- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.561
Kızlar biz bugün 28+0 olduk.Garip bir huzur verdi bu bana.Galiba bir nebze olsun rahatladım.Rabbim inşallah bizlere 38'leri de göstersin.Şu güzel,mübarek günün yüzü hürmetine hamile olanları sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun.Hamile kalmak için çabalayanları muvaffak eylsin.Evladını kucağına alanlara hayırlı,huzurlu,uzun ömürler versin.Hiçbir annenin yüreğini evlat acsıyla yakmasın inşallah...
deniizzz çok teşekkür ederim.. rabbim hiç bir kadını anne olmamakla cezalandırmasın, böyle kader yazmasın.. bu mübarek günde dualarım senin ve tüm anne adayları için sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almaları için..
melek18 çok teşekkür ederim.. seninde başınsağolsun.. rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın.. acılarımız ve umutlarımız da ortak..
15gün oldu bebeğimizi kaybedeli, her günüm acı dolu, hersabah karnıma elleyip uyanıyorum.. devamını ağlamaktan yazamıyorum artık..............
daha acın çok yeni; Allah sabrını artırsın. Kendini suçlama boşuna, nasip böyleymiş. Sen bebeklerin için elinden geleni yapmışsın ama ömürleri yokmuş. İnşallah yeniden hamile kalır ve bebeğine kavuşursun. Bende 2 ay önce 24 haftalık ikizlerimi kaybettim, korunma dönemindeyim. sana tek tavsiyem 6 ay zaman tanı kendine...rahmin, bedenin, psikolojin düzelsin. sonra inşallah yanında oluruz, destek oluruz birbirimize, dua ederiz. sabır arkadaşım, isyan yakışmaz bizim gibi melek annelerine.
Aminnnn
Maşallah BarekAllah 28 hafta dolmuş canım. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin. Burada 38-40 haftalarıda yazmanı yüce Mevla nasip etsin.
kucağıma alamadan, kokunu duyamadan, yüzünü göremeden toprağa verdik. Sende kardeşlerin gibi istemedin mi bizi minik kuzucuğum.. kardeşlerinin acısını senle dindiriyor, senle umut ediyordum anne olmayı.. olmadı yine olmadı sende bırakıp gittin.. her sabah seni karnımda severek uyuyor, senle konuşuyor sohbet ediyor, baban akşamları kendi ve benim için öpüyor tatlı uykular diliyordu.. ama şimdi yoksun.. babanın kucağına eylülde verecektim seni, ama minik yavrumu kefeniyle verdiler eline.. doktorum dedi ki ıkınmalısın, dedim bana ıkın deme! Nasıl ıkınırım nasıl kıyarım ben ona…… minik kuzum, minik yavrum sende mi bırakıp gittin.. melek kardeşlerini mi tercih ettin..
foruma ilk defa yazıyorum, son günlerde sabahtan akşama kadar buradayım ve sizlerin yazılarınızı okuyor, umut ışığı arıyorum.. arkadaşlar sizlerle acımı paylaşmak, sizlerle sohbet etmek istedim.. belki biraz diner diye.. artık doğru düşünemez, doğru davranamaz hale geldim.. kariyer değil bebek istiyorum dedim, işyerimi kapattım.. hayatta hiçbir şey yıldırmadı beni, kimse inanamıyor bunları yaşadığıma.. ama arkamdan da diyorlardır belki de her şeye gücü yeten, başarılı, işyerinde insanların akıl almak için kuyruk olduğu bu insan mı bunları yaşıyor!! insanların acı gözleri beni kızdırıyor, canımı acıtıyor.. kendime inanamıyorum, nasıl böyle davrandım, neden en iyi doktorlara gitmedim diye.. nasıl araştırmadım.. nerde hata yaptım, ne yapmalıyım, hangi doktora gitmeliyim diye.. ben doktor kurbanıyım, ben şansızlıklar yaşamış ve kaderine razı gelip bebeklerini kaybetmiş biriyim.
hepinizin kandili mübarek olsun.. rabbim artık hiçbir acı yaşatmasın, gözyaşlarımız dinsin, kucaklarımız dolsun inşallah.. hepinizin duaları kabul olsun..
