- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.681
Merra canm gecms olsn nidilati iki saatte al msjni banami yazdn mlkyyy mi
fuzuli camm sagol iyi dileklern icin valla bilmiyorm birkez ikikez yanls baglanr her gittigmdemi yanls baglaniyo anlamadm cikmiyo hic sanci hadi beni yanls bagladilr bendn bir onceki hastayi niye yanls baglamiyolr bendemi bir gariplik var sancm birazckta olsn azaldi ama devm ediyo nidilati 2 saatte aliyorm hic istemedn ins bebegme zarari olmz
belki de olur mu hiç...
yürüyeceğim tabi...yürüyecegiz siz de gelirsiniz hem uzak değiliz ki
HAVA GÜZEL GÜNEŞLİ...DENİZ KENARINDA KOCAMLA PİKNİK YAPICEZ...kıskanmayın lütffeeeenn
PİKNİK TÜPÜNÜ GÖTÜREYİM YUFKA ALAYIM ORDA ÇAYIMIZI DEMLERİZ GÖZLEME YAPAYIM DİYORUM...TAVLAMIMIZI DOMİNOMUZU DA ALAYIM... OLTALARIMIZIDA ALAYIM BELKİ BALIK TUTARIK....
velasıl böyle bi gün geçirelim bakem.... nasıl olcek.... SİZİ SEVİYORUM ..İYİKİ TANIMIŞIM SİZLERİ...AMAN DOĞURMAYIN HAAAAA
hadi kaçar ben....
canım ne güzel bir yerde yaşıyorsun. Ben 1.5 sene İnebolu da yaşadım. eğer gidersen sahilde öğretmen evinin karşısında benim için bir türk kahvesi iç. Öyle güzel bir yerdir ki orası ve de öyle zordur ki...evimde akrepler gezerdi, biliyor musun. Kışın nefret eder, yazın aşık olurdum doğasınaBir de hala var mı bilmiyorum ama sahil tarafında bir yer vardı. Sabah kahvaltıya giderdik, karı koca işletirdi. deniz kıyısında yedikçe getirdi teyze. sağ olsun, tombik tombik olmuştuk sayesinde.
biz de seni seviyoruz cadıtopiğin neşe kaynağısın sen, senin hamile halin nasıl olacak acep?
Oh oh maşallah Allahım keyfınızı bozmasın afiyetler olsun.bizim yerimizede çek ciğerlerine temiz havayı.hem bende iyiyim ki koridordan yenı doğan bebek sesleri dr hemşire sesleri geliyor odamın manzarası 66gundur aynı çatılar çatılar ve yıne çatılar..odama girip çıkan çok bu bıle rahatımı bozmuyor.ama duvardaki saatı camdan atmak ıstıyorum.nese daha fazla yazmayımda ruh gastası olduğum çok belli olmasın:))iyi eğlenceler canım muhteşem bı gun yasa öpüldünn
Kizlar gunaydin butungece hic uyumadim midem cok kotuydu sabaha kadar surekli kustum esimide uyutmadim hic simdi daha iyiyim ama kasiklarimda hafif saniyelik sancilar oluyor sizce zorlamaktanmi olmustur doktoru arasammi acaba bukadar kusmam normalmi sabah 7 de uyuyakalmisim 8 de tekrar uyandim insallah biraz uyurum simdi bu ara kendimle ugrasmaktan topigi cok okuyamadim herkes iyidir umarim gurbetci merra masallah bu haftalara geldiniz milkyy canim bebekte gelisim geriligimi cikmis yanlis okumadiysam merak etme bebegin saglicakla gelecek canim diger hamilelerimiz ve mujdeyi vereceklerde iyidir insallah
Canım bence ara Dr.unu.asırı kusunca idrarda keton diye bi madde pozitif çıkıyo onu azaltamazsan düzelemezsin.googleden araştır canım ketonu.çok çektım iyi bilirim.vitaminli serum takıp kaybettıklerını yerıne koyarlar.evet ya bebiş geri.ben 168ım eşim benden bıkac cm uzun zayıfızda.genetıkmı bılemedım.canımda sıkılmıyor degıl mınyon demelerine.şimdi 2 kılo alsak mutlu olan annecıgımı anlıyorum.dr.unu ara derım canım.safra çıkarıyomusun.bol su iç vücudun susuz kalmıştır
canım ben 12. haftaya kadar antakyadaydım. 12. haftada gittim ailemin yanına istanbula. biz burada iş için duruyoruz...
