- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.481
Banada bişey olmaz senden alacağını alır dediler.şimdi dopplerım iyi kan akımım ıyı e yıyorumda nıye geri diyorum.sen hiperemesiztin dıyolar.annem hergun bıldırcın yumurtası haşlayıp getırıyo çiğ yasak bıze bılıyosun mınıcık yıyıverıyorum proteını çokmuş.arı polenı yutuyorum.pekmez içiyorum.her yemekten sonra sola yatıyorum.inşallah 2kılo barı doğar bebegım.dıkkat et canım lütfen.ben benden alıyosa napıyım deyıp ac kaldım resmen çıkarma korkusundan.aman yapma.hayırlı zamanında doğum yaparsın inşallahh
Mlkyy baktim cok pahalli ya almayi dusunuyormusun..
Ayy valla ben bunlari yaparim ha gercekten iyi para varmis benim kiz dogsun benim bu tur seylere egilimim var seviyorum incik boncuk islerini ..
Ayy simdi gezebilseydim alirdim tulleri slikonlari bu arada slikon tabancamda
var logusa taclarinida yaparim bebek sekerlerinide ayyy is buldum:)
Hem evimde olur kizima bakarim hem harcligimi cikaririm..
Canim bunu soyledigin iyi oldu birde siz mideniz bulanirken ne yiyip iciyordunuz valla ben koca gun hicbirsey yemiyorum nerdeyse yememek bebegi etkilermi
Arkadaşlar bebeğim 1 hafta sonra küvezden çıktı çok şükür bir problem yok sadece çok küçük. Çok çabuk yoruluyor, 1980 gr doğmuştu şu an 1950 gram. Bende durumlar böyle , haber vereyim dedim
aryamiaa benim eşiminde gözleri mavi:)) bende ona benzesin cok isterdim..ayy maşallah,nazar değmesin tatlı bebişe.benim eşim de mavi gözlü,benim bebişim de öle olsa çok mutlu olurdum.tabi önce sağlıkla doğsun da başka bişi istemem:)
kızlar ben bu ay bebiş çalışmalarına başlıcaktım ya,hala çok korkuyorum,erteleyip duruyorum,eşime hergün bi bahane uyduruyorum.niye böyleyimbizim okulda bi kız da hamileydi,12.haftasında kanama yaşadı,evde yatıyo şimdi.o günden beri korkunç rüyalar görüyorum.
ben de 12.haftam bittiğinde kanama yaşamıştım,nedeni belirsiz.tahminimce bebek büyüdükçe rahim taşıyamıyo ve ayrılıyo,kalan boşlukta da kanama alanı oluşuyor.neyse ki 20.haftaya varmadan kapanmıştı,yani bebek büyüyünce kendiliğinden geçti.ya yine öyle olur da bana vaktinde dikiş atamazlarsa?şimdiden bunu düşünüyorum.
geçmiş olsun canım...Günaydın kızlar.
Ben çok zor bir gün ve gecenin ardından biraz dahs iyiyim.Dün akşama kadar belim ağrıyor diye kıvrandım.Doktorumun söylediklerini yapmama rağmen ağrılarım çok şiddetlendi.Eşim gelince apar topar hastaneye gittik.Testler filan yapıldı.Hem enfeksiyon çıktı hem de renal kolik diye bir şey.Renal kolik böbrek taşı varmış ve taş şişme yaparak idrar yollarında tıkanıklığa sebep olmuş.Serumlar ağrı kesiciler filan biraz toparladım.çok kötüydü gerçekten.Benim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısıymış.
Neyse hepinize güzel günler diliyorum.
Ebru akel 29haftalık hamile baby shower partisiyapmış ailesi arkadaşlarıyla.funda arar benle aynı kadın göbek atıyo sahnede.canım sıkıldı yahu:))niye bu kadar hamileleri kıskanıyorum utanıyorum kendimden.
