- 28 Eylül 2012
- 375
- 0
- 46
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.441
sağol canım amin.ama kanama için hiçbir önlemim yok kiCanım en azından geçmişten artık tecrüben var önlem aldırırsın.olucak dıye düşünüp kendini yıpratma.elinden gelen ne varsa yap.Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda su 3ayların hürmetine Rabbim evlat nasip eder bi an önce.
çok geçmiş olsun.sana da güzel günler arkadaşım.Günaydın kızlar.
Efulim canım geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Sahbamus o çarpıntılar bende de var.Çok can sıkıcı oluyor.Geçmiş olsun.Melek81 canım Allah sana ve kızına sağlıklı,hayırlı ömürler versin.Denizz zamanın hızlı geçmesini,biran önce temmuz ağustos olmasını çok istiyorum.Eşime gözümü kapayıp açsam temmuz 15 olsa diyorum.o zaman 37.haftamız olacak. O zamanları birlikte görmek temennisi ile
Ben çok zor bir gün ve gecenin ardından biraz dahs iyiyim.Dün akşama kadar belim ağrıyor diye kıvrandım.Doktorumun söylediklerini yapmama rağmen ağrılarım çok şiddetlendi.Eşim gelince apar topar hastaneye gittik.Testler filan yapıldı.Hem enfeksiyon çıktı hem de renal kolik diye bir şey.Renal kolik böbrek taşı varmış ve taş şişme yaparak idrar yollarında tıkanıklığa sebep olmuş.Serumlar ağrı kesiciler filan biraz toparladım.çok kötüydü gerçekten.Benim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısıymış.
Neyse hepinize güzel günler diliyorum.
canım ben seni yeni yeni görmeye başladım.hikayeni çok bilmiyorum ama serklajın yapıldı ve iyisin onu biliyorum.sende kanama filan olmuş muydu canım?kaç cm açılma olunca dikiş atıldı ve kaçıncı haftada?Herkeslere günaydın. Öyle ya da böyle bir günü daha geçirdik bebişlerle. Darısı yarınlarımıza hayırlısıyla
Kızlar merhaba pazartesi günü rıza madazlı ya gittikm. Çok donra ve rahat bir doktor tane tane anlattı herşeyi.
Benim rahim anomalim var yarım rahimliyim 1 düşüğüm var yine düşük olmasından yada erken doğumdan korkuyorum dedim. Düşüğe doğum ve ölüm kadar normal bakıyorlar olacaksa olur engelleyemeyiz dedi. Ama 11. Haftalık olmuşsun artık düşme ihtimali 1/1000 kadar düşük bir ihtimal dedi. Erken doğum riskini de şimdiden anlamak imkansız erken doğacaksa onu da engelleyemeyiz yer kalmazsa rahim ağzını büzsek bile erken doğar dedi gerekiyorsa dikiş atılır dedi ama gerek olmayacağını düşünüyor oda. Rutin kontrollerime normal gittiğim hastanede devam edicem 22. Haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı bebeği incelemek için. Aynı benim gibi arkadaşım var yarım rahimli 28. Haftasında dikişsiz her kontrolünde rahim uzunluğu ölçülüyormuş sanırım benim de öyle olacak.
Karnım büyüyünce korkularım olacak ama rabbime emanet rahat ol dedi doktor gebeliğinin tadını çıkar dedi. Artık 12. Haftadan sonra ölçümler başlar haftaya ikili testimiz var.
Kızlar 4 cm nin üzeri iyi diyolar ama bunun normali nedir ? Mesela benim 5 falan çıkarsa ilerleyen aylarda tehlikeli değilmidir bu? Neler önerirsiniz?
Günaydın kızlar.
Efulim canım geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Sahbamus o çarpıntılar bende de var.Çok can sıkıcı oluyor.Geçmiş olsun.Melek81 canım Allah sana ve kızına sağlıklı,hayırlı ömürler versin.Denizz zamanın hızlı geçmesini,biran önce temmuz ağustos olmasını çok istiyorum.Eşime gözümü kapayıp açsam temmuz 15 olsa diyorum.o zaman 37.haftamız olacak. O zamanları birlikte görmek temennisi ile
Ben çok zor bir gün ve gecenin ardından biraz dahs iyiyim.Dün akşama kadar belim ağrıyor diye kıvrandım.Doktorumun söylediklerini yapmama rağmen ağrılarım çok şiddetlendi.Eşim gelince apar topar hastaneye gittik.Testler filan yapıldı.Hem enfeksiyon çıktı hem de renal kolik diye bir şey.Renal kolik böbrek taşı varmış ve taş şişme yaparak idrar yollarında tıkanıklığa sebep olmuş.Serumlar ağrı kesiciler filan biraz toparladım.çok kötüydü gerçekten.Benim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısıymış.
Neyse hepinize güzel günler diliyorum.
