Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım benimde hamileliğimde şeker cıkmıştı.50mglık 207 cıkmıştı.dr 100lüğe gerekyok diyete baslatmıştı.hamileliğimin sonuna kadar sıkı diyet yaptım.1800 kalorilik bebeğimde sekerden hiç etkilenmedi.benimde strestendi eminimki amma sekeri hiç kafana tkma diyete uyduğun sürece sorun yok canım.hersey güzel olacak .

selam kızlar nasılsınız tailin tadını çıkarmak istiyorum

liyadora ve edamecrin hep aklımdasınız ne olur stres yok herşey RABBıMıN ıZNıYLE GÜZEL OLACAK

muallim küçük prensesler nasıllar kısmetse ne zaman kuvezden çıkıyorlar

Son düzenleme:
canım mumuuuuuuuuu nerdesın canım yaaaaaaa .........ınş ıyısındır canım cok sukur daha ıyıler kılo alıyolar bellı degıl ıkı ayı gecıyo bakalım beklıyorum canım .........ıyı bak kendıneeeeeeee

arkadaslar merhaba,
ben de 33 haftaık oldum ve dr.um yatak istiratine cıkmamı soyledi. Suan devamlı tuvalet ve yemek yemek dısında yataktayım.Oldukca zor iş. Ara sıra benim hissemedigim kasılmalarım varmıs ve de rahim agzım 2.9 cm e dusunce dr.riske atmamak için istirahat gerektigini soyledi ve haftada 1 gün igne oluyorum...Zamanında saglıklı dogsun da...

ben haftada 2 gün yaptırıyorum iğneyi...

liyadora sen kac haftalıksın canım?Ve de yatak istirahatin nasıl, yemege ve tuvalae kalkiyosun di mi?
14. haftayı doldurdum,15. haftanın içindeyim canım..Sadecece yemek yemek için ve wc ihtiyacı için kalkıyorum evet..Bir de dr a..O da 2-3 haftada bir taksi ile..

mumu canım nıye masaj yerlerın kapalı
açık cnm ama irtibat listesinde olmayınca sanırım özel mesaj gelmiyor

ben buralardayım yazmasamda takipteyim topiği

inş ek kısa zamanda sağlıçakla evlerine gelecektir prensesler

sagol canım benım .......ıyı bak kendıne .......rabbım guzel yuregıne gore versın ınşşş.......

mumu nasılsın canım neler yapıyorsun
yarenden haber alan varmı kızlar.ne durumda acaba.
muallim 3 prenseste iyidir umarım.

canım çok sagol çok sukur kılo almalarını beklıyorummmmmmmmmm ..............yaren nasıl bende bılmıyoırum ınş uyıdır senın bebış nasıl annesı

liyadora yaptırdığın ne iğnesi ,rahim ağzı yet karşı mı,aynı durum bende de var da malum ben niğde deyim çok gelişmiş bir yer değil,eğerki hamile kalabilirsem öğreneyim de dr yönlendiririm

canım çok sagol çok sukur kılo almalarını beklıyorummmmmmmmmm ..............yaren nasıl bende bılmıyoırum ınş uyıdır senın bebış nasıl annesı
benim kız iyi büyüyor teyzesi seninkilerde büyüycek inş.canım sütün nasıl sağıyorsundur herhalde ısırgan otu rezene kaynat irmikte bol süt yapıyor.
nekadar süt alırlarsa o kadar iyi.hayırlı haberlerini almaya az kaldı inş.

liyadora yaptırdığın ne iğnesi ,rahim ağzı yet karşı mı,aynı durum bende de var da malum ben niğde deyim çok gelişmiş bir yer değil,eğerki hamile kalabilirsem öğreneyim de dr yönlendiririm

Kasılmalar için..Proluton depot iğnesi canım...

Kasılmalar için..Proluton depot iğnesi canım...

ama canım liyadoranın dediği gibi onlar rahim kaslmaları içn rahim ağzı yetmezliği için degil.rah.ağzı yetmezliği için serkilaj yapılıyor.

liyadora nasılsın canım durumun nasıl

ama canım liyadoranın dediği gibi onlar rahim kaslmaları içn rahim ağzı yetmezliği için degil.rah.ağzı yetmezliği için serkilaj yapılıyor.

liyadora nasılsın canım durumun nasıl

Çok şükür iyiyiyim canım,sen nasılsın ?opuyorumnanaktan

ınş canım ......cok mınıkler ama cok sukur ıyıler bugun bıtanesı emdı benı azcık ........ınş belkı haftaya cıkarır bırını dr..............haklısın sut onemlı canım ıcıyorum ama sankı azaldı gıbı devam edyım ınş ..........opt bebısını dıkkat edın yağmur nasıl ınş oda ıyıdır .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…