- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.641
canım hepimiz zaman zaman çileden çıkıyoruz.çok zorlu bir süreç arada böyle patlamalar oluyor
inş. günlerimiz su gibi akıp gitsin bitsin 39larda doğuralım bebişleri
Mlkyyy canm nst de sanci cikadi ne gariptr dojtrda elle kontrolde sanci var dedi bos serum verip gonderdi bunun tek caresi nidilt kullsnmaya devam dedi ama gecmedi serum cikarkn sordm hala sancm var dogrmam aksam dimi dedim evet dedi antibiyotkte yazmadi sen hala kkullaniyousn bide canm banada bugun ilkkez karin cevresi kucuk bidaha geldgnde bskaalm gelsme gerikigi olmas dedi bes dakika daha bakinca simdi norml olctm kafana takma norml herseyi dedi kilosuda pek guvenmiyorm yanls cikiyo genelde ama 2100 grammis dogrysa ins iki kiloyu gecti
Kızlar bebişim 2 kiloyu geçmeye de başladı , az da olsa meme de emiyor. Artık 33 e gelenler korkmayın. İnşallah bebişleriniz vaktinde doğar. Biliyorsunuz 33 + 3 te doğdu kızım 8 gün sonra evimizde . Ben de erken doğmasını şöyle yorumluyorum: en azından ameliyat ağrılarım geçti bebişimle daha iyi ilgileniyorum. Artık rahatlayın.
Umudum bebişinin birkaç gün geri olmasına hiç üzülme zaten kilo ölçümleri çok doğru değil benim kızımında kilosu geriydi. 2-3 haftalık gerilik önemli . İlk üç ay iyi beslenememe de çok önemli değil. Zaten bebiş alacağını alıyor. Ben yediğime çok dikkat etmiştim . Sonuç olarak kimi bebekler 4-5 kilo doğarken kimileri 2-3 kilo doğuyor. Önemli olan bebişin sağlıklı olması
Kargüneşi böyle seyler okumak içimiörahatlatıyor.kızına Allah uzun ömür versin çok sevindim kiloda alıyomuş maşallah barekallah yavrucuğa.bende bugun 33+3um bebegım 1900gram.ne yazıkkı bugun ıntrauterın gelişim geriliği tanısı kesinleşti.karın cevresı buyumuyomuş..bızde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.kuvezdede az kalmış bu hastanede uzun sure mısafırımız olur deyıp korkutuyolar.saglıcakla kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?