- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.701
milkky
canım onca zorluğa rağmen zamanında doğum yapacaksın inş. ve burdaki herkese umut olcaksın
bilgilerini çömezlerinle paylaşacaksın:)
maşallah her konuda bilgin var
tabi gönül isterdi ki bu zorlukları keşke yaşamasaydın ve bileseydin ama senin de imtihanın bu.bak cicim aylarında hamile kalmışsınbir de çok zor geçen bir hamilelik eşin kıymetini daha iyi bilir sevginiz kıymetli bebişinizle çok daha güzel pekişir:)
Kizlar gunaydin butungece hic uyumadim midem cok kotuydu sabaha kadar surekli kustum esimide uyutmadim hic simdi daha iyiyim ama kasiklarimda hafif saniyelik sancilar oluyor sizce zorlamaktanmi olmustur doktoru arasammi acaba bukadar kusmam normalmi sabah 7 de uyuyakalmisim 8 de tekrar uyandim insallah biraz uyurum simdi bu ara kendimle ugrasmaktan topigi cok okuyamadim herkes iyidir umarim gurbetci merra masallah bu haftalara geldiniz milkyy canim bebekte gelisim geriligimi cikmis yanlis okumadiysam merak etme bebegin saglicakla gelecek canim diger hamilelerimiz ve mujdeyi vereceklerde iyidir insallah
yok kıs ben ineboluda değilim ABANA dayım...abana daha turistik doğa olarak daha güzel...hee senin o dediğin yeri bildim ineboluda....bende gittim oraya çay içtimdi kışın...kışın bişeye benzemez buralar...yazın daha güzel cıvıl cıvıl..balık mevsimi başladı..balık tutmaya çıkarız arada artık... 1 yıl oldu geleli..inşallah gidecez ANKARAYA.....eşim işini sevmedi burda.....tek öğretmen olduğu için....AMA ANKARA ÖYLEMİ...ÇOK ÖĞRETMEN VAR CEZAEVİNDE....hepsi birbirine yardımcı...haa bide hastane yok doktor yok..anca pratisyen...1,5 saat uzaklıkta kastamonuya gidiyon bişey olduğunda allah korusun...VELASIL TORPİLİDE HAZIR ETTİK İNŞALLAH ANKARA ÇIKAR BAKALIM...
ankara çıkarsa burda göbek ata ata duyurumu yapacam....
teşekkürler dileklerin için....ve inşallah bizde doğuracaz fuzulicim hayırlısıyla....canını sıkma ..takılma eski günlere....allahtan hamile kalabiliyoruz....buna da şükür... :)
merhaba kızlar herkes iyidir inş.karguneşi doğum yapmış allah sağlık sıhhat versin kaç defa girdim geçmişi okuyup bişeyler yazayım diye ama benim zilliye sensör takılı sanki oturduğum anda ağlamaya başlıyo resim yükleyecektim ama beceremedimneyse artık sarılığımız geçti şükür yeni yeni kilo almaya başladı minik kızım daha bi düzenimiz yok gece gündüz birbirine karıştı zombi gibiyim valla ama yinede çok güzel bi duygu uyusun diye dua ediyorum uyuyuncada özlüyorum uyansında kucağıma alayım diye başını bekliyorum allah hepinize yaşatsın inşallah ben kaçayım hepinizi öptüm fırsat buldukca yazarım yine
ne güzel 27ye girceksin,ben de senin haftaları sayıyorum inan,hikayeni unutmuyorum hiç.mucizen seninle 38-39 haftayı tamamlar inş canım
sende gel canım hatta siz de gelin:))ben de gelirim, bendeeeeeo sahil benim genç kızlığım demek. orada okudum, büyüdüm, eşimle el ele dolaştım. anneme yakalanacağım diye korktum nereye gidersem gideyim o körfez benim içimde akar. az ağlamadım geceleri o ışıklara bakarak...off off memleketimi özledim.
inşallah gurbetçim öyle istiyorum ki..Gunaudon canlar..
Sahba seker oh gez gez benim yerimede gez:)
Umudum cnm bencede dr ara soyle mlkyye katiliyorum b vitamin kompleksi ic ben hala iciyorum haziran gelse 1 sene olacak kullanali mide bulantim olmadi kusmam cok az oldu oda 20-25 arasinda ihmal etme ara sor...
Bende dun yazmadim yatak arastiriyordum esim gel alalim dedi.ve aldik bide dr.brown biberonunu aldim bide choconun ates olcerini aldim ...
Benim bu telefon artik son demini yasiyor 8 aydir iyi dayandi valla:)))
Fuzuli merry aryamia canlar sizlerde bu haftalari goreceksiniz bende sahit olucam insallah:)
merhaba kızlar herkes iyidir inş.karguneşi doğum yapmış allah sağlık sıhhat versin kaç defa girdim geçmişi okuyup bişeyler yazayım diye ama benim zilliye sensör takılı sanki oturduğum anda ağlamaya başlıyo resim yükleyecektim ama beceremedimneyse artık sarılığımız geçti şükür yeni yeni kilo almaya başladı minik kızım daha bi düzenimiz yok gece gündüz birbirine karıştı zombi gibiyim valla ama yinede çok güzel bi duygu uyusun diye dua ediyorum uyuyuncada özlüyorum uyansında kucağıma alayım diye başını bekliyorum allah hepinize yaşatsın inşallah ben kaçayım hepinizi öptüm fırsat buldukca yazarım yine
arkadaş adetime 4 kala hastaneye gittim doktorum rahimin kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi kan testi yaptık negatif çıktı adetin geçikirse gel tekrar test yaparız dedi ve adetim 4 geçti sizce geç döllenme olmuşmu
hg akadasım sen de rahimagz yetmezliği var mı?
yoksa sadece fikir mi almak istedin...
olabilir canım..tıpta ne mucizeler yaşanıyor..inşallah olmustur..
sanırım sen de anne olmayı cok istiyorsun Rabb im herkese yasatsın.
bir kan tahlili daha yaptır bence varsa kesin cıkar.haberlerini beklıyorum
arkadaş adetime 4 kala hastaneye gittim doktorum rahimin kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi kan testi yaptık negatif çıktı adetin geçikirse gel tekrar test yaparız dedi ve adetim 4 geçti sizce geç döllenme olmuşmu
kızlar nasılsınız eski arkadaşalr yokmu neler geldi geçti ne çok zaman tükettim bu başlık altında ama şimdi ikşnci oğlum 9 aylık oldu bile
inş.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu
Canım nasıl oldun daha iyimisin??aklıma geldi ilacın adını hatırlamıyorumda b vitamini takvıyelı bı ılaç vermişlerdı aa hatırladım premesız gıbı bişey.dr.una sorsan?b 6 vitamini bulantıyı engellermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?