- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.561
Kızlar merhaba...
4 gün önce doktora gittim ve şeker yüklemesi testi istedi.50mg şeker yüklemesinde şekerim 270 çıktı arkadaşlar.Sınır 140 mış.Doktorum çok fazla çıktığını ve hemen bir diyetisyene başvurup diyet yapmamı önerdi.1 hafta diyetten sonra her gün şekerimi ölçüp not edicem.Umarım kötü şeyler olmaz.Başka bir sıkıntım yok çok şükür.25.haftam bitti kızlar.Şu tatili de bir geçirsem biraz daha rahatlıycam.Tatilde beni çok strese sokuyor çünkü hep bebeklerimi tatile yakın kaybetmiştim.
Allahım hepimizin yardımcısı osun...
arkadaslar merhaba,
ben de 33 haftaık oldum ve dr.um yatak istiratine cıkmamı soyledi. Suan devamlı tuvalet ve yemek yemek dısında yataktayım.Oldukca zor iş. Ara sıra benim hissemedigim kasılmalarım varmıs ve de rahim agzım 2.9 cm e dusunce dr.riske atmamak için istirahat gerektigini soyledi ve haftada 1 gün igne oluyorum...Zamanında saglıklı dogsun da...
14. haftayı doldurdum,15. haftanın içindeyim canım..Sadecece yemek yemek için ve wc ihtiyacı için kalkıyorum evet..Bir de dr a..O da 2-3 haftada bir taksi ile..liyadora sen kac haftalıksın canım?Ve de yatak istirahatin nasıl, yemege ve tuvalae kalkiyosun di mi?
açık cnm ama irtibat listesinde olmayınca sanırım özel mesaj gelmiyormumu canım nıye masaj yerlerın kapalı
canım mumuuuuuuuuu nerdesın canım yaaaaaaa .........ınş ıyısındır canım cok sukur daha ıyıler kılo alıyolar bellı degıl ıkı ayı gecıyo bakalım beklıyorum canım .........ıyı bak kendıneeeeeeee
benim kız iyi büyüyor teyzesi seninkilerde büyüycek inş.canım sütün nasıl sağıyorsundur herhalde ısırgan otu rezene kaynat irmikte bol süt yapıyor.canım çok sagol çok sukur kılo almalarını beklıyorummmmmmmmmm ..............yaren nasıl bende bılmıyoırum ınş uyıdır senın bebış nasıl annesı
liyadora yaptırdığın ne iğnesi ,rahim ağzı yet karşı mı,aynı durum bende de var da malum ben niğde deyim çok gelişmiş bir yer değil,eğerki hamile kalabilirsem öğreneyim de dr yönlendiririm
liyadora yaptırdığın ne iğnesi ,rahim ağzı yet karşı mı,aynı durum bende de var da malum ben niğde deyim çok gelişmiş bir yer değil,eğerki hamile kalabilirsem öğreneyim de dr yönlendiririm
Kasılmalar için..Proluton depot iğnesi canım...
ama canım liyadoranın dediği gibi onlar rahim kaslmaları içn rahim ağzı yetmezliği için degil.rah.ağzı yetmezliği için serkilaj yapılıyor.
liyadora nasılsın canım durumun nasıl
Çok şükür iyiyiyim canım,sen nasılsın ?opuyorumnanaktan
benim kız iyi büyüyor teyzesi seninkilerde büyüycek inş.canım sütün nasıl sağıyorsundur herhalde ısırgan otu rezene kaynat irmikte bol süt yapıyor.
nekadar süt alırlarsa o kadar iyi.hayırlı haberlerini almaya az kaldı inş.
iyi canım büyütüyoruz kızı.senin kuzuların cinsiyetleri belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?