- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.621
kasılma dedıgınz karnınız tas gıbı oluyor benım nstde hıc cıkmadı dogum olacagı sırada bıle sadece karnım tas gbydı ve bebkler hep asgadaydı hıc karnımın ustune cıkmadılar hep kasıklarımdaydılar
İnşallah canım inşallah.zaten bı dogsun obez yapıcam o kadar içimde uhte kaldı o kılo:))az kaldı az daha sabır burdan olmayan bır kızda 30haftalık dogrdubebcık 46.gunun sonunda annesıne gttı hersey harıka buyuyor yaramaz maşaallah suphanallah
senın oyle olmıcak dayancak kızın zamanında gelecek ınsaallah umut bebeklerımız onlar
Kızlar merhaba, internetime bir şey oldu kandilinizi kutlayamadım. Okuldan yazıyorum.
Ben de dün gece kandil programına gittim gelince de uzun süre ibadet ettim. Hacet namazı da kıldım. Sizlere de dua ettim bol bol.Allah kabul etsin.
Yeni arkadaşlar gelmiş. Kayıp yaşayan arkadaşım meryumus yanlış yazdım galiba. Arkadaşım biraz zaman geçsin iyi dr lere git büyük şehirdeysen özel sağlık sigortası yaptır...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar merhaba, internetime bir şey oldu kandilinizi kutlayamadım. Okuldan yazıyorum.
Ben de dün gece kandil programına gittim gelince de uzun süre ibadet ettim. Hacet namazı da kıldım. Sizlere de dua ettim bol bol.Allah kabul etsin.
Yeni arkadaşlar gelmiş. Kayıp yaşayan arkadaşım meryumus yanlış yazdım galiba. Arkadaşım biraz zaman geçsin iyi dr lere git büyük şehirdeysen özel sağlık sigortası yaptır...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2008--------------var
hidennisko-------------erkek--------------Ege------------------------04.07.2008------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008-------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp---------------2009----------------var
saslan------------------erkek-----------ÇınarDemir------------------09.01.2009-------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009-------------var
Melek81---------------erkek-------------AliTuna---------------------07.02.2009-------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009-------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-------------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız----------------Elif------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?--------------------------01.09.2009------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül------------------------06.09.2009------------var
Yağmurcn-------------erkek------------YusufBora--------------------15.10.2009------------yok
Tuğba-ŞEKER----------erkek---------------?--------------------------24.10.2009------------var
el-muallim-------------üçüz kız-------------?-------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay--------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-------------.....2009---------------var
nermn---------------------?-----------------?------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik---------------kız&erkek------SelinAlmina&SerkanÇınar--------02.06.2010---------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?---------------------02.06.2010--------------yok
DEBA----------------kız&erkek------------------?--------------------...06.2010----------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin--------------------01.07.2010--------------var
cananur---------------erkek-------------AhmetKaan------------------07.07.2010--------------var
Canzi3445-------------erkek-------------------?----------------------16.07.2010--------------var
DERİSS--------------kız&erkek-----------Ecrin&Barış------------------23.12.2010--------------var
Edamecrin--------------kız----------------Gözde----------------------2010--------------------var
yasnur----------------erkek------------------?------------------------2010---------------------?
