- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.921
eceberen hosgeldın allah sabır versın bu bebısını saglıklakucagına al ınsaallah ıkızlerden ne kadar sonra gebe kaldın bende ıkızlerımı kaybettım 37.gun bugun
ECEBEREN canim banyo ile ilgili sunu soyleyim birde buradaki arkadaslar cok az banyo yapiyo 20gunde bir falan ve kisa sureli ayakta yapiyorlar bilgin olsun
Canim ben yazacagim ama daha sonuclarim cikmadi ondan yazamiyorum yoksa aklimdasin ayrica sen universite hastanesine gitsen genetik bolumune ben kardiyavaskuler risk paneli(12mutasyon) baktircam desen hemen bakarlar canim bilgin olsun
eceberen ikizlerin için çok üzüldüm,allah sabır versin canm.Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim,
2011 temmuZ ayında 4. denememde sahip olduğum ikizbebeklerimi rahimağzı yetmezliğiyüzünden 23. haftada kaybettim.
çok zor geçen günlerden sonra bir mucize oldu ve şubat ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. 12. haftamda
dikişim atıldı. progesteron,magnorm,gyno ferro sanol,bemiks ilçları kullanıyorum ve evde sürekli yatıyorum. sadece tuvalet ve banyo i
için kalkıyorum. 19. haftamdayım. hergünüm korkuyla geçiyor. benim hamileliğin başından beri akıntım vardı. fkat geçen hafta
geçen hafta akıntıda aniden bir artış olunca korktum doktorda kongredeymiş,onun yerine başka bir doktor baktı enfefsiyon dedi ve biokadin verdi 3 gündür kullanıyorum ama akıntı devam. esas doktor kontrolümüzde 2 hafta sonra. bildiğim kadarıyla enfeksiyonlar
da erken doğuma sebep oluyormuş. zaten ayda bir kerede idrar tahlili ve kültürü yaptırıyorum..
bu enfeksiyon acaba dikişede zarar verirmi. hamilelşiğinde benim gibi vajinal akıntı ve enfeksiyon geçiren varmı acaba??
bade benim gittiğim dr prof filan değil ama dikiş atıp da zamanında doğurttuğu bebeklere tanık oldum.ilk bebeğimde bana dikiş atmadı,rapor da vermemişti,şimdi yine ona gidiyorum çünkü artık çok ilgileniyor,bi dahakinde 12.haftada kesin dikiş diyor.fakat benden hiç böyle pıhtılaşma,tiroid ya da crp mi ne işte onlardan istemedi.(sadece rahim ağzı yetmezliğim olduğunu düşünüyor sanırım,şu an bile çok az açık,hamile olunca 12.haftada kesin dikiş diyor.)bu testleri neye göre istiyorlar,herkes yaptırmalı mı?özel hastanelerde yapılmıyor mu?ya bende de pıhtılaşma varsa.çünkü 12.haftamda kanama yaşamıştım,gerçi 1 ay içinde kanama alanı kayboldu ve herşey yoluna girdi ama nedeni öğrenilemedi ve 25.haftamda da açılma oldu ve sonrası malumArkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah 38li haftalara ulaşırsın.Kan pıhtılaşmam var demişsin..Hangi sonuçlarında problem var..Birde troidim var demişsin..Hangi ilacı ve kaç mg kullanıyorsun?Bende 23 haftalık ve 15 gün öncede 9 haftalık kaybettim..Pıhtılaşman var dedi doktor o yüzden soruyorum..
