- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.581
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye aralık ayındaki başarısız tüp bebek denememden sonra sizlere anlatacak pek birşeyim olamadı malesef.. bu arada bende hem kafamı toplamaya çalıştım..hemde bazı öenmli testler yaptırdım.. bir ço kanpırtılaşması, genetik ve kromozom testleri yaptırdım.. ve hepside normal çıktı..şimdi şubat sonunda tekrar başlıycak Allah kısmet ederse..mücadelem devam ediyor yani kızlar..,
bu arada el muallim bebklerinin iyi olmasına çok sevindimm.. liyadora serklaj da olmuşsun canım..bebişlerini inşallah sağ salim kucağına alıcaksın..yağmurcum..inşallah sende bebişinde iyidir..edamercinde bu sefer iyi galiba geçmişi fazla okuyamadım ama..Allah diğer haile arkadaşlarada sağlıklı hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin..
samyeli seninde bekleyiş devam ediyor galiba..Allah yardımcın olsun..
toprakcımmmmmmm hemşomm sen nerelerdesinn..özelden de yazmıyosun...özledim:))))
hepiniz Allah emanet olun kızlar.. öptüm hepinizi...
Selam kızlar bugün doktora gittim.Ne yazıkki rahimağzı dikişe kadar açılmış.Çok korkuyorum.Bugün 26 bitti.Doktorum çok karamsar olma ama tabi açılması bizim açımızdan iyi olmadı dedi.Hemen ciğer geliştirici iğneyi vurdu.Bilmiyorum ne olacak.En azından 2 hafta daha geçse iyi olur dedi.Daha sonra 30 daha sonra da 32 yi hedefliyoruz dedi.Çok skıntılıyım.Allah ım hepimize bebişlerini nasip etsin...
28.hafta için ne diyorsunuz? Bir bilginiz var mı kızlar? Yani 28 görürüm diye umuyorum.
salihas selam,
canım senin dogum gercekleşti mi? Kacıncı haftada gercekleşti? Ben de 32.haftamda nidilat basladim bi de haftada 1 proluton igne oluyorum.Ve 32.haftamdan sonra yatak istirahati verdi doktor. her gecen gun rahim agzımda kısalma oldu mu diye endise ediyorum.Suan 33 haftalıgım.Dun dr.a gittigimde rahim agzımın 2.9 cmoldugunu soyledi.36 bitene kadar bu ilaçları kullanacakmişim, 36 dan sonra dogan bebekler premature olmuyormus.
İnsallah hepimizin bebekleri saglıkla zamanında dogar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?