sinop-e----------------kız-----------------melis----------------------2010---------------------var
Yaren-----------------kız------------------Sezin----------------------20.02.2011--------------var
nefisem-----------------?--------------------?---------------------------.02.2011---------vajinal pesser
Güldenaz--------------kız--------------------?-----------------------------?-------------------var
pares83---------------kız--------------------?-------------------------21.03.2011-------------var
Tatlışoğlu-------------kız-------------------İlke------------------------03.03.2011-------------var
Nuray-----------------kız------------------Özge-----------------------20.03.2011--------------var
Şafak-----------------kız---------------------?-----------------------------?--------------------var
Ayer82---------------erkek-------------------?-------------------------21.04.2011--------------var
ozlem483-------------kız------------------Deniz-----------------------02.05.2011--------------var
Eylem-----------------kız------------------Duru------------------------16.05.2011--------------yok
Ardatuana------------kız-------------------Esila------------------------13.06.2011--------------var
Elifce-----------------kız-----------------EsmaEla----------------------18.06.2011--------------var
sbl1980--------------kız-------------------Duru------------------------01.07.2011--------------var
nurcan35------------kız-------------------Eylül------------------------07.2011------------------yok
jaluse--------------erkek--------------------?--------------------------15.07.2011---------------var
Mavilinilay----------kız--------------------Ekin-------------------------01.08.2011---------------var
Selen_k-------------kız-------------------Beren------------------------18.08.2011----------------var
minimini------------kız-------------------Beril--------------------------05.09.2011---------------var
samyeli------------erkek-----------------Eymen------------------------09.09.2011---------------var
Crameren----------erkek------------------Mert-------------------------13.09.2011---------------var
melekceren----------kız-------------------Melis------------------------16.09.2011---------------var
gamze81-----------erkek---------------ErsanÇınar---------------------17.09.2011---------------yok
elza81-------------erkek------------------Demir------------------------21.09.2011---------------yok
erdennazlı-----------kız-------------------Beren------------------------22.09.2011---------------var
arzufirdevs----------kız--------------------İnci------------------------- 22.09.2011---------------yok
tuubaaoz-----------erkek-----------------Kıvanç------------------------28.10.2011---------------var
sumeyye25----------kız------------------NisaNur-----------------------29.10.2011---------------var
jLIMBURG1985-----erkek-----------------Ömer Ali-----------------------08.11.2011--------------var
medusa_0403-------kız-------------------ElvinEce-----------------------20.11.2011--------------var
nursin1981-------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan-------------09.12.2011--------------var
ceylinirem----------erkek-------------------Enes------------------------16.12.2011--------------var
kardelen086-------kız&kız--------------Almina&Destina-----------------------?-------------------yok
Boncuk26----------erkek-------------------Kerem-----------------------07.01.2012---------------var
deryak53----------erkek--------------------Kerem-----------------------21.02.2012---------------var
Bermel------------erkek-----------------------?------------------------------?---------------------var
girl85--------------kız-------------------------?-------------------------26.04.2012----------------var
sinannuray-------erkek-------------------Vahap Enes-------------------08.05.2012----------------var
Fadik-------------erkek------------------Yusuf Eymen------------------01.07.2012-----------------var
sinem8484------kız&erkek----------------Arda&beren-----------------------?----------------------var
melikee------------kız--------------------------?-----------------------13.08.2012-----------------var
sofika--------------kız------------------------inci----------------------04.09.2012-----------------var
arzufirdevs-------erkek-----------------muhammed fatih---------------19.09.2012-----------------yok
sevdanehri54------kız-------------------------rüya---------------------08.10.2012-----------------var
Ayer82-------------kız--------------------------?---------------------------?----------------------yok
mues-----------kız(meryem hanne)&erkek(muhammed baha)-----------22.10.2012-----------------var
meleğim ve aşkım---kız---------------------ravza nisa-----------------17.10.2012-----------------var
chnb---------------erkek-------------------ahmet arda----------------14.11.2012----------laparoskopik serklaj
denizANASI---------kız-------------------------su---------------------03.11.2012-----------------yok
Prenslerim------erkek&erkek----------------emre&erdem--------------15.11.2012-----------------yok
aysetalha----------erkek-------------------------?-------------------------?.2012------------------var
sezen_kayaalp-------?----------------------------?--------------------20.12.2012------------------var
sinemis30----------kız----------------------yağmur ada---------------?.12.2012-------------------var
minibebi------------?-----------------------------?--------------------?.01.2013-----------------var(acil)
hidennisko---------kız--------------------------bade------------------16.01.2013------------------yok
eylulgulu----------erkek------------------------emir-------------------21.01.2013------------------var