aa yumurta,yumurta kalitesini mi etkiliyormuş:)hergün yerim o zaman,yeter ki kaliteli olsun yumurtacım:)Aryamia , sonucta ortak acilarla bulusuyoruz birbirimizden cesaret aliyoruz ,umut isigi oluyoruz, herkes anlamaz basa gelen bilir anlar derler dogru, herkesin yapisi ve sureci farkli elbette, bizler zoru basaran anneler olacagiz, at korkuyu icinden hersey olacagina variyor sonucta , tez zamanda hamile kalirsin insallah canim , allah gonlune gore nasip etsin , benim yemekleride annis yapiyor guzel besledi benine gelirse onumuze sukur edip yiyoruz ' yumurta ye simdiden , yumurta kaliteni etkiler
Sahbamus , rahim filmi icin elimden geleni yapmaya calisirim
Eceberen , hosgeldin , rahat ol yasin bi onemi yok , bol su ic , iyi bi dr kontrolundesin sonucta ,ayni sureclrle geldik , Allahin izniyle sikinti olmaz ,
regrete de pasam da gözükmüyorlar,onlar benim yol arkadaşımdı,bu ay birlikte hamiş olcaktık kısmetse ama onlar gözükmüyorlarMERRA GURBETCİ kizlar 37 bittimi sizin ayy heyecanlandim cok az kaldi buarada regrete hic gozukmuyor bu aralar ses ver regrete
Merhaba arkadaşlar 2011 agustosun da 23+4 haftalık oğlumu doğumda kaybettim şuanda hamileyim tekrar allah nasip ederse erkek olucak cuma günü randevumda doktorum ahım agzımın 5 cm oldugunu ahim agzı yetmezliği bulunmadıgını söyledi . dogumuma giren doktor bana rahim agzı yetmezliğimin oldugunu söylemişti şimdi hangisine inanacagımı bilmiyorum çok zor durumdayım darmadagın hersey sanki mutlu olmaya calısıyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu beni benden alıyor
sahbamus ben de sınıf öğretmeniyim.bu sene kpss'ye mi girceksin?ECEBEREN zaten doktorum kesin artık..bu ay sonu ankaraya gidicem kontrole..ondan sonra başlıcam gene çalışmalara...ağustosta devlete atanıcam inşallah sınıf öğretmeni olarak...E HEYET RAPORUYLA geçiştiririm heralde....yapcak bişey yok....
MDAA rahim ağzını diktirmenin bi sakıncası yok ...işini garantiye al derim.......allah yardımcın olsun...
MERYUSEM özel mesaj attım adresimi....
GURBETCİİ ayy çok heyecanlandımmm ....artık doğumda da aldırsan dikişleri bişey olmaz demi...
niye bu kötü bişi mi yani 5 cm olması,gurbetci bişi söle...ben bişi anlamadım.Ayy umudum agzindan bal damliyor sekerparem:)))
Kizin 40i cikinca izmire gelicem senide gormeye geliriz teyzesi:))
Unutma senin bebisin sekerlerini yiyicez
...
Rahim agzi 5 cm duyunca direk aklima BADE geliyor:)))canim cok opuyorum seni sen anladin ne demek istedigimi:)))))
Merhaba bende ilk açıklık duyduğumda dra sordum tekrar gebe kalsam aynı sorunu Yaşar mıyım diye. Bu doğumdan sonra bakarız belki serklaja ihtiyaç olmaz dedi. Bazen her gebelikte çıkmayabiliyormuş!
denizzz ilk ilaca başladığın zaman tsh kaçtı?
bir de 75e ve 100e gecerken kaçtı hatırlıyormusun?
şimdi ne kadar zamanda testi tekrarlıyorsunuz?en son kaçtı?
Arda bey bana tshın yüksek olması erken doğum için de tehlike demişti..
Kızlarsize bir şey soracağım.Çok şükür 28+4 haftalık olduk.Şimdiye kadar Balim'a pek biir şey almamştık.Bakıyorduk internetten,katologlardan ama elimiz varıp da alamıyorduk.Eşim bebek mağazalarından çıkmaz oldu.Alt üst takım almış ama kısa kollu.Kısmetse kızım yaz bebeği olacak.Uzun mu alsaydı pek bilemedim.Benden daha deneyimlisiniz fikir verirseniz çok mutlu oluruz.
Kizlar gogus catlamasini onlemek icin lansinoh kremi dogumdan 1 ay onceden kullanmak gerekiyormus sanirim , kullanmaya baslayan yada bilgisi olan var mi bu konuda ??
Beni merak eden ve dua eden arkadaslr cok sagolun duabnzi eksk etmeyn dun resmen dogm sancmm basladi metalinde dedigi gibi nstyi biturlu dogru yeere baglamiyolrdi bsglattm ve 50 30 40 a vuran 5 dk arayla sancm oldu allahtn dojtr geldi bakti elle muayeneede 1 cm acilma 1.5 rahm boyu ve bebegnn dikise baskisi oldugu belrlendi sanci nidilata ragmn kesilmeynce sktif dogm basladi diye marasa gonderdilr burasi berbat cok kotuym kasilmalarm gecti yapistilr birakmiyilr garip bir korku ve his var icimde tutsk gibi hissediyorm kendmi bunaldm kendi hastanemdeykn cikartmasalr emin ellrdeym diyodm buradn kacmk istiyorm cok gerrk olur yine dogum baslarsa kayserideki doktorma gidecm bide sekerm yoktu israrla sekermi olcuyolr anlamadm kanda cikti galiba yarn cikmk istiyorm lutfn dua edin 37 olaym raziym kendi hastanmde dogurur 2.gun bebegmi alr evime giderm yani annelere cok bunaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?