- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.521
ALLAHIM YARABBİM NASIL İNSANLAR VAR..ŞURDA BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK...HEPİNİZ NE FEDAKARLIKLAR YAPIYORSUNUZ....
kanal d yi açtım .HABERDE SABAH SABAH----karı koca 1 haftalık bebeğine fare zehiri enjekte etmişler sonra da bahçede yakmışlar....... oyyy ooyyy.....allah belalrını versin...insan değil bunlar.....nasıl kıydınız......nasılll????
kucağıma alamadan, kokunu duyamadan, yüzünü göremeden toprağa verdik. Sende kardeşlerin gibi istemedin mi bizi minik kuzucuğum.. kardeşlerinin acısını senle dindiriyor, senle umut ediyordum anne olmayı.. olmadı yine olmadı sende bırakıp gittin.. her sabah seni karnımda severek uyuyor, senle konuşuyor sohbet ediyor, baban akşamları kendi ve benim için öpüyor tatlı uykular diliyordu.. ama şimdi yoksun.. babanın kucağına eylülde verecektim seni, ama minik yavrumu kefeniyle verdiler eline.. doktorum dedi ki ıkınmalısın, dedim bana ıkın deme! Nasıl ıkınırım nasıl kıyarım ben ona minik kuzum, minik yavrum sende mi bırakıp gittin.. melek kardeşlerini mi tercih ettin..
foruma ilk defa yazıyorum, son günlerde sabahtan akşama kadar buradayım ve sizlerin yazılarınızı okuyor, umut ışığı arıyorum.. arkadaşlar sizlerle acımı paylaşmak, sizlerle sohbet etmek istedim.. belki biraz diner diye.. artık doğru düşünemez, doğru davranamaz hale geldim.. kariyer değil bebek istiyorum dedim, işyerimi kapattım.. hayatta hiçbir şey yıldırmadı beni, kimse inanamıyor bunları yaşadığıma.. ama arkamdan da diyorlardır belki de her şeye gücü yeten, başarılı, işyerinde insanların akıl almak için kuyruk olduğu bu insan mı bunları yaşıyor!! insanların acı gözleri beni kızdırıyor, canımı acıtıyor.. kendime inanamıyorum, nasıl böyle davrandım, neden en iyi doktorlara gitmedim diye.. nasıl araştırmadım.. nerde hata yaptım, ne yapmalıyım, hangi doktora gitmeliyim diye.. ben doktor kurbanıyım, ben şansızlıklar yaşamış ve kaderine razı gelip bebeklerini kaybetmiş biriyim.
hepinizin kandili mübarek olsun.. rabbim artık hiçbir acı yaşatmasın, gözyaşlarımız dinsin, kucaklarımız dolsun inşallah.. hepinizin duaları kabul olsun..
Halami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
kucağıma alamadan, kokunu duyamadan, yüzünü göremeden toprağa verdik. Sende kardeşlerin gibi istemedin mi bizi minik kuzucuğum.. kardeşlerinin acısını senle dindiriyor, senle umut ediyordum anne olmayı.. olmadı yine olmadı sende bırakıp gittin.. her sabah seni karnımda severek uyuyor, senle konuşuyor sohbet ediyor, baban akşamları kendi ve benim için öpüyor tatlı uykular diliyordu.. ama şimdi yoksun.. babanın kucağına eylülde verecektim seni, ama minik yavrumu kefeniyle verdiler eline.. doktorum dedi ki ıkınmalısın, dedim bana ıkın deme! Nasıl ıkınırım nasıl kıyarım ben ona…… minik kuzum, minik yavrum sende mi bırakıp gittin.. melek kardeşlerini mi tercih ettin..
foruma ilk defa yazıyorum, son günlerde sabahtan akşama kadar buradayım ve sizlerin yazılarınızı okuyor, umut ışığı arıyorum.. arkadaşlar sizlerle acımı paylaşmak, sizlerle sohbet etmek istedim.. belki biraz diner diye.. artık doğru düşünemez, doğru davranamaz hale geldim.. kariyer değil bebek istiyorum dedim, işyerimi kapattım.. hayatta hiçbir şey yıldırmadı beni, kimse inanamıyor bunları yaşadığıma.. ama arkamdan da diyorlardır belki de her şeye gücü yeten, başarılı, işyerinde insanların akıl almak için kuyruk olduğu bu insan mı bunları yaşıyor!! insanların acı gözleri beni kızdırıyor, canımı acıtıyor.. kendime inanamıyorum, nasıl böyle davrandım, neden en iyi doktorlara gitmedim diye.. nasıl araştırmadım.. nerde hata yaptım, ne yapmalıyım, hangi doktora gitmeliyim diye.. ben doktor kurbanıyım, ben şansızlıklar yaşamış ve kaderine razı gelip bebeklerini kaybetmiş biriyim.
hepinizin kandili mübarek olsun.. rabbim artık hiçbir acı yaşatmasın, gözyaşlarımız dinsin, kucaklarımız dolsun inşallah.. hepinizin duaları kabul olsun..