metal41-----------erkek--------------------hasan basri---------------21.01.2013-------------------var
yaren58------------kız--------------------------selin?----------------23.01.2013-------------------var
duyaydin----------erkek-------------------------meriç----------------19.02.2013---------------------var
happykelebek------erkek-----------------------muhammed emin-------20.02.2013---------------------var
lilymeredin---------erkek--------------------------Aren----------------06.03.2013---------------------var
sibel_duru----------kız---------------------------Duru----------------21.04.2013---------------------var
mulberry--------------kız--------------------------Eslem----------------23.04.2013-----------------------var
melek81---------------kız---------------------------?-------------------25.04.2013--------------------------var
kargunesi-------------kız----------------------------?--------------------07.05.2013----------------------var
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
svly88-----------------erkek-----------------------------------17.06.2013----------------------var
gurbetçiiii----------------kız----------------------------------18.06.2013----------------------var
merra1-------------------kız----------------------------------18.06.2013---------------------var
efulim46----------------erkek---------------------------------27.06.2013----------------------var
19asos03----------------erkek---------------------------------02.07.2013----------------------var
mlkyyy-------------------kız-----------------------------------02.07.2013----------------------var
moonsherose84-----------kız------------------------------------05.08.2013----------------------var
melek18------------------kız-----------------------------------08.08.2013--------------------- var
deniizzz-------------------kız-----------------------------------27.08.2013--------------------var
mumudihaba--------------kız-------------------------------------27.09.2013--------------------var
minito----------------------?-----------------------------------------?---------------------------yok
umudum1981-------------?-----------------------------------------?---------------------------yok
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete----------------------:86:
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
Mmery----------------------:86:
Sutanesi1982---------------:86:
saftunc---------------------:86:
burcim----------------------:86:
diloş04----------------------:86:
aryamia---------------------:86:
fuzuli83---------------------:86:
bebilem----------------------:86:
canım ben yasasalardı 28+4dum ama gttıler kaybedenlerdenım kazanıcaz ınsaallah sızın dualrınızla 1 ay 3gun oldu kaybedelı kayıptan sonra tanım kondu rahım yetmezlıgı ve sızlerle tanıstım allah hıckımseyı aramıza katmasın ınsaallah bundan sonra bebeler katılsın saglıkla
Herkeze tesekkur ederm acim cok taze hala inanamiyorm olum gercktn cok aci rabbm kimseyi genc olumle sinamasn arkasndada yetm biraktrmasn
Yine hastanedeym biktm usandm apartopar gelmektn 10 dk bir oldu kasipma apar topar geldk zikkim nst de benm sancm cikmiyo ne jikmetse guzel olan teksey sanciya ragmen 2.5 cikti rahm boyu doktr iyi dedi hala kasilmam var hemce sancili artk raht harekt edemiyorm saga sola donerkn oturp kalkarkn karnm hep sert ve canm gercektn yaniyo bunu hamile olan her kadin yasiyodr mutlaka ama bizim dikis olunca hemen acilma olack saniyorz bebegn harektlerode baya yogun ve sert gercktn o canimi cok yakiyo garip olan zaten bebrgn harektlerndn sonra sertlesme olmasi acaba karistiriyomuyum diyorm bakiyorm cok sert napcm bende bilemiyorm
canım ben eylül 15te 22 haftanın içinde kaybettim meleğimi
8ay gecti sanırım..
bu ay 3gün gecti regl üzerinden bir heveslendim ama az önce gördüm kırmızıları
hayırlısı olsun su mübarek gecede.
amin allah hepimizin yardımcısı olsun..
senin yaşadıklarını da okudum üzüldüm zorlu ve acılı günler fakat sonrasında mutlu son, allah çocuklarına uzun ömürler versin şansları bahtları güzel olsun inşallah.. tabi tüm yavrularımızın..
bu arada yanlış okumadıysam arda beye gitmişsin ve antakya'da yaşıyormuşsun.. nasıl bir gebelik takibin oldu istanbula gidip gelmek zor olmadımı
O kadar canıma tak ettiki belirsizlik korku kasılma sancı.36olsamda alın bebegı desem dıyorum.kafayı bozdum kac gram kılo aldı dıye kac kılo doğarsa kuveze gırmez dıye.tövbe isyan etmiyorum bugünüme hamd olsun şükürler olsun..ama yoruldum.burdakı azımli umıtlı kızlara gıptayla bakıyorum.Allahım eşimiz bebeğimizle güle oynaya hastaneden çıkıp evlerımıze gıtmeyı sonra bu topıge girip başka arkadaşlara umut olmayı nasip etsin inşallahhh.
Merra yine benm tezimi curuteck amabenm bebism iyice yukarimi cikti buyudugndn mi bilmem 3 gundr kaburgama vuruyo herhalde kiz:)
Herkeze tesekkur ederm acim cok taze hala inanamiyorm olum gercktn cok aci rabbm kimseyi genc olumle sinamasn arkasndada yetm biraktrmasn
Yine hastanedeym biktm usandm apartopar gelmektn 10 dk bir oldu kasipma apar topar geldk zikkim nst de benm sancm cikmiyo ne jikmetse guzel olan teksey sanciya ragmen 2.5 cikti rahm boyu doktr iyi dedi hala kasilmam var hemce sancili artk raht harekt edemiyorm saga sola donerkn oturp kalkarkn karnm hep sert ve canm gercektn yaniyo bunu hamile olan her kadin yasiyodr mutlaka ama bizim dikis olunca hemen acilma olack saniyorz bebegn harektlerode baya yogun ve sert gercktn o canimi cok yakiyo garip olan zaten bebrgn harektlerndn sonra sertlesme olmasi acaba karistiriyomuyum diyorm bakiyorm cok sert napcm bende bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?