Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Aminnnn
Maşallah BarekAllah 28 hafta dolmuş canım. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin. Burada 38-40 haftalarıda yazmanı yüce Mevla nasip etsin.

slm kızlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun.birbirimize dua edelimm.rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.hamilelere hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı,hamile kalmak isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla hamile kamayı ve devamını bebişi olanlarada bebişleriyle hayırlı ömür geçirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

daha acın çok yeni; Allah sabrını artırsın. Kendini suçlama boşuna, nasip böyleymiş. Sen bebeklerin için elinden geleni yapmışsın ama ömürleri yokmuş. İnşallah yeniden hamile kalır ve bebeğine kavuşursun. Bende 2 ay önce 24 haftalık ikizlerimi kaybettim, korunma dönemindeyim. sana tek tavsiyem 6 ay zaman tanı kendine...rahmin, bedenin, psikolojin düzelsin. sonra inşallah yanında oluruz, destek oluruz birbirimize, dua ederiz. sabır arkadaşım, isyan yakışmaz bizim gibi melek annelerine.

Kandiliniz mübarek olsun canlar.

Yüce Mevla bu günde yapılan dualarımızı makbul dualarda eylesin.
Anne olmak işin emek caba harcayan tüm canlara tez vakitte sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.
Şuan hamile olan ve yavrularını kucağunı almak için yatan tüm canların günlerini su gibi geçsin. 38-40 haftaları görmeyi ve sağlıkla kuzularını kucağına almayı nasip etsin.
Bu zorlu süreçleri aşıp kuzularına kavuşan anneler. Yüce Rabbim Yavrularımızı sağlık sıhat içinde yetiştşrmeyi ve Salih evlatlar olarak büyütmeyi nasip etsin
Eşlerinizi başınızdan eksik etmesin. Yuvamızda sağlık huzur ve rızkınızı bol ve daim eylesin.

Allah'a emanet olun.

Dün eşim geldi canlar. Kabe-i muazzamayı görünce ilk önce elime listeyi aldım tüm isimlere tek tek Nik Nik dua ettim dedi.
Rabbim kabul eylesin.

seninde çok yeni sayılır, başın sağolsun.. rabbime inancım sonsuz ve tevekkül etmek en büyük meziyetim.. gel gör ki rabbim aklımızı kullanalım diye vermiş.. benim kızgınlığım kendime.. illaki ömürleri olsa yaşardı fakat doktor çabasını gösterir elinden geleni yapar gerisi tabiki tevekkül etmek olur..
ne kadar beklemeliyim, ne olur bilemiyorum.. şuanda tek bildiğim işinde uzman doktorlara gitmek gerisi rabbimin takdiri.. herşeyin vakti saati vardır elbet..

Abla aminnn.çok güzel dualar etmişsin.Allahım sanada ne istiyosan versin inşallah.eşindende allah razı olsun inşallahlisteye dahil olmuşumdur.sevgılerle abla opuyorum

Aminnnn
Maşallah BarekAllah 28 hafta dolmuş canım. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin. Burada 38-40 haftalarıda yazmanı yüce Mevla nasip etsin.

Çok teşekkür ederim.Allah senden de eşinden de razı olsun.Rabbim eşinin ve tüm arkadaşlarmın dularını kabul etsin.

Allah yardımcın olsun ınsallah.bende ıkı ay once kaybettım oğlumu.bende kendımı cok sucladım ama takdır ALLAH ın.kendını suclama hıcbırımız canımızın bu denlı yanmasını ıstemeyızdık.Allah omur vermeyınce olmuyor ıste.bu mubarek gunun yuzu gozu hurmetıne Allah a dua edelım bır daha bu acıları tattırmasın hıcbırımıze

canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun.rabbim geride kalanlara sabır versin
evlatlarına çok üzüldüm inş. annelerinin yokluğunu en az hissedecek şekilde mutlu büyürler,hayırlı evlatlar olurlar
rabbim evlatları annesiz,anneleri evlatsız bırakmasın

Ayy benim yine sancim basladi artik siklasti bu hacettepede tadilata girecek zamani buldu sansima..
Kurban oliyim kasilmaya sanci daha pis bisey hem sirtim hem kasigim agiriyor(
Bu kiz 19 gun daha dayanacagini sanmiyorum bu zilli erken gelmeye niyetli ayy..
Derler.ya allah kurtarsin diye ..
Tam o moddayim suan..