Halami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
Cnm cok uzgunum bende uc evladimi.kaybettim ama hem servikal yetmezlik hemde enfeksiyon olabilir cnm cok iyi bi perinatologa gitmen lazim cok iyi bi dikis ve 15-20 gunde bir idrar kulturu ver cnm cunku suyun gelmis bi tanesinde bitanesindede kese sarkmis oda servikal yetmezlik olabilir cnm bak bizim iki sayfa geride dr tavsiyeleri listemiz var samsuna en yakin yerdeki dr git derim samsundan hic arkadasimiz yok cunku ben kendi dr onerebilirim cok bilgili ve el becerisi harika yani bunu ben soylemiyorum burdaku k.d. Soyluyor dikisin atilimi cok onemli cnm bundan sonra artik yapilmasi gereken her seyi yap derim bide son usg de bebegin kalp atislari zayif diye bisey dedilermi pihtilasma icin soruyorum benim ikinci kaybimda boyle bisey dediler malesef(
Hakkinda herseyin hayirlisi ..
Bol bol sabir diliyorum bence bi sene ara ver..
Kızlar biz bugün 28+0 olduk.Garip bir huzur verdi bu bana.Galiba bir nebze olsun rahatladım.Rabbim inşallah bizlere 38'leri de göstersin.Şu güzel,mübarek günün yüzü hürmetine hamile olanları sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun.Hamile kalmak için çabalayanları muvaffak eylsin.Evladını kucağına alanlara hayırlı,huzurlu,uzun ömürler versin.Hiçbir annenin yüreğini evlat acsıyla yakmasın inşallah...
meryemus mahvettin benitüylerim diken diken...çok kötüyüm şu an,çok üzgünüm.kader arkadaşım aramıza hoşgeldin diyorum ama üzülerek
acını ne desek dindiremeyiz şimdi.ne yazsak boş boş...sadece zaman,yeni bir umut,cesaret ve çok iyi bir doktor çözecek bazı şeyleri.elbette yaşadıklarımız unutulmayacak ama az çok onaracağız yeni umutlarla kendimizi ve belki birgün alacağız kucağımıza mis kokulu,minik/buruşuk elli yavrularımızı...tek tek öpeceğiz o parmakları...kimsenin mutlu olmadığı kadar mutlu olacağız işte o zaman.
Yazdıklarını tüylerim diken diken okudum.başın sag olsun Allah sabır versin.inşallah bundan sonra butun önlemleri alarak sağlıkla bebegıne kavuşursun.su mübarek gun dualarım seninle.tüm geçmişi okumanı tavsiye ederim inan insan çok sey ögrenıyor.allahım vicdanlı drla karşılaştırsın..ümidini kaybetme..vardır rabbimin bildiği.bizim sınavımızda hamileliğimizle.ne zaman daralıp bunalırsan burdayız
kucağıma alamadan, kokunu duyamadan, yüzünü göremeden toprağa verdik. Sende kardeşlerin gibi istemedin mi bizi minik kuzucuğum.. Kardeşlerinin acısını senle dindiriyor, senle umut ediyordum anne olmayı.. Olmadı yine olmadı sende bırakıp gittin.. Her sabah seni karnımda severek uyuyor, senle konuşuyor sohbet ediyor, baban akşamları kendi ve benim için öpüyor tatlı uykular diliyordu.. Ama şimdi yoksun.. Babanın kucağına eylülde verecektim seni, ama minik yavrumu kefeniyle verdiler eline.. Doktorum dedi ki ıkınmalısın, dedim bana ıkın deme! Nasıl ıkınırım nasıl kıyarım ben ona minik kuzum, minik yavrum sende mi bırakıp gittin.. Melek kardeşlerini mi tercih ettin..
Foruma ilk defa yazıyorum, son günlerde sabahtan akşama kadar buradayım ve sizlerin yazılarınızı okuyor, umut ışığı arıyorum.. Arkadaşlar sizlerle acımı paylaşmak, sizlerle sohbet etmek istedim.. Belki biraz diner diye.. Artık doğru düşünemez, doğru davranamaz hale geldim.. Kariyer değil bebek istiyorum dedim, işyerimi kapattım.. Hayatta hiçbir şey yıldırmadı beni, kimse inanamıyor bunları yaşadığıma.. Ama arkamdan da diyorlardır belki de her şeye gücü yeten, başarılı, işyerinde insanların akıl almak için kuyruk olduğu bu insan mı bunları yaşıyor!! Insanların acı gözleri beni kızdırıyor, canımı acıtıyor.. Kendime inanamıyorum, nasıl böyle davrandım, neden en iyi doktorlara gitmedim diye.. Nasıl araştırmadım.. Nerde hata yaptım, ne yapmalıyım, hangi doktora gitmeliyim diye.. Ben doktor kurbanıyım, ben şansızlıklar yaşamış ve kaderine razı gelip bebeklerini kaybetmiş biriyim.
Hepinizin kandili mübarek olsun.. Rabbim artık hiçbir acı yaşatmasın, gözyaşlarımız dinsin, kucaklarımız dolsun inşallah.. Hepinizin duaları kabul olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?