- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.541
gurbetciiii teşekkür ederim.. ilki kürtaj sonrası ise 3bebeğimizi kaybettik. bu topikten yıllardın bilmediğim, duymadığım şeyleri öğrendim herkese çok teşekkürler verdikleri bilgiler için..
ilk bebeğimizin kalp atışları duyulmadığı için 7.haftasında kürtaj ve sonrasında 3 bebeğimizi kaybettik. 21.haftasında oğluşumuzu, 18.haftasında kızımızı ve 19.haftasında yine bir oğluşumuzu kaybettik. 21.haftasında oğluşumuzu kaybettikten sonra tetkik ve tahliller sonucunda septum ameliyatı oldum. Sonrasında gebe kaldım ve problemimin çözüldüğüne inandım ve kızımın doğacağına sonsuz güvenerek yine acı sonu yaşayarak 18.haftasında yine suyum gelerek bebeğimizi kaybettik. Bu acıların üstüne iki sene bebek düşünemedim.. Yaşım geçiyor anne olmak istiyor ve bebek hasretiyle yanıp tutuşuyordum. Herşey onun içindi, işyerimi kapattım ve sadece onun için uğraşacaktım. 2013 yılında ve 31 yaşında anne olacaktım, inancım sonsuzdu.. Güya samsunun en iyi doktorlarından prof. dr. cazip üstüne gittim. Samsunda doktor doktor gezdim.. tabi şimdi öğreniyor ve kendime öylesine kızıyorum ki benim gebeliğimde mutlaka bir perinatolog hekime ihtiyaç varmış.. Prof Doktoruma 12.haftamda dikiş atılmasını söyledim ve istedim fakat kendisi gerek olmadığını söyleyerek yapmadı. Ama yazıklar olsun ki rahatsızlanarak 19.haftamda gittiğim profesörümün farkedemediği yada söylemediği rahim açıklığını 4d ultrasonda bakan dr. bey görerek ona geri yolladı. (rahim ağzında 1,5cm açıklık ve kese aşşağı düşmüştü) Kendisi de beni fakülteye yolladı serklaj için, hala anlamış ve sorgulamış değilim neden müdahale etmedi, özel hastanelerin genel tavrımı bu bilemiyorum. Fakültede dr. operasyon için geç kalındığını söyleyerek kaderime terk edildim..
başın sağolsun....bende 4.bebeğimi aralıkta kaybettim .....
İnşallah bundan sonra riskli gebelik dr.u sıkı takiple bebeğini kucağına alıcaksın..Allahım seni ve senin gibi anneleri eminim mükafatlandıracaktır.samsundasın dimi zor olmucakmı başka sehirde takip olmak?suyunda gelmiş enfeksıyon kontrolude yaptırmalısın sankı devamlı vajinal kültürle.iyi haberlerini bekliyorum inşallah.burda umut olan cok ınsan var.allah yardımcın olsun
iki bebeğimde suyum gelmişti fakat onlarda çok hareketli bir tempom vardı.. bu son bebeğimde suyum gelmedi hatta doktor kendi patlattı, kesem aşşağı düşmüş ve servikal yetmezlik tansısı kondu.. tşk. ederim allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar biz bugün 28+0 olduk.Garip bir huzur verdi bu bana.Galiba bir nebze olsun rahatladım.Rabbim inşallah bizlere 38'leri de göstersin.Şu güzel,mübarek günün yüzü hürmetine hamile olanları sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun.Hamile kalmak için çabalayanları muvaffak eylsin.Evladını kucağına alanlara hayırlı,huzurlu,uzun ömürler versin.Hiçbir annenin yüreğini evlat acsıyla yakmasın inşallah...
facebookta gizli grubumuz var...orda liste yapmıştım doktor tavsiyelerimiz üzerine...samsundan tavsiye yok malesef...ama istanbul ve ankaradaki doktorlar 1 numaradır....arda lembet ve özgür deren....