belki de olur mu hiç...
yürüyeceğim tabi...yürüyecegiz siz de gelirsiniz hem uzak değiliz ki
amiin.ne mutlu sana.allah uzun sağlıklı ömürler versin bebeklerine.kızlar nasılsınız eski arkadaşalr yokmu neler geldi geçti ne çok zaman tükettim bu başlık altında ama şimdi ikşnci oğlum 9 aylık oldu bile
inş.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu
elbette benziyordur.oğlunu öp benim için.aryemia,meryy benimde cennette bı kızım var Rabbim insallah bizi orda kavuşturur,oğlum yanımda cok sukur ona baktikca acaba benziyormuydur diyorum sacı gözü teni nasıldır hep dusunuyorum,yok geçmiyor iste ama hafifliyor
iyi eğlenceler sahba,güzel birgün geçir bol bol gül,eğlen.HAVA GÜZEL GÜNEŞLİ...DENİZ KENARINDA KOCAMLA PİKNİK YAPICEZ...kıskanmayın lütffeeeenn
PİKNİK TÜPÜNÜ GÖTÜREYİM YUFKA ALAYIM ORDA ÇAYIMIZI DEMLERİZ GÖZLEME YAPAYIM DİYORUM...TAVLAMIMIZI DOMİNOMUZU DA ALAYIM... OLTALARIMIZIDA ALAYIM BELKİ BALIK TUTARIK....
velasıl böyle bi gün geçirelim bakem.... nasıl olcek.... SİZİ SEVİYORUM ..İYİKİ TANIMIŞIM SİZLERİ...AMAN DOĞURMAYIN HAAAAA
hadi kaçar ben....
dr.dan sonra hbr ver canım.çok zor durum ama geçecek.Kizlar gunaydin butungece hic uyumadim midem cok kotuydu sabaha kadar surekli kustum esimide uyutmadim hic simdi daha iyiyim ama kasiklarimda hafif saniyelik sancilar oluyor sizce zorlamaktanmi olmustur doktoru arasammi acaba bukadar kusmam normalmi sabah 7 de uyuyakalmisim 8 de tekrar uyandim insallah biraz uyurum simdi bu ara kendimle ugrasmaktan topigi cok okuyamadim herkes iyidir umarim gurbetci merra masallah bu haftalara geldiniz milkyy canim bebekte gelisim geriligimi cikmis yanlis okumadiysam merak etme bebegin saglicakla gelecek canim diger hamilelerimiz ve mujdeyi vereceklerde iyidir insallah
Canim sen 24. Haftadan itibaren ciğer geliştirici vurulmaya başlamışsın. Bana vermedıler henüz. Ptesi 26. Haftalik bitecek.
Birde sen serklajdan sonra hiç çıkmamışsın hastaneden neden ? Bana nasılsa Evde de burada yatacaksın gerek yok, acil bir şey olursa hemen gelirsin dediler.
Canim sen 24. Haftadan itibaren ciğer geliştirici vurulmaya başlamışsın. Bana vermedıler henüz. Ptesi 26. Haftalik bitecek.
Birde sen serklajdan sonra hiç çıkmamışsın hastaneden neden ? Bana nasılsa Evde de burada yatacaksın gerek yok, acil bir şey olursa hemen gelirsin dediler.
Kizlar gunaydin butungece hic uyumadim midem cok kotuydu sabaha kadar surekli kustum esimide uyutmadim hic simdi daha iyiyim ama kasiklarimda hafif saniyelik sancilar oluyor sizce zorlamaktanmi olmustur doktoru arasammi acaba bukadar kusmam normalmi sabah 7 de uyuyakalmisim 8 de tekrar uyandim insallah biraz uyurum simdi bu ara kendimle ugrasmaktan topigi cok okuyamadim herkes iyidir umarim gurbetci merra masallah bu haftalara geldiniz milkyy canim bebekte gelisim geriligimi cikmis yanlis okumadiysam merak etme bebegin saglicakla gelecek canim diger hamilelerimiz ve mujdeyi vereceklerde iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?