- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.581
Gurbetçi ve merra o tarıf ettıgınız ağrıyı 33+2de yasıyorum benvajinal enfeksiyondan dedı dr.dirençli bı lanet bakterım varmış.sizin varmı oyle bısey yoksa doğum sancısımıkı
basın sagolsun arkadasım bende 13nısanda normal dogumla kızlarımı kaybettım 23+5dı ne umutlarla hamılekalmsıtım olmadı dr hatası yuzunden hep olan canlarımıza oluyor ama takdırı ılahı demekten baska caremız yok neolur toparla kendını ınsaallah bızlerde guzle haberler verıcezkucağıma alamadan, kokunu duyamadan, yüzünü göremeden toprağa verdik. Sende kardeşlerin gibi istemedin mi bizi minik kuzucuğum.. kardeşlerinin acısını senle dindiriyor, senle umut ediyordum anne olmayı.. olmadı yine olmadı sende bırakıp gittin.. her sabah seni karnımda severek uyuyor, senle konuşuyor sohbet ediyor, baban akşamları kendi ve benim için öpüyor tatlı uykular diliyordu.. ama şimdi yoksun.. babanın kucağına eylülde verecektim seni, ama minik yavrumu kefeniyle verdiler eline.. doktorum dedi ki ıkınmalısın, dedim bana ıkın deme! Nasıl ıkınırım nasıl kıyarım ben ona minik kuzum, minik yavrum sende mi bırakıp gittin.. melek kardeşlerini mi tercih ettin..
foruma ilk defa yazıyorum, son günlerde sabahtan akşama kadar buradayım ve sizlerin yazılarınızı okuyor, umut ışığı arıyorum.. arkadaşlar sizlerle acımı paylaşmak, sizlerle sohbet etmek istedim.. belki biraz diner diye.. artık doğru düşünemez, doğru davranamaz hale geldim.. kariyer değil bebek istiyorum dedim, işyerimi kapattım.. hayatta hiçbir şey yıldırmadı beni, kimse inanamıyor bunları yaşadığıma.. ama arkamdan da diyorlardır belki de her şeye gücü yeten, başarılı, işyerinde insanların akıl almak için kuyruk olduğu bu insan mı bunları yaşıyor!! insanların acı gözleri beni kızdırıyor, canımı acıtıyor.. kendime inanamıyorum, nasıl böyle davrandım, neden en iyi doktorlara gitmedim diye.. nasıl araştırmadım.. nerde hata yaptım, ne yapmalıyım, hangi doktora gitmeliyim diye.. ben doktor kurbanıyım, ben şansızlıklar yaşamış ve kaderine razı gelip bebeklerini kaybetmiş biriyim.
hepinizin kandili mübarek olsun.. rabbim artık hiçbir acı yaşatmasın, gözyaşlarımız dinsin, kucaklarımız dolsun inşallah.. hepinizin duaları kabul olsun..
enfeksiyon da olabilir ama benim 28 den sonra sıklaştı adet sancım şimdiyse tavan yaptı.tahlil olmayalı 2 ay olacak nerdeyse inş.enfeksiyon yoktur( cumartesi kontrol var
dr u arayıp sormak bile gelmiyor içimden
Gurbetçi ve merra o tarıf ettıgınız ağrıyı 33+2de yasıyorum benvajinal enfeksiyondan dedı dr.dirençli bı lanet bakterım varmış.sizin varmı oyle bısey yoksa doğum sancısımıkı
Canım inşallah yoktur.benden 10gune bı kultur alıyolar.kurtulamadım gitti.vermedıklerı ilaç kalmadı.3 gundur ıkı antıbıyotık birden kullandırıyolar hafifledi az.15 20gun daha doğurmak ıstemıyorum
Ayy benim yine sancim basladi artik siklasti bu hacettepede tadilata girecek zamani buldu sansima..
Kurban oliyim kasilmaya sanci daha pis bisey hem sirtim hem kasigim agiriyor(
Bu kiz 19 gun daha dayanacagini sanmiyorum bu zilli erken gelmeye niyetli ayy..
Derler.ya allah kurtarsin diye ..
