Benim doktorum 3 ay ara dedi..Kızlar siznin düşünceniz ne..Kayıplardan sonra ne kadar ara verdiniz?
Bugün 6 aylık olduk şükür. Dr ye gittik. Kilosu 8700 gram maşallah boy 72 cm. Gelişimde iyi dedi. Bıngıldak açık hala 2 yaşına dek takip dedi.
Sonra göz dr sine gittik eşim miyop. Miyop genetikmiş diye. Sorun yok dedi şimdilik. Göz rengini sordum değişmez mavi kalacak dedi. Çok sevindim:)9
canım
sen doğru hatırlyorsam kaybından kısa süre sonra düşük yaşadın...
ben 23 haftalık kayıptan sonra 15.haftaa düşük yaşadım.
arda bey en az 6 ay dedi 13 ay geçti..
geçen ay işte 3 ay korun dedi seval hanım çok üzüldüm. korunmayacağım dedim. 4 haftalık düşükten sonra yumurtlama takibi yaptık yumurtlama olmuyormuş. bu ay da adet oldum ama böbreğimde taş çıktı o geçmeden olmaz dedi seval hanım...
bu arada cemil bey ve diğer doktorlar bebeğin kalp atışları duruyorsa pıhtılaşmadan şüpheleniyor, benim hiç kalp atışı durmadı.
ama işte geçen ay ki gebelik pıhtılaşmadan düştü diyor doktor...
hatta bu sefer bebek düşündüğüm ay adetle beraber başlıycam iğneye..
bak buna şüpheyle bakmıştım asıl bu yüzden kanım sulanır bebek tutunamazsa demiştim...
ama geçen kipadan bir kitap aldım. bir kadın yazmış. tüp bebekte bebeği tutunamıyormuş. mthfr677 çıkmış. kan sulandırıcı iğnelerl kullanmış tüp bebek yapılmaya başlandığında...
ve o kadar sevinmişki mthfr677 çıktığına bir sebebi var en azından diye...
Canım harfi harfine uy drunun söylediklerine..bişeylerimi kafana takıyosun.o durumu anlıyorum sanki bişey olmuşta onun heyecanı gibi.geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önce.
canım geçmiş olsun. inşallah geçer bir an önce...keşke iyi bir psikolog filan bulsan, konuşsan...
Salihas cnm tesekkur ederim ben iyiyim sukur bu gunume ama artik arada sanci yokluyor dogum yaklasti ondan herhalde ..
Sen nasilsin cnm
Bizim cadida hareketleri canimi cok acitiyor inan anne olmak ne zirmus diyorum kendi kendime sen nasilsin cnm..
Sahba cnm psikologun verdigi ilaclardan da olabilir cnm bendede bazen ritim bozuklugu oluyor ritimsiz atiyor 2-3 sn..
Chnb ablacim masallah ardamiza cnm benim ne tatli olmustur simdi tam sevilme zamani :)
İnsallah bingildagida en kisa zamanda kapanir melek81 de 36 dogurduydu oglunu bi sorsana onun oglanin ne zaman kapanmis..
Bugün 6 aylık olduk şükür. Dr ye gittik. Kilosu 8700 gram maşallah boy 72 cm. Gelişimde iyi dedi. Bıngıldak açık hala 2 yaşına dek takip dedi.
Sonra göz dr sine gittik eşim miyop. Miyop genetikmiş diye. Sorun yok dedi şimdilik. Göz rengini sordum değişmez mavi kalacak dedi. Çok sevindim:)9
töbe haşa meryem anamı kız bu allahım affetsin allahım ne günlere kaldık nasıl olmuş o bebek peki
allah öylelerini nasıl biliyorsa öle yapsın canım eşin ne iş yapıyor senin belkim yardım edebilirim sen canını sıkma boşver gitsin evlat b ablam evlendi büyük ablam oglu havale geçirdi kaynanasını aradı bize kalmaya gelmişti anne dedi evde ne varsa sat ogluma lazım hastane parası yogum bakım 1 ay yattı çapada kaynanası aynen şunu demiş babanımı zengin edicem bir güyüm suya bakar ölürse ölsün demiş ablam diyorki frkanı sevdikçe öptükçe hırsım geliyor diyor
benim kaynanam allah var kızımda dünyanın şeyini almıştı kıyafet getirdi o konuda hakkını yiyemem ama bazı konularda çok bencileşini al karşına konuş canım gel istanbula bu arada bahane olur seni görürüm iki lafın belini kırarız kızlar istanblda olanlarla bir görüşme ayarlasakta bluşsak ne ka güzel olur ben rabbime havale ettim benim dikişim oldu annem diyor annemin yalancısıyım kaynanam eşime işmar etmiş hadi gidelim diye annemede dünür bu yatsın burda birşey olmaz hadi gidelim demiş annemde siz gidin ben kızımı bırakmam demiş düşün ayakları agrıyor annemin hep tansiyon hemde şeker hastası 63 yaşında yaşlı beni bekledi 2 sandalyeyi birşeltirdi ydu anacım kaynanam ne yaptı kızımı dogrdm allah var kanıma kadar temizledi ama ilk gece bekledi beni odada ertesi gün gitti başka odada uyd hanım beklemeseydin ben tek kalırdım allahım wc gidicem korkyorm orda bir abla vardı baktı aglıyorm dedim wc gitmem lazım kadın ameilyat olmuş düşün dediki bana hadi kızım gel snei götürüyüm elimi tuttu otrtu beni klozete altımı açtı sonra kapadı geri yatırdı başımı okşadı hadi yat korkma burdayım ben deid bende dedli gibi annemi arıyorum kadın ymuş kalmış hemen sen beni beklemey gelmişsin degilmi senin ne işin var başka odada ya birşey olsa bana ne yapıcan bir yapılan iyiligi birde yapılan kötülügü unutmam ben bu böyle biline
maşallah canım kuzuma gelişimi güzel.bıngıldağıda merak etme bizimkide geç kapanmıştı.
maviş oğlumun göz kontrolüde iyi geçmiş ne güsel
canım hep böyle güzel haberlerle gel inş
Salihas cnm tesekkur ederim ben iyiyim sukur bu gunume ama artik arada sanci yokluyor dogum yaklasti ondan herhalde ..
