Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gunaudon canlar..
Sahba seker oh gez gez benim yerimede gez:)
Umudum cnm bencede dr ara soyle mlkyye katiliyorum b vitamin kompleksi ic ben hala iciyorum haziran gelse 1 sene olacak kullanali mide bulantim olmadi kusmam cok az oldu oda 20-25 arasinda ihmal etme ara sor...
Bende dun yazmadim yatak arastiriyordum esim gel alalim dedi.ve aldik bide dr.brown biberonunu aldim bide choconun ates olcerini aldim ...
Benim bu telefon artik son demini yasiyor 8 aydir iyi dayandi valla:)))
Fuzuli merry aryamia canlar sizlerde bu haftalari goreceksiniz bende sahit olucam insallah:)
Ayer cnm hos geldin ne mutlu sana:)
Deniz melek bi gunu daha gecirdiniz..
Pasam kiz nerelerdesin alooo

Yasaya yasaya herseyi öğreniyomuş insan.hastanede çalışıyorum 2kat yukarı cıkıpta muane olmaya üşenirdim.hasta yoğunluğuna sinirlenirdim.oysa keyfınden gelınmıyomus yasayıp öğrendim.evet cicim ayında oldu bebiş.çok stresli günler gecırdık gecırıyoruz çok ağladık korkudan.sonrası iyi olur inşallah.Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz derrle imtihan etmesin bizleri

merhaba kızlar herkes iyidir inş.karguneşi doğum yapmış allah sağlık sıhhat versin kaç defa girdim geçmişi okuyup bişeyler yazayım diye ama benim zilliye sensör takılı sanki oturduğum anda ağlamaya başlıyo resim yükleyecektim ama beceremedimneyse artık sarılığımız geçti şükür yeni yeni kilo almaya başladı minik kızım daha bi düzenimiz yok gece gündüz birbirine karıştı zombi gibiyim valla ama yinede çok güzel bi duygu uyusun diye dua ediyorum uyuyuncada özlüyorum uyansında kucağıma alayım diye başını bekliyorum allah hepinize yaşatsın inşallah ben kaçayım hepinizi öptüm fırsat buldukca yazarım yine

Son düzenleme:

canım diğer kızlar da yazmış zaten ama bence de doktora gitmelisin. Tüm gece kustuysan çok su kaybetmişsindir. o sancılar öğürmekten olabilir; bende kustuktan sonra bazen bayılır gibi olurdum. Çok yoruyor insan ama geçecek inşallh. Bana sanırım sen 9 ay kusan şanssızlardan olacaksın demişlerdi; ödüm kopmuştu. 5. ay kusmalarım bıçakla kesilir gibi kesilmişti.İnşallah seninki daha erken sonlanır.

inşallah tayinin olur; Abana ya da gitmiştim gezmeye. cidden çok güzel bir yer ama sağlık söz konusu olunca insanın gözü görmüyor. bizim durumda haziran da belli olacak; tayinimiz çıkarsa karşılıklı döktürürüz burada artık

maşallah bebişe bu duyguları bize de yaşamayı nasip etsin Allahım...AMİN

ne güzel 27ye girceksin,ben de senin haftaları sayıyorum inan,hikayeni unutmuyorum hiç.mucizen seninle 38-39 haftayı tamamlar inş canım

Sag olasın o günleri hepimiz devretsin taşarız görürüz inşallah. Darısı sana...

Mlkyyy
Yok Yok yap yorumlari sen hep bizede yol gösteriyor, umut oluyor. Çok geçmiş olsun yattıklardan başka başka sorunlar çıkıyor. Bende emboliden korkuyorum ebe bir doktora görün dedi bunun için. Varis çorabımı çıkarmıyorum hiç bir aydır.

Kızlar
Ya bu sabah tuvalette zorlandım bıraz az ıkındım şimdiye kadarda korkuyla beklıyorum. Kasılma açılma olsaydı eğer şimdiye kadar olur muydu ?

Gurbetçi artık iyice rahatladın.Dışarılara çıkıyorsun.Aldıklarını güle güle kullan inşallah.Bizde yavaş yavaş bir şeyler almaya başladık.Eşim dolaşıp alıyor.Hiç umudum yoktu ama güzel şeyler alıyor.

Sahbamus gez canım benim sefan olsun.Bizim yerimizede gez.

Sibel-duru sana da kızına da maşallah pek tatlı:)

Mlkyyy Allah sıkıntılarının karşılığı olarak sana kızını bağışlayacak inşallah.2 kılo olmuş neredesin maşallah.Az kalldı canım bak günler bir bir geçiyor.