Ebru akel 29haftalık hamile baby shower partisiyapmış ailesi arkadaşlarıyla.funda arar benle aynı kadın göbek atıyo sahnede.canım sıkıldı yahu:))niye bu kadar hamileleri kıskanıyorum utanıyorum kendimden.
Gunaydin canlarim benim:)
Metalcim cnm aman 36. Hafta olmusum masallah bana ve kizima :) tesekkurler:)
Hideniskocum evet dogumlar iki hafta sonra baslayacak allahin izniyle:)
Senin badecik nasil ayy ben onun oyle sinirli sinirli bakisina oluyorum ya :)
Mlkyy cnm ayy ne guzel bi ruya oyle insallah gorurum ama dikisim 38 de alinacak.iki hafta beklerse super olur cikarin gezerim o zaman da ..
SeN de 34 olmusun cnm masallah sana ve cadina:)
SAHBA KİZ SENDE NE CİMRİ CİKTİN BOYLE :)
GİT Bİ GORUN DR OYLE HAMİLE KAL BELKİ TEKRAR HİTERKOPİ OLMAN GEREKECEK BELKİ RAHİM AGZİN DEFORME OLMUS BEBEGİNİ NASİL RİSKE ATARSİN VALLA KİZİCAM SANA HAAA
HİC DEGİLDE HACATTEPE NİN KADİN DOGUMCULARİ HEPSİ İYİ CUNKU ONLARİN DONEMİNDE KADİN DOGUM BOLUMU EN YUKSEK PUANMİS GİT ONLARDA İYİDİR ZATEN BİLMEDİKLERİ BİSEY OLSA BOLUM BASKANİNİ CAGİRİYORLAR ODA PROF..
VALLA BİRAZCİK BU AY HARCAMALARİNİ KİS NE VAR(
BENİ UZDUN BAK SİMDİ O KADAR SANA ANLATTİM AMA AYNİ KUSTUM SANA
salihas cnm senin bebis nasil canim benim tekrar ne zaman dusunuyorsun :)
CANIM YARIM RAHİMLİ DERKEN...PERDEMİ VARDI SENDE YOKSA NORMALDEN KÜÇÜKMÜ RAHMİN...PERDE VARSA ZATEN HİSTERESKOPİYLE ALINIYOR... iyi haberler almışsın..sevindim..dikkat et aman ....
melekcim saolasın....
sanada çok geçmiş olsun canım..bu böbrek taşın önceden yoktu sanırım..hamileliktemi oluşmuş daha önce yokmuydu sende taş???yatmaktan büyümemi yapmış yani??? ee nolucak o?? nasıl kaybolucak o taş....yani idrarla atılır küçükse tabi...büyükler kırdırılıyor....bol bol su iç....,
:) MAGAZİN TAKILIYOSUN HA... :)
YA GURBETCİ HAKLISIN EVET AMA BU AY SONU GİDECEM ANKARAYA ....YA HİSTERESKOPİ YAPMASIN GURBETCİ..BUNUNLA İDARE EDER BEBEĞİ TAŞIR...YAPARSA EĞER Bİ 5 AY DAHA BEKLEMEM GEREKECEK RAHİM TOPLASIN KENDİNİ DİYE....
AMA DEFORME OLMUŞMUDUR HAKKATTEN ONU BİLEMEM....KIZ VALLA YARIN YADA CUMA GÜNÜ İNEBOLUYA DEVLET HASTANESİNE GİDEYİM...1 TANE KADIN DOĞUMCU UZMAN VAR....ÖLÇTÜREYİM ŞU RAHİM AĞZIMI DA Bİ FİKİR ALIYIM.... DUR BİDE ÖZGÜR DERENİ ARAYIM...SENİ SÖYLEYİM BELKİ HOCAYLAN KONUŞURUM...ONA DESEMKİ HOCAM MAİL ATSAM SİZE ELİMDE OLAN SONUÇLARIMI BAKARMISINIZ DİYİM BAKALIM...
BİDE ANKARAYA TAYİNN DİYE Bİ TORPİL YAPALIM DEDİK... ADAM, GİDECEM GÖRÜŞMEYE BENZİN PARAMI KARŞILAYIN DEDİ İYİMİ..%100 ANKARAYA ÇIKICAK DEDİ TAYİN..O KADAR EMİN KENDİNDEN ...350 TL İSTEDİ ....ŞOK OLDUM...GİTTİMİ BİRDEN 350 TL....ZATEN BU AY SONU GELCEKTİM ANKARAYA ÖYLE ÖZGÜR DERENE GİDECEKTİM..VARSIN 10 GÜN SONRA ADETİMİ BEKLEYİP ÖYLE GİDEYİM...AYNI ŞEY...
Efilum cnm istersen dr ara kasilmam devam ediyor nidilati artiriyimmi de bakiyim ne diyecek..