canım başın sağolsun.malesef aramıza hoşgeldin
bu acının tarifi de yok tesellisi de...rabbim dayanma gücü versin.
açıklık olduğunda dikişin tutma ihtimali çok daha düşük oluyor sanırım.bana 3cm açıklıkla acil serklaj uygulandı ama 21.haftada kaybettim oğlumu
sana nacizane tavsiyem 3 ay bekle hem psikolojik olarah hemde bedenen topla ondan sonra dr muayenelerine başla.rahim nekadar toparlarlarsa okadar ii
zaten bir çok dr en az 6 ay kontrol veriyor.
şehir dışına gidip gelme de çok sıkıntı olur gebelikte.orda ünv.hastanesi yok mu iyi bir perinatolog bulamaz mısın?
sen şimdi doya doya acını yaşa taş taşı söker mantığıyla hemen çocuk düşünme canım.31 geç bir yaş değil ben de 30 um
kaybımdan sonra 1 sene ara verdim tekrar cesaret edemedim
rabbim yardımcın olsun dilerim bir daha evlat acısı çekmezsin rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin

canım başallah
inşallah 38i görmek de nasip olur burda yazaesın hep birlikte tebrik ederiz:)

bel ağrısı dediğin de böbrekle ilgiliymiş sanırım.geçmiş olsun acil şifalar

Herkesın kandılı mubarek olsun arkadaslar.allah aklımızdakını hakkımızda hayırlı eylesın
rabbım hıcbırımızı evladıyla sınamasın bırdaha ınsallah.rabbımıze hayırlı kul,kendımız,eşimiz ve vatanımız ıcın evlatlar doğurmak nasıp olur ınsallah hepımıze.

ayyyy çok mutlu oldum adımız o kutsal topraklarda anıldı dua edildi.inş eşinin dualarını rabbim kabul olan dualardan eylesin
buarada sizde kavuştunuz gözün aydın.
babam hacıdan geldiğinda mis gibi kokuyordu.oraların havası bile başka isteyen herkese nasip olsun inş.

benim de 2 gündür keyfim yok
adet sancılarım artı sürekli oluyor kasılma gelince inanılmaz sıklaşıyor
sanki tüm kemiklerim sızlıyor,içimden hiçbişey gelmiyor,sürekli uyumak istiyorum
hamdolsun bugünümüze rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine 38 -39ları göstersin hepimize

çok üzüldüm başın sağolsun, seninde allah yar ve yardımcın olsun..
kızsakta, suçlasakta, ağlasakta olan oldu geri dönüşü yok.. sınavımız bebişlerimizleymiş.. rabbim tekrarını ve başka acılar tatdırmasın.. evet bu mübarek günde dua ediyorum anneler ağlamasın, evlat acısı yaşamasın.. ne evlatlar annesiz, nede anneler evlatsız kalsın..
duam tüm bebek sahibi olmak isteyen anneler için.. rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah..

kızlar kandiliniz mübarek olsun
rabbim hepinizin gönlüne göre versin,dualarınız kabul olsun
rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze güzel eylesin

seninde başınsağolsun çok üzüldüm, rabbim hepimize dayanma gücü versin..
evet bazen dikişte maalesef çözüm olmuyor, benim talihsizliğim samsun'da perinatologun olmaması.. buradaki fakültenin en iyi doçentinede gittim, profesörünede yani samsunun eni doktorlarına gittim ama iş uzmanlıkta.. üç yıl yan dal uzmanlık alıyorlar perinatalog olmak için, bu ayrı bir uzmanlık.. maalesef samsunda yok..
bende 2.düşüğümden sonra iki yıl ara verdim, bebek isteyemedim ve sonra 3.bebeğim yine aynı acı..
rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin bu mübarek günde..

Kızlar benim sevgili doktorum doçentlik sınavı için izinde.bu yüzden ortalık malı oldum.her dr kendı hastasıymışım gını davranıyor.biri bebeğin kalbı az atıyo doğuma alalım dıyo biri dikişin yırtmasın rahmi sezeryana hazırlayalım dıyo.bugunde prof geldi senin adet sancısı gıbı sancıların enfeksiyondan dedi.dopplerınde ıyı bekletcem dedi.ben kime ınanıyım:)hain drum 1hazıranda gelıyo eger bende beklemezsem namerdim:)))doğurmayacam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…