- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.721
Kizlar hepiniz cok sagolun cok yardimci oluyorsunuz bana mlkyy doktoru aradim direk senin dedigini dedi idrarda keton bakalim gitti hastaneye neyseki negatif cikti serum taktilar baya uzun surdu serumlar simdi daha iyiyim birde bebegim geriydi biliyorsunuz gununu yakalamis masallah insallah kucagimada alirim allah isteyen tum arkadaslara versin
Umudum sevındım ıyı olmana.inşallah bıdaha yasamazsın.bebişinede sevindim beslenmeye çalış annesi buyuşun kuzunbandanalara bakıyım gurbetcıı ay ne sanslıyız dımı kız bebeklere cok harıka seyler var.bense dogmamış çocuğa don biçip:))mevlüt kıyafetlerine bakıyorum gelinlik gibi çok ciciler.kızımıda kendım gıbı gıydırıcem kokoş kokoş leopar tayt:))
Camdan dışarı baktım uğurlamak için annemleri..camım tam bıle açılmıyor.o azcık yerden oyle bı koku geldiki bahar kokusu hastanenın önundekı ağaçların güllerin kokusu.sızladı burnumun ucu.66gundur tekerleklı sandalyeyle 3 5kat asagı ınıyorum haftada bı Dr.a o kadar.ayakkabı gıymeyı özledim kot pantln gıymeyı özledim sacımı düzleştırmeyı topuklu ayakkabımı gıyıp fink fink gezmeyı.yas aktı yanaklarıma...kızım öyle tekmelıyokı suan düşüncelerımden utandım..senın için herseye değer kızım varsın annen yatmaya devam etsin yetrkı sen dur içerde...şimdi herseye pimpirik yapan annemi anlıyorum yemek çok yedıgımde gözleri parlardı bende suan gram alsa havalara uçuyorum..anne olunca anlarsın demiştin anne anladım..rahmime düştüğü an anladım..Rabbim hiç bi kadını annelıkle imtihan etmesin olmayan herkesi tattırsın inşallah
Mulkyy cnm inanirmisin ben sadece dr icin disari cikiyorum balkona bile yeni yeni cikiyorum ...
Salonla lavabo arasinda 8 ayim gecti senden hic bi farkim yok hic degilse senin etrafinda insqn var ben sadece esimi goruyordum ..
İnanirmisin bundan bi ay once ki kontrolumde disari ciktigimda yeni agaclar acmis cimler bi kokuyor bide oyle inceden bi ruzgar resmen cocuk gibi seviniyordum salak gibi siritiyordum beni indiren abi gecen bize geldi o anlatiyor o.halini hic unutmuyorum diyor ayyy anlatinca bile icim kipir kipir oluyor balkona cikiyorum bi esiyor o kadar mutlu oluyorum ki hic sorma gitsin ama bak ikimizinde az kaldi..
Bende hic kendime bakamiyorum aynen senin gibi giyinip suslenip gezmek.istiyorum...
Ahhh ahhh ama az kaldi az daha.dayanicaz..
Sonra kizlari susler gezeriz o zaman bakiyim kim bizi eve sokabilecek.
Başın saolsun arkdaşım...inşallah hamilesindircanım ben aralık ayında 26 hftalıkken erken doğum yaptım bebeğimi kaybettm ve suan hamile kalmayı çok istiyorummmmm
aminnnn.ne güzel haberler bunlar.bebişinde büyümüş demek..umudum oğluşun mu olacak acabaKizlar hepiniz cok sagolun cok yardimci oluyorsunuz bana mlkyy doktoru aradim direk senin dedigini dedi idrarda keton bakalim gitti hastaneye neyseki negatif cikti serum taktilar baya uzun surdu serumlar simdi daha iyiyim birde bebegim geriydi biliyorsunuz gununu yakalamis masallah insallah kucagimada alirim allah isteyen tum arkadaslara versin
aminnnnn güzel dualarına canımUmudum cnm cok sevindim iyi olmana bende bemiks c
kullaniyorum ama ben hamilelik oncesinde yani 4 ay once basladim kullanmaya bide folbiol pihtilasmadan dolay ikisini bir doguma kadar kullan dedi..
Chnb ablacim sukur bu gunumuze bu gun gorkem dr aradim durumumu.anlattim nerden nereye dedi kendiside cok sevindi artik korkma 36 tamamla premature olmaz onada az kaldi dedi artik dogum haberini vermek.icin ararsin dedi kendiside cok yardimci oldu bana saolsun:)
Kizlar bi hafta sonra ilaclarimin hepsi kesilecek pazartesi son defa proluton vurunacam ..
Darisi sizlere olsun insallah kizlar inan hep sizin icin dua ediyorum yarabbim.bunlarda benim gibiydi umutsuz olucakmi diye onlarada nasip et diye gercekten icten soyluyorum dilde degil..
Camdan dışarı baktım uğurlamak için annemleri..camım tam bıle açılmıyor.o azcık yerden oyle bı koku geldiki bahar kokusu hastanenın önundekı ağaçların güllerin kokusu.sızladı burnumun ucu.66gundur tekerleklı sandalyeyle 3 5kat asagı ınıyorum haftada bı Dr.a o kadar.ayakkabı gıymeyı özledim kot pantln gıymeyı özledim sacımı düzleştırmeyı topuklu ayakkabımı gıyıp fink fink gezmeyı.yas aktı yanaklarıma...kızım öyle tekmelıyokı suan düşüncelerımden utandım..senın için herseye değer kızım varsın annen yatmaya devam etsin yetrkı sen dur içerde...şimdi herseye pimpirik yapan annemi anlıyorum yemek çok yedıgımde gözleri parlardı bende suan gram alsa havalara uçuyorum..anne olunca anlarsın demiştin anne anladım..rahmime düştüğü an anladım..Rabbim hiç bi kadını annelıkle imtihan etmesin olmayan herkesi tattırsın inşallah
canım ben aralık ayında 26 hftalıkken erken doğum yaptım bebeğimi kaybettm ve suan hamile kalmayı çok istiyorummmmm[/QUOTE
başınsağolsun.. rabbim yaşatmasan bir daha.. inşallah hamilesindir, allah gönlüne göre hayırlısını versin.. (HEPİMİZE)
Cok sabrettik mükâfatımız güzel olacak inşallah.yazın bebiilerımızle gezeriz ınsallahh.emınım evde zordur dedıgın gıbı burda gelen gıden vakıt bı sekılde gecıyo.unutucaz inşallah bugünleri.ama eminim hemen adapte olamıcam hayata.sankı hiç bı cafede oturmadım otobüse bınmedım yurumedım sankı ezelden berıdır yatağın içindeyım.sankı hayatım bu manzarada gectı evımı bıle yadırgıcam emınım.40haftada dogsun 6haft daha bu odadan çıkmam ınankı.ama 2,bebek dusundugumde bu yazdıklarımı kesınlıkle okucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?