Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım ben eylül 15te 22 haftanın içinde kaybettim meleğimi
8ay gecti sanırım..
bu ay 3gün gecti regl üzerinden bir heveslendim ama az önce gördüm kırmızıları
hayırlısı olsun su mübarek gecede.

MERYUSEM arkadaşım başın sağolsun ne denir ki bu acıya..seni çok iyi anlıyorum.
yaran öyle derin ve taze ki suan..
elimi karnıma koyuyorum hala demişsinya aynı acılar aynı yaşanmışlıklar

burası öyle ilginç bir topic ki... baska topicler de yeni gelenlere sevinilir,hemen sorular sorulur..
nekadar kalabalık o kadar iyidir..ama burada her yeni gelen arkadaşıma yüreğim yanıyor..
keşke kimse gelmese...bu acıyı kimse yaşamasa..

KIZLAR DÜN GECE YATSI NAMAZI KILDIM....SONRA

HEPİNİZİ DUA ETTİM... ÖNCE SİLSİLE-İ ALİYE BÜYÜKLERİMİZİN RUHLARINA FATİHA OKUDUM....YASİN OKUDUM...SONRA

PEYGAMBER EFENDİMİZ MUHAMMED ALEYHİSSELAM VE DOSTLARIN SİLSİLE-İ ALİYE BÜYÜKLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE TOPİĞİMİZDE HAMİLELİK YAŞAYANLARIN 40.HAFTALARINI GÖSTERMEYİ VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI DOĞUMLAR VE SAĞLIKLI BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRMELERİNİ NASİP EYLE ALLAHIM DEDİM...

HAMİLELİK BEKLEYEN ARKADAŞLARIMINDA HEMEN İLK AYINDA HAMİLE KALMALARINI NASİP ET ALLAHIM DEDİM....

rabbim dualrımı kabul eder inşallahhhhh.......

Gunaydin canlar:))
Herkese hayirli cumalar olsun..
Sahba rabbim dualarini.kabul etsin insallah..
Gece sohbet olmamis ...
Ahhh benim bu sancilar beni olduruyor kasilma nst de cikiyorda sanci da cikiyormu acaba...

Canım adet sancısı gıbı olan agrı cıkmıyo benım nstde.kıvranıyodum dümdüz çizgi oluyodu.bana nedeni enfeksiyon dedıler

Günaydın kızlar.Cumanız mübarek olsun.

Umarım Efulim iyidir.Sesi soluğu çıkmadı.Zor bir urum.Allah yardım etsin.

Mmry teşekkür ederim arkadaşım.Rabbim sizlere de nasip etsin.

Sahba Allah dualarını kabul etsin.Gönülden amin diyorum.

Gurbetçi canım Rabbim güç versin.Sancı bu haftalarda herhalde normaldir diye düşünüyorum.Merra'da da varmış.Az kaldı inşallah kızını kollarına alınca bunların hepsi tatlı anılar olarak kalacak.

Denizz,Mlkyy bir gün daha eksildi takvimden şükürler olsun:)

Mlkyy cnm valla benim vajinal hic bakilmadi kendi dr dahi kurcalamak istemiyor orayi ..
Bilmiyorum artik az kaldi ya ona bagliyorum artik hayirlisi..
Melek cnm saol..
Seninde gunlerin daha hizli gecer artik:)

Takvimden her gecen günümüze şükürler olsun melek.dahada geçecek inşallah.hayırlı cumalar arkadaslarr

Merra mlkyy ben hic vajinal kultur baktirmadim valla ..
Bi parol yuttum biraz gecti ..
İki kasik kuru fasulye yediydim ondanmi acaba..

canım banada hiç vajinal kültür yapılmadı
idrar tahlili bile yaptıralı nerdeyse 2 ay olacak
allaha emanet artık bebişler yarın 3 te kontrol var ölüyorum heyecandan

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-06-2013

Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 32 gün kaldı.

Bu ay enerji seviyenizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yorgunluk birçok hamile kadın tarafından yaşanır. Fakat bu ay, yorgunluğunuza alternatif olarak ara ara ekstra enerji dönemleri yaşayabilirsiniz. Bu enerji patlamalarını, kesinlikle yapmanız gereken işlerde ve doğuma ve doğum sonrasına hazırlık için kullanınız.Bu sıralar hastanede kullanılmak üzere doğum çantası hazırlayabilirsiniz. Doğuma giderken hastane çantanızda neler olmalı sitemizden kontrol edebilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)

Canim ya seninde bebek başta aşağıdaydı benim gibi, benim doktorda bebeği itip dikti. Hastane çıkışında ebe bebek yukarı çıkmış demişti. Senin nasıl geçti her şey normal giderse bebişler doğumdan önce iner mi ? Merak ettim senin nasıldı ? Benim randevu 2 hafta sonra bekleyemedim doktoru!

Kızlar merhaba, internetime bir şey oldu kandilinizi kutlayamadım. Okuldan yazıyorum.

Ben de dün gece kandil programına gittim gelince de uzun süre ibadet ettim. Hacet namazı da kıldım. Sizlere de dua ettim bol bol.Allah kabul etsin.

Yeni arkadaşlar gelmiş. Kayıp yaşayan arkadaşım meryumus yanlış yazdım galiba. Arkadaşım biraz zaman geçsin iyi dr lere git büyük şehirdeysen özel sağlık sigortası yaptır...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Herkeze tesekkur ederm acim cok taze hala inanamiyorm olum gercktn cok aci rabbm kimseyi genc olumle sinamasn arkasndada yetm biraktrmasn
Yine hastanedeym biktm usandm apartopar gelmektn 10 dk bir oldu kasipma apar topar geldk zikkim nst de benm sancm cikmiyo ne jikmetse guzel olan teksey sanciya ragmen 2.5 cikti rahm boyu doktr iyi dedi hala kasilmam var hemce sancili artk raht harekt edemiyorm saga sola donerkn oturp kalkarkn karnm hep sert ve canm gercektn yaniyo bunu hamile olan her kadin yasiyodr mutlaka ama bizim dikis olunca hemen acilma olack saniyorz bebegn harektlerode baya yogun ve sert gercktn o canimi cok yakiyo garip olan zaten bebrgn harektlerndn sonra sertlesme olmasi acaba karistiriyomuyum diyorm bakiyorm cok sert napcm bende bilemiyorm

Canım benim bebek hala aşağıda.makat geliş pozisyonundaydı gecen hafta ayaklarıyla ittiriyodu dikişi.şimdi kafasıyla.benım hıç yukarı çıkmadı yanı.ama elbette ıner doğum zamanı doğum yoluna.

Bebilem benide unutmuşlar ( :) sen kaç haftalıksın ?
canım ben yasasalardı 28+4dum ama gttıler kaybedenlerdenım kazanıcaz ınsaallah sızın dualrınızla 1 ay 3gun oldu kaybedelı kayıptan sonra tanım kondu rahım yetmezlıgı ve sızlerle tanıstım allah hıckımseyı aramıza katmasın ınsaallah bundan sonra bebeler katılsın saglıkla

Canım benim karnımda daima sert.wc için kalktığımda yatarken yemek yerken vs.rahim ağzının boyu çok iyi bence hiç endişelenme.benım 14,2mmhalan için tekrar basın sag olsun.allah gerıde kalan evlatlarına sabır versın

kasılma dedıgınz karnınız tas gıbı oluyor benım nstde hıc cıkmadı dogum olacagı sırada bıle sadece karnım tas gbydı ve bebkler hep asgadaydı hıc karnımın ustune cıkmadılar hep kasıklarımdaydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…