Sen nasilsin cnm
Bizim cadida hareketleri canimi cok acitiyor inan anne olmak ne zirmus diyorum kendi kendime sen nasilsin cnm..
Sahba cnm psikologun verdigi ilaclardan da olabilir cnm bendede bazen ritim bozuklugu oluyor ritimsiz atiyor 2-3 sn..
Chnb ablacim masallah ardamiza cnm benim ne tatli olmustur simdi tam sevilme zamani :)
İnsallah bingildagida en kisa zamanda kapanir melek81 de 36 dogurduydu oglunu bi sorsana onun oglanin ne zaman kapanmis..
sağ ol canım benim...
Amin darısı başınıza. iyi uyuyun bak ben bu satte ayaktayım. Arda çok ağladı bu gece...
sağ ol canım. Uyu canım uyu...:)) İnsan kızıyor bile gece bebiş uyanınca:))
Bence 3 ay iyi,benim 16 haftalik kaybımdan sonra doktor 3 ay sonra bırak demiştisen geçen hamileliğinde ne kadar ara vermiştin burçim?Benim doktorum 3 ay ara dedi..Kızlar siznin düşünceniz ne..Kayıplardan sonra ne kadar ara verdiniz?
kendi kendime nazar değdircem Allah korusun ama hamilelik rakvimimde tazanlara eridim bittim:))Allah gün sayan her hamileye riskli haftaları atlatmayı nasip etsin
çok geçmş olsun canım,allah şifa versin.Merra canm sagol gerek kalmadi halamn durumu cok kotu 2aysr hastanede yatiyo yasi daha cok genc 35 yasinda 4 cocugu var dun gobektn girdilr biturlu sorunu bulamiyolrdi bagirsaklari curums ve bagirsk nakli yapan tek yer sordugm,hastaneyms ama nakil bile olamzmis cok kotuyz annem babam cok agladi ben de cok kotu oldum kasilmalarm ilaca ragmn gecmiyo sola yatnca rahatz demssinz ama ben sola yatnca kasiliyorm san ki duz yatnca rahatm moralm bugn coj bozuk gunlr sanki yil oldu gecmiyo halami gornce sukrediyorm ama yinede dogrmk istemitlyorm simdi
dualarını eksik etme canım bizden.allah bebeğine uzuuun ve sağlıklı bir ömür versin inş.ne güzel bir duygudur kimbilir...herkes iyi mi? herşeyler yolunda mı?
Doğum da sizlere dua ettim.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
canım boşver kahveyi,sigara çayı zaten;sağlılığını ve yeni olacak bebişi düşün.biraz da psikolojik bence.güzel şeyler düşün.bence de herkesin bi psikoloğu olmalı.sen sağlıklı bir doğum yaptığın gün çok ama çook mutlu olucam.Bu nedir kızlar yaaa.... Içimde heyecan var sanki...hani derin nefes alırsınız bi an rahatlarsınız ya....işte öyle içimde daralma sıkkınlık hep heyecan var 2 gündür...kalp atışlarım farklı 1 saniye duruyo sonraki kuvvetli atıyo.........hissediyorum....1 ay önce de oldu....bu böle oluyo...1-2 ay olmuyo sonra 1-2 hafta oluyor böyle.....kalp ilaçları fayda etmediydi zaten 1 ay önce attım hepsini....antidepresanda kullanıyorum halbuki....kesmedimi ne anlamadım????
Doktora gittimdi eeg de çıktıydı zaten ritm..... Ve ritm bozukluğu dedi... Kahve çay sigara stres üzüntü yok dedi...üzülmemeye stres yapmamaya çalışıyorum hep.... Ne kadar bişey olmaz deselerde yinede kalbimin atışını hissedince endişeleniyorum.....korkutuyor beni elimde değil......içimde heyecan alıyo başını gidiyo....
Oooofffffff oooooooooooffffffffffff:18::18:
ayy maşallah,nazar değmesin tatlı bebişe.benim eşim de mavi gözlü,benim bebişim de öle olsa çok mutlu olurdum.tabi önce sağlıkla doğsun da başka bişi istemem:)Bugün 6 aylık olduk şükür. Dr ye gittik. Kilosu 8700 gram maşallah boy 72 cm. Gelişimde iyi dedi. Bıngıldak açık hala 2 yaşına dek takip dedi.
sağ ol canım benim...
Amin darısı başınıza. iyi uyuyun bak ben bu satte ayaktayım. Arda çok ağladı bu gece...
sağ ol canım. Uyu canım uyu...:)) İnsan kızıyor bile gece bebiş uyanınca:))
kendi kendime nazar değdircem Allah korusun ama hamilelik rakvimimde tazanlara eridim bittim:))Allah gün sayan her hamileye riskli haftaları atlatmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?