Tam o moddayim suan..
allah büyük inşallah şu günlerin yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz 38 e kadar dayanıcak rabbim büyük
allahım doğumdan sonra evlatlarımızı kucağımıza alıp çabucak evden çıkmayı nasip et:)
amiiiiiiiin arkadasım kımseye bu derdı vermesın yenı kızlar eklenmesın ıcımız acısada atlatıcaz inşaallah bende dıyorum aralık 15te dr gttgmde ılk hamıle brakan 9haftalıktım meger ozamn rahım duvarından anlasılıyrmus boyle bır sorunla karsılasacagım sırf bır daha ona gtmeyecegım gucum yok dıye dememıs deseydın dılınmı kopardı kactane tedavılık hasta yoladım sana evlat sahıbı olsunlar dıye buzamana kadar hepduamdaydı o adam ama sımdı gorsem yzune tukurucem senın hıpokrat yemının boylemı dıycem ne umutlarla geldım ben sana aglaya aglaya bebekdedım bılıyordun madem nıye demedın nıye hersey harıka calış dedın nedenbazen bana da o duygu geliyor. Allah biliyor ya, olduğum yerde kalakalıyorum. ay sonu doğum bekleniyordu; aslında temmuz başı doğacaklardı ama ikiz olduğu için haziranı görürsen öp de başına koy, demişti doktor. eee dikseydin o zaman eli kırılasıca, demek geliyor içimden ama nasip işte...Allah ım cennette kavuştursun hepimizi yavrularımıza...Yeniden evlatlar nasip etsin inşallah, böyle elimizi karnımızda, bomboş bırakmasın.
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2008--------------var
hidennisko-------------erkek--------------Ege------------------------04.07.2008------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008-------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp---------------2009----------------var
saslan------------------erkek-----------ÇınarDemir------------------09.01.2009-------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009-------------var
Melek81---------------erkek-------------AliTuna---------------------07.02.2009-------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009-------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-------------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız----------------Elif------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?--------------------------01.09.2009------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül------------------------06.09.2009------------var
Yağmurcn-------------erkek------------YusufBora--------------------15.10.2009------------yok
Tuğba-ŞEKER----------erkek---------------?--------------------------24.10.2009------------var
el-muallim-------------üçüz kız-------------?-------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay--------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-------------.....2009---------------var
nermn---------------------?-----------------?------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik---------------kız&erkek------SelinAlmina&SerkanÇınar--------02.06.2010---------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?---------------------02.06.2010--------------yok
DEBA----------------kız&erkek------------------?--------------------...06.2010----------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin--------------------01.07.2010--------------var
cananur---------------erkek-------------AhmetKaan------------------07.07.2010--------------var
Canzi3445-------------erkek-------------------?----------------------16.07.2010--------------var
DERİSS--------------kız&erkek-----------Ecrin&Barış------------------23.12.2010--------------var
Edamecrin--------------kız----------------Gözde----------------------2010--------------------var
yasnur----------------erkek------------------?------------------------2010---------------------?