septum bendede vardı kestirdim....4.de ilk defa dikiş atıldı ona rağmen düştü...sorunum sanırım yatmamış olmamdı....çalışmaya devam ettim...20.haftada kaybettim ...bide kolay yöntemle atılan dikişti..3 çeşit dikiş var mc donald-scrilant ve laparoskopik ...en basiti mc donalddır....işte ben sanıyorum bidahaki gebeliğimde 2. dikişi scrilant atılacak....bilmiyorum işte bende bu ay sonu ankaraya gidecem kontrole sonra tekrar başlıyacam çalışmalara.....HAYIRLISI OLSUN....allahım sanada en kısa zamanda bebek nasip etsin yarabbim...
Benim basıma gelen durum.2cm açıklık vardı kesemde sarkmıştı.itip dikti dr.um.9haftadr hastanede yatıyorum 33+2oldum.sanada nasip olur inşallahhh
ay çok şükür, çok sevindim senin adına.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
ben biliyorum durumum o kadarda kötü değildi ama yazıkki vicdansı, beceriksiz doktorların olduğu bir şehir samsun..
bu arada başarılı doktorunun adını öğrenmek isterim
Sevgili melek
Öncelikle tebrik ediyorum darısı 30lu haftalarına :))
Takipteyim seni :)) bende 26 ya dua ediyordum. Şükür kavuştum şimdi 28'e gün saymaya başladım. İkişer ikişer artıyor hedeflerim :))
Allahım bize Ağustos aynını karnımızda bebişlerle nasip eder inşallah...
iki bebeğimde suyum gelmişti fakat onlarda çok hareketli bir tempom vardı.. bu son bebeğimde suyum gelmedi hatta doktor kendi patlattı, kesem aşşağı düşmüş ve servikal yetmezlik tansısı kondu.. tşk. ederim allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım bende senin gibiydim. Acile gittiğimde hemen yatırdılar, serklaj için önce uygun görmediler bebek çok aşağıya gelmiş diye. Sadece yattım hastanede sürekli ilaçlar serumlar verdıler. Sonrasında Dr serklajıda rısklı olduğunu bebeği serklaj sırasında kaybedebilme ıhtımalinin çok yüksek olduğunu söyledi. Böyle kaldırsada erken doğum olacağını . O da bizde riski göze aldık. Serklaja 22. Haftamın ilk gunü aldılar. Şükür bugunede gelebildik kızımla. Sanırım Dr çok etkili. İnşallah olacak hamileliğinde sıkıntı çekmeden geze geze rahatlıkla doğurursun bebeğini.
Uzak Dr fıkrını bır daha düşün istersen yatarken biraz zor oluyor araba yolculuğu...
Ha bu arada ibrahim bildiriciyi tavsiye etmiyorum burda enny arkadasimiz var ona gidiyordu dikise ragmen kaybetti bence basarisiz bilgin olsun istedim...
Enyy cnm seni cok opuyorum insallah biraz daha iyisindir..
arkadaşım basın saolsun allah sabırlar versin ne denirki sözün bittiği yer geride kalanlara rabbim hayırlı ömürler versinHalami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
Cnm 5 saatte cokmus gercekten..
Suleyman eserdaga eskilerden bi arkadas gitti adi ikbalmiydi neysi yanlista olabilir ama giden var eserdaga ama dikis atmismi giden kisinin kaybi varmi bilmiyorum hera klinik onuda arastirdim cnm ankarada iki dr cok iyi birinci ozgur deren ikinci acar koc ikiside com iyi acar koca para goz dedikleri icin gitmedim ozgur derene karar kildik iyikide gitmisim ...
Bence devamli gelemesende dikisini attir derim mutlaka onun samsunda ogrencisi vardir ona gidersin o ozgur beye bilgisini verir soyle yap diye..
Ben hacettepeye yattigimda orada ogrencisi vardi o benimle ilgileniyordu ozgur beyi arayip bilgisini veriyordu..
Olmazsa arda lembete aynisini yap istersen bi ikisini ara sor belki sana bi yol gosterirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?