- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.601
Merra mlkyy ben hic vajinal kultur baktirmadim valla ..
Bi parol yuttum biraz gecti ..
İki kasik kuru fasulye yediydim ondanmi acaba..
canım banada hiç vajinal kültür yapılmadı
idrar tahlili bile yaptıralı nerdeyse 2 ay olacak
allaha emanet artık bebişler yarın 3 te kontrol var ölüyorum heyecandan
Kızlar benim her hafta kan, idrar ve vajinadan alınan kültür alıyorlar. Dikişe zarar verecek olsa yaparlar mı ki ?
Canim ya seninde bebek başta aşağıdaydı benim gibi, benim doktorda bebeği itip dikti. Hastane çıkışında ebe bebek yukarı çıkmış demişti. Senin nasıl geçti her şey normal giderse bebişler doğumdan önce iner mi ? Merak ettim senin nasıldı ? Benim randevu 2 hafta sonra bekleyemedim doktoru!
canım banada hiç vajinal kültür yapılmadı
idrar tahlili bile yaptıralı nerdeyse 2 ay olacak
allaha emanet artık bebişler yarın 3 te kontrol var ölüyorum heyecandan
Kızlar benim her hafta kan, idrar ve vajinadan alınan kültür alıyorlar. Dikişe zarar verecek olsa yaparlar mı ki ?
canım benimde her hafta kanda crp ye ve vajınal kulturde enfeksıyona bakıloyo.9haftadr bi zarar vermedi çok şükür.verse yapmazlar merak etme.bana her hafta vajınal ulteasonla bakılıyo hatta
canım ben yasasalardı 28+4dum ama gttıler kaybedenlerdenım kazanıcaz ınsaallah sızın dualrınızla 1 ay 3gun oldu kaybedelı kayıptan sonra tanım kondu rahım yetmezlıgı ve sızlerle tanıstım allah hıckımseyı aramıza katmasın ınsaallah bundan sonra bebeler katılsın saglıklaBebilem benide unutmuşlar( :) sen kaç haftalıksın ?
Canım benim karnımda daima sert.wc için kalktığımda yatarken yemek yerken vs.rahim ağzının boyu çok iyi bence hiç endişelenme.benım 14,2mmhalan için tekrar basın sag olsun.allah gerıde kalan evlatlarına sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?