sinop-e----------------kız-----------------melis----------------------2010---------------------var
Yaren-----------------kız------------------Sezin----------------------20.02.2011--------------var
nefisem-----------------?--------------------?---------------------------.02.2011---------vajinal pesser
Güldenaz--------------kız--------------------?-----------------------------?-------------------var
pares83---------------kız--------------------?-------------------------21.03.2011-------------var
Tatlışoğlu-------------kız-------------------İlke------------------------03.03.2011-------------var
Nuray-----------------kız------------------Özge-----------------------20.03.2011--------------var
Şafak-----------------kız---------------------?-----------------------------?--------------------var
Ayer82---------------erkek-------------------?-------------------------21.04.2011--------------var
ozlem483-------------kız------------------Deniz-----------------------02.05.2011--------------var
Eylem-----------------kız------------------Duru------------------------16.05.2011--------------yok
Ardatuana------------kız-------------------Esila------------------------13.06.2011--------------var
Elifce-----------------kız-----------------EsmaEla----------------------18.06.2011--------------var
sbl1980--------------kız-------------------Duru------------------------01.07.2011--------------var
nurcan35------------kız-------------------Eylül------------------------07.2011------------------yok
jaluse--------------erkek--------------------?--------------------------15.07.2011---------------var
Mavilinilay----------kız--------------------Ekin-------------------------01.08.2011---------------var
Selen_k-------------kız-------------------Beren------------------------18.08.2011----------------var
minimini------------kız-------------------Beril--------------------------05.09.2011---------------var
samyeli------------erkek-----------------Eymen------------------------09.09.2011---------------var
Crameren----------erkek------------------Mert-------------------------13.09.2011---------------var
melekceren----------kız-------------------Melis------------------------16.09.2011---------------var
gamze81-----------erkek---------------ErsanÇınar---------------------17.09.2011---------------yok
elza81-------------erkek------------------Demir------------------------21.09.2011---------------yok
erdennazlı-----------kız-------------------Beren------------------------22.09.2011---------------var
arzufirdevs----------kız--------------------İnci------------------------- 22.09.2011---------------yok
tuubaaoz-----------erkek-----------------Kıvanç------------------------28.10.2011---------------var
sumeyye25----------kız------------------NisaNur-----------------------29.10.2011---------------var
jLIMBURG1985-----erkek-----------------Ömer Ali-----------------------08.11.2011--------------var
medusa_0403-------kız-------------------ElvinEce-----------------------20.11.2011--------------var
nursin1981-------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan-------------09.12.2011--------------var
ceylinirem----------erkek-------------------Enes------------------------16.12.2011--------------var
kardelen086-------kız&kız--------------Almina&Destina-----------------------?-------------------yok
Boncuk26----------erkek-------------------Kerem-----------------------07.01.2012---------------var
deryak53----------erkek--------------------Kerem-----------------------21.02.2012---------------var
Bermel------------erkek-----------------------?------------------------------?---------------------var
girl85--------------kız-------------------------?-------------------------26.04.2012----------------var
sinannuray-------erkek-------------------Vahap Enes-------------------08.05.2012----------------var
Fadik-------------erkek------------------Yusuf Eymen------------------01.07.2012-----------------var
sinem8484------kız&erkek----------------Arda&beren-----------------------?----------------------var
melikee------------kız--------------------------?-----------------------13.08.2012-----------------var
sofika--------------kız------------------------inci----------------------04.09.2012-----------------var
arzufirdevs-------erkek-----------------muhammed fatih---------------19.09.2012-----------------yok
sevdanehri54------kız-------------------------rüya---------------------08.10.2012-----------------var
Ayer82-------------kız--------------------------?---------------------------?----------------------yok
mues-----------kız(meryem hanne)&erkek(muhammed baha)-----------22.10.2012-----------------var
meleğim ve aşkım---kız---------------------ravza nisa-----------------17.10.2012-----------------var
chnb---------------erkek-------------------ahmet arda----------------14.11.2012----------laparoskopik serklaj
denizANASI---------kız-------------------------su---------------------03.11.2012-----------------yok
Prenslerim------erkek&erkek----------------emre&erdem--------------15.11.2012-----------------yok
aysetalha----------erkek-------------------------?-------------------------?.2012------------------var
