Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım üzme kendini seninde bebişin olucak.tamam kabul belimizi tutarak fildir fildir gezemıcez ama..eskı zaman kadınlarına bakıyorumda catır catır dogurmuslar dertsizmıydı hepsı.biz sanssız nesiliz hersey erken artık.Allahım herkesi sana imrendirir inşallahhhh

ay allah korusun gurbetciii....24 saat yatmayıp evin içinde arada sırada gezeleyenlerdede oluyormuki bu durum....korktum şimdi valla

şans be sahbamus, o kadar da takma kafana yatma işini. belki yatman gerekmez bu sefer veya sandığın kadar zor geçmez. gurbetçi hep söylüyor, ben çok sınırdaydım o yüzden bu kadar dikkat ettim diye. bak, kaçıncı haftaya geldi, inşallah miyadında doğuracak. boşver şimdi bunları, hele sen bir çalışmalara başla, sonrası Allah kerim

Kızlar korkunçç midem yanıyo her daim.lanet olası reflüde var.bebeğim küçük yemem lazım dedikçe midemde bişey cıkıyoateş var sanki içimde.yasayan varmı aranızda varsa çözümünüz12nidilat içiyorum.vitamin demır kalsıyum omega antıbıyotık mide napsın bu kadar ilaca

Canım evet yatmak çok zor iş.allah daimi yatanlara sabır versin.inşallah hamile kal önlem işlemlerini yaptır seve seve yataraın bebişin için.banada fizik redavıye gıtceksın dıolar.kaslarım öyle güçsüz ki.ama bilsemki 42de doğacak kızım 8 9hafta daha yatarım.ama yınede inş çok yatmana gerek kalmaz

sağ ol canım ya, mucize gebem benim Annennem de erken doğumda bebek kaybetmiş benim; hatta onunki de erkekmiş. sonra bir sürü doğurmuş gerçi diyorum ya, nasıl bir rahimse bizimkisi, ne sancı ne başka bir şey olmadan açılıveriyor. millet günlerce sancı çekiyor da doğuramıyor

Kuzum neyseki doğumun kolay olucak:)hoş benı kıtır kıtır keseceklermişte:)zaten rahmım acık normal doğurayım dıyorum yokkkkk

Aynı duygular bende de var ( Yattığım yerde net kuşu, tv manyağı oldum. Facebook'ta herkesın bebek partılerını görüyorum ( bızde dualarla bir gün daha atlattık diye seviniyoruz. Ben hiç bir şey anlamadım hamilelikten ( bebek büyüyünce hamilelik resmi sorsa yokkk! (

Arkadaşlar bebeğim 1 hafta sonra küvezden çıktı çok şükür bir problem yok sadece çok küçük. Çok çabuk yoruluyor, 1980 gr doğmuştu şu an 1950 gram. Bende durumlar böyle , haber vereyim dedim

Burdaki herkes oda süslüyo bebek şekerleri balonlar tüller süsler.benim doğumum belli değilki.dogunca küveze gırecek dıye alamıyorumda.eşim kızıyo taktığın seye bak dıye.haklıda.tek sag salim dogsun dıyorum.ama insan heveslenıyo işte.dun evim temızlendı bebek kıyafetleri yıkanıp ütülendi.kendım yapmak isterdim kısmet değilmiş.hayırlısıyla dogsunlarda partıler yaparız.inan hergun bi oh çekip bugünde bitti diyorum.Rabbim sabırlar versin emekçi annelere

bende kıskanıyorum ebru akelı funda ararı aynı haftalardayız bugun 28+2 erken dogumla olacakalrdı temmuz 5te ne kadar da az kalmıs kavusmamıza halbukı ama sımdı kavusmamızın tarıhını allah bılıyor sabır rabbım ısyan ettırme

Geçen okumuştum mide bulantısı olanlar vardı. Bana zencefilli limonlu çay nispeten iyi gelmişti. Özellikle doğadan dha iyiydi. Doktor da hamileyken içileceğini söylemişti, abartmamak şartıyla. Deneyin isterseniz