Denizz canım içini ferah tut.İnşallah bir şey olmaz.Kabız olmamaya dikkat et.

Umudum o kusmalar ne zordur bilirim.İlk amileliğimde iki gündebir hastanade yatmıştım.En son doktorum bu böyle olmaz deyip kanser hastalarında kullanılan ZOFER diye bir ilaç verdi.O toparlamama neden oldu.Artık boğazımda kanamalar başlamııştı.Sen daha iyisin galiba.Dahah da iyi ol inşallah..

arkadaş adetime 4 kala hastaneye gittim doktorum rahimin kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi kan testi yaptık negatif çıktı adetin geçikirse gel tekrar test yaparız dedi ve adetim 4 geçti sizce geç döllenme olmuşmu

sende gel canım hatta siz de gelin:))
artık ben ağlıyorum canım o ışıklara bakarak..
inşallah gurbetçim öyle istiyorum ki..
bebek isteenler hamile kalsın o arada siz usta anneler ex hamişler bizimle olun:)

prensesinin cicişleri hayırlı olsun..güzel güzel kullansın.

hoşgeldin sibel..her zaman gel bekleriz.
maaşallah bebişine de sana da.öyle güzel anlatmıssın ki duygularını bir ah cektim sorma gitsin

hg akadasım sen de rahimagz yetmezliği var mı?
yoksa sadece fikir mi almak istedin...

olabilir canım..tıpta ne mucizeler yaşanıyor..inşallah olmustur..
sanırım sen de anne olmayı cok istiyorsun Rabb im herkese yasatsın.

bir kan tahlili daha yaptır bence varsa kesin cıkar.haberlerini beklıyorum

Canım bişey olmaz merak etme.ama bundan sonra zorlanmamaya çalış.osmolak dıye bı surup kullanıyorum ben 2 kez baya rahatlattı.

canım ben aralık ayında 26 hftalıkken erken doğum yaptım bebeğimi kaybettm ve suan hamile kalmayı çok istiyorummmmm

Canım aslında öyle su gun gecson bu gun gecsın derken serklajdan sonra 9,5haftayı devirdim.doyumsuz insanoğlu..simdide 3hafta daha dıyorum

inşallah hamilesindir canım. Biraz daha bekle ve bu arada hiç ilaç kullanma. daha önce hamile kalmışsın, hatırlıyor musun ilk hamilelik belirtilerini? mesela benim belim çok ağrımıştı. sende olmuş muydu öyle belirtiler?

Melek yok cnm hic dermanim yok disariya cikmaya netten aldim:)
Mutfaga bi bardak sut almaya gidiyorum inan her yerim agiriyor...
Demin banyo yaptim ayakta duramadim taburaya oturdum(delikli)
İlk defa valla normal nasil dogururum hic bilmiyorum hic dermanin yok hemen yoruluyorum hic kalkmak istemiyorum ..
Kas diye bisey kalmamis bende...
Hulyamesut cnm ben hic anlamam valla o yumurtlama seysinden insallah hamilesindir...
Sibel duru masallah kizina ...
Kizlar unnadoda harika zibin takimlari 20 lira isterseniz bitmeden bakin ben nar cicegi rengini aldim sizde bakin..
Ayyy bide mlkkyy bir bandanalar var kiz cocugu olanlar bakin harika bandanalar var hemde uygun ben bittim esim aldirmadi diger bandanalari niye aldin diyor ayy ama dogsun ben yine alirim bakin derim..

kızlar nasılsınız eski arkadaşalr yokmu neler geldi geçti ne çok zaman tükettim bu başlık altında ama şimdi ikşnci oğlum 9 aylık oldu bile

inş.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu

Ayer canım senin 2. kız değil miydi? Nasılsın?

Kızlar iyisiniz maşallah....

Umudum bulantıdan ben de çektim zofran zydis tavsiye ederim çok zorlanırsan iç...

Kizlar hepiniz cok sagolun cok yardimci oluyorsunuz bana mlkyy doktoru aradim direk senin dedigini dedi idrarda keton bakalim gitti hastaneye neyseki negatif cikti serum taktilar baya uzun surdu serumlar simdi daha iyiyim birde bebegim geriydi biliyorsunuz gununu yakalamis masallah insallah kucagimada alirim allah isteyen tum arkadaslara versin

Canim bende iciyorum b vitamini bemiks kullaniyorum simdi daha iyiyim cok zor mide bulantisi ama bebeklerimize feda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…