sezen_kayaalp-------?----------------------------?--------------------20.12.2012------------------var
sinemis30----------kız----------------------yağmur ada---------------?.12.2012-------------------var
minibebi------------?-----------------------------?--------------------?.01.2013-----------------var(acil)
hidennisko---------kız--------------------------bade------------------16.01.2013------------------yok
eylulgulu----------erkek------------------------emir-------------------21.01.2013------------------var
metal41-----------erkek--------------------hasan basri---------------21.01.2013-------------------var
yaren58------------kız--------------------------selin?----------------23.01.2013-------------------var
duyaydin----------erkek-------------------------meriç----------------19.02.2013---------------------var
happykelebek------erkek-----------------------muhammed emin-------20.02.2013---------------------var
lilymeredin---------erkek--------------------------Aren----------------06.03.2013---------------------var
sibel_duru----------kız---------------------------Duru----------------21.04.2013---------------------var
mulberry--------------kız--------------------------Eslem----------------23.04.2013-----------------------var
melek81---------------kız---------------------------?-------------------25.04.2013--------------------------var
kargunesi-------------kız----------------------------?--------------------07.05.2013----------------------var
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
svly88-----------------erkek-----------------------------------17.06.2013----------------------var
gurbetçiiii----------------kız----------------------------------18.06.2013----------------------var
merra1-------------------kız----------------------------------18.06.2013---------------------var
efulim46----------------erkek---------------------------------27.06.2013----------------------var
19asos03----------------erkek---------------------------------02.07.2013----------------------var
mlkyyy-------------------kız-----------------------------------02.07.2013----------------------var
moonsherose84-----------kız------------------------------------05.08.2013----------------------var
melek18------------------kız-----------------------------------08.08.2013--------------------- var
mumudihaba--------------kız-------------------------------------27.09.2013--------------------var
minito--------------------?-----------------------------------------?---------------------------yok
umudum1981-------------?-----------------------------------------?---------------------------yok
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete----------------------:86:
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
Mmery----------------------:86:
Sutanesi1982---------------:86:
saftunc---------------------:86:
burcim----------------------:86:
diloş04----------------------:86:
aryamia---------------------:86:
fuzuli83---------------------:86:
tam ezan okunacak, yemeğe oturacağız kocamın arkadaşları yolda kalmış; onları kurtarmaya gitti. Süpermen kocam benimama ben yalnız kaldım iftar sofram da...var mı aç olan? gelin de beraber yiyelim
basın sagolsun arkadasım bende 13nısanda normal dogumla kızlarımı kaybettım 23+5dı ne umutlarla hamılekalmsıtım olmadı dr hatası yuzunden hep olan canlarımıza oluyor ama takdırı ılahı demekten baska caremız yok neolur toparla kendını ınsaallah bızlerde guzle haberler verıcez
kandılınız muberek olsun rahım agzı yetmezlıgı grubu kızları bebişlere ve umutlarımıza ıyı bakalım bır gun yuzumuzu bızımde guldurecek rabbım
benıde ekleyın ama kıskandım:)
Bebilem benide unutmuşlar( :) sen kaç haftalıksın ?
canım bana sat a göre bilgilerini,beklenen d.tarihini,cinsiyeti..Üzülme, zor ama başa gelen çekiliyor hep. Hep sabredebileceğimiz kadar yüklerimiz olsun. Blende bir bebeğimi kaybettim. 2.sinide kaç gün kaybetme korkusu yasadım. Şimdide gün sayıyoruz bakalım.
Ben listede yokum serklajlı hamilelerdenimmmmm.
efulim canım Allah sabır versin...geride kalanlara yavrularına inşallah...Halami kaybettik icim kan agliyor kalbim bir atesin icine atilms gibi alev alev yaniyr ama aglayamiyorm korkumdn dun gece haberi alinca fenalastm
Daha cok gencti arkasinda 4 tane yetimini birakti gozundn bile sakindigi yavrularni kime biraktnda gittin halam kim senin gibi olur kim bakar kim buyitr kim anne gibi annelik yapar annenin yerini doldurur
Hani buyutecek okutack telli duvakli gelin edecktn hicbir zamn goremicksn okudklarni minik yavrunun buyuyp kocamn guzel bir kiz oldugnu goremicksn damadni sen secemicksn bizleri kimseyr yakistrmiyodn yigenlerm guzel diyodn kizlarni kime yakistiracksn beyax gelinliklr icinde goremicksn hicbir zamn torumn sevemicksn topraklr nasil kabul edeck halam gozun acikmi gittin kizlr bu aciyi nasil unutack bayramlr artk bayram olmick annelr gunu artk kutlanmick cunku sen yoksn ve artk olmicksn
Mmery arkadaş listeyi yapıyor canım. Bebeğinin cinsiyetini sat a göre doğum tarihini takibini Dr adnı şehrini ve de varsa serklajımı yapan Dr adnı özel den mesaj atabilirsin. Olmadı burayada yaz ama bu aralar fazla giremiyor sanırım kaçırabilşr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?