Arkadaşlar bebeğim 1 hafta sonra küvezden çıktı çok şükür bir problem yok sadece çok küçük. Çok çabuk yoruluyor, 1980 gr doğmuştu şu an 1950 gram. Bende durumlar böyle , haber vereyim dedim

Kargüneşi gözün aydın.çok sevindim kısa sürede kavuşmanıza.kocaman olur annesi zaman gectıkce.Allahım yağlar kilolar versin tombik olsun diyimmi:)

Canim bunu soyledigin iyi oldu birde siz mideniz bulanirken ne yiyip iciyordunuz valla ben koca gun hicbirsey yemiyorum nerdeyse yememek bebegi etkilermi

Canim bunu soyledigin iyi oldu birde siz mideniz bulanirken ne yiyip iciyordunuz valla ben koca gun hicbirsey yemiyorum nerdeyse yememek bebegi etkilermi

Canım aynen etkiler aman dikkat.ben hiperemesiztim 5 6ay surdu.bu yüzden bebegım 2hafta geriden geliyor.kussanda ye bılıyorummimkansız ama.ben grissini yerdim krem peynirle.yeşil mercimek haşlayıp yerdim.meyve dokunmuyosa bol bol ye.ama lütfen ye çıkarsan dahı bebek alacağını alır.ben cahil gibi vitamin demir bile içmedim

Bazen diyorum neden biz normal bir hamilelik geciremiyoruz benimde bebegim 3 gun geri cikti 7+5 cikti doktora soyledim ben birsey yiyemiyorum o mu etkiledi acaba dedim yok alakasi dedi ama bence var ondan geri kaldi simdi meyve yedim sut ictim sabahta yarim yumurta yani bunlar nekadar bebege fayda edebilir bilmiyorum iste vitaminlerim var onlari iciyorum canim insallah toparlar kendini yatmak zaten cok zor birde ben daha basindayim seninde bebisin zamaninda saglicakla gelsin insallah

Mlkyyy vcanm o mide yanmasi bendede var oluyorm sanki ama soyliym nidilt mahvediyo en cok o tetikliyo gaviskn birazck iyi geliyo bide surkli yatiyosn ondnda oluyo beyaz leblebide iyi geliyo
Kargunesi cok sevindm yaaaa gozun aydn demkki bizimkilrde dogsa girmz cok sukr rabbime
Umudm canm internette yaziyo ilk uc ay bulntilr yuzundn bisey yiyemeyebilrsinz uzulmeyn bebegnz simdi yediklerinzdn beslnmiyo yaziyo bend 4 ay yemedm bebegm saglikli sen yinede yemeye calis ama olmuyosada uzulme

Banada bişey olmaz senden alacağını alır dediler.şimdi dopplerım iyi kan akımım ıyı e yıyorumda nıye geri diyorum.sen hiperemesiztin dıyolar.annem hergun bıldırcın yumurtası haşlayıp getırıyo çiğ yasak bıze bılıyosun mınıcık yıyıverıyorum proteını çokmuş.arı polenı yutuyorum.pekmez içiyorum.her yemekten sonra sola yatıyorum.inşallah 2kılo barı doğar bebegım.dıkkat et canım lütfen.ben benden alıyosa napıyım deyıp ac kaldım resmen çıkarma korkusundan.aman yapma.hayırlı zamanında doğum yaparsın inşallahh

Canım bak kargunesının bebegı erkenden çıkmış çok mutlu oldum.okudukca güzel haberler kendımı kasmamaya karar verıyorum.küvezden korkmasakmı artık.yınede Rabbim o gunlerı göstermez inşallah.dogururz yanımıza gelır bebişlerimiz.nidilat bizi mahvediyor bebeklerımıze bısey yapmıyodr ınsallah.guya hamileler ilaç kullanmazmış gripten ölmüştüm bi tane ilaç içmemiştim şimdi içtiğim ilaç sayısına bakan intihar ediyorum zanneder

Banada oyle dedi doktor ama korkuyorum iste yinede etkilenir diye gecen gittigimizde tam gununde cikti busefer neden boyle cikti anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…