Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar bebişim 2 kiloyu geçmeye de başladı , az da olsa meme de emiyor. Artık 33 e gelenler korkmayın. İnşallah bebişleriniz vaktinde doğar. Biliyorsunuz 33 + 3 te doğdu kızım 8 gün sonra evimizde . Ben de erken doğmasını şöyle yorumluyorum: en azından ameliyat ağrılarım geçti bebişimle daha iyi ilgileniyorum. Artık rahatlayın.
Umudum bebişinin birkaç gün geri olmasına hiç üzülme zaten kilo ölçümleri çok doğru değil benim kızımında kilosu geriydi. 2-3 haftalık gerilik önemli . İlk üç ay iyi beslenememe de çok önemli değil. Zaten bebiş alacağını alıyor. Ben yediğime çok dikkat etmiştim . Sonuç olarak kimi bebekler 4-5 kilo doğarken kimileri 2-3 kilo doğuyor. Önemli olan bebişin sağlıklı olması

Kizlr ben cok kotuym hem kasilmam hem adet sancisi gibi sancim var galiba doguracm yine enfeksyncikti amaokadar zaten vardi bu kez cok farkli cok kotum doktrda artk antibiyotkk vermicm gebelign basndn beri kullaniyosn dedi bos serum taktilr geldm ama cok kotuym gemedi acilmam yok rahimboyu iyi diye gonderdi acilmada yyoktu ama boyle giderse acilr kizlr cok korkuyorm bir akil vern nidilati dil alti aldm mecburn

Kargüneşi böyle seyler okumak içimiörahatlatıyor.kızına Allah uzun ömür versin çok sevindim kiloda alıyomuş maşallah barekallah yavrucuğa.bende bugun 33+3um bebegım 1900gram.ne yazıkkı bugun ıntrauterın gelişim geriliği tanısı kesinleşti.karın cevresı buyumuyomuş..bızde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.kuvezdede az kalmış bu hastanede uzun sure mısafırımız olur deyıp korkutuyolar.saglıcakla kal..

Efulim tam tarif ettiğini gecen cuma gecesi yasadım.serviksim açılmam aynıydı.ama ağrıdan kıvrandım.nst de 2dkda bı gelen devasa egrıler cıktı.serum pre par verıp 48saat durdurdular.kesınlıkle enfeksıyon kaynaklı dedı.nst ye gırdınmı??bana 15dk aryla dil altı nidilat vermişlerdı 2ser tane.hastanedede bu durumdamıydın bişey demedılermı???

Yani bız dr değiliz teshıs tanı tedavı belirleyemeyiz fakat dayanamayıp bısı daha dıcem.celestone yaptırdınmı?allah korusun önlem almak lazım ciğer geliştrci 34dede yapılıyodr sanırım??bebegın kac kılo.kuveze kıloda önemlı kargunesının 1900e yakındı 8gun kalmış

Mlkyyy canm nst de sanci cikadi ne gariptr dojtrda elle kontrolde sanci var dedi bos serum verip gonderdi bunun tek caresi nidilt kullsnmaya devam dedi ama gecmedi serum cikarkn sordm hala sancm var dogrmam aksam dimi dedim evet dedi antibiyotkte yazmadi sen hala kkullaniyousn bide canm banada bugun ilkkez karin cevresi kucuk bidaha geldgnde bskaalm gelsme gerikigi olmas dedi bes dakika daha bakinca simdi norml olctm kafana takma norml herseyi dedi kilosuda pek guvenmiyorm yanls cikiyo genelde ama 2100 grammis dogrysa ins iki kiloyu gecti

canım hepimiz zaman zaman çileden çıkıyoruz.çok zorlu bir süreç arada böyle patlamalar oluyor
inş. günlerimiz su gibi akıp gitsin bitsin 39larda doğuralım bebişleri