Bide haftan guzel korkma artik cnm bak ben hafta sayiyorum ya salati tefriciye basladim kendime hem zaman gecer hemde salavat cekmis olursun ..
Salati tefriciyem bitecek cumaya..
Sonrada gunluk 170 tane ayetel kursi okuyacam bi hafta boyunca sonra ki haftada her gun bi yasin okuyacam dogumum kolay olsun diye ve evladima bisey olmasin diye kafani bu tur seylerle dagitabilirsin bence yarin persembe mubarek gun yarin basla ne dersin:)
Svlyy bende 9 mayista gittim 3 hafta sonra kontrol dedi..
Bende cok dedim o zaman 23-30 arasinda gel dedi ..
Hele beni nst ye hic baglamiyor senin riskin sadece rahim agzi kisaligi dedu bebeginin icerde keyfi iyi dedi her gittigimde 4 d bakiyor organlarina kalbine bakiyor doopler bakiyor kan akimina falan nst gerek yok suan diyor belki bi dahaki sefere bakar bakmasada ben istiyecem onuda yasamak istiyorum:)
Svlyy bence korkma mutlu olmaya bak
ipinide almayi unutma ben doguma suslenip gidecem insallah ama killarimi kim alucak onu dusunuyorum 37 de alicam tuylerimi veet nasil acaba bu killari cekebilirmiki ben hic inanmiyorum ya neyse..
Ugurum sen kac haftaliksin
Hayır perde yok canım. Sağ tüpüm yok doğuştan rahmim de doğuştan olduğundan daha ufak tek taraflı sol tüpüm var ve sola deviye yarım bir uterus yani normal bir rahimin yarısı ama doktorum daha geniş olduğunu hatta normale yakın ebatlarda olduğunu gebeliği taşıyabileceğini söylüyor yine de 6. Aydan sonra erken doğum riskim var o yüzden bana dikiş uygulanabilir.
Cnm valla sen bilirsin ama bi dr gorunmeden korunmayi birakma daha koagulan testlerin yok bari onlar yaptir orda oyle birak hangi k.d. Gostersen bakar ..
Efilum cnm ben hala 3 haftada bir gidiyorum inanirmisin dr senin yola cikman gelmen daha risk dedi sen evde dinlen dedi ben de ben iki hafta sonra geliyim dedim o zaman 23-30 arasi hangi gun istiyorsan gel dedi ama senin enfeksiyondan dolayi git cnm bekleme..
Melek cnm bendede var hamilelikten dolayi sag bobregim buyudu dr yapacak bisey yok dedi benimde belimin sag tarafi agiriyor dr sag bobregin buyudugu icin dedi eger tum belin agirisa haber ver dedi bu yuzden hep soluma yatim..
Senin de hangi bobrek ise diger tarafina yat sirt ustude agri yapar ..
Sagsa sol tarafa,solsa sag tarafa yat cnm gecmis olsun
Svlyy bence korkma mutlu olmaya bak
ipinide almayi unutma ben doguma suslenip gidecem insallah ama killarimi kim alucak onu dusunuyorum 37 de alicam tuylerimi veet nasil acaba bu killari cekebilirmiki ben hic inanmiyorum ya neyse..
Ugurum sen kac haftaliksin
Ebru akel 29haftalık hamile baby shower partisiyapmış ailesi arkadaşlarıyla.funda arar benle aynı kadın göbek atıyo sahnede.canım sıkıldı yahu:))niye bu kadar hamileleri kıskanıyorum utanıyorum kendimden.
Sahba cnm..
Her hamilede olmuyor cnm bende oldu ama devamli yattigimiz icin idrarim bobreklerimden tam atilamiyor ve bobrek buyume yapiyor ee bizimde ayakta durmamuz yasak mecbur katlaniyoruz ..
Aslinda tedavisi var ama dusuge erken doguma neden oluyor diye istemedim bobrek buyumesi devam ederse allah korusun ya bebegi alicaklar yada bobregini kaybediyorsun cnm yani risklu bi durum allahim korusun insallah az kaldi ama dayaniyorum..
Killara gelince burada hic kuafor bilmiyorum arkadasima rica ederim gelsin bi yarim saatte alsin sadece bacaklarin zaten ..
Kizlr 32.haftadn sonra 15 gunde gidiliyo dimi doktora benm doktorm onceleri ne zamn gelecegmi soylrdi bukez hastanede yattigm icin bende sormadm oda bisey soylemedi acil bisey olmzsa 15 gun doluncami gideym akinti iyice artti serklaj varya norml dedi ama hicte norml degl biktm bu akintidn krem kivamnda ve koyu sari enfeksiyn resmnde burada vajinl kultr verilmiyo iste kasilmalr nidilata ragmn devam ediyo napacagmi sasrdm su 36 dolsa rahtlicktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?