Ayy valla mlkycim inan bende bayildim ve cok pahali geldi ve orda tas catlasin 10 liralik malzeme var tac bandana falan ama ikisi minimum 50 lira yani 40 lira fark var ..
Hele kapi susleri allahim 150-200 diyor bunlarida alan varmi dedim kendi kendime ama cok guzeller ..
Ben yatmasaydim neler yapardim kizima yattigim yerden bi patik ve bi battaniye yaptim orgu isi eksik olmasin diye ama o hafta hastanede gecti(
Bi daha ki hamileligimde hazirlayacam
bi kosede dursun ne yapiyim..
Gecen persembe gittim bebek sekeerine ve kapi suslerine baktim kapi susunu alicaktim hic bi susu yok sadece pembe bi tul ortasinda yuvarlak bi simit ne isim var ne bisey 40 lira dedi yuh dedim icimden ..
Ama dedigin gibi buda bi nevi sektor olmus durumda ..
Ama gercekten yapacam sende benim reklami yap ok
herkese slm.kızlar herkesı sureklı takıp edıyorum ama bıseyler yazamıyorum.ıyısıyle kotusuyle Allah herkesın yardımcısı olsun.
kızlaaaaaaaaaar ben kafayı sıyırıyorum galıba bugun yeşil soğan ayıklıyorum boyle ırılı ufaklı falan.bıtanesı vardı kucucuk kendı kendıme demısım kı buda benım bebegım gıbı kucuk dogmus sonra basladım şu 9 aylık şu 7 aylık şuda benım bebesım gıbı 5,5 aylık dogmus dıye sınıflandırdım.tövbe tövbe gülermisin ağlarmısın.sonrada oturdum bı guzel agladım.
Aynı duygular bende de var( Yattığım yerde net kuşu, tv manyağı oldum. Facebook'ta herkesın bebek partılerını görüyorum ( bızde dualarla bir gün daha atlattık diye seviniyoruz. Ben hiç bir şey anlamadım hamilelikten ( bebek büyüyünce hamilelik resmi sorsa yokkk! (
bende kıskanıyorum ebru akelı funda ararı aynı haftalardayız bugun 28+2 erken dogumla olacakalrdı temmuz 5te ne kadar da az kalmıs kavusmamıza halbukı ama sımdı kavusmamızın tarıhını allah bılıyor sabır rabbım ısyan ettırme
Canim bunu soyledigin iyi oldu birde siz mideniz bulanirken ne yiyip iciyordunuz valla ben koca gun hicbirsey yemiyorum nerdeyse yememek bebegi etkilermi
Ayy valla mlkycim inan bende bayildim ve cok pahali geldi ve orda tas catlasin 10 liralik malzeme var tac bandana falan ama ikisi minimum 50 lira yani 40 lira fark var ..
Hele kapi susleri allahim 150-200 diyor bunlarida alan varmi dedim kendi kendime ama cok guzeller ..
Ben yatmasaydim neler yapardim kizima yattigim yerden bi patik ve bi battaniye yaptim orgu isi eksik olmasin diye ama o hafta hastanede gecti(
Bi daha ki hamileligimde hazirlayacam
bi kosede dursun ne yapiyim..
Gecen persembe gittim bebek sekeerine ve kapi suslerine baktim kapi susunu alicaktim hic bi susu yok sadece pembe bi tul ortasinda yuvarlak bi simit ne isim var ne bisey 40 lira dedi yuh dedim icimden ..
Ama dedigin gibi buda bi nevi sektor olmus durumda ..
Ama gercekten yapacam sende benim reklami yap ok
kızlar hepinize merhaba diyorum...geçmişi okudum herkesler iyi şükür.
ben anneler gününden beri dağınıktım,yeni toparlanmaya başladım...
gecen sene hamileligimi anneler gününde öğrenmiştim de..
seneye yalnız kalmayacagım demiştim ama bu sene de kollarım bomboştu(
off kendimi toplamalıyım..sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?