Halami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
seninde başınsağolsun.. bebeğini sağlıcakla kucağını almanı rabbim bu mübarek günde nasip etsin inşallah..
iki bebeğimi suyum geldikten sonra, son bebeğimide servikal yetmezlikten kaybettim.. son gitmiş olduğum prof hamileleik öncesi muayene ettiği zaman hiçbir şeyimin olmadığını söyledi ve gebeliğimde de tedbir için kan sulandırıcı iğnede, progestanda vermişti.. kan pıhtılaşma sorunum YOKTU. benim en çok canımı sıkan benim durumumdan daha kötü olan bir arkadaşımızın yazısını okudum ona müdahale edilerek dikiş atılmış ve bebeği sağlıcakla doğmuş. benim açıklığım 1,5cm onun ise 3 iken serklaj yapılmış.. tabi olan oldu şimdi neye kızsam, neye üzülsem çare yok.
evet günlerdir okuyup araştırdım, ve hem istanbulda arda lembete, ibrahim bildiriciye ve ankarada özgür derene gitmeyi düşünüyorum. kırkım çıkar çıkmaz gideceğim. tek kafama takılan gebelik sürecimde nasıl gidip geleceğim, evde sürekli yatıpta sonra doktora gitmek için saatlerce yol gitmek biraz beni korkutuyor.. senin doktorunuda öğrenmek isterim
Kızlar biz bugün 28+0 olduk.Garip bir huzur verdi bu bana.Galiba bir nebze olsun rahatladım.Rabbim inşallah bizlere 38'leri de göstersin.Şu güzel,mübarek günün yüzü hürmetine hamile olanları sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun.Hamile kalmak için çabalayanları muvaffak eylsin.Evladını kucağına alanlara hayırlı,huzurlu,uzun ömürler versin.Hiçbir annenin yüreğini evlat acsıyla yakmasın inşallah...
Kandiliniz mübarek olsun canlar.
Yüce Mevla bu günde yapılan dualarımızı makbul dualarda eylesin.
Anne olmak işin emek caba harcayan tüm canlara tez vakitte sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.
Şuan hamile olan ve yavrularını kucağunı almak için yatan tüm canların günlerini su gibi geçsin. 38-40 haftaları görmeyi ve sağlıkla kuzularını kucağına almayı nasip etsin.
Bu zorlu süreçleri aşıp kuzularına kavuşan anneler. Yüce Rabbim Yavrularımızı sağlık sıhat içinde yetiştşrmeyi ve Salih evlatlar olarak büyütmeyi nasip etsin
Eşlerinizi başınızdan eksik etmesin. Yuvamızda sağlık huzur ve rızkınızı bol ve daim eylesin.
Allah'a emanet olun.
Dün eşim geldi canlar. Kabe-i muazzamayı görünce ilk önce elime listeyi aldım tüm isimlere tek tek Nik Nik dua ettim dedi.
Rabbim kabul eylesin.
Ayy benim yine sancim basladi artik siklasti bu hacettepede tadilata girecek zamani buldu sansima..
Kurban oliyim kasilmaya sanci daha pis bisey hem sirtim hem kasigim agiriyor(
Bu kiz 19 gun daha dayanacagini sanmiyorum bu zilli erken gelmeye niyetli ayy..
Derler.ya allah kurtarsin diye ..
Tam o moddayim suan..
Allah yardımcın olsun ınsallah.bende ıkı ay once kaybettım oğlumu.bende kendımı cok sucladım ama takdır ALLAH ın.kendını suclama hıcbırımız canımızın bu denlı yanmasını ıstemeyızdık.Allah omur vermeyınce olmuyor ıste.bu mubarek gunun yuzu gozu hurmetıne Allah a dua edelım bır daha bu acıları tattırmasın hıcbırımıze
canım başın sağolsun.malesef aramıza hoşgeldin
bu acının tarifi de yok tesellisi de...rabbim dayanma gücü versin.
açıklık olduğunda dikişin tutma ihtimali çok daha düşük oluyor sanırım.bana 3cm açıklıkla acil serklaj uygulandı ama 21.haftada kaybettim oğlumu
sana nacizane tavsiyem 3 ay bekle hem psikolojik olarah hemde bedenen topla ondan sonra dr muayenelerine başla.rahim nekadar toparlarlarsa okadar ii
zaten bir çok dr en az 6 ay kontrol veriyor.
şehir dışına gidip gelme de çok sıkıntı olur gebelikte.orda ünv.hastanesi yok mu iyi bir perinatolog bulamaz mısın?
sen şimdi doya doya acını yaşa taş taşı söker mantığıyla hemen çocuk düşünme canım.31 geç bir yaş değil ben de 30 um
kaybımdan sonra 1 sene ara verdim tekrar cesaret edemedim
rabbim yardımcın olsun dilerim bir daha evlat acısı çekmezsin rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?