- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.501
anlayamaz arkadaşım...bu hasreti bu acıyı...bende anlamazdım yaşamadan öncebiz de seni seviyoruzşu anneler günü beni de dağıttı ama elden ne gelir...bir de ertesi günü doğumgünümdü, arayan soranlar oldu. neden sevinmiyorsun diyorlar; 30 yaşıma geldim hala anne olamadım diyorum. kızıyorlar, kendini üzme diyorlar. kimse anlayamaz ki...herkes ancak kendi yaşadığını biliyor
Yarın kandil.inşallah bebeği olmayan herkesin karnını doldurur rabbim..kızlar hepinize dua edicem.üzülmeyin lütfen Allahım sizede bebek verecek
kızlar hepinize merhaba diyorum...geçmişi okudum herkesler iyi şükür.
ben anneler gününden beri dağınıktım,yeni toparlanmaya başladım...
gecen sene hamileligimi anneler gününde öğrenmiştim de..
seneye yalnız kalmayacagım demiştim ama bu sene de kollarım bomboştu(
off kendimi toplamalıyım..sizleri seviyorum
şans be sahbamus, o kadar da takma kafana yatma işini. belki yatman gerekmez bu sefer veya sandığın kadar zor geçmez. gurbetçi hep söylüyor, ben çok sınırdaydım o yüzden bu kadar dikkat ettim diye. bak, kaçıncı haftaya geldi, inşallah miyadında doğuracak.boşver şimdi bunları, hele sen bir çalışmalara başla, sonrası Allah kerim
Canım evet yatmak çok zor iş.allah daimi yatanlara sabır versin.inşallah hamile kal önlem işlemlerini yaptır seve seve yataraın bebişin için.banada fizik redavıye gıtceksın dıolar.kaslarım öyle güçsüz ki.ama bilsemki 42de doğacak kızım 8 9hafta daha yatarım.ama yınede inş çok yatmana gerek kalmaz
Arkadaşlar bebeğim 1 hafta sonra küvezden çıktı çok şükür bir problem yok sadece çok küçük. Çok çabuk yoruluyor, 1980 gr doğmuştu şu an 1950 gram. Bende durumlar böyle , haber vereyim dedim
canım hele zamanında doğur da fotoğrafı da eksik oluversinanlatırsın ilerde, yata yata etlerim acıdı sen doğasın diye yerimden kalkmadım, dersin. Ay maşallah sizin hamilelikleriniz ilerledikçe ben heyecanlanıyorum
ben de anneler gününden 1 gün sonrakızlar hepinize merhaba diyorum...geçmişi okudum herkesler iyi şükür.
ben anneler gününden beri dağınıktım,yeni toparlanmaya başladım...
gecen sene hamileligimi anneler gününde öğrenmiştim de..
seneye yalnız kalmayacagım demiştim ama bu sene de kollarım bomboştu(
off kendimi toplamalıyım..sizleri seviyorum
aslında çok istiyorum mmery,8 ay bitcek 3-4 gün sonra.yumurtlama günüme 3-4 gün kaldı hala korkuyorum.acaba diyorum 1 ay daha mı bekleseydim filan diyorum.ama dün karar verdim,ne olursa olsun yine deneyeceğim.bu böyle gitmez.bi de şu okul,ev işleri çok yorucu oluyo,yetişemiyorum hayata.size de öyle oluyo mu,ben bazen çok bunalıyorum ya.okulların tatile girmesini mi beklesem hamilelik için diyorum,eşim de zaten şurda ne kaldı diyor.haklı da.neyse sonuç ben bugünden itibaren başlayacağım çalışmalaraaryamiaa benim eşiminde gözleri mavi:)) bende ona benzesin cok isterdim..
ama artık ne cinsiyet ne kaş-göz zamanında dogsun sağlıklı olsun gerisi boş:)
acaba hazır mı degilsin ki((
bence akısına bırak arkadaşım..olsun diye de stress yapma,olursa da hayırlısını dileriz dualar ederiz birlikte.
geçmiş olsun canım...
Allah yardım etsin zaten zor hamileleriz biz birde böle sorunlar cıkınca ne kötü..
yine de baska sorun olmasın insallahh
mlkyyy canımmm bende sizleri kıskanıyorumm..
yatayım yatayım 34-36-38leri göreyim inşallahhh
yavrumu kaybetmeyeyim de her sıkıntıyı çekeyim diyorum..
bu arada cok magazin forever gördüm seni
ALLAHIM YARABBİM NASIL İNSANLAR VAR..ŞURDA BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK...HEPİNİZ NE FEDAKARLIKLAR YAPIYORSUNUZ....
kanal d yi açtım .HABERDE SABAH SABAH----karı koca 1 haftalık bebeğine fare zehiri enjekte etmişler sonra da bahçede yakmışlar....... oyyy ooyyy.....allah belalrını versin...insan değil bunlar.....nasıl kıydınız......nasılll????
Halami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
Halami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
yok canım, merak etme. Sen hiç br şey yemesen de bebek alacağını alıyor senden. ben 5 ay kuru tost, yeşil zeytin ve ananas ile beslenmiştim. Bir de ekşi elma yemiştim. ikiz olduğu halde benimde, bebeklerinde değerleri iyiydi. neyi yiyebiliyorsan onu ye canım, geçecek bu zamanlar...hiç o günleri göremedim gerçi ben ama sonradan iştahın bayağı bir açılıyormuş, öyle diyorlar
ALLAHIM YARABBİM NASIL İNSANLAR VAR..ŞURDA BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK...HEPİNİZ NE FEDAKARLIKLAR YAPIYORSUNUZ....
kanal d yi açtım .HABERDE SABAH SABAH----karı koca 1 haftalık bebeğine fare zehiri enjekte etmişler sonra da bahçede yakmışlar....... oyyy ooyyy.....allah belalrını versin...insan değil bunlar.....nasıl kıydınız......nasılll????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?