- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.541
Yazık ya..Bir anne nasıl bunu düşünüp söyleyebilir...Kardeşinin bebeği ya da bebekleri için...:çok üzgünüm:
İnanmıyorum ya bu nasıl kardeşlik ,bu nasıl anneki bu şekilde kardeşinin doğacak çocuğuna bu şekilde konuşuyor,bence kıskançlık başka hiçbişey değil.
günaydın kızlar, dün akşam o kadar üzüldüm kii, eşimin ablasının 4 sene çocuğu olmadı, yani çocuk hasrtini çok ii biliyor, şimdi 2 yaşında ikizleri var. Eşimin ablasına borcu var, yavaş yavaş ödüyoruz. Akşam telefon etti ve eşimle kavga etmeye başladılar, "abla istediğin kadar yollayamam eşimin hamile kalma olasılığı var, hamile kalınca çalışmayacak ben tek maaşla idare edecem.Kredi çekemem" dedi, ablasıda " bi düşün dedi bundan önceki cocuklarını neden kaybettin, benim ağımı aldında ondan. 3. bebeğinide kaybedersen sakın neden diye düşünme " dedi. bunları duyunca şok oldum, benim bebebklerimden ne istiyorsun.. Benim rahatsızlılığım allahtan, senin bedduanla olmuyor...
Kızlar nasıl olurda bi insan bunları söyler.. Şimdi bebeğimi daha çok istiyorum...
ama ç.ook üzülüyorum yaaa,,, eşimde sakın arama bidaha dedi.. ben bebeğe hasretim yaaa,,allahım biliyor bunu. konuşmayacağım onunla bidaha. eşimde ona telefonda allahım senin çocuklarına uzun ömür versin , allah onun acılarını sana yaşatmasın dedi.
dünden beri çok kötüyüm. bugün regl olmam lazımdı ama olmadım. üzüntüden oldu sanırım. 1 hafta beklerim regl gelmezse test yapcam.. Allahım sen büyüksün....
Sağolun, inanın kimseye anlatamıyorum, iyiki siz varsınız....çok teşekkürler.....
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum hamile kalmayı hızlandırıcı bir tedavi var mı,çünkü bende anatomik ,hormonal bir problem yok ama 7 aydır adet düznsizliğim var hormonların normal olması durumun psikolojik olduğunu kuvvetlendiriyor.rahim ağzı yet. varmış tedavi olarak da 12-14. haft serklaj yapılması gerekmiş.ama 2. gebeliğimde dokt bunu farkedemedi tabi.şimdi hamile kalmayı çok istememe rağmen kalamıyorum. bu arada 36 yaşındayım.
samyelı ve sevtunn ınşşşşşşş rabbım sevındırsın sızı............
lıyadora dıkkat et kendıne ve hamılelıgın keyfını cıkar ..........kızlar ıyı bakın kendınıze bol dua canlar
günaydın kızlar, dün akşam o kadar üzüldüm kii, eşimin ablasının 4 sene çocuğu olmadı, yani çocuk hasrtini çok ii biliyor, şimdi 2 yaşında ikizleri var. Eşimin ablasına borcu var, yavaş yavaş ödüyoruz. Akşam telefon etti ve eşimle kavga etmeye başladılar, "abla istediğin kadar yollayamam eşimin hamile kalma olasılığı var, hamile kalınca çalışmayacak ben tek maaşla idare edecem.Kredi çekemem" dedi, ablasıda " bi düşün dedi bundan önceki cocuklarını neden kaybettin, benim ağımı aldında ondan. 3. bebeğinide kaybedersen sakın neden diye düşünme " dedi. bunları duyunca şok oldum, benim bebebklerimden ne istiyorsun.. Benim rahatsızlılığım allahtan, senin bedduanla olmuyor...
Kızlar nasıl olurda bi insan bunları söyler.. Şimdi bebeğimi daha çok istiyorum...
samyelı ve sevtunn ınşşşşşşş rabbım sevındırsın sızı............
lıyadora dıkkat et kendıne ve hamılelıgın keyfını cıkar ..........kızlar ıyı bakın kendınıze bol dua canlar
canım bırcancım cok sagol cok sukur daha ıyıler ıkı ay oldu ........ıkısı benzıyo ......ıkısı esmer bırı sarısın bakalım acık daha buyusunşler daha bellı olur ınş..........sen nasılsın ıyı bak kendıne eda nerde ınş oda ıyıdır.........maşallah el muallim bebeğin bayağı toparlanmış galiba
hepsi birbirine benziyor mu yoksa farklı farklılar mı?
canım aslında hepımızın duaya ıhtıyacı var dua cok onemlı........ben burdakı arkadaslarıuın guzel yureklerın duasıyla umut buldum cok sukur rabbıme rabbım kımseyı darda bırakmasın.......sakın umut kesme olucak ınşş sen bu kadar ıstedıkce ve sevdıkce mınık yurejkjlerı rabbım senı mahrıum etmez ınşş ama bı zamanı var bekle sabret ve devam et.......ve koklıcan gunlerı hayal et...........amin arkadasım sag olasın bizim gibiler için dua çok önemli bilemezsin işşallah tez zamanda kucagımıza alırız yavrularımızı dogal yollamı hamile kaldın cinsiyetleri ne çok merak ediyorum benim ablam dogal yolla hamile kaldı ama 23 haftalıkken kaybetti 1 kız 1 erkekti nasip olmadı erken dogumdan kaybettiler şimdi 29 günlük 1 erkek bebek sahibi çocugum olmasada ben artık teyzelık yaparak biraz olsun evlat hasretim bir az olsun diniyor ne yapayım yavruma alamadıklarımı yegenime alıyorum herseyini ben karsıladım kendime yaparmiş gibi çok güzel bir duyguymus sankı benimmiş gibi yaptım acaba benim olsaydı bebegim gelme keyfimekaydirigubbakcemile2 ama yılmak yok benim kitabımdalmaz: vaz geçmicam herseyi denicam yinede olmazsa evlatlık edinmeyi bile düşünüyorum onlarında bir anneye ihtiyacı var demi kaydirigubbakcemile5 ah arkadasım evlat hasreti çok zor bir rabbim işşallah sana nasip eder yavrularını kucagına alırsın yavrularına sarılınca benim yerinmede sarıl kokla onları çok şanslı oldugunuda unutma sakın allah nazarlardan saklasın hepiniziolumunekankayizsmile
Arkadaşlar serklaj sonrası kahverengi kurumuş pıhtı gibi lekelenmeleriniz oldu mu ? Kanama değil ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?