Canım inşallah.39larda yok gözüm 3hafta daha içimde tutuyum bebişimi daha ne isterim.sana hep dıyorum ya 40+1de doğur inşallahhhhhhh aminnn:)

canım daha dogurmayacaksın Allahın izniyle.2kiloyuda geçmiş nidilatı 4saatte bır alıyodun dimi?baska seyler düşünmeye çalış.elin karnında durmasın bol bol su iç.rahım agzında cok ıyı.daha önunde haftaların var inşallah canım

maşallah kuzuna
allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin
bol bol sütün olsun,kızın içsin hemencecik yanakları dolsun topiş olsun inş.

canım geçmiş olsun
nidilatı 2 saatte bi iç sakın ihmal etme.2 saati geçirme 24 saat boyunca bunu dene ama ihmal etmeden kesinlikle faydasını göreceksin

milkky
canım her gün başka bir haber alıyoruz senden bu fındık zamanında sağlıcakla doğsun hepimiz şükredicez:)
şaka bi yana gelişim geriliği çıkmış inş. en kısa zamanda toparlar haftasıyla uyumlu gelişimini tamamlayıp doğar zamanında

herkese merhaba bugün bebeklerimi kaybedeli tam 2 ay oldu. sanki hiç hamile kalmamış gibiyim, sanki biri kötü bir şaka yaptı. Yeni gelen arkadaşlar var, acıları çok çok taze... belki onlara umut olur diye yazıyorum, yoksa biliyorum ki herkes zamanı kendine göre yaşıyor. Allah biliyor ya, eşim bile unuttu oğullarımızı...ya da unutmuş gibi davranıyor.Ama değişiyor zamanla her şey, kanamalarım bitti dün. İlk defa bugün yemiş olmak için değil; gerçekten canım istediği için yemek yedim. dün rüyamda üçüzlerim olduğunu gördüm; hayırdır inşallah dedim. Hayra yordum. Bazen ağladım ama eskisi gibi parçalanmadı yüreğim. Alışıyor muyum? Şairin dediği gibi " unutmak mümkün değilse bile hatırlamamak mümkün." Öyle işte, içimden geldi yazmak...seviyorum hepinizi...

Metal canm cok sagol ins rahm boyum gotururde 38 e bu sanci gotururmu bilmem nstyi birini gobegmn ustune birni altna koyuyolr canm seninki kadr yukaru degl yani ama yinede sanci cikmiyo enfeksyndn biktm o tetikliyo herhalde arka arkaya aldigm nidiltlara ragmn hala var cok kotuym

KARGÜNEŞİ maşallah bebeğine....

FUZULİ canım inşallah aynı dönemlerde bizler hamilelik geçireceğiz...bizler yazacağız burdan birbirimize destek olacağız....mezuniyetlerine az kaldı hamişlerin...inşallah bizde mezuniyete yaklaşıcaz...

EFULİM toprağım elden bişey gelmiiyor....güçlü ol dayan demekten başka bişey yapamıyorum malesef....DUA EDİYORUM HEPİNİZE BOL BOL....az kaldı canım dayan....zaten bebeğinde 2 kiloyu geçmiş canım....maşallah...

MLKYYY gelişim geriliğimi çıktı....e 2 kg ya yaklaşmış...BENCE HEPİNİZİN BEBİŞLERİ ŞUAN DOĞSA SANMIYORUM PROBLEM ÇIKACAĞINI....HERKESİN HAFTASI HEMEN HEMEN İYİ...

MERRA sanada maşallah diyim..sende iyi gidiyosun....

BÖLE BICIR BICIR BEBEĞİNİZ OLCEK İNŞALLAH....

Evet merracım bende hergun bi olay:)artık beddualı olduğumu düşünüyorum:))sahba yaklastıda 2kıloya yınede cekınıyo ınsan.gerilik zaten 2 hafta vardıda gec döllenme dıyolardı mşnyok bebek dıyolardı.bugun kesinleştı intrauterıngelişme geriliği.stres üzüntüden cok buyuk ıhtımal dedıler.66gun korkuyla yasamam kızımın kucuk olmasına neden oldu.canı içinde olsunda büyütürüm inşallah.karın cevresi küçükmüş anası gıbı ince belli olucak dedı dr.um gönlümü almak için.artık her gecen gun kar.dua edin bana kızlar mayıs ayını bitirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…