Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gurbetçi ve merra o tarıf ettıgınız ağrıyı 33+2de yasıyorum benvajinal enfeksiyondan dedı dr.dirençli bı lanet bakterım varmış.sizin varmı oyle bısey yoksa doğum sancısımıkı

Gurbetçi ve merra o tarıf ettıgınız ağrıyı 33+2de yasıyorum benvajinal enfeksiyondan dedı dr.dirençli bı lanet bakterım varmış.sizin varmı oyle bısey yoksa doğum sancısımıkı

enfeksiyon da olabilir ama benim 28 den sonra sıklaştı adet sancım şimdiyse tavan yaptı.tahlil olmayalı 2 ay olacak nerdeyse inş.enfeksiyon yoktur( cumartesi kontrol var
dr u arayıp sormak bile gelmiyor içimden

basın sagolsun arkadasım bende 13nısanda normal dogumla kızlarımı kaybettım 23+5dı ne umutlarla hamılekalmsıtım olmadı dr hatası yuzunden hep olan canlarımıza oluyor ama takdırı ılahı demekten baska caremız yok neolur toparla kendını ınsaallah bızlerde guzle haberler verıcez

kandılınız muberek olsun rahım agzı yetmezlıgı grubu kızları bebişlere ve umutlarımıza ıyı bakalım bır gun yuzumuzu bızımde guldurecek rabbım

enfeksiyon da olabilir ama benim 28 den sonra sıklaştı adet sancım şimdiyse tavan yaptı.tahlil olmayalı 2 ay olacak nerdeyse inş.enfeksiyon yoktur( cumartesi kontrol var
dr u arayıp sormak bile gelmiyor içimden

Canım inşallah yoktur.benden 10gune bı kultur alıyolar.kurtulamadım gitti.vermedıklerı ilaç kalmadı.3 gundur ıkı antıbıyotık birden kullandırıyolar hafifledi az.15 20gun daha doğurmak ıstemıyorum

30.haftada sorduğumda sadece adet sancısından korkma ama beraberinde kasılma ve bel ağrısı varsa ozaman kötü demişti
allaha emanetiz.en azından sen hastanedesin çok zordur eminim ama allah korusun bişey olsa müdehale edilir engellenir ufaklığın gelişi inş.

allah büyük inşallah şu günlerin yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz 38 e kadar dayanıcak rabbim büyük
allahım doğumdan sonra evlatlarımızı kucağımıza alıp çabucak evden çıkmayı nasip et:)

Allam kurtarsın canım :)) haftanda güzel . Kucağına alınca hepiciğini unutursun :)

Aminn canım amin inşallah.bu kadar dayandık dahada sayanıcaz Rabbimin izniyle

amiiiiiiiin arkadasım kımseye bu derdı vermesın yenı kızlar eklenmesın ıcımız acısada atlatıcaz inşaallah bende dıyorum aralık 15te dr gttgmde ılk hamıle brakan 9haftalıktım meger ozamn rahım duvarından anlasılıyrmus boyle bır sorunla karsılasacagım sırf bır daha ona gtmeyecegım gucum yok dıye dememıs deseydın dılınmı kopardı kactane tedavılık hasta yoladım sana evlat sahıbı olsunlar dıye buzamana kadar hepduamdaydı o adam ama sımdı gorsem yzune tukurucem senın hıpokrat yemının boylemı dıycem ne umutlarla geldım ben sana aglaya aglaya bebekdedım bılıyordun madem nıye demedın nıye hersey harıka calış dedın neden ((((

Merra mlkyy ben hic vajinal kultur baktirmadim valla ..
Bi parol yuttum biraz gecti ..
İki kasik kuru fasulye yediydim ondanmi acaba..

benıde ekleyın ama kıskandım:)

tam ezan okunacak, yemeğe oturacağız kocamın arkadaşları yolda kalmış; onları kurtarmaya gitti. Süpermen kocam benim ama ben yalnız kaldım iftar sofram da...var mı aç olan? gelin de beraber yiyelim

seninde başınsağolsun, acını paylaşıyorum..
evet maalesef umutlarla beklediğimiz, günlerini saydığımız canlarımız minik yavrularımız dr hatası yüzünden kucağımıza alamadan, koklayamadan gittiler..
seninde kandilin mübarek olsun, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

Kızlar bide ben efulimi merak ettim.halasının vefat haberinden sonra yazdımı bişey?inşallah üzüntüden tatsız seyler yasamaz.bizlere üzüntü iyi gelmiyor.kasılıyorum demişti sanki

Bebilem benide unutmuşlar ( :) sen kaç haftalıksın ?

Mmery arkadaş listeyi yapıyor canım. Bebeğinin cinsiyetini sat a göre doğum tarihini takibini Dr adnı şehrini ve de varsa serklajımı yapan Dr adnı özel den mesaj atabilirsin. Olmadı burayada yaz ama bu aralar fazla giremiyor sanırım kaçırabilşr.

Son düzenleme:
canım bana sat a göre bilgilerini,beklenen d.tarihini,cinsiyeti..
hangi sehirde oldugunu,doktorunu,serklaj haftanı v.b tüm bilgilerini verirsen yazabilirim.

efulim canım Allah sabır versin...geride kalanlara yavrularına inşallah...
benm halamda kötü bir hastalıktan cok genc vefat etti cocukları ortaokuldaydı daha(

bilgilendirmen için tşk canım arkadasım.
buraya yazılsada olur görürüm ben yazmasamda sizleri okumadan uyuyamıyorum.

yakaladım seni hayırsız arkadasım benim:)))
nasılsın nasıl gidiyor..

sen de ver bilgilerini hemen ekleyeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…